Topp 13 beste lommebøker for Ripple (XRP) 2021

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Keepkey
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Økningen i verdien av Ripple (XRP) fra $ 0,01 til $ 1 en mynt på ett år og inkludering i topp ti kryptovaluta-listen har forårsaket mange diskusjoner rundt denne valutaen om hvordan du trygt kjøper og lagrer dem. Vi kan lagre XRP i den beste ripple-lommeboken, men først, la oss grave ned i spørsmålet om hvorfor?

Hvorfor trenger jeg den beste XRP lommeboken?

Akkurat som du trenger fysiske lommebøker for å beholde dine fysiske fiat-penger, trenger du en tilsvarende lommebok for kryptovalutaer. Den brukes til å lagre, overføre, motta og administrere myntene dine alt på ett sted.

Lagring av kryptokurver betyr ikke å faktisk lagre myntene der. I stedet genererer den en privat nøkkel (heksadesimal kode) som brukes sammen med den offentlige nøkkelen (en annen heksadesimal kode) og som til slutt knyttes til en viss mengde valuta. Så, en xrp lommebok brukes som en personlig hovedbok for transaksjoner.

Det finnes flere typer kryptovaluta lommebøker på forskjellige plattformer, for eksempel Desktop, Online, Mobile og Hardware. I denne artikkelen vil vi se de beste XRP-lommebøkene og deres forskjellige funksjoner, avhengig av kategorien de tilhører.

Så la oss komme i gang.

Topp 13 beste Ripple-lommebøker 2021

1. Ledger Nano S

Oversikt over Ledger Nano S

Ledger Nano S er en maskinvare XRP lommebok som kommer i en kompakt form som en USB-stasjon med en vedlagt OLED-skjerm. Det regnes som den sikreste lommeboken på grunn av den lille størrelsen og muligheten til å lagre private nøkler, noe som begrenser hackers evne til å stjele valutaen.

Mens andre xrp-lommebøker begrenser antall mynter som skal lagres, lar det deg lagre ubegrensede XRP-mynter. Videre kan andre kryptovalutaer også lagres.

Ledger Nano er en hardware lommebok for rippel, og gjør valutabruk enkel, sikker og problemfri. Du trenger bare en enhet som er kompatibel med denne enheten, som en PC eller en mobil, og så kan du begynne å sende og motta XRP.

Alle de private nøklene er lagret i et frakoblet miljø, dvs. din PC, og det blir derfor ganske vanskelig eller umulig for hackere å hacke seg inn i lommeboken og stjele. Du kan koble denne enheten til en PC som kjører Windows, Mac, Linux og Chrome OS. Du kan også koble den til Android-telefonen din ved hjelp av en OTG-kabel.

Sikkerhet i Ledger Nano S

Denne enheten kommer med en separat skjerm for å vise transaksjonsdetaljene som seed-nøkkelen som genereres etter transaksjonen med viktige detaljer, og dermed gjøre den motstandsdyktig mot trusler som ubudne skjermbilder eller hacking på enhetsskjermen, noe som er en mulig trussel i programvaren Lommebøker.

Etter at du har koblet Ledger Nano S til PCen din, må du installere et program for å kontrollere XRP-saldoen og alle transaksjonene. Når du sender XRP til noen, må du bruke enheten fysisk for å bekrefte transaksjonen, noe som gjør den sikrere ettersom hackerne ikke får tilgang til enheten fysisk.

De private nøklene lagres separat på enheten, da den støtter kryptografisk attestert firmware lastet opp i dual-chip-arkitekturen. Videre, når du kobler den til PC-en, ber den om firesifret PIN-kode.

Fremgangsmåte å bruke

 • For å opprette og starte XRP Wallet, installer Ledger Wallet Ripple-applikasjonen på PC-en din via lenken på det offisielle nettstedet og installer Ripple Application på en enhet gjennom Ledger Manager.
 • Du kan endre innstillingene ved hjelp av selve enheten. Rulling gjøres med en knapp og klikk på et alternativ med begge knappene. Lukk også “Browser Support”.
 • Start Ledger Wallet Ripple på PCen. Den synkroniseres automatisk, og så kan du bruke den.

Egenskaper

 • Dataene dine er konfidensielle og sikret med en PIN-kode, og siden de er isolert, kan ingen stjele dem.
 • Den har en innebygd skjerm og harde knapper, som gir en intuitiv opplevelse for brukeren å opprettholde sikker og enkel tilgang til kontoer.
 • Den kan støtte forskjellige kryptovalutaer om gangen i den samme maskinvareboken.
 • Ledger Nano S er skadelig programvare, dvs. all initialisering og gjenoppretting av xrp ripple lommebok gjøres separat i denne enheten, og derfor kan ikke omverdenen hacke dine kryptografiske nøkler.
 • Derfor er personvernet ditt ekstremt høyt, ettersom selv Ledger ikke kjenner til dine private nøkler og tilgang til enheten din.

Ulemper med Ledger Nano S

 • Ettersom det er en hardware lommebok for krusning, er det ditt eget ansvar å holde det trygt. Sårbarheten den står overfor er noen som stjeler den fra deg.
 • Bruk aldri en Ledger-enhet som allerede er initialisert. Oppbevar alltid PIN-koden din og skriv den ned et sted.

KOM I GANG MED LEDGER-PAKET

2. Trezor 

Oversikt over Trezor

Trezor er kjent for å være den originale maskinvareboksen for lagring og overføring av kryptovalutaer. Som hardware lommebøker går, er det et veldig trygt alternativ når det gjelder sikkerhet. Alle private nøkler er lagret på fysiske steder i den virkelige verden, og ikke på en datamaskinserver som er utsatt for hacking.

Med over en million enheter som allerede er lagret, er dette en av de populære valgene for kryptovalutahandlere. Dette betyr dessverre at prislappen som følger med lommeboken ikke er verdt små kryptoinvesteringer.

Sikkerhet

Akkurat som det er tilfellet med de fleste frakoblede lommebøker, lagres det private frøet som består av 12 til 24 unike ord offline, og myntene dine kan hentes gjennom denne nøkkelen fra en offline sikkerhetskopi innen fem minutter. Hver transaksjon, uansett om den er liten eller stor, vil kreve en PIN-kode. En begrenset USB-tilkobling sikrer at lommeboken er beskyttet mot virus eller skadelig programvare i tilfelle en infisert datamaskin er koblet til den.

Fremgangsmåte for bruk

 1. For eldre modeller, koble enheten til en datamaskin. For nyere modeller, slå på lommeboken direkte og klikk på lenken på skjermen for å besøke Trezor-nettstedet.
 2. Les instruksjonene. Gamle modellbrukere må installere lommeboken på enheten.
 3. Bekreft fingeravtrykkene, slå av systemet og fjern forbindelsen til enheten. Koble den til igjen og slå den på.
 4. Du må nå oppgi lommeboken din, og deretter er det viktigste trinnet å sette opp PIN-koden.
 5. For å angi pin, klikk på de tomme rutene på enheten – posisjonen til de faktiske tallene er på skjermen til lommeboken.
 6. Lagre reservefrasen som skal genereres nå. Du har ikke tilgang til denne setningen igjen. Hvis du glemmer PIN-koden eller vil hente sikkerhetskopierte mynter, er dette tallet avgjørende.

Høydepunkter

 • Støtter over 1400 mynter og utvides fortsatt.
 • De oppdaterer kontinuerlig firmware, og hver nye oppdatering legger til nye funksjoner mens de forbedrer eksisterende.
 • De nyeste modellene har MicroSD-kortstøtte, noe som betyr at du ikke trenger å koble lommeboken til en mobil eller PC hver gang du trenger å gjøre en transaksjon.
 • Kostnader, brukervennlighet, brukervennlig design og sikkerhet gjør den til den beste lommeboken for avanserte brukere.

Ulemper

 • Dette er en av de dyrere alternativene som er tilgjengelige der ute.
 • Den ble utsatt for negativ omtale da den rapporterte om uautorisert tilgang i 2017.

KOM I GANG MED TREZOR

3. Keepkey

Oversikt over KeepKey

KEEPKEY Ripple-lommebok

Leveres på ShapeShift-plattformen, og KeepKey utfyller selskapets webgrensesnitt med null provisjonsgebyrer for handel. KeepKey støtter alle større kryptovalutaer i markedet, i tillegg til 46 ERC-tokens, og utvides kontinuerlig. Den bruker tilfeldig tallgenerator for å generere hver private nøkkel og er optimalisert for macOS. KeepKey er kjent for sin enkle, brukervennlige design og er et veldig populært valg blant nybegynnere.

Sikkerhet

Som det er tilfellet med de fleste maskinvarelommebøker, lagres private nøkler frakoblet, og sikkerhetskopiering og henting kan bare gjøres gjennom et unikt gjenopprettingsfrø. På den annen side vil handel og handel med kryptovalutaer av hvilken som helst verdi og volum trenge en PIN-kode. Lommeboken er godt beskyttet mot virus og skadelig programvare og regnes som trygg siden den ikke har et eget operativsystem som kan målrettes.

Sette opp KeepKey

 1. Når du har kjøpt og mottatt leveringen, må du sørge for å laste ned KeepKey-klientappen
 2. Klikk på Initialiser KeepKey i applikasjonen, og skriv inn navnet på enheten
 3. Velg en sterk PIN-kode og bekreft den, sørg for at den oppfyller den nødvendige lengden på 9 sifre. Før du bekrefter, se skjermen nøye, fordi rekkefølgen på sifrene vil ha blitt endret nå.
 4. Du ser gjenopprettingsuttrykket på 12 ord som du må skrive ned. Du mister alle eiendelene og myntene dine hvis du ikke skriver det ned og glemmer PIN-koden.
 5. Du er klar. Du blir nå omdirigert til kontooversikten der du kan gjøre transaksjoner.

Egenskaper

 • En av de mest attraktive prisene der ute – starter på bare $ 49.
 • Elegant, attraktivt utseende og en veldig intuitiv design
 • En ekstra knapp som brukerne må holde for å bekrefte transaksjoner for å legge til sikkerhetsfunksjonene.
 • Automatisk PIN-bytte fra tid til annen for å sikre at PINS ikke kompromitteres enkelt.
 • Prisene på avanserte lommebøker er lavere enn markedsgjennomsnittet

Ulemper

 • Støtter et begrenset antall mynter, så det er mindre sannsynlig at mainstream-mynter støttes.
 • Kan bli klumpete å bære rundt.

KOM I GANG MED KEEPKEY

4. Edge Wallet

Edge WalletEdge Wallet er en åpen kildekode-ikke-forvarende kryptovaluta-lommebok tilgjengelig på iOS og Android. Edge (tidligere kjent som Airbitz) har drevet en mobil lommebok siden 2014 og lisensierer SDK-en til selskaper og prosjekter som trenger å bruke sikkerhetsverktøyene og kamptestet lommebokinfrastruktur..

Edge Wallet er helt privat, med bare sluttbrukeren som har kontroll over de mange eiendelene lommeboken støtter. Edge Wallet muliggjør fiat til kryptoutveksling, krypto til kryptoutveksling og direkte tilgang til Ripple-nettverket alt fra en mobil enhet. Dette er en ideell lommebok for xrp, da den har alle nødvendige funksjoner.

Sikkerhet

Edge bruker et brukernavn og passord som er satt opp for å opprette og kryptere kontoer lokalt på sluttbrukerens enhet før informasjon treffer telefondisken. Edge ser og vet aldri brukernavnet og passordet for en konto. Edge tar automatisk sikkerhetskopi av den krypterte kontoen din som en feilsikkerhet i tilfelle skadede, tapte eller stjålne enheter. Edge gir alltid brukerne eneste tilgang til deres private private seed eller master private nøkkel for hver lommebok brukeren oppretter på kontoen sin.

Edge gir også brukerne muligheter for å øke sikkerheten til kontoen sin. To som skiller seg ut er Password Recovery og deres One-Touch 2-faktor autentisering satt opp. For å avhjelpe saken med glemt kontolegitimasjon, kan en bruker sikre seg ytterligere ved å sette opp passordgjenoppretting. Deres 2FA-oppsett motvirker angripere ved bare å tillate pålogginger fra bestemte enheter som brukeren gir tilgang til. Ingen ekstra autentiseringsapp er nødvendig, og det brukes ikke noe telefonnummer til Edge 2FA, alt dette gjøres ved å trykke på en enkelt knapp.

Edge har en desentralisert serverinfrastruktur og kobler brukere direkte til kryptonettverkene de bruker. Selv om Edge-serverne går ned, vil brukerens lommebøker fortsette å fungere.

Fremgangsmåte for bruk

 • Last ned denne ripple lommeboken online fra den respektive appbutikken på din mobile enhet. iOS og Android støttes.
 • Sett opp et brukernavn og passord for å opprette og kryptere kontoen din, med muligheten til å sette opp en PIN- eller fingeravtrykk-pålogging for enkel tilgang.
 • Legg til en XRP Wallet i Edge-kontoen din.

Egenskaper

 • Støtte for flere eiendeler
 • In-app fiat to crypto exchange kapasiteter
 • Funksjoner for utveksling av krypto til app i app
 • Passordgjenoppretting
 • Støtte for XRPs Destination Tag for kompatibilitet med å sende XRP til forskjellige selgere og børser
 • Brukeren har alltid og utelukkende tilgang til sin Master Private Key
 • Aktiv kundesupport på flere kanaler og sosiale medieplattformer

Ulemper

Bare mobil

 • Hvis passordgjenoppretting ikke er satt opp og en bruker glemmer brukernavnet og passordet, vil Edge ikke kunne få dem til kontoen sin. Etter design kjenner Edge ikke brukernavnet og passordet til noen konto.

KOM I GANG MED KANTPALLETT

5. Rippex

Oversikt over Rippex

rippexRippex er en stasjonær lommebok og en av de beste ripple-lommebøkene på nettet, noe som gir deg mer kontroll over lommeboken, siden det er et program som du kan laste ned det på din PC, så vel som mobil, og de private nøklene er lagret på din PC eller mobil.

Transaksjonsgebyret er mindre, og det er derfor nyttig for handel.

Denne ringbølgen på nettet hevder at den utfører et flerverifiseringssystem, og alle transaksjoner er validert av Ripple-nettverket. All transaksjonsinformasjonen holdes offentlig for å oppnå gjennomsiktighet med en spesiell overvåking av personvernet. De opprettholder totrinnsgodkjenning (2FA) for å holde nøklene dine sikrere.

Fremgangsmåte for bruk

 • For å opprette en Ripple-konto på Rippex, last ned applikasjonen Ripple online lommebok som er gitt på nettstedet deres.
 • Installer applikasjonen i henhold til operativsystemet ditt, det være seg Mac, Linux eller Windows.
 • Aktiver kontoen din ved å motta noen XRP-er.
 • For betalinger må du kjenne mottakerens ringadresse og deretter angi mengden XRP-er du vil sende. Klikk “Bekreft”.

Egenskaper

 • Denne ripple online lommeboken gir mer kontroll til brukeren.
 • Streng toveis bekreftelsesprosess og lavt transaksjonsgebyr.
 • Støtter fiat-valutaer samt euro, yen, amerikanske dollar osv.
 • Smidighet i transaksjoner og hevder å være en gjennomsiktig tjenesteleverandør.
 • Mobilappen til Rippex har et flott grensesnitt og brukes når du trenger raske transaksjoner og handelsbeslutninger.

Ulemper med Rippex

 • Selv om det er tryggere enn online Ripple Wallets, er det imidlertid ikke helt trygt for skadelig programvare på datamaskinen din.
 • Anbefalt å holde PC-viruset gratis og fortsette å utføre antiviruskontroller regelmessig.
 • Bruk alltid en klarert datamaskin.
 • Prøv å ikke få tilgang til Ripple-kontoen din fra delte datamaskiner eller nettverk.

KOM I GANG MED RIPPEX

6. Gatehub

Oversikt over Gatehub

gatehubEn av de mest berømte lommebøkene er Gatehub. Du kan når som helst lagre og hente XRP-valutaen din, noe som gjør den mer brukervennlig. Det gir en Exchange-tjenestetype og en omfattende oversikt over alle aktiva. Du kan ha et samlet syn på økning og gevinst av alle eiendeler på ett sted, noe som er en enorm tidsbesparelse.

Det tilbyr også andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic og Augur.

Trinn for bruk

 • For at Ripple-lommeboken skal fungere, kreves minimum 20 XRP, ellers er lommeboken deaktivert.
 • For å opprette en ny lommebok, må du først opprette en konto på nettstedet ved hjelp av e-post-ID-en din.
 • Gå til lommebok-siden. Klikk på “” for å legge til ny lommebok.
 • Angi et lommeboknavn, velg en lommeboktype, og klikk deretter Opprett.
 • Prosessen med å sende betaling er grei, bare velg Lommeboken og klikk “Send betaling”.
 • Du kan bruke mottakerens informasjon som e-postadresse, Ripple-adresse, Ripple-navn, Gatehub-navn, Wallet-navn og Kontaktnavn.
 • Angi beløpet som skal sendes, og klikk “Bekreft” for å starte transaksjonen.

Egenskaper

 • Gir informasjon om verdiene til alle eiendeler, brukt til handelsformål.
 • Gir lommebokstatistikken din og nettobeløpet i sanntid for å lagre den kjedelige metoden for å telle XRPs selv.
 • Øyeblikkelige betalinger ved å bruke bare navn eller adresse, i motsetning til metoder som brukes i banker, for eksempel kontrollerbare pins og kontonumre osv.
 • Du kan handle XRP og kjøpe andre valutaer under en plattform.

Ulemper med Github

 • Ripple-selskapet støtter ikke eller representerer ikke Gatehub, men det er gitt som en referanse på deres nettsted.
 • Selv om alle passordene og private nøklene er kryptert ved hjelp av industristandardteknikker, er det fremdeles sårbart for cyberangrep, stjeling av mynter og annen praksis med skadelig programvare..

KOM I GANG MED GATE HUB

7. Atomic Wallet

atomic_ripple_xrp_walletAtomic er en veldig enkel, omfattende og lett lommebok som du kan installere på enheten din og enkelt lagre, sende, motta, bytte og kjøpe Ripple. Den er godkjent av mange brukere fra XRP-fellesskapet på grunn av det glatte brukergrensesnittet og mange funksjoner inni. 

Selv for ikke-teknologiorienterte brukere blir Atomic Wallet et ganske troverdig alternativ i motsetning til en rekke kompliserte kryptovaluta lommebøker, da det gir en alt-i-ett løsning for ikke-varetekt for XRP hodlers. 

Lommeboken blir stadig mer populær blant kryptobrukere på grunn av det klare og enkle grensesnittet. Lommeboken holder all informasjon på saldoen din fra blockchain og fungerer ved å signere transaksjonene dine med en privat nøkkel.

Private nøkler genereres ut av et mnemonisk frø. Atomic er en helt desentralisert løsning som holder pengene dine trygge og gir deg full kontroll over dem.

Fremgangsmåte for bruk

 • Last ned Atomic Wallet og installer den
 • Åpne appen og klikk på “Opprett lommebok”
 • Angi et passord
 • Skriv ned et mnemonic seed, 12-ords passord, og oppbevar det på et sikkert sted
 • Det er det! Kos deg med å bruke Ripple i Atomic!

Egenskaper

Eksepsjonell sikkerhet

De private nøklene dine er kodet på enheten din og forlater den aldri. Bare du har tilgang til midlene dine. Atomic er bygget på toppen av vanlige open source-biblioteker.

Øyeblikkelig utveksling

Du kan bytte en rekke mynter og poletter til andre bare med ett klikk. Ingen eksterne tjenester er nødvendige. Levert av Changelly & ShapeShift-plattformer.

Desentralisering og anonymitet

Atomic er en helt desentralisert lommebok. Du trenger ikke å bestå KYC eller andre bekreftelser. Vi har aldri tilgang eller kontroll over midlene dine. Kos deg med å administrere kryptoen din på en helt anonym måte!

Medlemskapsprogram

Atomic er den første kryptovaluta-lommeboken med et avansert medlemsprogram, basert på det opprinnelige Atomic Wallet Token. AWC-BEP2-holdere vil motta månedlige penger tilbake for bruk av en innebygd byttetjeneste.

24/7 live support

Vårt supportteam er alltid online og hjelper gjerne i tilfelle det oppstår problemer. Bare kontakt oss på [e-postbeskyttet] eller live telegramchat @AtomicWalletChat

Glatt og praktisk UI-grensesnitt

Vi fokuserer på eksepsjonell brukeropplevelse. Appen er fullt optimalisert for enheten din.

Poeng å passe på

Du bør være ansvarlig for å holde din mnemonic frøfrase på et trygt sted.

KOM I GANG MED ATOMISK PALLET

8. Ristet brød

Oversikt over Toast

toast lommebok logoDette er en type varm lommebok, noe som betyr at det er en online lommebok. Alle de krypterte nøklene genereres på telefonen ved hjelp av Toast og forlater aldri, noe som gjør den sikrere og mindre utsatt for nettangrep..

Kildekoden og programvarebinærene er åpne og hevder derfor å være en trygg lommebok for transaksjoner og lagring.

Utviklet av StarStone Limited, kan den lastes ned for iOS, Android, Windows, Mac og Linux. Det er en helt gratis lommebok og belaster ikke noe fra deres side. De sender ikke informasjon eller hemmelige passord fra telefonen til serverne, og hevder dermed at den er sikker. Alle disse funksjonene gjør den til en ideell lommebok for å lagre krusninger.

Fremgangsmåte for bruk

 • Last ned Toast-appen i henhold til enhetens spesifikasjoner.
 • Klikk på “Opprett en ny lommebok”.
 • Skriv deretter inn 6-sifret PIN-kode, og deretter må du angi en “passordfrase”. Passordfrasen din brukes til å kryptere lommeboken din og bør derfor holdes konfidensiell.
 • Gjenopprettingsfrase deles også for å gjenopprette kontoen din hvis du glemmer passordfrasen. Noter disse 6 ordene et sted for fremtidig referanse.
 • Klikk nå på “Legg til konto” og generer ny Ripple-adresse.
 • Etter å ha generert en adresse, må du aktivere lommeboken ved å sette minimum 21 XRPer i den.
 • Du kan sende betalinger ved å bruke mottakerens Ripple-adresse og beløpet som skal sendes.

Egenskaper

 • Enkel og rask sending og mottak av XRP når appen kjører på mobilenheten din.
 • Du kan se kontosaldoer og transaksjoner ved hjelp av denne lommeboken.
 • Du kan også lage en sikkerhetskopi fra innstillingsmenyen til appen etter at du har generert Ripple-adressen din, og er dermed nyttig selv når du har mistet mobilen din..
 • Tungt krypterte nøkler lagres bare på enheten av sikkerhetshensyn.

Poeng å passe på

 • Hvis du glemmer PIN-koden og passordfrasen og ikke noterte gjenopprettingsfasen, kan du miste kontoen og all valuta som er tilknyttet den..
 • Siden det er en nettlommebok, truer fortsatt risikoen for skadelig programvare dataene.
 • Du må ta sikkerhetskopier før du sletter appen din, ellers vil valutaene og dataene dine gå tapt for alltid.

KOM I GANG MED TOAST WALLET

9. Myntbetaling

Oversikt over myntbetalinger

Coinpayments-lommeboklogoCoinpayments-systemet er bare ikke en lommebok, men fungerer også som en utvekslingsplattform og en online markedsplass med Ripple som hovedvaluta. Det er et nettsted som fungerer ganske likt en bank hvor du kan åpne en konto og lagre valuta.

Den godtar rundt 105 altcoins, eller du kan bare lagre en med et lavt transaksjonsgebyr på flat 0,50%. Det er en nettlommebok med sikkerheten implementert ved hjelp av BitGo.

All valuta er hevdet å være 100% sikret av BitGo ved hjelp av multisignature teknologi som gir større kontrollkraft til brukeren. Multisignature-teknologi brukes til svært sikre nettverk i Blockchain ved å legge til en ny nøkkel for å autorisere transaksjonen.

Du kan bytte et ubegrenset antall XRP-er og til og med lagre dem. Det lar deg kjøpe også online, siden det har samarbeidet med flere selgere, og du kan bruke valutaen din som betalingsmåte med et lavt transaksjonsgebyr.

Fremgangsmåte for bruk

 • Opprett en konto ved å registrere deg på deres offisielle nettsted ved hjelp av din e-post-ID. Å opprette en konto og ta ut penger er helt gratis.
 • Bekreft e-post-ID-en din.
 • Logg inn med brukernavn og passord.
 • Den bruker en 2-faktor autentiseringsmetode, så en kode vil bli sendt til deg på e-post-ID-en din, for å logge deg på videre.
 • Deretter genererer du innskuddsadresse, går til Mine kontoer og deretter inn i “Coin Wallets”.
 • Velg Ripple og klikk deretter på “Deposit” for å generere adressen.
 • Du kan sende og betale valuta ved hjelp av denne genererte adressen.

Egenskaper

 • Du kan lagre XRP, sammen med forskjellige andre kryptovalutaer.
 • Bruk av Multisig-teknologi gjør transaksjoner raskere og gir også mer kontroll med mindre sjanser for hacking.
 • Du kan også konvertere myntene dine til fiat-valutaer der, for eksempel amerikanske dollar og euro.
 • Nettstedet deres er ganske enkelt å navigere og intuitivt, noe som gjør det brukervennlig.
 • Den har integrert seg med Magento 2 Store og bruker Magento 2 cryptocurrency Wallets til å lagre myntene dine.
 • Den har også en mobilapp for Android- og IOS-brukere, slik at du kan laste ned og bruke den uansett hvor du går.

Ulemper med Coinpayments

 • Siden det er en online lommebok, har den alltid risikoen for hackere.
 • Det er også integrert i Paypal som har en lekkasje av informasjonsrisiko angående bankkontiene dine hvis den får tilgang til informasjonen din.

KOM I GANG MED MYNTBETALINGER

10. Kryptonator

Oversikt over Cryptonator

Cryptonator Wallet-logoDet er en annen online lommebok for å lagre XRP-er og også for å utføre transaksjoner på en rask og sikker måte. Du kan lagre og bytte i rundt 15 kryptovalutaer og tillater direkte transaksjoner og øyeblikkelig utveksling mellom valutaer for en mer jevn prosess under bare en konto. Det krever svært lave transaksjonsgebyrer, og det er gratis å åpne en konto.

Sikkerhet er en sterk komponent i denne lommeboken, da den har tatt vare på å inkludere totrinns bekreftelsesprosess, kryptert SSL-tilkobling over HTTPS og pålitelige internettprotokoller for å forbedre kontobeskyttelsen og dens sikkerhet. Det sies også at det gir Bank Grade-sikkerhet, og dermed er personvern og anonymitet av identiteten din aldri på spill.

Du kan også få tilgang til Cryptonator som en Chrome-utvidelse, ettersom de har integrert seg med Chrome Browser, noe som gir den mer autentisering og lettere tilgang til kunder.

Hvordan å bruke

 • Det er to typer kontoer med Cryptonator, Personal og Merchant Account.
 • Opprett en konto ved å skrive inn e-post-ID og passord.
 • Bekreft e-post-ID-en din. Når du bruker mobilappen, vil du få 2-faktor-godkjenningskode ved hjelp av OTP sendt til mobilen din.
 • Logg inn på kontoen din og generer innskuddsadressene dine.
 • Klikk på “Opprett ny adresse” fra rullegardinmenyen ved siden av Kontonavn. Hver kryptovaluta kan støtte opptil 10 adresser.
 • Du kan nå bruke disse adressene til å sende og motta mynter og for transaksjonsformål.
 • Du blir bedt om OTP igjen når du bekrefter betalingsinformasjonen din for å gjøre den sikrere.

Egenskaper

 • Høyverdig sikkerhet med tofaktorautentisering og all brukerdata blir hash av SHA-256 kryptografiske algoritme.
 • Du kan laste ned appversjon for Android på din mobile enhet og også Chrome-utvidelsen.
 • Transaksjoner er raske, enkle og direkte med bare en konto som støtter 15 forskjellige andre kryptovalutaer.
 • Du kan også konvertere valuta til fiat-valutaer i sanntid med lave provisjonsgebyrer.

Ulemper med Cryptonator

 • Å være en online lommebok, er den sårbar for hacking og lekkasje av informasjonen din.
 • I tilfelle mobiltyveri, kan du kontakte dem og få tak i kontoen din umiddelbart.

KOM I GANG MED CRYPTONATOR

11. Opprettholde

Uphold brukes ikke bare til å lagre Ripple. Det er en børs med flere kryptovalutaer der du kan konvertere din fiat-valuta til kryptovaluta.

I motsetning til andre børser i kryptovaluta, kan du kjøpe kryptovaluta umiddelbart ved hjelp av debetkortet ditt på Uphold. Du kan også sende, motta, handle og konvertere de forskjellige kryptovalutaene som plattformen støtter.

Uphold lar brukere begynne å kjøpe kryptovaluta så snart de registrerer seg og bekrefter e-post-ID-en. For å kunne plassere bestillinger som er verdt mer enn $ 1000, må du imidlertid fullføre KYC-prosedyren satt av Uphold.

Hvordan å bruke

 • Opprett en konto på Uphold ved hjelp av din e-post-ID.
 • Bekreft e-post-ID-en din ved å klikke på lenken som er sendt til deg.
 • Du vil nå kunne plassere små kjøps- og salgsordrer. For å kunne plassere større bestillinger, må du fullføre KYC-prosedyren ved å sende inn noen få dokumenter.
 • Når KYC-prosedyren er fullført, vil du kunne legge inn større ordrer fra kontoen din.
 • For å sikre kontoen din ytterligere, aktiver 2FA-autentisering.

Egenskaper

 • Støtter et bredt utvalg av kryptovalutaer og land.
 • Gir brukere muligheten til å kjøpe kryptovaluta øyeblikkelig ved hjelp av debet- / kredittkort.
 • Tjenesten bruker flere sikkerhetstiltak for å sikre kontoen din.

Ulemper

 • Uphold er en varm lommebok. Dette betyr at det er sårbart for hack og tyveri.
 • Du har ikke full kontroll over midlene dine, da de private nøklene dine alltid er skjult for deg.
 • Selv om de tillater deg å kjøpe kryptovaluta øyeblikkelig, tar de et heftig gebyr på hver kjøpsordre.

12. Exarpy

Exarpy tilbyr den beste lommeboktjenesten for Ripple-kryptovalutaen som også kan betraktes som en varm lommebok. I motsetning til varme lommebøker som alltid er koblet til internett, er Exarpy bare koblet til internett når du vil bruke midlene som er lagret i det. Exarpy krever heller ingen spesialprogramvare for å få tilgang til lommeboken din.

Lommeboken genereres frakoblet, og verken de private nøklene eller den offentlige adressen er lagret på noen servere. Faktisk har Exarpy ingen servere dedikert til å lagre Ripple-adressene.

Lommeboken gir et veldig brukervennlig grensesnitt som er ekstremt responsivt. Dermed gjør det til en hyggelig opplevelse.

Starter

 • Når du har gått til Exarpy-nettstedet, må du godta alle vilkårene og trykke “Fortsett”.
 • Du blir deretter bedt om å koble fra internett. Når du har koblet fra, vil du se et alternativ for å “Opprette en lommebok”.
 • For å opprette en lommebok, må du velge 16 tilfeldig genererte tall og klikke på “Fortsett”.
 • Du vil nå kunne se dine tilfeldig valgte pin-tall, sammen med passordfrasen og den private nøkkelen. Legg dem alle ned på et stykke papir og oppbevar det på et trygt sted.
 • Du blir deretter bedt om å oppgi pin og passordfrase. Når du er oppgitt, klikker du på “Logg inn”.
 • Du blir deretter bedt om å koble til Internett på nytt. Når du har gjort dette, vil du kunne få tilgang til pengene dine.

Egenskaper

 • Enestående sikkerhet som tilbys for en ikke-maskinvare lommebok.
 • Denne lommeboken er også integrert med en byttetjeneste kalt Changelly som lar deg kjøpe mer Ripple.
 • Det er en ekstremt lav avgift på 0,025 Ripple for hver overføring du foretar.

Ulemper

 • Du trenger PIN-kode og passordfrase for å logge på kontoen din. Dermed gjør lommeboken mindre bærbar.
 • Lommeboken støtter ikke annen kryptovaluta enn Ripple.

13. Guarda

Guarda er en av de mest pålitelige lommebøkene som kan brukes til å lagre dine blockchain-baserte digitale eiendeler. Denne hot wallet-tjenesten tilbyr også en app som lar deg gjøre transaksjoner ved hjelp av PCen din.

I motsetning til de fleste andre hot wallet-leverandører, gir Guarda deg tilgang til de private nøklene til kontoen din. Dette betyr at du vil ha full kontroll over midlene i lommeboken.

Du kan enkelt opprette en ny lommebok ved å oppgi e-post-ID og passord. Denne lommeboktjenesten er også integrert med Changelly. Dette betyr at du også kan kjøpe og selge kryptovaluta på denne plattformen.

Starter

Du kan laste ned Guarda Android-appen fra Google Play Store. Du kan alternativt gå til deres offisielle nettside.

 • Klikk på “Opprett en lommebok”.
 • Du må nå oppgi e-post-ID og passord. Klikk på “Fortsett”.
 • Når lommeboken din er opprettet, må du skrive inn passordet ditt for å logge på..
 • Når du har logget inn, vil du kunne bruke de forskjellige tjenestene de tilbyr.

Egenskaper

 • Støtter flere plattformer, noe som betyr at det er enkelt å få tilgang til lommeboken fra hvor du vil.
 • Med en innebygd sentral kan du enkelt kjøpe og bytte kryptovaluta.
 • Du har full kontroll over midlene dine ettersom du har tilgang til de private nøklene på denne plattformen.
 • Med støtte fra over 30 kryptovalutaer er dette den eneste lommeboken du trenger.

Ulemper

 • Sikkerhet er en stor bekymring for Guarda-lommeboken. Annet enn passordet du har angitt, er det ingen ekstra sikkerhetstiltak.
 • Som andre varme lommebøker er selv Guarda sårbar for tyverier.

Beste Ripple-lommebøker: Hva er ditt valg?

Vi har diskutert de beste lommebøkene for å lagre krusninger trygt. Forsikre deg om sikkerheten og andre funksjoner i den valgte lommeboken. Vi håper at artikkelen hjalp til med å velge den beste xrp lommeboken for å lagre rippel trygt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me