Solana-prijsvoorspelling (SOL) voor 2021, 2023 en 2025

De toekomst van hoe geld zal worden gebruikt en verdeeld, wordt steeds duidelijker naarmate we de voortdurende groei en acceptatie van gedecentraliseerde financiering, of DeFi, zoals het in de volksmond bekend wordt, beginnen te zien. We beginnen echter ook meer van de beperkingen te ontrafelen rond grote blockchains, zoals Ethereum, die de vele applicaties en platforms aandrijven die DeFi-services bieden door middel van problemen als slechte schaalbaarheid, lange bevestigingstijden en hoge transactiekosten..

Dit is dan waar Solana komt niet alleen om deze obstakels op te lossen, maar biedt meer in ruil voor de mogelijkheid om meer potentieel uit decentralisatie te halen. Solana is een enkellaagse blockchain met hoge doorvoer en baanbrekende innovaties die zich richten op het bouwen van sterk schaalbare blockchain-infrastructuren zonder in te boeten aan netwerkbeveiliging of de principes van decentralisatie..

In ruil daarvoor helpt dit om meer op groei gerichte en hoogfrequente applicaties te ondersteunen die normaal andere blockchains zouden verlammen, terwijl tegelijkertijd zowel een vertrouwensloos als toestemmingsloos gedistribueerd protocol behouden blijft..

Het teken dat dit krachtige netwerk voedt, is SOL, en als u verder leest, zult u zien dat onze Solana-prijsvoorspelling een zeer mooie toekomst voorspelt, ondersteund door voortdurende robuuste acceptatie, waardoor het een waardige kanshebber is om toe te voegen aan uw portfolio..

Solana prijsvoorspelling

Solana historische prijsanalyse

Sinds de oprichting had Solana vijf verschillende financieringsrondes voor zijn SOL-tokens uitgevoerd, met vier privéverkopen. De eerste seed-financieringsronde vond plaats op 5 april 2018, waarmee $ 3,17 miljoen werd opgehaald. Dit culmineerde later in twee afzonderlijke Series A-financieringsrondes die op 9 juli 2018 werden aangekondigd en die bijna $ 20 miljoen opbrachten bij grote investeringsfondsen en durfkapitaalbedrijven. In februari en maart 2020 vonden nog twee verkopen plaats, waarmee in totaal nog eens $ 4 miljoen werd opgehaald.

Solana’s SOL-tokens behoren tot de nieuwste cryptocurrency-projecten die onlangs zijn gelanceerd, met de vroegste handelsgegevens van 10 april 2020, volgens CoinMarketCap. Daarom moet u altijd extra voorzichtig zijn bij het betreden van een nieuw ingebroken markt. Niet lang nadat het publiekelijk begon te handelen, bereikte SOL op 11 mei 2020 een dieptepunt naar een dieptepunt van $ 0,5052..

Het duurde echter niet lang voordat SOL rond medio 2020 parabolisch begon te stijgen, voordat het op 1 september 2020 het hoogste punt ooit bereikte van $ 4,9400..

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails.

Sinds het zijn hoogste punt ooit heeft bereikt, heeft SOL sindsdien weer naar beneden gecorrigeerd, voordat het eind december 2020 weer snel steeg. Op het moment van schrijven (15 januari 2021) staat de prijs van SOL op $ 3,3600, wat een 24-uurs daling van 0,86%.

Volgens de gegevens van Messari, als je SOL had gekocht tijdens de openbare verkoop in 2020 voor $ 0,2200 per token – hoewel de eerste seed-ronde in 2018 SOL voor slechts $ 0,0400 had geprijsd – zou je een duizelingwekkende return-on-investment van 1.427,27% hebben behaald.

Vergeleken met zijn handelswaarde, zou de huidige prijs van SOL slechts 32,08% lager zijn dan zijn hoogste punt ooit en een indrukwekkende winst van 564,81% vanaf zijn laagste punt ooit. SOL is ontworpen als een deflatoir activum en wordt afgetopt met een totaal aanbod van 500.000.000 SOL. Solana heeft echter ook een burn-algoritme geprogrammeerd om het totale aanbod te verminderen, waardoor de totale oplage wordt teruggebracht tot 488.630.611 SOL op het moment van schrijven.

Het huidige circulerende aanbod is 261.900.137 SOL, wat de marktkapitalisatie van Solana zou waarderen op $ 879.539.929, waarmee het de 44e meest waardevolle cryptocurrency is.

SolanaSolana (SOL)

Rang: 24 13,66 Prijs (BTC) Ƀ0,00027100 Marketcap 3,61 BVolume 189,54 M 24h Verandering 6,4% Totaal aanbod 488,63 M SOL

Solana (SOL) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Hoewel het een zeer opkomend project was, was 2020 een explosief jaar voor Solana, omdat het al werd gekozen als de blockchain bij uitstek voor een toenemend aantal gedecentraliseerde platforms, vooral in de DeFi-sector. Solana zal naar verwachting zijn spectaculaire groei in 2021 en daarna volgen, omdat andere schaalbare oplossingen, zoals de aanstaande ETH 2.0-upgrade voor Ethereum, nog niet volledig functioneel zijn geworden. Als zodanig voorspelt onze Solana-prijsvoorspelling een zeer optimistische toekomst.

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 3,776 12,38%
1 week $ 4,407 31,16%
1 maand $ 3,620 7,92%
6 maanden $ 4,726 40,65%
1 jaar $ 6,156 83,21%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
2022 $ 6,156 83,21%
2023 $ 8,970 166,96%
2024 $ 11,806 251,37%
2025 $ 14,351 333,27%

Solana prijsvoorspelling 2021

We hebben een zeer optimistisch sentiment kunnen samenvoegen uit beschikbare algoritmische modellen op basis van technische factoren rond Solana’s SOL-tokens. Zien hoeveel aandacht er is getrokken naar gedecentraliseerde financiële platforms, die net zijn aangegroeid $ 22 miljard aan vergrendelde waarde Vanaf januari 2021 stelt Solana zich voor als een solide alternatief voor Ethereum voor applicaties en platforms die op zoek zijn naar hoge groei. Bijgevolg konden we SOL rond midden 2021 voorbij zijn hoogste punt ooit zien breken.

Solana prijsvoorspelling 2023

Inmiddels is de grootste uitdaging tegen Solana dat gevestigde blockchains zoals Ethereum of EOS de broodnodige updates in hun netwerk zouden implementeren om de plaagende schaalbaarheidsproblemen op te lossen, waaronder trage verwerkingstijden en hoge kosten. De vele innovaties van Solana zouden het echter nog steeds op een sterke positie kunnen zetten ten opzichte van zijn collega’s, inclusief langverwachte upgrades om een ​​betere cross-chain compatibiliteit tussen Solana en andere blockchains mogelijk te maken die worden aangedreven door zijn SOL-tokens.

Solana prijsvoorspelling 2025

Het is moeilijk te voorspellen hoeveel de financiële wereld in vier lange jaren zou veranderen, maar we durven te wedden dat de waarde van decentralisatie meer vooruitgang zal boeken in een groot deel van ons dagelijks leven door de reguliere acceptatie van gedecentraliseerde financiering (DeFi) en een grotere inzet. van gedecentraliseerde apps (dAPPs). De hoge schaalbaarheid van Solana maakt het een robuuste, toekomstbestendige keuze voor platforms. Omdat het de eigen valuta is van deze veelzijdige en krachtige blockchain, is SOL een zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Is Solana een goede investering?

Zoals onze Solana-prijsvoorspellingsprognose heeft aangetoond, heeft Solana’s SOL een zeer sterke technische basis vanwege zijn hoge bruikbaarheid als een utility-token en zijn deflatoire economische model op de lange termijn om meer waarde te bereiken door schaarste. SOL is een waardevol voorstel als u van plan bent het aan uw winkelmandje toe te voegen, maar u moet ook voorzichtig zijn met het betreden van de jonge en nog onvolwassen markt van SOL. Zelfs als we terugkijken op een meer fundamenteel standpunt, heeft het project van Solana baanbrekende oplossingen geïntroduceerd om de grote uitdagingen van naar boven opschalen op te lossen..

Voor de eerste keer hebben we een gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat theoretisch grote reguliere platforms van vandaag zou kunnen ondersteunen als ze de overstap maken en services van bedrijfsklasse maken terwijl ze toch robuuste beveiliging, snelle verwerking en lage kosten behouden. Solana’s enkellaagse blockchain voert een gedelegeerd-Proof-of-Stake (dPoS) consensusalgoritme uit, maar gecombineerd met een revolutionaire schaaloplossing via een gedecentraliseerde ‘klok’, genaamd Proof-of-History (PoH).

Hierdoor kan de blockchain van Solana meer dan 50.000 transacties per seconde verwerken, met een zeer lage bloktijd van 400 ms en tegen even lage kosten van slechts $ 0,00001 aan kosten voor elke transactie..

Het netwerk van Solana wordt beveiligd door 488 knooppuntvalidators over de hele wereld en heeft sinds maart 2020 meer dan 5,5 miljard unieke transacties verwerkt. De blockchain van Solana is zeer veelzijdig omdat het een breed scala aan verschillende services ondersteunt die gemakkelijk kunnen worden gemaakt met behulp van populaire codeertalen . De belangrijkste use-case bevindt zich momenteel in de DeFi-sector, waarbij portefeuilles, marktplaatsen, beurzen, betalingsplatforms, voorspellingsmarkten, leen- of leendiensten, gedecentraliseerde cloudproviders, gegevensopslag en nog veel meer kunnen worden gebruikt en beveiligd..

Solana ziet ook een toenemende interesse om als basis voor veel Web3-platforms te worden gebruikt. Er lopen momenteel 68 projecten op de blockchain van Solana of werken samen met Solana om nieuwe technologieën te delen en samen te ontwikkelen. De meeste van hen zijn prominente namen in de blockchain-ruimte. Large-cap stablecoins zoals Tether en Circle’s USDC gebruiken beide Solana als een van de blockchains die hun uitgebreide netwerk beveiligen. Chainlink werkt ook samen met Solana om een ​​veilig high-speed oracle te ontwikkelen om de handel in binaire opties mogelijk te maken.

Solana’s grootste aankomende netwerkupdate, Wormhole, vergroot ook de bruikbaarheid van Solana’s SOL-powered blockchain. Het is een gedecentraliseerde “brug” waarmee gebruikers gemakkelijk activa kunnen overdragen tussen Solana en andere ketens, zoals Ethereum. Dit betekent dat DeFi-platforms kunnen profiteren van Solana’s snelle, goedkope en schaalbare blockchain, terwijl ze toch ergens anders moeten afrekenen. Deze interoperabiliteit tussen de ketens zou leiden tot een grotere acceptatie van SOL en de daaropvolgende waardegroei.

Hoe Solana te kopen?

Node-validators verdienen SOL-tokens om de blockchain van Solana van stroom te voorzien en te beveiligen. Als de eigen valuta worden slimme contractuitvoeringen en transactiekosten betaald in SOL. Vanwege het deflatoire economische model van Solana worden tokenhouders aangemoedigd om SOL-tokens in te zetten om te profiteren van de toegenomen schaarste en tegelijkertijd het netwerk te beveiligen..

De ontluikende SOL-tokens zijn moeilijker te vinden voor buitenstaanders en worden alleen ondersteund op een paar beurzen, met name Binance, OKEx, FTX, MXC en Bithumb. Mogelijk vindt u de uitgebreide lijst met ondersteunde marktplaatsen met sites zoals CoinMarketCap, of CoinGecko.

Meer informatie over Solana

Opgericht door baanbrekende veteranen in de technologiesector van onder meer Intel, Qualcomm, Dropbox en meer, biedt Solana een blockchain-netwerk met hoge doorvoer, schaalbaarheid en lage kosten, terwijl slechts één laag wordt gebruikt voor een betere samenstelbaarheid tussen projecten op zijn ecosysteem. Solana’s meest bekende en ontwrichtende innovatie in de blockchain-ruimte is de creatie en grootschalige implementatie van Proof-of-History (PoH). De grootste uitdaging in gedecentraliseerde of gedistribueerde netwerken is het vinden van overeenstemming over de specifieke tijd en plaats waar transacties plaatsvinden.

Solana’s PoH gebruikt Verifiable Delay Functions (VDF) om elk knooppunt lokaal gegenereerde tijdstempels te laten uitgeven via SHA256, waardoor een gesynchroniseerde en aangename “klok” over het hele netwerk wordt geproduceerd. Het resultaat is de distributie van geüniformeerde tijdstempels, waardoor de verwerking van gegevens veel efficiënter kan verlopen. Dit resulteert in Solana’s belofte van een veel grotere schaalbaarheid dan andere concurrerende blockchains, terwijl het ook moeilijker wordt voor ASIC’s om hun blockchain aan te vallen..

Solana somt zeven andere belangrijke innovaties op als onderdeel van zijn algehele oplossing om de problemen aan te pakken die traditionele blockchain-netwerken teisteren wanneer ze op grote schaal worden geïmplementeerd:

• Tower Byzantine Fault Tolerance (BFT) consensusmechanisme – Solana heeft een PoH-geoptimaliseerde versie van de byzantine-fault-tolerance (BFT) geïmplementeerd. Het maakt gebruik van de gesynchroniseerde “klok” op de Solana-blockchain vóór consensusstemming om de overhead en latentie voor communicatie en netwerkbrede coördinatie te verminderen. Zodra validators het eens zijn over het stemmen voor een volgorde van transacties, wordt deze canoniek gemaakt en kan deze niet worden teruggedraaid.

• Turbine – Solana gebruikt een uniek blokpropagatieprotocol genaamd ‘Turbine ‘, dat een groot aantal knooppunten kan ondersteunen die op zijn netwerk werken zonder de prestaties te beïnvloeden. In plaats van dat één knooppunt gegevens volledig naar alle andere knooppunten verzendt, zouden de gegevens worden opgesplitst in kleine pakketjes. Het zou die pakketten naar elke validator verzenden, die het vervolgens in één keer naar een groep andere knooppunten zal sturen. Hiermee kunnen blokken gegevens worden gereconstrueerd, zelfs met een gedeeltelijk pakket.

Golfstroom – Solana gebruikt ‘Gulf Stream’ als een protocol voor het doorsturen van transacties zonder Mempool, waardoor validators van knooppunten transacties sneller kunnen uitvoeren, bevestigingstijden kunnen verkorten en de geheugenbandbreedte voor validators kunnen verminderen.

• Sealevel – Solana’s adoptie van Sealevel maakt het ‘s werelds eerste parallelle looptijd van slimme contracten. Het ondersteunt de mogelijkheid van parallelle uitvoering van transacties binnen Solana’s enkellaagse architectuur. Sealevel vindt alle niet-overlappende transacties binnen een blok en voert ze parallel uit om de prestaties op de Solana-blockchain verder te optimaliseren.

• Pipeline – Pipeline is de transactieverwerkingseenheid van Solana voor gegevensvalidatie. Het gebruikt een optimalisatiemechanisme in het CPU-ontwerp dat bekend staat als ‘pipelining ‘, waarbij gegevens moeten worden geverifieerd op basis van een reeks stappen, met verschillende hardware om elke stap te beheren. Hierdoor kan gegevensvalidatie efficiënter worden uitgevoerd en wordt meer gebruik gemaakt van beschikbare hardware.

• Cloudbreak – Solana gebruikt Cloudbreak om het probleem op te lossen van het bijhouden van accounts op een gedistribueerd netwerk, zonder verlies van netwerkprestaties als gevolg van een gebrek aan geheugen of beperkte toegangssnelheden. Cloudbreak maakt gebruik van gelijktijdige lees- en schrijfbewerkingen in een RAID 0-configuratie op solid-state drives (SSD’s).

• Archivers – Gegevensopslag op de Solana-blockchain wordt overgebracht van validators naar een netwerk van knooppunten genaamd ‘Archivers. ‘ Alle gegevens die zijn verwerkt, worden gedistribueerd en verspreid over de knooppunten, wat zorgt voor een betere beveiliging binnen het netwerk, en die gegevens worden bewaard in een gedecentraliseerd grootboek.

Gevolgtrekking

DeFi is slechts een paar jaar geleden van bijna niets in de scène verschenen. Na lange en voortdurende controle door grote banken en instellingen, konden we eindelijk het begin zien van democratisering in de financiële sector. DeFi is klaar en klaar om de toekomst te zijn van hoe de mensheid zal omgaan met financiële diensten, door iedereen toegankelijke, goedkope, transparante en eerlijke toegang te bieden. Maar zoals met alles in het leven, betekent het nemen van stappen naar de toekomst dat men uiteindelijk een paar struikelblokken zal tegenkomen.

Blockchain heeft tot nu toe meer dan een paar minpuntjes gehad in zijn korte bestaan ​​en we zullen in de toekomst ongetwijfeld meer te maken krijgen. Maar in het hier en nu zijn er nog grote uitdagingen die grootschalige adoptie en integratie in de weg staan. Solana’s inventieve blockchain heeft tot doel dat allemaal op te lossen door een netwerk te bieden dat snelheid, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit biedt zonder de kernwaarden te verliezen die gedecentraliseerde blockchains maken tot wat ze zijn. Zoals al duidelijk is in onze Solana-prijsvoorspelling, is er een zeer hoopvolle toekomst voor dit jonge project.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me