Solana Price Prediction (SOL) for 2021, 2023 og 2025

Fremtiden for hvordan penger skal brukes og distribueres blir stadig tydeligere når vi begynner å se den fortsatte veksten og adopsjonen av desentralisert finansiering, eller DeFi, som det er mer populært kjent. Imidlertid begynner vi også å oppklare flere av begrensningene rundt store blokkjeder, som Ethereum, som driver de mange applikasjonene og plattformene som tilbyr DeFi-tjenester gjennom problemer som dårlig skalerbarhet, lange bekreftelsestider og høye transaksjonsgebyrer..

Dette er da hvor Solana kommer inn for ikke bare å løse disse hindringene, men gir mer i retur med muligheten til å hente ut større potensial fra desentralisering. Solana er en gjennomstrømmende, enkeltlags blockchain med banebrytende innovasjoner som fokuserer på å bygge sterkt skalerbare blockchain-infrastrukturer uten å ofre nettverkssikkerhet eller prinsippene for desentralisering..

Til gjengjeld hjelper dette med å støtte mer vekst-sentriske og høyfrekvente applikasjoner som normalt vil lamme andre blokkeringer samtidig som de beholder både en tillitsfri og tillatelsesfri distribuert protokoll.

Token som driver dette kraftige nettverket er SOL, og hvis du leser videre, vil du oppdage at vår Solana-prisforutsigelse spår en veldig lys fremtid, understøttet av fortsatt robust adopsjon, og gjør det til en verdig konkurrent å legge til i porteføljen din..

Prediksjon Solana

Solana historisk prisanalyse

Siden starten hadde Solana kjørt fem forskjellige finansieringsrunder for sine SOL-tokens, med fire private salg. Den første finansieringsrunden for frø ble avholdt 5. april 2018, som samlet inn 3,17 millioner dollar. Dette kulminerte senere i to separate serie A-finansieringsrunder som ble kunngjort 9. juli 2018, som samlet inn nesten 20 millioner dollar fra store investeringsfond og risikokapitalfirmaer. Ytterligere to salg ble avholdt i februar og mars 2020 som samlet inn ytterligere 4 millioner dollar totalt.

Solanas SOL-tokens er blant de nyeste kryptokurrencyprosjektene som nylig ble lansert, med de tidligste handelsdataene fra 10. april 2020, ifølge CoinMarketCap. Som sådan bør du alltid være ekstra forsiktig når du flytter inn i et nylig innbrutt marked. Ikke lenge etter at det hadde begynt å handle offentlig, nådde SOL bunnen til et heltidsnivå på $ 0,5052 den 11. mai 2020.

Det tok imidlertid ikke SOL lang tid å begynne å stige paraboltisk rundt midten av 2020, før den toppet en heltidshøyde på $ 4,9400 den 1. september 2020.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer.

Siden SOL nådde sin høyeste tid, har SOL siden korrigert tilbake nedover, før den igjen raskt økte i slutten av desember 2020. I skrivende stund (15. januar 2021) ligger prisen på SOL på $ 3,3600, som markerer en Døgnfall på 0,86%.

I følge Messaris data, hvis du hadde kjøpt SOL under det offentlige salget i 2020 for $ 0,2200 per token – om enn den første seed-runden i 2018 priset SOL til bare $ 0,0400 – ville du ha fått en svimlende avkastning på 1427,27%.

Sammenlignet med handelsverdien, ville dagens pris på SOL bare være 32,08% lavere enn rekorden og en imponerende gevinst på 564,81% fra laveste nivå. SOL har blitt designet som en deflatorisk eiendel, med en begrenset tilgang på 500.000.000 SOL. Imidlertid har Solana også programmert i en brennealgoritme for å redusere den totale forsyningen, og dermed redusere den totale sirkulasjonen til 488.630.611 SOL i skrivende stund..

Den nåværende sirkulerende forsyningen er 261900137 SOL, noe som vil verdsette Solanas markedsverdi på $ 879.539.929, noe som gjør den til den 44. mest verdifulle kryptovalutaen.

solanaSolana (SOL)

Rangering: 24$ 13,66 Pris (BTC) Ƀ0,00027100 Markedskap$ 3,61 BVolume$ 189,54 M24h Endring6,4% Totalforsyning488,63 M SOL

Solana (SOL) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Selv om det var et veldig begynnende prosjekt, har 2020 vært et eksplosivt år for Solana, og har allerede blitt valgt som blokkjede for et økende antall desentraliserte plattformer, spesielt i DeFi-sektoren. Solana forventes å følge opp den spektakulære veksten i 2021 og utover, ettersom andre skalerbare løsninger som den forestående ETH 2.0-oppgraderingen for Ethereum ennå ikke har fått full funksjonalitet. Som sådan forutsier vår Solana-prisforutsigelse en veldig bullish fremtid.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 3,776 12,38%
1 uke $ 4,407 31,16%
1 måned $ 3,620 7,92%
6 måneder $ 4,726 40,65%
1 år $ 6,156 83,21%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 6,156 83,21%
2023 $ 8,970 166,96%
2024 $ 11,806 251,37%
2025 $ 14,351 333,27%

Prediksjon Solana 2021

Vi har kunnet samle en veldig bullish følelse fra tilgjengelige algoritmiske modeller basert på tekniske faktorer rundt Solanas SOL-tokens. Å se hvor mye oppmerksomhet har blitt trukket mot desentraliserte økonomiske plattformer, etter å ha svulmet til 22 milliarder dollar i låst verdi fra januar 2021 utgjør Solana et solid alternativ til Ethereum for applikasjoner og plattformer som ser mot høy vekst. Derfor kunne vi se SOL bryte forbi sin høye tid rundt midten av 2021.

Prediksjon Solana 2023

Nå er den største utfordringen mot Solana at veletablerte blokkjeder som Ethereum eller EOS ville implementere sårt tiltrengte oppdateringer til nettverket for å løse de plagsomme skalerbarhetsproblemene, inkludert langsom behandlingstid og høye avgifter. Imidlertid kan Solanas mange innovasjoner fortsatt sette den på et sterkt grunnlag mot sine jevnaldrende, inkludert etterlengtede oppgraderinger for å muliggjøre bedre krysskjedekompatibilitet mellom Solana og andre blokkjeder drevet av SOL-tokens..

Prediksjon Solana 2025

Det er vanskelig å forutsi hvor mye finansverdenen vil endre seg i løpet av fire lange år, men vi vil satse tungt på at verdien av desentralisering vil gjøre større fremskritt i mye av vårt daglige liv gjennom mainstream adopsjon av desentralisert finansiering (DeFi) og større distribusjon av desentraliserte apper (dAPPs). Solanas høy skalerbarhet gjør det til et robust valg for fremtidssikring for plattformer. Å være den opprinnelige valutaen til denne allsidige og kraftige blockchain gjør SOL til en veldig fristende investeringsmulighet.

Er Solana en god investering?

Som vår prognoseprognose for Solana har vist, har Solanas SOL et veldig sterkt teknisk grunnlag på grunn av sin høye brukervennlighet som et verktøystegn og den langsiktige deflasjonsøkonomiske modellen for å oppnå større verdi gjennom knapphet. SOL er et verdifullt tilbud hvis du planlegger å legge det til i kurven din, men du bør også være forsiktig med å flytte inn i SOLs unge og fortsatt umodne marked. Selv om vi ser tilbake på et mer fundamentalt synspunkt, har Solanas prosjekt introdusert banebrytende løsninger for å løse de store utfordringene med å skalere oppover.

For første gang har vi et desentralisert blockchain-nettverk som teoretisk kan støtte store vanlige plattformer i dag hvis de lager bytte- og bedriftstjenester, mens de fortsatt holder robust sikkerhet, rask behandling og lave kostnader. Solanas enkeltlags blockchain kjører en delegert Proof-of-Stake (dPoS) konsensusalgoritme, men kombinert med en revolusjonerende skaleringsløsning gjennom en desentralisert “klokke”, kalt Proof-of-History (PoH).

Dette gjør at Solanas blockchain kan behandle over 50000 transaksjoner hvert sekund, med en veldig lav 400 ms sperringstid og til en like lav kostnad på bare $ 0,00001 i avgifter for hver transaksjon..

Solanas nettverk er sikret av 488 nodevalidatorer over hele verden og har behandlet over 5,5 milliarder unike transaksjoner siden mars 2020. Solanas blockchain er veldig allsidig når det gjelder å kunne støtte et bredt utvalg av forskjellige tjenester som enkelt kan opprettes ved hjelp av populære kodingspråk. . Det viktigste bruksområdet er for øyeblikket innen DeFi-sektoren, å kunne drive og sikre lommebøker, markedsplasser, børser, betalingsplattformer, prediksjonsmarkeder, utlån eller lånetjenester, desentraliserte skyleverandører, datalagring og mye mer.

Solana ser også økt interesse for å bli brukt som grunnlag for mange Web3-plattformer. Det er for tiden 68 prosjekter som kjører på Solanas blockchain eller er samarbeidet med Solana for å dele og medutvikle nye teknologier. De fleste av dem er fremtredende navn i blockchain-rommet. Stålmynt med store hetter som Tether og Circles USDC bruker begge Solana som en av blokkjedene som sikrer deres ekspansive nettverk. Chainlink har også inngått et samarbeid med Solana for å utvikle et sikkert høyhastighets orakel for å drive handel med binære opsjoner.

Solanas største møtende nettverksoppdatering, Wormhole, utvider også brukervennligheten til Solanas SOL-drevne blockchain. Det er en desentralisert “bro” som lar brukerne enkelt overføre eiendeler mellom Solana og andre kjeder, for eksempel Ethereum. Dette betyr at DeFi-plattformer kan dra nytte av Solanas høyhastighets, lave kostnader og skalerbare blockchain mens de fremdeles gjennomfører bosetninger som skal gjøres andre steder. Denne interoperabiliteten på tvers av kjeder vil føre til større adopsjon for SOL og påfølgende verdivekst.

Hvordan kjøpe Solana?

Nodevalidatorer tjener SOL-tokens for å bidra til å drive og sikre Solanas blockchain. Som den opprinnelige valutaen betales smarte kontraktskjøringer og transaksjonsgebyrer i SOL. På grunn av Solanas deflasjonsøkonomiske modell, oppfordres tokenholdere til å satse SOL-tokens for å dra nytte av økt knapphet, samtidig som nettverket sikres.

De begynnende SOL-tokens er vanskeligere å finne for utenforstående og støttes bare på noen få børser, mest fremtredende Binance, OKEx, FTX, MXC og Bithumb. Du finner kanskje den omfattende listen over støttede markedsplasser med nettsteder som CoinMarketCap, eller CoinGecko.

Mer informasjon om Solana

Solana ble grunnlagt av banebrytende veteraner i teknologisektoren fra Intel, Qualcomm, Dropbox og mer, og tilbyr et blockchain-nettverk som kan skryte av høy gjennomstrømning, skalerbarhet og lave avgifter, mens du bare bruker et enkelt lag for større komposabilitet mellom prosjekter på økosystemet. Solanas mest kjente og forstyrrende innovasjon i blockchain-rommet er opprettelsen og implementeringen i stor skala av Proof-of-History (PoH). Hovedutfordringen i desentraliserte eller distribuerte nettverk er å finne en avtale om det bestemte tidspunktet og stedet der transaksjoner skjer.

Solanas PoH bruker Verifiable Delay Functions (VDF) for å tillate hver node å utstede lokalt genererte tidsstempler gjennom SHA256, og dermed produsere en synkronisert og behagelig “klokke” over hele nettverket. Resultatet er distribusjon av uniformerte tidsstempler, slik at behandlingen av data blir langt mer effektiv. Dette resulterer i Solanas løfte om langt større skalerbarhet enn andre konkurrerende blokkjeder, samtidig som det blir vanskeligere for ASIC å “angripe” blockchain.

Solana lister opp syv andre viktige innovasjoner som en del av den samlede løsningen for å løse problemene som plager tradisjonelle blockchain-nettverk når de distribueres i stor skala:

• Tower Byzantine Fault Tolerance (BFT) Consensus Mechanism – Solana har implementert en PoH-optimalisert versjon av den bysantinske feiltoleransen (BFT). Den bruker den synkroniserte “klokken” på Solana blockchain før konsensusstemming for å redusere overhead og latens for kommunikasjon, og nettverkskoordinering. Når validatorer er enige om å stemme for en bestilling av transaksjoner, blir den kanonisert, og kan ikke rulles tilbake.

• Turbine – Solana bruker en unik blokkspredningsprotokoll kalt ‘Turbine’, som kan støtte et stort antall noder som opererer i nettverket sitt uten å påvirke ytelsen. I stedet for at en node overfører data i sin helhet til alle andre noder, vil dataene bli brutt opp i små pakker. Den vil overføre disse pakkene til hver validator, som deretter vil videreføre den til en gruppe andre noder samtidig. Det gjør det mulig å rekonstruere blokker med data selv med en delvis pakke.

• Gulf Stream – Solana bruker ‘Gulf Stream’ som en Mempool-mindre transaksjonsvideresendingsprotokoll, slik at nodevalidatorer kan utføre transaksjoner raskere, redusere bekreftelsestider og redusere minnebåndbredden for validatorer.

• Sealevel – Solanas adopsjon av Sealevel gjør det til verdens første parallelle smarte kontrakter. Den støtter muligheten for parallell gjennomføring av transaksjoner innen Solanas enkeltlagsarkitektur. Sealevel finner alle ikke-overlappende transaksjoner i en blokk og utfører dem parallelt for ytterligere å optimalisere ytelsen på Solana blockchain.

• Rørledning – Rørledning er Solanas transaksjonsbehandlingsenhet for datavalidering. Den vedtar en optimaliseringsmekanisme i CPU-design kjent som ‘pipelining’, der data må verifiseres basert på en sekvens av trinn, med ulik maskinvare for å administrere hver enkelt. Dette gjør at datavalidering kan gjøres mer effektivt og gjør større bruk av tilgjengelig maskinvare.

• Cloudbreak – Solana bruker Cloudbreak for å løse problemet med å holde oversikt over kontoer i et distribuert nettverk, uten tap av nettverksytelse på grunn av mangel på minnestørrelse eller begrensede tilgangshastigheter. Cloudbreak bruker samtidige lesinger og skrivinger over en RAID 0-konfigurasjon på solid state-stasjoner (SSD-er).

• Arkiver – Datalagring på Solana-blokkjeden lastes ned fra validatorer til et nettverk av noder kalt ‘Arkiver.’ Alle data som er behandlet blir distribuert og spredt mellom nodene, noe som sikrer større sikkerhet i nettverket, og at dataene oppbevares i en desentralisert hovedbok.

Konklusjon

DeFi har eksplodert i scenen fra nesten ingenting for bare noen få år siden. Etter lang og fortsatt kontroll av store banker og institusjoner, kunne vi endelig se begynnelsen på demokratisering i finansnæringen. DeFi er grunnlagt og klar til å være fremtiden for hvordan menneskeheten vil samhandle med finansielle tjenester, og gir tilgjengelig, billig, gjennomsiktig og rettferdig tilgang for alle. Men som med noe i livet, betyr det å ta skritt mot fremtiden at man til slutt vil komme over noen snublesteiner.

Blockchain har hatt mer enn noen få hikke i sin korte eksistens så langt, og vi vil uten tvil møte mer i fremtiden. Men i her og nå er det fortsatt store utfordringer som forhindrer storstilt adopsjon og integrering. Solanas oppfinnsomme blockchain har som mål å løse alt dette ved å tilby et nettverk som tilbyr hastighet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet uten å miste noen av kjerneverdiene som gjør desentraliserte blockchains til det de er. Som det allerede er åpenbart i vår Solana-prisforutsigelse, er det en veldig håpefull fremtid for dette unge prosjektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me