Top 13 beste portefeuilles voor Ripple (XRP) 2021

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Keepkey
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

De stijging van de waarde van Ripple (XRP) van $ 0,01 naar $ 1 per munt in één jaar en de opname ervan in de top tien van cryptocurrency-lijst heeft geleid tot veel discussies over deze valuta over hoe je ze veilig kunt kopen en bewaren. We kunnen XRP opslaan in de beste rimpelportemonnee, maar laten we eerst eens kijken naar de vraag waarom?

Waarom heb ik de beste XRP-portemonnee nodig??

Net zoals u fysieke portemonnees nodig heeft om uw fysieke fiatgeld te behouden, heeft u een gelijkwaardige portemonnee voor cryptocurrencies nodig. Het wordt gebruikt voor het opslaan, verzenden, ontvangen en beheren van uw munten allemaal op één plek.

Het opslaan van cryptocurrencies betekent niet dat de munten daar daadwerkelijk worden opgeslagen. In plaats daarvan genereert het een privésleutel (hexadecimale code) die samen met de openbare sleutel (een andere hexadecimale code) wordt gebruikt en die uiteindelijk wordt gekoppeld aan een bepaald bedrag aan valuta. Een xrp-portemonnee wordt dus gebruikt als een persoonlijk grootboek van transacties.

Er zijn verschillende soorten portefeuilles met cryptocurrency op verschillende platforms, zoals de desktop, online, mobiel en hardware. In dit artikel zullen we de beste XRP-portefeuilles en hun verschillende functies zien, afhankelijk van de categorie waartoe ze behoren.

Dus laten we beginnen.

Top 13 beste Ripple-portefeuilles 2021

1. Ledger Nano S

Overzicht van Ledger Nano S

Ledger Nano S is een hardware XRP-portemonnee die wordt geleverd in een compacte vorm zoals die van een USB-stick met een bevestigd OLED-scherm. Het wordt beschouwd als de veiligste Wallet vanwege het kleine formaat en de mogelijkheid om privésleutels op te slaan, wat het vermogen van een hacker om de valuta te stelen beperkt..

Terwijl andere xrp-portefeuilles het aantal op te slaan munten beperken, kunt u hiermee een onbeperkt aantal XRP-munten opslaan. Bovendien kunnen ook andere cryptocurrencies worden opgeslagen.

Ledger Nano is een hardware-portemonnee voor ripple en maakt het gebruik van valuta eenvoudig, veilig en probleemloos. Je hebt alleen een apparaat nodig dat compatibel is met dit apparaat, zoals een pc of een mobiel, en dan kun je XRP’s gaan verzenden en ontvangen.

Alle privésleutels worden opgeslagen in een offline omgeving, d.w.z. uw pc, en daarom wordt het voor hackers vrij moeilijk of zelfs onmogelijk om uw portemonnee te hacken en te stelen. U kunt dit apparaat aansluiten op een pc met Windows, Mac, Linux en Chrome OS. U kunt hem ook met een OTG-kabel op uw Android-telefoon aansluiten.

Beveiliging van Ledger Nano S

Dit apparaat wordt geleverd met een apart weergavescherm om de transactiegegevens weer te geven, zoals de seed key die na de transactie wordt gegenereerd en belangrijke details bevat, waardoor het bestand is tegen bedreigingen zoals ongenode screenshots of hacken op het apparaatscherm, wat een mogelijke bedreiging is in software. Portemonnees.

Nadat u Ledger Nano S op uw pc hebt aangesloten, moet u een applicatie installeren om uw XRP-saldo en alle transacties te controleren. Wanneer u XRP naar iemand verzendt, moet u het apparaat fysiek gebruiken om de transactie te bevestigen, waardoor het veiliger is omdat de hackers geen fysieke toegang tot het apparaat kunnen krijgen..

De privésleutels worden afzonderlijk op het apparaat opgeslagen omdat het de cryptografisch bevestigde firmware ondersteunt die is geüpload in de dual-chip-architectuur. Bovendien vraagt ​​hij om een ​​4-cijferige pincode wanneer u hem op de pc aansluit.

Stappen om te gebruiken

 • Om XRP Wallet te maken en te starten, installeert u de Ledger Wallet Ripple-applicatie op uw pc via de link op de officiële site en installeert u de Ripple-applicatie op een apparaat via Ledger Manager.
 • U kunt de instellingen wijzigen met het apparaat zelf, scrollen doe je met één knop en klikken op een optie met beide knoppen. Sluit op dezelfde manier ‘Browserondersteuning’.
 • Start Ledger Wallet Ripple op uw pc. Het wordt automatisch gesynchroniseerd en daarna kunt u het gebruiken.

Kenmerken

 • Uw gegevens zijn vertrouwelijk en beveiligd met een pincode, en aangezien ze geïsoleerd zijn, kan niemand ze stelen.
 • Het heeft een ingebouwd display en harde knoppen, wat de gebruiker een intuïtieve ervaring geeft met behoud van veilige en gemakkelijke toegang tot accounts.
 • Het kan verschillende cryptocurrencies tegelijk ondersteunen in dezelfde hardware Wallet.
 • De Ledger Nano S is malwarebestendig, d.w.z. alle initialisatie en herstel van xrp ripple wallet gebeurt afzonderlijk in dit apparaat, dus de buitenwereld kan uw cryptografische sleutels niet hacken.
 • Daarom is uw privacy extreem hoog, aangezien zelfs Ledger uw privésleutels en toegang tot uw apparaat niet kent.

Nadelen van Ledger Nano S

 • Omdat het een hardware wallet is voor rimpel, is het uw eigen verantwoordelijkheid om het veilig te houden. De kwetsbaarheid waarmee het wordt geconfronteerd, is dat iemand het van u steelt.
 • Gebruik nooit een Ledger Device dat al is geïnitialiseerd. Bewaar ook altijd uw pincode en schrijf deze ergens op.

AAN DE SLAG MET LEDGER PORTEMONNEE

2. Trezor 

Overzicht van Trezor

Trezor staat bekend als de originele hardware wallet voor het opslaan en overdragen van cryptocurrencies. Zoals hardwareportefeuilles worden gebruikt, is het een zeer veilige optie in termen van beveiliging. Alle privésleutels worden opgeslagen op fysieke locaties in de echte wereld, en niet op een computerserver die vatbaar is voor hacking.

Met meer dan een miljoen apparaten die al zijn opgeslagen, is dit een van de hot picks voor handelaren in cryptocurrency. Dit betekent helaas dat het prijskaartje dat bij de portemonnee hoort, kleine crypto-investeringen niet waard is.

Veiligheid

Net zoals bij de meeste offline wallets, wordt het private seed bestaande uit 12 tot 24 unieke woorden offline opgeslagen en kunnen je munten via deze key binnen vijf minuten worden opgehaald uit een offline backup. Elke transactie, hoe klein of groot ook, vereist een pincode. Een beperkte USB-verbinding zorgt ervoor dat de portemonnee wordt beschermd tegen virussen of malware als er een geïnfecteerde computer op is aangesloten.

Stappen om te gebruiken

 1. Voor oudere modellen sluit u het apparaat aan op een computer. Voor nieuwere modellen zet u uw portemonnee direct aan en klikt u op de link op uw scherm om de Trezor-website te bezoeken.
 2. Lees de instructies. Oude modelgebruikers moeten de portemonnee op hun apparaat installeren.
 3. Controleer de vingerafdrukken, sluit het systeem af en verwijder de verbinding met uw apparaat. Sluit hem opnieuw aan en zet hem aan.
 4. U moet nu uw portemonnee een naam geven, en de belangrijkste stap is het instellen van de pincode.
 5. Om de pincode in te voeren, klikt u op de lege vierkanten op het apparaat – de positie van de werkelijke cijfers staat op het scherm van de portefeuille.
 6. Sla de back-upzin op die nu wordt gegenereerd. U heeft geen toegang meer tot deze zin. Als u uw pincode bent vergeten of back-upmunten wilt terughalen, is dit nummer cruciaal.

Hoogtepunten

 • Ondersteunt meer dan 1400 munten en breidt nog steeds uit.
 • Ze werken hun firmware constant bij, en elke nieuwe update voegt nieuwe functies toe en verbetert tegelijkertijd de bestaande.
 • De nieuwste modellen hebben ondersteuning voor MicroSD-kaarten, wat betekent dat u de portemonnee niet elke keer dat u een transactie moet uitvoeren, op een mobiel of pc hoeft aan te sluiten.
 • De kosten, het gebruiksgemak, het gebruiksvriendelijke ontwerp en de beveiliging maken het de beste portemonnee voor gevorderde gebruikers.

Nadelen

 • Dit is een van de duurdere opties die er zijn.
 • Het kreeg negatieve publiciteit toen het in 2017 melding maakte van ongeautoriseerde toegang.

AAN DE SLAG MET TREZOR

3. Keepkey

Overzicht van KeepKey

KEEPKEY Ripple portemonnee

KeepKey, dat wordt aangeboden op het ShapeShift-platform, vormt een aanvulling op de webinterface van het bedrijf zonder commissies voor handelen. KeepKey ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies op de markt, evenals 46 ERC-tokens en breidt zich voortdurend uit. Het maakt gebruik van de generator voor willekeurige getallen om elke privésleutel te genereren en is geoptimaliseerd voor macOS. KeepKey staat bekend om zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke ontwerp en is een zeer populaire keuze onder beginners.

Veiligheid

Zoals het geval is met de meeste hardwareportefeuilles, worden privésleutels offline opgeslagen en kunnen back-ups en terughalen alleen worden gedaan via een uniek herstelzaad. Aan de andere kant heeft het handelen en handelen in cryptocurrencies van elke waarde en volume een pincode nodig. De portemonnee is goed beschermd tegen virussen en malware en wordt als veilig beschouwd omdat het geen eigen besturingssysteem heeft dat kan worden aangevallen.

KeepKey instellen

 1. Zorg ervoor dat u de KeepKey-client-app downloadt nadat u de aankoop heeft gedaan en de levering heeft ontvangen
 2. Klik op KeepKey initialiseren in de applicatie en voer de naam van uw apparaat in
 3. Selecteer een sterke pincode en bevestig deze, zorg ervoor dat deze voldoet aan de vereiste lengte van 9 cijfers. Bekijk het scherm zorgvuldig voordat u bevestigt, want de volgorde van de cijfers is nu veranderd.
 4. U ziet de herstelzin van 12 woorden die u moet opschrijven. U kunt al uw bezittingen en munten verliezen als u ze niet opschrijft en vervolgens de pincode vergeet.
 5. Je bent klaar. U wordt nu doorgestuurd naar uw accountdashboard van waaruit u transacties kunt uitvoeren.

Kenmerken

 • Een van de meest aantrekkelijke prijzen die er zijn – vanaf slechts $ 49.
 • Slank, aantrekkelijk uiterlijk en een zeer intuïtief ontwerp
 • Een extra knop die gebruikers moeten vasthouden om transacties te bevestigen om toe te voegen aan de beveiligingsfuncties.
 • Automatische pincode-omschakeling van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat pincodes niet gemakkelijk worden gecompromitteerd.
 • De prijzen voor geavanceerde portemonnees zijn lager dan het marktgemiddelde

Nadelen

 • Ondersteunt een beperkt aantal munten, dus de kans is kleiner dat reguliere munten worden ondersteund.
 • Kan omvangrijk worden om mee te nemen.

AAN DE SLAG MET KEEPKEY

4. Edge-portemonnee

Edge portemonneeEdge Wallet is een open source niet-bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee die beschikbaar is op iOS en Android. Edge (voorheen bekend als Airbitz) exploiteert sinds 2014 een mobiele portemonnee en geeft licenties voor de SDK aan bedrijven en projecten die de beveiligingstools en de door de strijd geteste portemonnee-infrastructuur moeten gebruiken.

De Edge Wallet is volledig privé, waarbij alleen de eindgebruiker controle heeft over de vele assets die de wallet ondersteunt. De Edge Wallet maakt fiat naar crypto-uitwisseling, crypto naar crypto-uitwisseling en directe toegang tot het Ripple-netwerk mogelijk, allemaal vanaf een mobiel apparaat. Dit is een ideale portemonnee voor xrp omdat het alle nodige functies heeft.

Veiligheid

Edge gebruikt een gebruikersnaam en wachtwoord die zijn ingesteld om accounts lokaal op het apparaat van de eindgebruiker aan te maken en te versleutelen voordat er informatie op de telefoonschijf terechtkomt. Edge ziet noch kent de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account nooit. Edge maakt automatisch een back-up van uw gecodeerde account als een storingsbeveiliging in geval van beschadigde, verloren of gestolen apparaten. Edge geeft zijn gebruikers altijd als enige toegang tot hun master private seed of master private key voor elke wallet die de gebruiker in zijn account aanmaakt.

Edge geeft de gebruikers ook opties om de beveiliging van hun account op te voeren. Twee die opvallen zijn Password Recovery en hun One-Touch 2-factor authentication. Om het geval van vergeten accountreferenties te beperken, kan een gebruiker zichzelf nog verder beveiligen door Password Recovery in te stellen. Hun 2FA-opzet dwarsboomt aanvallers door alleen inlogpogingen toe te staan ​​vanaf specifieke apparaten waartoe de gebruiker toegang geeft. Er is geen extra authenticatie-app nodig en er wordt geen telefoonnummer gebruikt voor Edge’s 2FA, wat allemaal kan worden gedaan met een tik op een enkele knop.

Edge heeft een gedecentraliseerde serverinfrastructuur en verbindt gebruikers rechtstreeks met de crypto-netwerken die ze gebruiken. Zelfs als Edge-servers uitvallen, blijven de wallets van een gebruiker functioneren.

Stappen om te gebruiken

 • Download deze rimpelportemonnee online vanuit de respectievelijke app store op uw mobiele apparaat. iOS en Android worden ondersteund.
 • Stel een gebruikersnaam en wachtwoord in om uw account aan te maken en te versleutelen, met de mogelijkheid om een ​​pincode of vingerafdruk in te stellen voor gemakkelijke toegang.
 • Voeg een XRP-portemonnee toe aan uw Edge-account.

Kenmerken

 • Ondersteuning voor meerdere activa
 • In-app fiat naar crypto-uitwisselingsmogelijkheden
 • In-app crypto naar crypto-uitwisselingsmogelijkheden
 • Wachtwoord herstel
 • Ondersteuning voor XRP’s Destination Tag voor compatibiliteit met het verzenden van XRP naar verschillende verkopers en beurzen
 • De Gebruiker heeft altijd en uitsluitend toegang tot zijn Master Private Key
 • Actieve klantenondersteuning op meerdere kanalen en sociale mediaplatforms

Nadelen

Alleen mobiel

 • Als Password Recovery niet is ingesteld en een gebruiker zijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeet, kan Edge ze niet in zijn account krijgen. Edge kent de gebruikersnaam en het wachtwoord van geen enkel account.

AAN DE SLAG MET EDGE PORTEMONNEE

5. Rippex

Overzicht van Rippex

rippexRippex is een desktopportemonnee en een van de beste online ripple-portemonnees, die u meer controle geeft over uw portemonnee, aangezien het een applicatie is die u zowel op uw pc als mobiel kunt downloaden en de privésleutels worden opgeslagen op uw pc of mobiel.

De transactiekosten zijn lager en daarom handig om te handelen.

Deze online portemonnee van rimpel beweert dat het een multi-verificatiesysteem uitvoert en dat alle transacties worden gevalideerd door het Ripple-netwerk. Alle transactie-informatie wordt openbaar gehouden om transparantie te bereiken met een speciale bewaking van de privacy. Ze onderhouden tweestapsverificatie (2FA) om uw sleutels beter te beveiligen.

Stappen om te gebruiken

 • Om een ​​Ripple-account op Rippex aan te maken, downloadt u de Ripple online wallet-applicatie op hun site.
 • Installeer de applicatie volgens uw besturingssysteem, of het nu Mac, Linux of Windows is.
 • Activeer uw account door enkele XRP’s te ontvangen.
 • Voor betalingen moet u het Ripple-adres van de ontvanger weten en vervolgens het aantal XRP’s invoeren dat u wilt verzenden. Klik op “Bevestigen”.

Kenmerken

 • Deze rimpelige online portemonnee geeft de gebruiker meer controle.
 • Strenge verificatie in twee richtingen en lage transactiekosten.
 • Ondersteunt fiat-valuta’s evenals euro’s, yen, Amerikaanse dollars enz.
 • Wendbaarheid bij transacties en beweert een transparante dienstverlener te zijn.
 • De mobiele app van Rippex heeft een geweldige interface en wordt gebruikt wanneer snelle transacties en handelsbeslissingen nodig zijn.

Nadelen van Rippex

 • Hoewel het veiliger is dan online Ripple-portefeuilles, is het niet helemaal veilig voor malware op uw computer.
 • Geadviseerd om uw pc virusvrij te houden en regelmatig antiviruscontroles uit te voeren.
 • Gebruik altijd een vertrouwde computer.
 • Probeer geen toegang te krijgen tot uw Ripple-account vanaf gedeelde computers of netwerken.

AAN DE SLAG MET RIPPEX

6. Gatehub

Overzicht van Gatehub

gatehubEen van de bekendste portemonnees is Gatehub. U kunt uw XRP-valuta op elk moment opslaan en ophalen, waardoor deze gebruiksvriendelijker wordt. Het biedt een service van het type Exchange-systeem en een uitgebreid overzicht van alle koersen van activa. U kunt een geconsolideerd beeld hebben van de stijging en stijging van alle activa op één plaats, wat een enorme tijdwinst oplevert.

Het biedt ook andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic en Augur.

Gebruiksstappen

 • Om de Ripple-portemonnee te laten werken, is minimaal 20 XRP vereist, anders is de portemonnee uitgeschakeld.
 • Om een ​​nieuwe portemonnee te maken, moet u eerst een account op hun site maken met uw e-mail-ID.
 • Ga naar de portemonneepagina. Klik op “” om een ​​nieuwe portemonnee toe te voegen.
 • Voer een portefeuillaam in, selecteer een portefeuilletype en klik vervolgens op Maken.
 • Het proces van het verzenden van een betaling is eenvoudig, selecteer gewoon de portemonnee en klik op ‘Betaling verzenden’.
 • U kunt de informatie van de ontvanger gebruiken, zoals e-mailadres, Ripple-adres, Ripple-naam, Gatehub-naam, Wallet-naam en Contactnaam.
 • Voer uw te verzenden bedrag in en klik op “Bevestigen” om de transactie te starten.

Kenmerken

 • Geeft informatie over de waarden van alle activa die worden gebruikt voor handelsdoeleinden.
 • Biedt uw portefeuillestatistieken en het nettobedrag in realtime om de vervelende methode van het zelf tellen van XRP’s te besparen.
 • Directe betalingen met alleen naam of adres, in tegenstelling tot methoden die in banken worden gebruikt, zoals verifieerbare pincodes en rekeningnummers enz.
 • U kunt uw XRP verhandelen en ook andere valuta’s kopen onder één platform.

Nadelen van Github

 • Het Ripple-bedrijf onderschrijft of vertegenwoordigt Gatehub niet officieel, maar het wordt als referentie op hun site vermeld.
 • Hoewel alle wachtwoorden en privésleutels zijn gecodeerd met behulp van industriestandaardtechnieken, is het nog steeds kwetsbaar voor cyberaanvallen, het stelen van munten en andere malwarepraktijken.

AAN DE SLAG MET GATE HUB

7. Atomic Wallet

atomic_ripple_xrp_walletAtomic is een zeer eenvoudige, uitgebreide en lichte portemonnee die u op uw apparaat kunt installeren en waarmee u eenvoudig Ripple kunt opslaan, verzenden, ontvangen, ruilen en kopen. Het is goedgekeurd door veel gebruikers van de XRP-gemeenschap vanwege de soepele gebruikersinterface en de vele functies binnenin. 

Zelfs voor niet-technisch georiënteerde gebruikers wordt Atomic Wallet een redelijk geloofwaardig alternatief in tegenstelling tot een reeks gecompliceerde cryptocurrency-portefeuilles, omdat het een alles-in-één niet-custody-oplossing biedt voor XRP-hodlers.. 

De portemonnee wint steeds meer aan populariteit onder crypto-gebruikers vanwege de duidelijke en eenvoudige interface. De portemonnee bewaart alle informatie over uw saldo van de blockchain en werkt door uw transacties te ondertekenen met een privésleutel.

Privésleutels worden gegenereerd uit een geheugensteuntje. Atomic is een volledig gedecentraliseerde oplossing die uw geld veilig houdt en u er volledige controle over geeft.

Stappen om te gebruiken

 • Download Atomic Wallet en installeer het
 • Open de app en klik op “Create Wallet”
 • Stel een wachtwoord in
 • Schrijf een geheugensteuntje op, een wachtwoord van 12 woorden, en bewaar het op een veilige plaats
 • Dat is het! Geniet van het gebruik van Ripple in Atomic!

Kenmerken

Uitzonderlijke beveiliging

Uw privésleutels zijn gecodeerd op uw apparaat en laten deze nooit achter. Alleen u heeft toegang tot uw geld. Atomic is gebouwd bovenop gewone open source-bibliotheken.

Onmiddellijke uitwisseling

U kunt met één klik een verscheidenheid aan munten en tokens inwisselen voor andere. Geen externe services nodig. Geleverd door Changelly & ShapeShift-platforms.

Decentralisatie en anonimiteit

Atomic is een volledig gedecentraliseerde portemonnee. U hoeft niet te slagen voor KYC of enige andere vorm van verificatie. We hebben nooit toegang tot of controle over uw geld. Geniet van het beheren van uw crypto op een volledig anonieme manier!

Lidmaatschapsprogramma

Atomic is de eerste cryptocurrency-portemonnee met een geavanceerd lidmaatschapsprogramma, gebaseerd op zijn eigen Atomic Wallet Token. AWC-BEP2-houders ontvangen maandelijks geld terug voor het gebruik van een ingebouwde omruilservice.

24/7 live ondersteuning

Ons ondersteuningsteam is altijd online en helpt u graag bij eventuele problemen. Neem gewoon contact met ons op [e-mail beveiligd] of live telegramchat @AtomicWalletChat

Vlotte en handige UI-interface

We richten ons op een uitzonderlijke gebruikerservaring. App is volledig geoptimaliseerd voor uw apparaat.

Punten om op te letten

U moet ervoor zorgen dat u uw geheugensteuntje op een veilige plaats bewaart.

AAN DE SLAG MET ATOMIC PORTEMONNEE

8. Toast

Overzicht van Toast

toast portemonnee logoDit is een soort hot wallet, wat betekent dat het een online portemonnee is. Alle gecodeerde sleutels worden met Toast op de telefoon gegenereerd en gaan nooit weg, waardoor het veiliger en minder vatbaar is voor cyberaanvallen.

De broncode en de binaire bestanden van de software zijn open en beweren daarom een ​​veilige portemonnee te zijn voor transacties en opslag.

Het is ontwikkeld door StarStone Limited en kan worden gedownload voor iOS, Android, Windows, Mac en Linux. Het is een volledig gratis Wallet die niets van hun kant in rekening brengt. Ze sturen geen informatie of geheime toegangscodes van uw telefoon naar hun servers en beweren dus dat deze veilig is. Al deze eigenschappen maken het een ideale portemonnee om Ripple in op te slaan.

Stappen om te gebruiken

 • Download de Toast-app volgens uw apparaatspecificaties.
 • Klik op “Maak een nieuwe portemonnee”.
 • Voer vervolgens de 6-cijferige pincode in en daarna moet u een “wachtwoordzin” instellen. Uw wachtwoordzin wordt gebruikt om uw portemonnee te versleutelen en moet daarom vertrouwelijk worden behandeld.
 • Herstelzin wordt ook gedeeld om uw account te herstellen als u uw wachtwoordzin vergeet. Noteer die 6 woorden ergens voor toekomstig gebruik.
 • Klik nu op “Account toevoegen” en genereer een nieuw Ripple-adres.
 • Nadat je een adres hebt gegenereerd, moet je de portemonnee activeren door er minimaal 21 XRP’s in te stoppen.
 • U kunt betalingen verzenden door het Ripple-adres van de ontvanger en het te verzenden bedrag te gebruiken.

Kenmerken

 • Eenvoudig en snel XRP’s verzenden en ontvangen terwijl de app op uw mobiele apparaat draait.
 • Met deze portemonnee kunt u uw rekeningsaldi en transacties bekijken.
 • Je kunt ook een back-up maken vanuit het instellingenmenu van de app nadat je je Ripple-adres hebt gegenereerd en is dus handig, zelfs als je je mobiel kwijt bent.
 • Zwaar gecodeerde sleutels worden alleen voor veiligheidsdoeleinden op uw apparaat opgeslagen.

Punten om op te letten

 • Als u uw pincode en wachtwoordzin bent vergeten en de herstelfase niet hebt genoteerd, kunt u het account en alle daaraan gekoppelde valuta kwijtraken.
 • Omdat het een webportemonnee is, vormt een zekere kans op malware nog steeds een bedreiging voor de gegevens.
 • U moet back-ups maken voordat u uw app verwijdert, anders gaan uw valuta’s en gegevens voor altijd verloren.

AAN DE SLAG MET TOAST PORTEFEUILLE

9. Betalingen met munten

Overzicht van muntbetalingen

Coinpayments portemonnee-logoHet Coinpayments-systeem is niet alleen een portemonnee, maar fungeert ook als een uitwisselingsplatform en een online productmarktplaats met Ripple als de belangrijkste valuta. Het is een website die vrij gelijkaardig werkt als een bank waar u een rekening kunt openen en valuta kunt opslaan.

Het accepteert ongeveer 105 altcoins of u kunt er gewoon een opslaan met een lage transactiekost van 0,50%. Het is een webportemonnee waarvan de beveiliging is geïmplementeerd door BitGo te gebruiken.

Alle valuta wordt beweerd 100% beveiligd te zijn door BitGo met behulp van multisignature-technologie die de gebruiker meer controle geeft. Multisignature-technologie wordt gebruikt voor zeer veilige netwerken in Blockchain door nog een sleutel toe te voegen om de transactie te autoriseren.

U kunt een onbeperkt aantal van uw XRP’s uitwisselen en zelfs opslaan. Hiermee kunt u ook online kopen, omdat het heeft samengewerkt met verschillende handelaars en u uw valuta als betaalmethode kunt gebruiken tegen lage transactiekosten..

Stappen om te gebruiken

 • Maak een account door u te registreren op hun officiële website met uw e-mail-id. Het aanmaken van een account en het opnemen van geld is geheel gratis.
 • Bevestig uw e-mail-id.
 • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Het maakt gebruik van een 2-factorenauthenticatiemethode, dus er wordt een code naar u verzonden op uw e-mail-ID om verder in te loggen.
 • Genereer vervolgens het stortingsadres, ga naar Mijn accounts en vervolgens naar “Muntportefeuilles”.
 • Selecteer Ripple en klik vervolgens op “Deposit” om het adres te genereren.
 • U kunt valuta verzenden en betalen met dit gegenereerde adres.

Kenmerken

 • U kunt XRP opslaan, samen met verschillende andere cryptocurrencies.
 • Het gebruik van Multisig-technologie maakt transacties sneller en geeft ook meer controle met minder kans op hacking.
 • U kunt daar ook uw munten omzetten in fiat-valuta’s, zoals Amerikaanse dollars en euro’s.
 • Hun site is vrij gemakkelijk te navigeren en intuïtief, waardoor het gebruiksvriendelijk is.
 • Het is geïntegreerd met Magento 2 Store en gebruikt Magento 2 cryptocurrency-portefeuilles om uw munten op te slaan.
 • Het heeft ook een mobiele app voor Android- en IOS-gebruikers, zodat u deze overal kunt downloaden en gebruiken.

Nadelen van Coinpayments

 • Omdat het een online portemonnee is, loopt deze altijd het risico van hackers.
 • Het is ook geïntegreerd met Paypal, dat een informatielekrisico met betrekking tot uw bankrekeningen heeft als het toegang krijgt tot uw informatie.

AAN DE SLAG MET MUNTBETALINGEN

10. Cryptonator

Overzicht van Cryptonator

Cryptonator portemonnee-logoHet is een andere online portemonnee om XRP’s op te slaan en ook om transacties op een snelle en veilige manier uit te voeren. U kunt ongeveer 15 cryptocurrencies opslaan en inwisselen en directe transacties en directe uitwisseling tussen valuta’s mogelijk maken voor een soepeler proces onder slechts één account. Het rekent zeer lage transactiekosten en het openen van een account is gratis.

Beveiliging is een sterk onderdeel van deze Wallet, omdat het ervoor heeft gezorgd dat het tweestapsverificatieproces, een gecodeerde SSL-verbinding via HTTPS en vertrouwde internetprotocollen omvat om de accountbeveiliging en de veiligheid ervan te verbeteren. Er wordt ook gezegd dat het Bank Grade-beveiliging biedt en dat de privacy en anonimiteit van uw identiteit dus nooit in het geding zijn.

Je hebt ook toegang tot Cryptonator als een Chrome-extensie, omdat ze zijn geïntegreerd met de Chrome-browser, waardoor het meer authenticatie en gemakkelijkere toegang voor klanten heeft.

Hoe te gebruiken

 • Er zijn twee soorten accounts met Cryptonator: een persoonlijk account en een handelsaccount.
 • Maak een account door het e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
 • Bevestig uw e-mail-id. Als u de mobiele app gebruikt, wordt de 2-factor-authenticatiecode met behulp van OTP naar uw mobiel gestuurd.
 • Log in op uw account en genereer uw stortingsadressen.
 • Klik op “Nieuw adres maken” in het vervolgkeuzemenu naast Accountnaam. Elke cryptocurrency kan maximaal 10 adressen ondersteunen.
 • U kunt deze adressen nu gebruiken om munten te verzenden en te ontvangen en voor transactiedoeleinden.
 • U wordt opnieuw om OTP gevraagd bij het bevestigen van uw betalingsgegevens om deze beter te beveiligen.

Kenmerken

 • Hoogwaardige beveiliging met tweefactorauthenticatie en alle gebruikersgegevens worden gehasht door het SHA-256 cryptografische algoritme.
 • U kunt de app-versie voor Android downloaden op uw mobiele apparaat en ook de Chrome-extensie.
 • Transacties zijn snel, gemakkelijk en direct met slechts één account die 15 verschillende andere cryptocurrencies ondersteunt.
 • U kunt ook in realtime valuta omrekenen naar fiat-valuta’s tegen lage commissiekosten.

Nadelen van Cryptonator

 • Omdat het een online portemonnee is, is het kwetsbaar voor hacking en het lekken van uw informatie.
 • In geval van mobiele diefstal kunt u contact met hen opnemen en uw account onmiddellijk in handen krijgen.

AAN DE SLAG MET CRYPTONATOR

11. Handhaven

Uphold wordt niet alleen gebruikt om Ripple op te slaan. Het is een multi-cryptocurrency-uitwisseling waarop u uw fiat-valuta kunt omzetten in cryptocurrency.

In tegenstelling tot andere cryptocurrency-uitwisselingen, kunt u direct cryptocurrency kopen met uw bankpas op Uphold. U kunt ook de verschillende cryptocurrencies die het platform ondersteunt, verzenden, ontvangen, verhandelen en converteren.

Met Uphold kunnen gebruikers beginnen met het kopen van cryptocurrency zodra ze zich registreren en hun e-mail-ID bevestigen. Om echter bestellingen te plaatsen die meer dan $ 1.000 waard zijn, moet u de KYC-procedure voltooien die is ingesteld door Uphold.

Hoe te gebruiken

 • Maak een account aan op Uphold met uw e-mail-ID.
 • Verifieer uw e-mail-ID door op de link te klikken die naar u is verzonden.
 • U kunt nu kleine aan- en verkooporders plaatsen. Om grotere bestellingen te kunnen plaatsen, moet u de KYC-procedure voltooien door enkele documenten in te dienen.
 • Zodra de KYC-procedure is voltooid, kunt u grotere bestellingen plaatsen vanaf uw account.
 • Schakel de 2FA-authenticatie in om uw account verder te beveiligen.

Kenmerken

 • Ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies en landen.
 • Biedt gebruikers de mogelijkheid om direct cryptocurrencies te kopen door hun debet- / creditcards te gebruiken.
 • De service maakt gebruik van meerdere beveiligingsmaatregelen om uw account te beveiligen.

Nadelen

 • Uphold is een hete portemonnee. Dit betekent dat het kwetsbaar is voor hacks en diefstallen.
 • U heeft niet de volledige controle over uw geld, aangezien uw privésleutels altijd voor u verborgen zijn.
 • Hoewel ze je in staat stellen om direct cryptocurrency te kopen, brengen ze een flinke vergoeding in rekening voor elke aankooporder.

12. Exarpy

Exarpy biedt de beste portefeuilleservice voor de Ripple-cryptocurrency, die ook als een warme portemonnee kan worden beschouwd. In tegenstelling tot hot wallets die altijd met internet zijn verbonden, is Exarpy alleen met internet verbonden als u het geld dat erin is opgeslagen, wilt gebruiken. Exarpy heeft ook geen gespecialiseerde software nodig om toegang te krijgen tot uw portemonnee.

De portemonnee wordt offline gegenereerd en noch de privésleutels, noch het openbare adres worden op servers opgeslagen. In feite heeft Exarpy geen servers die zijn toegewijd aan het opslaan van de Ripple-adressen.

De portemonnee biedt een zeer eenvoudig te gebruiken interface die extreem responsief is. Zo wordt het een plezierige ervaring.

Beginnen

 • Nadat u naar de Exarpy-website bent gegaan, moet u alle voorwaarden accepteren en op “Doorgaan” klikken.
 • U wordt vervolgens gevraagd om de verbinding met internet te verbreken. Nadat u de verbinding heeft verbroken, ziet u een optie om “een portemonnee aan te maken”.
 • Om een ​​portemonnee te maken, moet u 16 willekeurig gegenereerde nummers kiezen en op “Doorgaan” klikken.
 • U kunt nu uw willekeurig gekozen pincodes zien, samen met de wachtwoordzin en privésleutel. Noteer ze allemaal op een vel papier en bewaar het op een veilige plaats.
 • U wordt vervolgens gevraagd om de pincode en de wachtwoordzin in te voeren. Eenmaal ingevoerd, klik op “Inloggen”.
 • U wordt vervolgens gevraagd om opnieuw verbinding te maken met internet. Nadat u dit heeft gedaan, heeft u toegang tot uw geld.

Kenmerken

 • Uitstekende beveiliging aangeboden voor een niet-hardware portemonnee.
 • Deze portemonnee is ook geïntegreerd met een omruilservice genaamd Changelly waarmee je meer Ripple kunt kopen.
 • Er is een extreem lage vergoeding van 0,025 Ripple voor elke overboeking die u doet.

Nadelen

 • U heeft de pincode en de wachtwoordzin nodig om in te loggen op uw account. Hierdoor is de portemonnee minder draagbaar.
 • De portemonnee ondersteunt geen andere cryptocurrency dan Ripple.

13. Guarda

Guarda is een van de meest vertrouwde mobiele portefeuilles die kunnen worden gebruikt om uw op blockchain gebaseerde digitale activa op te slaan. Deze hot wallet-service biedt ook een app waarmee u transacties kunt doen met uw pc.

In tegenstelling tot de meeste andere hot wallet-providers, geeft Guarda u toegang tot de privésleutels van uw account. Dit betekent dat u de volledige controle heeft over het geld in uw portemonnee.

U kunt eenvoudig een nieuwe portemonnee maken door uw e-mail-ID en wachtwoord op te geven. Deze portefeuilleservice is ook geïntegreerd met Changelly. Dit betekent dat je op dit platform ook cryptocurrency kunt kopen en verkopen.

Beginnen

U kunt de Guarda Android-app downloaden van de Google Play Store. U kunt ook naar hun officiële website gaan.

 • Klik op “Maak een portemonnee”.
 • U moet nu uw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Klik op “Doorgaan”.
 • Zodra uw portemonnee is aangemaakt, moet u uw wachtwoord invoeren om in te loggen..
 • Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u gebruik maken van de verschillende diensten die zij bieden.

Kenmerken

 • Ondersteunt meerdere platforms, wat betekent dat het gemakkelijk is om vanaf elke gewenste plek toegang te krijgen tot de portemonnee.
 • Met een ingebouwde exchange kunt u eenvoudig uw cryptocurrency kopen en inwisselen.
 • Je hebt volledige controle over je geld omdat je toegang hebt tot de privésleutels op dit platform.
 • Met de ondersteuning van meer dan 30 cryptocurrencies is dit de enige portemonnee die u nodig heeft.

Nadelen

 • Beveiliging is een belangrijk punt van zorg met de Guarda-portemonnee. Behalve het wachtwoord dat u instelt, zijn er geen aanvullende beveiligingsmaatregelen.
 • Net als andere hot wallets is zelfs Guarda kwetsbaar voor diefstal.

Beste Ripple-portefeuilles: wat is uw keuze?

We hebben de beste wallets besproken om Ripple veilig op te bergen. Zorg ervoor dat u onderzoek doet naar de beveiliging en andere functies van de gekozen portemonnee. We hopen dat het artikel heeft geholpen bij het kiezen van de beste xrp-portemonnee om Ripple veilig op te slaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me