Syscoin-prijsvoorspelling (SYS) voor 2021, 2022, 2025

Cryptocurrencies staan ​​klaar om een ​​enorme impact te hebben op de reguliere handel. Niemand meer dan Syscoin, dat streeft naar niets minder dan een gedecentraliseerd platform voor online retail. Met andere woorden, Syscoin zou de volgende Amazon of Walmart kunnen zijn.

Deze winkels krijgen steeds luidruchtigere kritiek vanwege hun monopolistische tactieken en koelbloedige arbeidspraktijken. Maar tegelijkertijd lijkt er geen alternatief te zijn voor het gecentraliseerde e-commercemodel dat ze belichamen, niets dat dezelfde combinatie van hoge snelheid, lage prijs en ultiem gemak zou kunnen bieden..

Als Syscoin er echter in slaagt om de tussenpersonen helemaal af te schaffen, waardoor mensen de virtuele valuta kunnen gebruiken om rechtstreeks met elkaar te handelen via het blockchain-netwerk, zou er een nieuwe vorm van inclusieve, rechtvaardige markt kunnen ontstaan..

Het zou echt een game-wisselaar kunnen zijn, en daarom hebben we besloten om dit Syscoin-artikel over prijsvoorspelling naar u toe te brengen!

Syscoin prijsvoorspelling

Hoe haalbaar is dit scenario? Is Syscoin echt klaar voor de taak? Wat is de oorsprong en geschiedenis van dit platform en wat zijn de toekomstperspectieven? Moet u, de investeerder, enige aandacht schenken aan deze veelbelovende onderneming? Om bot te zijn, hoeveel zal zijn voorraad de komende jaren stijgen?

Historische prijsanalyse van Syscoin

Gelanceerd in 2014, Syscoin is een van de eerste cryptocurrencies die in de blockchain-kar springt. Bijna drie jaar lang, tot 2017, bleef het echter een altcoin met een lage marktkapitalisatie, met de prijs van één cent per token. Net als andere altcoins onderging het een aanhoudende bull-run van 2017 tot 2018, waarbij het bijna de dollarkoers bereikte in januari 2018. In de tussentijd introduceerde Syscoin een aantal hierboven besproken innovaties, en hoewel de prijs uiteindelijk crashte, bleef het in de bereik van 4-10 cent.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven handelt Syscoin tegen 11,5 cent per token, met een verandering van 5,82% in de afgelopen 24 uur. De altcoin heeft een marktkapitalisatie van 69,26 miljoen. Het totale aanbod van Syscoin is 888 miljoen.

syscoinSyscoin (SYS)

Rang: 235 Prijs (BTC) Ƀ 0,00000400 Marketcap 121,80 MVolume 17,90 M24h Wijziging 3,85% Totaal aanbod 888,00 M SYS

Syscoin voorspellingen voor toekomstige prijsvoorspellingen

Prijsvoorspelling vereist een zorgvuldige historische analyse en een oordeelkundige projectie van die analyse in de toekomst. Het is waar dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie zijn voor toekomstig succes.

Tegelijkertijd, als beloften worden nagekomen, doelen worden bereikt in overeenstemming met de verwachtingen en voortdurend nieuwe en innovatieve doelen worden gesteld, kan men een redelijke voorspelling doen van een stralende en rooskleurige toekomst. Dit geldt allemaal voor Syscoin, waarvan de vooruitzichten hieronder worden weergegeven:

Korte termijn voorspelling

Prijswijziging na
1 dag $ 0,118 1,72%
1 week $ 0,210 81,0%
1 maand $ 0,123 6,03%
1 jaar $ 0,135 16,4%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 0,135 16,4%
2 jaar $ 0,119 2,59%
3 jaar $ 0,122 5,17%
5 jaar $ 0,145 25%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Prijsvoorspelling Syscoin 2021

Syscoin zal dit jaar blijven groeien en innoveren.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Syscoin-token (SYS) mogelijk rond de 0,131 liggen in 2021.

Syscoin prijsvoorspelling 2022

Met een nieuwe en verbeterde interface en wijdverbreide penetratie van blockchain in de samenleving, zal Syscoin zijn huidige koers voortzetten.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Syscoin-token (SYS) in 2022 mogelijk rond de $ 0,135 liggen.

Prijsvoorspelling Syscoin 2025

Syscoin zal dit jaar waarschijnlijk een omslagpunt bereiken, aangezien steeds meer mensen het zullen gebruiken voor hun dagelijkse zaken.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Syscoin-token (SYS) in 2025 mogelijk rond de $ 0,210 liggen.

Is Syscoin een goede investering?

Hoewel veel munten zijn gestagneerd en zelfs in winterslaap zijn gegaan, heeft Syscoin stilletjes doelen gesteld, aan de verwachtingen voldaan en zijn beloften nagekomen. Het wordt ondersteund door een briljant team (zie hieronder) met echte innovaties onder zijn riem. Met functies zoals het ZDAG-protocol kan het zelfs binnen een opvallende afstand zijn om de blockchain-heilige graal van hoge snelheid en robuuste beveiliging te bereiken.

Terwijl concurrenten (zoals Neo, Origin of BitBay) in het veld zijn, is het niet moeilijk voor te stellen dat Syscoin, met zijn veelzijdige Ethereum-brug, de eerste zal zijn die in de nabije toekomst een echt gedecentraliseerde versie van de Amazon-markt zal aanbieden. . Wat het betreft, heeft het een goed vooruitzicht.

Er kleven echter ook nadelen aan gedecentraliseerde markten. De meest voor de hand liggende is het gebrek aan regelgeving. Het is niet duidelijk hoe het Syscoin-platform de verkoop van illegale items zoals drugs en wapens kan voorkomen. Sommige items, zoals wapens, zijn legaal in het ene rechtsgebied en illegaal in het andere. Hoe gaat een gedecentraliseerde markt om met dergelijke problemen??

Naleving wordt een grote hoofdpijn. Het is echter niet uitgesloten dat er een werkbare oplossing wordt gevonden. Syscoin staat erop dat het voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving.

Immers, online retail, toen het voor het eerst opkwam, was een onvergelijkbare verwarring over jurisdictie en regelgeving. Dergelijke verwarring werd mettertijd opgelost en Amazon, eBay en andere reuzen werden de grootste bedrijven ter wereld.

Hoe Syscoin te kopen

Syscoin is beschikbaar in verschillende beurzen, zoals Binance, Bittrex, Coinswitch en anderen. Als u al bitcoin heeft, kunt u uw bitcoin-portemonnee gebruiken om Syscoin uit te wisselen. Maak een account aan op de beurs, verifieer uw identiteit en beveilig uw account met tweefactorauthenticatie. Stort nu geld op de rekening en zodra het geld verschijnt, wissel je ze in voor het gewenste bedrag aan Syscoin.

Meer informatie over Syscoin

Syscoin, gelanceerd in 2014 als een Bitcoin-vork, kan samen met Bitcoin worden samengevoegd, wat het een veilige basis geeft. Tegelijkertijd is Syscoin sneller en veel schaalbaarder, met een verwerkingscapaciteit van meer dan 60000 transacties per seconde (TPS), vergeleken met minder dan 20 voor Bitcoin..

Syscoin lijkt echt te hebben opgelost wat Vitalik Buterin de ‘blockchain-trilemma’ heeft genoemd: het duidelijke feit dat van de deugden van decentralisatie, veiligheid en schaalbaarheid, men er maar twee kan kiezen en de derde kan verlaten.

Conventionele creditcards, om zeker te zijn, kiezen voor de laatste twee ten koste van de eerste (ze worden gecontroleerd door bedrijven zoals VISA), terwijl altcoins, per definitie gedecentraliseerd, de ene of de andere van de laatste twee kiezen..

Syscoin snijdt de Gordian Knot met het razendsnelle Z-DAG-protocol, een proof-of-work consensusmechanisme gebouwd bovenop de hoofdlaag van Syscoin.

Naast een robuust e-commerceplatform heeft Syscoin 4.0 een snelle en veilige tweerichtingsbrug met Ethereum gebouwd, waardoor het interoperabel is met ERC-20-tokens. Op deze manier kunnen Ethereum-ontwikkelaars profiteren van Syscoin-functies en vice versa.

Ethereum-transacties, zoals die van Bitcoin, zijn relatief traag, maar gebruikers kunnen de hoge doorvoer van Syscoin mobiliseren om snel hoeveelheden tokens over het netwerk te verhandelen; Evenzo kunnen Syscoin-gebruikers Ethereum-functies gebruiken, zoals slimme contracten. Na verloop van tijd zullen ontwikkelaars indien nodig bruggen kunnen bouwen over andere netwerken, waardoor het platform veel krachtiger wordt.

Syscoin biedt ook een digitale authenticatieservice, waarmee gebruikers cryptografie kunnen gebruiken om gecodeerde digitale certificaten (titels, garanties, licenties, enzovoort) uit te geven en te verifiëren..

Syscoin is niet zonder rivalen. Andere platforms zoals Origin en Bitbay willen ook gedecentraliseerde e-commerceprotocollen aanbieden. Beleggers doen er verstandig aan om met deze concurrenten rekening te houden bij het evalueren van de langetermijnvooruitzichten van Syscoin.

Het team

Syscoin wordt geleid door Jag Sidhu, de mede-oprichter en de hoofdontwikkelaar van het platform. Hij is een expert in machine learning en kunstmatige intelligentie met meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling. Het marketingteam bestaat uit Andres Cortes, een dApps-ontwikkelaar, samen met een team van andere ontwikkelaars.

Gevolgtrekking

Kortom, Syscoin is een veelbelovend platform met een enorm potentieel voor toekomstige groei. Na een vrij trage start heeft het capaciteit opgebouwd en heeft het gaandeweg een groot aantal innovatieve functies geïntroduceerd. Het beweert zelfs een hoog beveiligingsniveau te hebben bereikt in combinatie met een hoge snelheid.

Als het op deze weg doorgaat, is het redelijk om een ​​toekomst te voorzien waarin het een werkelijk inclusieve en gedecentraliseerde markt kan bieden – een blockchain Amazon – waaraan iedereen kan deelnemen. Er blijven echter obstakels bestaan. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk de kwestie van regulering, die blockchain-technologie in het algemeen tegengaat. Zal een echt gedecentraliseerde markt in het vizier komen van toezichthouders??

Amazon is bijvoorbeeld een bedrijf dat opereert onder een duidelijk omschreven wettelijk kader. Het is misschien niet aansprakelijk voor alle onrechtmatigheden die plaatsvinden op zijn site, maar het is tegelijkertijd verplicht om deze zo goed mogelijk te voorkomen door bepaalde acties te ondernemen.

Komt er een soortgelijk wettelijk kader voor Syscoin wanneer (of als) het tot volwassen bloei komt? Of zal Syscoin gedwongen worden om in de schaduw te opereren, een toevluchtsoord voor criminelen en dealers van duistere koopwaar?

Alleen de tijd zal het leren, maar er is geen reden om op dit punt voortijdig pessimistisch te zijn. Blockchain wint elke dag mainstream-acceptatie, zelfs door regeringen, dus we kunnen hopen een verlichte en progressieve kijk te hebben in plaats van het project in de begintijd te beëindigen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me