Siacoin-prijsvoorspelling (SC) voor 2021, 2022 en 2025

Siacoin is een op blockchain gebaseerde opslagprovider. Ze waren een van de eerste cloudgebaseerde blockchain-opslagoplossingen. Het platform is standaard gecodeerd voor privacy, gebruikers beheren de codering en decoderingssleutels.

Geen enkele derde heeft toegang tot opgeslagen gegevens op Sia, in tegenstelling tot traditionele cloudopslagproviders.

Het platform is gedecentraliseerd voor redundante bestandsopslag op meerdere knooppunten over de hele wereld. Uptime is net zo goed, zo niet beter dan concurrerende opslagproviders.

Hun langetermijnvisie is om de backbone-opslaglaag van het hele internet te worden. Het Siacoin-team is van mening dat gegevens voor iedereen gratis moeten zijn.

In deze Siacoin rijstvoorspelling, we gaan alles over het project analyseren om u te helpen bepalen of het een goede investering voor u is.

Siacoin prijsvoorspelling

Siacoin (SC) Historische prijsanalyse 

Siacoin (SC) is sinds 2015 actief op de markt voor cryptocurrency en heeft door de jaren van zijn bestaan ​​een behoorlijk aandeel in pompen en stortplaatsen.

Haar dieptepunt kwam enkele maanden nadat het werd geïntroduceerd door Nebulous, Inc, die de prijs zag dalen tot $ 0,00001262 op 28 december 2015.

SC handelde horizontaal voor de eerste helft van 2016 toen de prijs plotseling een belangrijke positieve prijsactie onderging die kan worden toegeschreven aan het op handen zijnde 2e bitcoin halving-evenement in 2016.

Zoals veel altcoins in de branche, zijn de kosten van SC altijd in directe correlatie geweest met de prijzen van BTC.

Kijken naar de grafieken van voorgaande jaren bevestigt deze observatie, aangezien de meeste significante prijsbewegingen van SC synchroniseren met de weinige aanzienlijke prijsactie van bitcoin.

Dit komt het duidelijkst naar voren tijdens de bull-run van de crypto-industrie eind 2017-2018 en de daaropvolgende en langdurige bearmarkt.

Door het hoogtepunt van de bull-run steeg de prijs van Siacoin tot $ 0,092868 op 6 januari 2018. Zodra het deze prijs bereikte, begon het echter aan zijn geleidelijke daling naar zijn huidige prijs, behalve in mei 2018, net voordat het in Binance wordt vermeld.. 

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

siacoinSiacoin (SC)

Positie: 105 0.010802 Prijs (BTC) Ƀ0.00000000 Marketcap 512.13 MVolume 19,10 M24h Wijziging 1,93% Totaal aanbod 0,00 SC

Siacoin (SC) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Er is geen zekere manier om toekomstige prijzen van activa te voorspellen; dit wordt nog ingewikkelder gemaakt bij het voorspellen van de prijzen van cryptocurrencies zoals Siacoin.

Een snelle zoekopdracht op internet zal u laten zien dat veel analisten verschillende meningen hebben over wat de prijzen van Siacoin in verschillende tijdsbestekken zouden kunnen zijn..

Het enige dat hier zeker is, is het feit dat niemand zeker is van hun voorspelling. We kunnen alleen waarnemingen doen van eerdere prijsacties, identiteitsprijscorrelaties en weloverwogen veronderstellingen doen in onze poging om een ​​haalbaar prijstraject voor het project op te stellen.

Vaker wel dan niet, zijn de prijzen van cryptocurrencies sterk gecorreleerd met de prijsactie van bitcoin, waarvan veel experts denken dat deze zich in periodieke prijscycli beweegt..

Deze cycli vinden meestal plaats na een aanzienlijke ontwikkeling van bitcoin, zoals bitcoin mining, beloningshalveringsgebeurtenissen, veranderende regelgeving, protocolupgrades en forks..

De prijsbeweging van BTC lijkt de meest cruciale factor te zijn bij het bepalen van de prijs van veel van de altcoins in de branche, en Siacoin is niet anders.

Wij zijn van mening dat met het recente bitcoin halving-evenement, de voortdurende ontwikkeling van de Siacoin-infrastructuur, evenals de intentie om zakelijke partnerschappen op te bouwen met geallieerde industrieën, als katalysator zullen dienen voor een nieuwe bull-cyclus voor Siacoin..

Om deze redenen hebben we een relatief optimistische prijsvoorspelling voor dit digitale activum op korte en lange termijn uitgezet, zoals weergegeven in de volgende sectie. 

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,0021 5%
1 week $ 0,0023 15%
1 maand $ 0,0024 20%
6 maanden $ 0,0100 500%
1 jaar $ 0,1000 5000%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 0,1000 5000%
2 jaar $ 0,0916 4578%
3 jaar $ 0,765 3825%
4 jaar $ 0,1163 5815%
5 jaar $ 0,5105 25525%

Siacoin prijsvoorspelling 2020

Wij zijn van mening dat de recente bitcoin (BTC) mining reward halving event het begin markeert van een nieuwe bull-cyclus voor de cryptocurrency-industrie..

Deze aanname wordt ondersteund door observaties die zijn verzameld uit eerdere halveringsgebeurtenissen van bitcoin. Op korte termijn kan Siacoin een bullish prijsactie ervaren, waarbij de prijs bereikt wordt $ 0,01 aan het eind van het jaar.

Deze voorspelling gaat ervan uit dat BTC het hele jaar door waarde zal blijven winnen en dit momentum volgend jaar zal voortzetten..

Siacoin prijsvoorspelling 2022

We voorspellen dat Siacoin tegen die tijd een nieuw record ooit zou hebben bereikt $ 0,10, wat ongeveer 50x de marktwaarde is tegen lopende prijzen.

Hoewel dit misschien een te optimistische voorspelling is, is dit ook niet onmogelijk. Dit zou waarschijnlijk gebeuren in het jaar 2021 met enige winstneming kort daarna, waardoor de prijs zal dalen tot ongeveer $ 0,0916 gaat het jaar 2022 in.

Dit is het 7e jaar sinds de introductie van Siacoin, en we verwachten dat veel van de essentiële functies zijn vrijgegeven en dat het partnerschap terrein wint..

Siacoin prijsvoorspelling 2025

Over vijf jaar zou er weer een bitcoin-halveringsgebeurtenis hebben plaatsgevonden, wat opnieuw het begin zal zijn van de nieuwe bullish cryptocyclus..

2025 zal een jaar zijn na de 4e halveringsgebeurtenis en waarschijnlijk het moment waarop een aanzienlijk positieve prijsbeweging voor bitcoin waarschijnlijk zal plaatsvinden.

Dit markeert ook het eerste decennium van Siacoin, en veel van zijn infrastructuur zou tegen die tijd zijn vrijgegeven. Partnerschappen met aanverwante industrieën zouden volwassen zijn geworden, wat wijst op een ideale situatie waarin Siacoin opnieuw een enorme prijsstijging zou kunnen ervaren.

Gezien de verwachte markt van de Cloud-markt in 2025, een prijs van $ 0,5105 of hoger voor Siacoin is aannemelijk.

Is Siacoin een goede investering?

SC is op dit moment een investering op lange termijn. De verwachte waarde van wereldwijde cloud computing tegen 2025 zal $ 712,83 miljard bedragen. Als SC 1-2% van deze markt verovert, kan elk token worden gewaardeerd op $ 0,17 – $ 0,34.

Deze schattingen zijn zeer conservatieve basisveelvouden en houden geen rekening met een crypto-bullrun, waardoor de prijs nog veel verder zou stijgen dan hun hoogste prijzen ooit en naar $ 1,00 zou gaan..

Het Sia-project is stabiel en zou opmerkelijke voordelen kunnen opleveren als ze doorgaan met de ontwikkeling.

Hoe Siacoin te kopen?

Geïnteresseerde kopers die Siacoin willen kopen, zullen blij zijn te weten dat er tal van manieren zijn om dit digitale bezit aan te schaffen. Het wordt momenteel vermeld in veel van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen in de branche.

Waaronder Binance, Kraken, Poloniex, Bittrex, Huobi, en OKEx.

Houd er rekening mee dat kopers mogelijk niet rechtstreeks via deze beurzen Siacoins (SC) met fiat kunnen kopen.

Ze zullen eerst bitcoins of ethereum moeten kopen en deze vervolgens verhandelen naar Siacoins, waarna ze hun token kunnen opnemen in hun favoriete Siacoin-portemonnee..

Degenen die Siacoins rechtstreeks met fiat willen kopen, willen misschien Instant Cryptocurrency Exchange gebruiken, Verander nu. Het biedt een eenvoudige maar krachtige interface waarmee gebruikers Siacoins kunnen kopen met creditcards of betaalpassen via de samenwerking met Simplex.

Siacoin-portefeuilles

 Houd er rekening mee hoeveel SC u achterlaat op uw hete portemonnee. Wees uiterst bedachtzaam bij het opzetten van kortstondige accounts.

Financier altijd kortstondige rekeningen met het kleinste bedrag dat u gemakkelijk kunt verliezen. Als je handig bent met code, zou je kunnen gebruiken Sia koude opslag.

Voor alle andere opslag moet u altijd een hardware wallet gebruiken, Ledger of Trezor zijn onze voorkeurskeuzes.

Met Sia kunt u alleen Ledger gebruiken en hiervoor zijn opdrachtregelvaardigheden vereist.

Meer informatie over Siacoin

Wat is Siacoin?

Het Siacoin-project is een open-source, gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde opslagoplossing. Vergelijkbaar met cloudservices die worden aangeboden door Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive, iCloud en Amazon Cloud.

Wat Siacoin onderscheidt, is hoe ze downtime beheren door gegevens te verdelen, beveiliging met privésleutels (Google kan dit niet doen omdat dit rechtstreeks van invloed is op hun vermogen om op de markt te brengen, derden hebben altijd toegang tot uw gegevens), en hun prijs die goedkoper is dan zijn concurrenten.

Siacoin werkt door eigenaren van hosts / harde schijven tegen betaling toe te staan ​​hun ongebruikte ruimte op de harde schijf aan huurders te verhuren. Het Siacoin-platform gebruikt slimme contracten om SC-munten te vergrendelen.

Dit zorgt ervoor dat huurders de verhuurders betalen zoals afgesproken, en verhuurders moeten ook SC als onderpand stellen. Het zorgt ook voor uptime, aangezien de host kan worden opgeladen omdat hij niet beschikbaar is.

De visie van Siacoins is om gegevens vrij te maken voor iedereen, en ze zijn van plan om ongebruikte harde schijven van over de hele wereld te gebruiken om ‘s werelds grootste opslagdatabase te creëren.

Het team

Het bedrijf achter SiaCoin is Nebulous, Inc. Het bedrijf is gestart in 2014. In november 2014 heeft de wit papier werd uitgebracht.

Siacoin SC prijsvoorspelling

Siacoin heeft geen startfondsen opgehaald met een ICO. Sia heeft geld opgehaald bij onafhankelijke investeerders. De eerste financieringsronde bracht $ 1,25 miljoen op.

Nebulas Labs ontving deze fondsen om Sia te ontwikkelen. Siafunds zijn een ander token op het netwerk.

Dit zijn tokenized effecten die de houders een bepaald bedrag aan Sia uitkeren bij het sluiten van elk contract. In hun tweede financieringsronde hebben ze $ 3.250.000 opgehaald

Sia ontving hun tweede financieringsronde vanwege hun monumentale prestaties. Op het moment van financiering hadden ze meer dan 4 PB aan gegevens opgeslagen, verdeeld over 925.000 slimme opslagcontracten.

Het Sia-netwerk had toen nog eens 2 PB aan beschikbare opslagcapaciteit. De Sia-software was toen meer dan 1 miljoen keer gedownload.

De Sia routekaart wordt gedetailleerd met eenvoudig begrepen doelstellingen en is ook in realtime beschikbaar.

Dit onderscheidt ze van de meeste blockchains. Hun community-updates zijn frequent en informatief als je niet van lezen houdt, ze hebben een youtube-pagina dat levert een video van 1-2 minuten op met alle relevante updates.

Het Nebulous / Sia-team is sinds 2014 al een hele tijd samen. Ze hebben een groepsvisie ontwikkeld. Hun investeerders zijn onder meer A_Capital, Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners, Collaborative Fund, Dragonfly Capital Partners, Fenbushi Capital, First Star Ventures, Hack VC, INBlockchain, Raptor Capital Management en SV Angel.

Siacoin SC prijsvoorspelling

Project Ontwikkeling

De eigen software van Siacoin splitst bestanden op in afzonderlijke segmenten voordat ze worden geüpload. 30 hosts ontvangen elk 1 deel van de gegevens.

Dit creëert geen signaalpunt van redundantie bij storingen.

Siacoin maakt deze bestandssegmenten met behulp van Reed-Solomon-wiscodering. De technologie is afkomstig van de manier waarop cd’s / dvd’s zijn gecodeerd om nog steeds af te spelen, zelfs als ze beschadigd zijn.

Als 20 van de 30 hosts uitvallen, kan de huurder / eindgebruiker nog steeds toegang krijgen tot zijn gegevens en deze downloaden. Als nog een van de hosts uitvalt, wijst het platform automatisch een nieuwe host toe aan de gegevens van de huurders.

Elk segment wordt ook versleuteld voordat het de computer van de huurder verlaat. De hosts slaan alleen versleutelde bestanden op het Sia-platform op. Traditionele cloudopslagproviders versleutelen uw gegevens niet standaard.

Gesegmenteerde opslag voegt een beveiligingslaag toe. Gefragmenteerde bestanden zijn ongelooflijk moeilijk te lezen. De bestanden moeten opnieuw worden samengesteld om leesbaar te worden.

Deze gedecentraliseerde aanpak maakt blockchain-technologie de perfecte oplossing voor cloudservices.

Huurders op het Sia-platform creëren dossiercontracten, deze contracten bepalen uptime-verplichtingen, prijzen, andere criteria die de host en de gebruiker willen opnemen.

Sia heeft onlangs een prijsgutsbescherming aan de huurder toegevoegd om de service te beschermen tegen uitbuiting van de host.

Er zijn ook kortstondige accounts gemaakt om het downloadproces te versnellen, door hosts toegang te geven tot een vooraf gefinancierde account, hebben hosts sneller toegang tot fondsen en versnellen ze het downloadproces.

Helaas kunnen verhuurders dit geld ook op elk moment stelen en heeft de huurder geen verhaal. Siacoin adviseert huurders om de kortstondige rekeningen te financieren met kleine hoeveelheden SC.

De dossiercontracten zijn bijna als slimme contracten; zij maken Service Level Agreements (SLA’s). Deze overeenkomsten worden vervolgens opgeslagen op de blockchain van Sia wanneer transacties zijn voltooid.

De verhuurder heeft gezorgd voor voldoende uptime en de huurder heeft zijn gegevens voor de beoogde tijd bewaard. Deze slimme contracten worden afgedwongen om het netwerk te gebruiken en er zijn geen derde partijen bij het proces betrokken.

Huurders gebruiken Siacoin om opslag te kopen, maar verhuurders moeten Siacoin ook als onderpand in elk smart contract storten.

Kleine transacties stromen tussen de verhuurder en de huurder. Dit proces is traag en duurt maximaal 2,5 seconden. Dit is een van de schaalbaarheidsproblemen waarmee het netwerk wordt geconfronteerd.

Kortstondige accounts lossen het probleem voorlopig op, maar zullen uiteindelijk door hosts worden gespeeld. Het onderpand dat door verhuurders wordt ingezet, vormt een financiële belemmering om niet online te zijn.

Huurders moeten hun contract vooruit betalen, SC wordt gereserveerd voor overdracht en opslagcontracten duren doorgaans 90 dagen, contracten worden automatisch verlengd. Als de deal wordt geannuleerd, wordt alle ongebruikte SC terugbetaald aan de huurder.

Wanneer de contracten aflopen, moet de gastheer het bewijs leveren dat hij het dossier van de huurder volgens het contract heeft opgeslagen. Sia noemt dit bewaarbewijs. Dit opslagbewijs moet binnen een bepaalde tijd op de Sia-blockchain verschijnen.

Als het opslagbewijs op de blockchain verschijnt, wordt de host betaald; als dat niet het geval is, wordt de gastheer bestraft.

Siacoin gebruikt Merkle bomen voor zijn opslagbewijzen. Merkle-bomen stellen het netwerk in staat om te bevestigen dat een klein stukje gegevens (hash) deel uitmaakt van de bredere reeks geüploade gegevens.

Deze bewijzen zijn klein en uiterst veilig; ze zullen uiteindelijk de bloat van blockchain verminderen.

Blockchain-bloat is giftig voor dit platform, omdat het dagen kan duren om de huurder of host te synchroniseren met de Sia-blockchain. De Lite Wallet van Siacoins zou dit kunnen oplossen, maar ze zijn nog in bètatests.

Siacoin heeft officieel het delen en de distributie van inhoud gelanceerd. Skynet markeert het moment “the tech is ready” voor intensieve marketing.

Videostreaming en SiaStream zijn baanbrekende blockchain-services die het mogelijk maken media via een gedecentraliseerd netwerk te streamen.SiaStream is momenteel in bèta, hun alfaversie zal binnenkort beschikbaar zijn voor het publiek.

Hun diensten kunnen ook naadloos 4k-video-inhoud streamen, wat indrukwekkend is maar nog niet naar uw smart-tv kan worden gestreamd.

Nebulous Github zit vol met commits en duwt de Siacoin blockchain vooruit.

Sia blijft op de hoogte van wat blockchain-cloudopslag zou kunnen zijn. Ze zijn actief betrokken bij eindgebruikers en proberen de levering van producten te optimaliseren en een beter bruikbaar product te creëren.

Siacoin SC prijsvoorspelling

Siacoin Mijnbouw

Siacoin is ontmijnbaar. Het maakt gebruik van het Blake 2B-hash-algoritme. SC was een door GPU gedolven munt totdat Bitmain een ASIC-mijnwerker uitbracht die in staat was om Blake 2B te minen.

Bitmains ‘Antminer A3 was enorm winstgevend, en dit speelde een rol bij de keuze van Siacoins om de blockchain te splitsen. Dit beschermde hun gevestigde belang in de Obelisk en de Obelisk SC1-mijnwerker, die half zo krachtig was als de Antminer A3..

Siacoin SC prijsvoorspelling

Siacoin deed dit door een failsafe-algoritme in de Obelisk SC1 te ontwerpen, voor het geval Bitmain niet transparant en eerlijk handelde. Dit is de verhalende duw van Sia. Bitmain handelde inderdaad niet in het beste belang van de mijngemeenschap in Sia. Sia nam maatregelen om het netwerk te beschermen, aangezien centralisatie de dood van een gedecentraliseerde blockchain kan veroorzaken. Bitmain viel in wezen aan het Sia-netwerk en de mijngemeenschap van Sia. Naar onze mening heeft Sia correct gehandeld, maar het mijnbouwproject, Obelisk, is gewoon het mindere kwaad en een geldgreep.

Siacoin-vergoedingen

90% goedkoper $ 1-2 per TB per maand. Ter vergelijking: 100 GB opslagruimte op Google Drive kost $ 2 per maand. Helaas is Sia niet zo intuïtief als Google Drive. De winstgevendheid is er ook niet voor individuele eigenaren van harde schijven. Enorme datacenters zullen deze markt domineren, wat geweldig is voor consumentenprijzen, maar niet voor decentralisatie.

Siacoin-marktconcurrentie

De belangrijkste spelers op de huidige cloud computing-markt zijn:

 • Amazon
 • Microsoft
 • IBM
 • Aliyun
 • Google
 • Verkoopsteam
 • Rackspace
 • SAP
 • Orakel
 • VMware
 • DELL
 • EMC

Leveren van verschillende diensten:

 • Infrastructure as a service (IaaS)
 • Platform as a Service (PaaS)
 • Software as a Service (SaaS)

Het grootste probleem voor Siacoin is de concurrentie met bedrijven die een volledige stapel oplossingen bieden die binnen hun diensten kunnen worden geïntegreerd. Dit maakt ze aantrekkelijker voor bedrijven die één oplossing willen om al hun problemen op te lossen. Siacoin richt zich alleen op gegevensopslag en heeft nog een lange weg te gaan voordat ze kunnen concurreren. Hun prijs kan ze tot nu toe alleen brengen als hun services niet kunnen worden geïntegreerd met andere serviceproviders.

Siacoin Onramp

Dankzij de integratie van Carbon en Siacoin kunnen gebruikers Siacoin kopen met hun creditcard of betaalpas. De vertraging die wordt opgelegd door uitwisselingen is belachelijk, van KYC (Know Your Customer) en onderhoudsperioden tot liquiditeitsproblemen, die de gebruiker kunnen dwingen zich bij een andere beurs te registreren en KYC helemaal opnieuw te starten, of financieel gestraft kunnen worden voor hun onmiddellijke behoefte. De Carbon Siacoin-relatie lost deze problemen op en creëert een alternatieve crypto-onramp ten behoeve van de hele cryptogemeenschap.

Eindoordeel 

Cloudopslag is de toekomst van gegevensopslag. Omdat de mensheid gegevens steeds meer online opslaat, zijn hackaanvallen van clouddiensten onvermijdelijk. Hoe veilig zijn uw gegevens op de servers van Amazons of Googles niet-versleuteld? Grote cloudserviceproviders hebben enkele van de beste ingenieurs die aan hun beveiliging werken. In sommige gevallen is nog steeds een gebruikersfout de oorzaak. Toegang hebben tot gecodeerde gegevens is nutteloos zonder de decoderingssleutel.

Siacoin is nog steeds geen begrip voor cloudopslag, maar met de release van Skynet kan dit veranderen. Ze zouden een agressievere marketingcampagne kunnen beginnen en van hun blockchain de belangrijkste cloudserviceprovider kunnen maken. Ze hebben veel ontwikkeling voor de boeg om dit te realiseren, aangezien cloudserviceproviders suites met opties bieden en gebruikers vergrendelen met aanvullende services die het voor hen moeilijk maken om te vertrekken.

De extra kosten voor het wisselen van cloudproviders kunnen astronomisch zijn, aangezien elke hostmachine in het nieuwe systeem moet worden geïntegreerd. Er moeten talloze manuren worden toegewezen en gebruikers moeten worden bijgeschoold in het gebruik van de systemen. Sia heeft weliswaar een kostenvoordeel, maar in zijn huidige staat kan het niet concurreren met grote cloudserviceproviders. Ze kunnen echter oplossingen bieden aan blockchain-ontwikkelaars en thuisgebruikers. De Carbon Siacoin-relatie maakt hun service gemakkelijker te gebruiken. Grote cloudproviders hebben deze betalingssystemen al sinds het begin, en het kostte Sia een half decennium om hetzelfde gebruiksgemak te creëren.

Als eenvoudige, goedkope back-upoplossing lopen ze mijlenver voor op hun concurrentie.Hun netwerk bevindt zich in het PB-bereik, wat geen sinecure is en ze bieden nu streamingdiensten aan, wat een nieuwe nichemarkt opent: home entertainment..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me