THORChain Price Prediction (RUNE) for 2021, 2022 og 2025

Desentraliserte børser (DEXer) er morsomme og gode, om ikke også revolusjonerende. Selv om de er innflytelsesrike innenfor sine egne økosystemer, betyr de i det store skjemaet lite om de fortsetter å forbli isolert i en kryptovalutas egen spesielle blockchain; Uniswap på Ethereum, Binance DEX på Binance, Yolo på EOS, Vexchange på VeChain, osv.

Brukere som ønsker å bytte tokens eller skaffe likviditet for å tjene passiv inntekt, må hoppe videre til et annet økosystem, bruke deres spesifikke og kompatible DEX og tokens hver for seg, til og med ha separate lommebøker. Ville det ikke vært bra om det var en DEX der ute som kan koble sammen alle disse forskjellige blockchain-økosystemene og la brukerne enkelt og trygt krysse nettverk for å bytte tokens eller gi likviditet?

THORKjeden Prediksjon

Vel, det viser seg at det finnes en slik protokoll, og den heter THORChain. En kjede-agnostisk DEX, den favoriserer ingen spesifikk digital eiendel eller blockchain, og lar brukerne enkelt bevege seg over forskjellige blokkjeder og bytte tokens, gi likviditet og andre aktiviteter. Det hjelper også til å redusere problemet med ubestemt tap og gir en mekanisme mot manipulering av prisstrømmer i kjeden. Høres kult ut, ikke sant?

Denne THORChain Price Prediction-artikkelen vil først undersøke prisvarselet for denne protokollens opprinnelige token, RUNE, på både kort og lang sikt for å konkludere om det er verdt å bli lagt til porteføljen din. Deretter vil vi undersøke prosjektets unike egenskaper, hva som gjør det annerledes, og hvordan denne DEX er i forkant med å bygge broer mellom isolerte blockchain-økosystemer.

THORChain Historical Price Analysis 

Siden Initial Dex Offering (IDO) tilbake i juli 2019, ble RUNE-prisen først dukket opp på CoinMarketCap 24. juli 2021 til $ 0,0154. Selv om mainnet først ble lansert i januar i år, begynte prisen for RUNE sakte å øke gjennom 2019 og 2020. Innen 9. november 2019 hadde prisen doblet seg.

Selv om prisen fortsatte å øke sakte, var det ikke før slutten av mai 2020 da den virkelig begynte å øke. 30. august 2020 var det på $ 1,11 før det begynte å raskt miste i verdi. Gjennom hele oktober måned og begynnelsen av november, forble prisen et sted mellom $ 0,30 – $ 0,50. 4. november begynte den å øke raskt igjen. Det endte året 2020 på $ 1,15.

Det nye året startet veldig bra for RUNE-token ettersom verdien fortsatte å øke i hele januar. Den 1. februar 2021 var den på $ 3,84.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Når du skriver denne artikkelen, er prisen på RUNE $ 3,84. THORChains nåværende markedsverdi, ifølge CoinMarketCap, er på $ 590,881,144, som plasserer den på 59. plass i hele kryptomarkedet. Det er for tiden 158 432 088 RUNE-tokens i omløp, med en total forsyning på 500 000 000.

RUNE-token opplevde en økning på + 7,66% de siste 24 timene og en økning på + 57,63% de siste 7 dagene.

thorchainTHORChain (RUNE)

Rangering: 59$ 5.65Pris (BTC) Ƀ0.00011200 Markedskap$ 1,31 BVolume$ 46,89 M24h Endring1,93% Totalforsyning500,00 M KJØR

THORChain (RUNE) Prognoser for fremtidig prisvarsel

Prisvarselet for THORChains RUNE, ifølge flere kilder, ser ut til å være svært positiv både på kort og lang sikt. Wallet Investor forventer at prisen vil øke opp til + 60,98% ($ 6,18) innen bare ett år. Innen 2025 vil den prosentvise økningen være + 250%! Digitalcoin spådde også et veldig positivt prisutsikter for RUNE. Det spådde også en + 250% prisøkning i løpet av de neste fem årene.

Selv om prisvarselet for både Wallet Investor og Digitalcoin er positivt, forutser Tradingbeasts prognose derimot en liten prisnedgang i hele 2021 og tidlig i 2022. Imidlertid endres det umiddelbart en gang i oktober 2022. Så langt har det bare klarte å beregne opp til år 2024. Men til og med da har det spådd at prisen på RUNE ville være et gjennomsnitt på $ 5,818 innen utgangen av 2024.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 måned $ 6,15 59,48%
2 måneder $ 5,75 49,12%
3 måneder $ 6 55,52%
6 måneder $ 6,09 58,02%
1 år $ 6,41 66,34%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 6,41 66,34%
2 år $ 9,29 140,85%
3 år $ 11,34 194,07%
4 år $ 11,06 186,89%

THORChain Price Prediction 2021

2021 forventes å ha en positiv økning i verdi for RUNE. Selv om prisen vil variere mellom måneder, forventes den årlige gjennomsnittsprisen å være $ 5,43.

THORChain Price Prediction 2022

Prisen oppover i verdi forventes å fortsette gjennom hele 2022, om enn mindre enn i 2021. Gjennomsnittsprisen forventes å ligge rundt $ 6,69, bare litt mer enn året før..

THORChain Price Prediction 2025

Når 2025 ruller rundt, forventes prisøkningen å bli mye bedre. Gjennomsnittsprisen forventes å være rundt $ 11,80, og januar og juli opplever den høyeste prisveksten hittil.

Er THORChain en god investering?

Etter å ha sett på prisforutsigelsen og prosjektets grunnleggende, ser fremtiden lys ut både for prosjektet og enhver RUNE-investor. Med det nåværende oksemarkedet i full gang og prosjektutviklerne fortsatt legger til flere funksjoner og oppgraderinger, er det med stor tillit å si at THORChain vil fortsette å bli sett på som en verdifull ressurs i den raskt voksende defisektoren.

De er en av få protokoller som prøver å bli en plattform med tverrkjede, sett fra et rent økonomisk perspektiv, som setter dem i en sterk posisjon for å raskt utvide seg, spesielt ettersom flere og flere blokkjeder oppfordres til å bli interoperable..

Hvordan kjøpe THORChain?

RUNE er en populær kryptovaluta og er tilgjengelig på forskjellige børser (både sentraliserte og desentraliserte). De mest fremtredende er Binance, Sushiswap, Hoo, FTX, BitMax, Bithumb Global og ProBit Exchange. For en komplett liste over børser som viser RUNE, se CoinMarketCap eller CoinGecko.

Mer informasjon om THORChain

Hva er THORChain?

Deres nettsted forklarte det best:

“THORChain gjør det mulig for brukere å bytte mellom digitale eiendeler på nesten hvilken som helst blockchain i en tillitsløs & tillatelsesfri innstilling. Likviditet leveres av likviditetsleverandører som tjener gebyrer på bytter, og gjør deres uproduktive eiendeler til produktive eiendeler på en ikke-forvarende måte. Markedsprisene opprettholdes gjennom forholdet mellom eiendeler i bassenger som handelsmenn kan arbitrage for å gjenopprette riktige markedspriser. ”

Deres opprinnelige token er selvfølgelig RUNE.

Plattformen er heller ikke profittorientert. Alle gebyrer går tilbake til brukerne, enten de er likviditetsleverandører eller noder. Teamet blir bare stimulert til å holde fast i RUNE-tokens som de opprinnelig fikk. Ifølge Binance DEX-forslag, laget fikk 10% (50 millioner) RUNE-tokens, som skulle låses til lanseringen av deres mainnet. Likevel, bare da, skal bare 20% gis hver tredje måned i 12 måneder.

THORChain bruker for øyeblikket BEPSwap, en nettbasert klient som strengt begrenser den til Binance-kjeden. Dette er bare midlertidig, siden det snart vil bli erstattet med ASGARDEX, en sensurresistent stasjonær klient som vil fungere som hovedportalen til systemet. Den er designet for å kontrollere livssyklusen til en transaksjon fullt ut, samtidig som den er kompatibel med THORChain.

Det er fire viktige aktører i økosystemet:

  • Likviditetsleverandører som betales for å skaffe likviditet

  • Byttere som bruker likviditeten til å bytte eiendeler ad-hoc og betale gebyrer

  • Handelsmenn som overvåker bassenger og balanserer kontinuerlig, betaler avgifter, men med den hensikt å tjene penger.

  • Nodeoperatører som gir en obligasjon og blir betalt for å sikre systemet

Likviditetsleverandører

Som alle andre DEX, likviditetsleverandører gi likviditet til et digitalt aktivum. De tjener passiv inntekt gjennom bytteavgifter og andre belønninger. I likhet med alle andre likviditetsleverandører risikerer de å lide et permanent tap. De tjener disse belønningene i RUNE og til den tilknyttede eiendelen. For eksempel, hvis en bruker gir BTC / RUNE i et basseng, vil han motta belønninger i både BTC og RUNE. Likviditetsleverandører tjener bytteavgift per blokk. Hvor mye avkastning en leverandør får, beregnes på hvor mange byttetransaksjoner som skjedde i hver blokk.

Det som er interessant med denne protokollen er at THORChain, i motsetning til Uniswap, gir en glidebasert modell. Så når en bytter bytter tokens og forårsaker en prisglidning, må han betale høyere avgifter for det, som deretter vil gå til likviditetsleverandørene i det aktuelle bassenget som opplever glidningen. Så i stedet for å skremme noen likviditetsleverandører, stimulerer protokollen i stedet andre til å gi enda mer likviditet.

Som nevnt tidligere tjener likviditetsleverandører bytteavgifter fra byttere og handelsmenn. På den annen side kommer belønningene fra THORChains egen belønningsutslipp, som følger en forhåndsbestemt tidsplan. Belønninger kommer også fra en stor token-reserve som er fylt med alle nettverksgebyrene og blir betalt på lang sikt. Disse fordelene blir utbetalt til likviditetsleverandører selv under lavt handelsvolum.

Byttere

THORChain søker å gjøre prosessen med bytting tokens veldig variert gjennom kompatibilitet på tvers av kjeder, overlegen brukeropplevelse og enkel tilgang til andre kjeder (Binance, Ethereum, Bitcoin, etc.). Brukere kan bytte ut tokens hvis kjeder er koblet sammen og blir levert i bassenger, og til og med legge til et nytt token ved å sette det inn for å sette det i køen for oppføring.

Byttemekanismen er helt autonom. Alle bytter er ferdigbehandlet. Men eventuelle ugyldige bytter vil bli refundert. Alle gyldige bytter er gjennomsiktige og motstandsdyktige mot frontløp. Validatorer kan ikke påvirke rekkefølgen på handler og blir straffet hvis de ikke overholder en gyldig bytte.

Enten det er Bitcoin, BNB, Ethereum, som kan byttes, er koblet til det opprinnelige RUNE. Disse bassengene kalles kontinuerlige likviditetsbassenger fordi RUNE kobler dem alle i et enkelt nettverk.

Kostnaden for å bytte består av to deler: nettverksgebyrer og prisglidning. Alle bytter blir belastet nettverksgebyrer, og de beregnes ved å beregne et gjennomsnitt av nylige bensinpriser. Du kan lære mer om det her. Prisutslippsgebyrer ble allerede diskutert i likviditetsleverandørene.

Handelsmenn

I motsetning til andre prosjekter bruker THORChain ikke noe orakel for å hente ut informasjon utenfor kjeden. Den bruker i stedet handelsmenn.

Tradere på THORChain tjener fortjeneste ved å opprettholde prisene på visse poletter. De finner en hvilken som helst digital eiendel som er feilpriset mellom markedene, kjøper den digitale eiendelen på markeder med lave priser og selger dem deretter på andre markeder med høye priser. De holder på forskjellen. Så hvis prisen på et token i et eksternt marked er lavere enn på THORChain, kjøper handelsmenn det derfra og selger det på THORChain og omvendt. Dette gjør dette i høyfrekvens og lar prisene stabilisere seg og være konkurransedyktige.

For mer informasjon, vennligst klikk her.

Nodeoperatører

THORNodes betjen THORChain-nettverket. Selve nettverket er drevet av Tendermint & Cosmos-SDK, og den bruker Threshold Signature Schemes (TSS). Tendermint er spesielt viktig ettersom den holder nettverket trygt gjennom en to tredjedels flertallsavtale. Dette holder nettverket trygt fra angrep og muliggjør samarbeid og kommunikasjon i stor skala gjennom PoS-konsensusmekanismen. I følge deres nettside er det en innledende hensikt å ha bare 99 THORNodes. Alle Node-operatører tjener 67% av systeminntekten, som utbetales i RUNE.

En av de viktigste kravene som trengs for å bli THORNode er å kjøpe og stake 1 million RUNE-tokens. Denne innsatsen av tokens blir i hovedsak en obligasjon og holdes i løftestang for hver node for å sikre at de alle oppfører seg etter beste hensikt. Eventuelle ondsinnede hensikter eller angrep vil føre til kutt.

Et annet krav har å gjøre med å holde identiteten til alle noder anonyme. Dette er avgjørende for nettverket, da det forhindrer noder i å prøve å delegere med hverandre, og dermed fra å bli forurenset med bis, subjektiviserte ideer og innflytelse. Den viktigste interessentens bekymring er ikke nodene, men likviditetsleverandørene som taper mye hvis en node begynner å handle skadelig. Dette er grunnen til at selv på deres egen nettside ikke noder skal behandles eller betraktes som superstjerner. De skal faktisk sees på som ‘annenrangs borgere’.

“Det må behandle nodeoperatører som annenrangs borgere, betale dem for tjenestene sine og kaste ut enhver node som har vært i systemet for lenge eller begynner å oppføre seg dårlig. THORChain behandler likviditetsleverandører som førsteklasses borgere og gjør alt de trenger for å beskytte kapitalen. ”

Argumentet deres stammer fra en av svakhetene i en PoS-konsensusalgoritme; evnen til å sentralisere nettverket. Skaperne fryktet at hvis en nodes identitet ble avslørt, enten av noen eller av noden selv, ville de bruke sin posisjon til å delegere mer og mer midler til deres, samt merke deres side av nettverket på bekostning av resten. Dette er den viktigste grunnen til at noder må satse 1 million RUNE-tokens.

styresett

Når det gjelder deres bekymring for sikkerhet og node-anonymitet, søker THORChain å ha en enkel og minimalistisk regjeringsform. Det lar medlemmene stemme på hvilken kjede og eiendeler som skal oppføres og hvilke oppgraderinger som skal gjøres på protokollen. Det kan til og med bestemme hvor mange noder det kan ha. Men det er det. Det oppfordrer ikke til videre involvering, spesielt mellom noder.

Teamet

Akkurat som nodenes identitet blir konfidensiell, er også teamets identiteter som skapte THORChain. Faktisk har prosjektet ikke administrerende direktør eller styremedlemmer, og heller ingen grunnleggere. Ifølge CoinMarketCap ble hele utviklingen gjort gjennom Gitlab. Selv de som for tiden jobber med prosjektet holdes anonyme.

EN kvitring av prosjektet belyser teorien om hvorfor de ønsker å opprettholde et anonymt team. På den tweeten ble det uttalt:

“THORChain kan bare lykkes hvis den er tilstrekkelig desentralisert: 1) Noder må være anonyme og aldri sosialt signalisere 2) Stakers må bare drives av insentiver 3) Utviklere må være forbigående.”

Den ‘offisielle’ fortsetter med å si:

-> Utviklere jobber for nodene ved å sende kode som gjør systemet mer verdifullt.

-> Noder jobber for Stakers ved å sikre eiendeler og være online.

-> Stakers tar med kapital, markedsført for bytterne.

-> Byttere betaler avgifter og gir økonomisk aktivitet.

Konklusjon

Avslutningsvis ser det ut til at de norrøne gudene har gitt dette prosjektet sin velsignelse. Til tross for at hovednettet ble lansert bare i januar 2021, fortsetter THORChain å bli utviklet og oppgradert av ‘fantom’ teamet. Videre hadde RUNE-verdien økt jevnlig siden 2019, og det har vært få tegn på at den stopper når som helst snart. Gitt sitt sterke engasjement for å være helt desentralisert og fellesskapsdrevet, synes mange prosjektet er tiltalende.

Det må også påpekes at det å ha et anonymt team, selv om det er litt uvanlig, ikke er unikt. Satoshi Nakamotos, funnet av Bitcoin, identitet er fortsatt ikke kjent. Identiteten til skaperne av Sushiswap er heller ikke kjent.

Med mange som nå ser manglene ved å ha isolerte, territorialdrevne blockchain-økosystemer, velger flere og flere interoperabilitet som den sikreste måten for denne bransjen å lykkes. Og THORChains ser ut til å være en av de protokollene som leder anklagen. Så lenge prosessen for interoperabilitet og enkel migrasjon mellom økosystemer fortsetter, er det ikke så langt å si at denne protokollen til og med kan føre til utbrudd av Ragnarok (siste episke norrøne kamp, ​​dvs. verdens ende) mot den gamle sentralisert, tradisjonelt finanssystem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me