VeChain Price Prediction (VET) for 2021, 2023 og 2025.

Selv om det er mange entusiastiske utviklere og entusiaster som er dypt knærne til å jobbe for å se hvorfor, hvordan og hvor blockchain kan integreres i deres daglige liv, har store bedrifter ennå ikke varmet opp til det.

Men alt dette kan endres med VeChain, da den VET-drevne blockchain har som mål å løse problemet med adopsjon i en bransje der effektivitet, robusthet, sikkerhet og stabilitet er en alvorlig bekymring. VeChains løsninger for å bringe blockchain-transformasjon rett til dørstokken til bedrifter over hele verden har sett på hvor viktig det er for eldre bedrifter å komme om bord i digitaliseringstoget..

Prediksjon av VeChain

Det har allerede gjort et sterkt inntrykk, da VeChain nylig ble kåret av Tysklands TÜV som verdens første 5-stjerners blockchain-tjenesteleverandør. VeChain er en plattform som gir ressursene til bedrifter i alle former og størrelser med det endelige målet om å desentralisere, sikre og ytterligere forbedre både effektiviteten og verdien av datastrømmen for bedrifter gjennom sin distribuerte hovedbok..

VET er den opprinnelige valutaen til VeChainThor, VeChains kraftig allsidige blockchain som fokuserer på å sette byggesteinene for billig, rask, enkel og verdifull integrasjon med blockchain, enten det er for multinasjonale selskaper, familieeide virksomheter eller garasjebårne oppstart..

VeChain historisk prisanalyse

Det er verdt å merke seg at VeChain vedtar en to-token løsning i VeChainThor blockchain; ett vesen VET, og den andre er VTHO. Du kan lese mer av forskjellene nedenfor, men dagens VeChain-prisforutsigelse vil fokusere på ‘smart money’ VET-token som er designet for å overføre verdi over nettverket..

Historisk har prisen vært ganske stabil og sett en gradvis gevinst oppover. I følge data fra Messari, VeChain ble opprinnelig bygget på toppen av Ethereum, etter å ha utstedt sine ERC-20 standard VEN-tokens. Men etter at VeChain ga ut sin egen blockchain, ble alle VEN-tokens byttet ut med den nyere VET i forholdet 1: 100.

VeChain hadde en ICO for de tidligere VEN-tokens i august 2017. Den solgte 410 millioner VEN, men ble senere bedt av den kinesiske regjeringen om å tilbakebetale cirka 133 millioner VEN til kinesiske borgere som deltok i salget. Disse tokens ble senere brent, selv om de resterende 277 millioner VEN samlet inn $ 20 millioner for VeChains fortsatte utvikling.

Etter historiske handelsdata, nådde VET ned til et heltidsnivå på $ 0,001678 den 13. mars 2020, sammenfallende med den større kryptokurrencymarkedskrasjen på den tiden. Men det har siden fått sterk fart og hadde steget til en heltid på $ 0,032240 den 6. januar 2021.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer.

Foreløpig er VET fortsatt sterk basert på handels- og tekniske beregninger. I skrivende stund (18. januar 2021) blir prisen på VeChains VET-tokens verdsatt til $ 0,027514, noe som markerer en gevinst på 6,66% i 24-timers handel. Til sammenligning er dette bare en nedgang på 14,67% fra sin høye pris i begynnelsen av 2021, og en heidundrende 1,540% gevinst fra sin laveste i mars 2020.

Etter distribusjonsforholdet på 1: 100 ble de 1 milliard VEN-tokens opprinnelig utstedt, deretter konvertert til 100 milliarder VET, som den totale forsyningsgrensen. Etter å ha brent 13,3% av VENs totale tilbud (ca. 133 millioner VEN = 13,3 milliarder VET), har VETs nåværende totale tilbud imidlertid gått ned fra 100.000.000.000 VET til 86.712.634.466 VET. Med en sirkulerende forsyning på 64,315,576,989 VET, har dette gitt den en markedsverdi på $ 1,769,557,211, noe som gjør den til den 25. største kryptovalutaen.

vainainVeChain (VET)

Rangering: 25$ 0,055639 Pris (BTC) Ƀ0,00000100 Markedskap$ 3,61 BVolume$ 811,68 M24h Endring7,13% Totalforsyning86,71 B VET

VeChain (VET) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler.

VeChainSine innovative og unike løsninger henvender seg til en mangfoldig gruppe av store selskaper med flere milliarder dollar, dyktige og fleksible små og mellomstore bedrifter, og ambisiøse oppstart gjør det til et kommende prosjekt å se på, og potensielt investere i.

VeChain tilbyr også sin blockchain-teknologi som et abonnement på bedrifter, med sin blockchain-as-a-service (BaaS) som et gjennombrudd for større masseadopsjon. Med løftet om å optimalisere jevn kjedestyring, enkel overholdelse av regelverk, lave transaksjonsgebyrer og interoperabilitet med ikke-blockchain-nettverk, gir vår VeChain-prisforutsigelse en veldig bullish følelse fremover.

Kortsiktig prognose.

AfterPriceChange
1 dag 0,028 $ 4,31%
1 uke 0,030 $ 12,12%
1 måned 0,026 $ -2,96%
6 måneder 0,037 $ 35,57%
1 år 0,040 $ 46,47%

Langtidsvarsel.

AfterPriceChange
2022 $ 0,040 46,47%
2023 $ 0,053 94,45%
2024 $ 0,066 142,06%
2025 $ 0,079 189,31%

VeChain-prisforutsigelse 2021.

De algoritmiske modellene som vi har oppsummert, har spådd at vi kan begynne å teste VETs heltidspunkter veldig snart, med den store muligheten for å bryte forbi den innen 2021 alene. 2021 har sett massive institusjonelle investorer samle penger på kryptovalutaer, og det kan ha en enorm ringvirkning av å sette søkelyset på adopsjon av blockchain, spesielt for bedrifter som er interessert i å optimalisere datahåndteringen, for eksempel forsyningskjeder av produktets livssyklus, med blockchain-teknologi.

VeChain-prisforutsigelse 2023.

VeChain leverer allerede byggesteinene for store bedrifter i forskjellige bransjer og yrker for å skape sin digitale infrastruktur på toppen av blockchain.

For øyeblikket har VeChain mer enn 30 store bedriftspartnere. Denne listen vil sikkert vokse seg enda større innen 2023, ettersom vi ser flere bedrifter, både store og små, som er opptatt av en digital transformasjon som bedre vil gi verdi, gjennomsiktighet og innovasjon til både bedrifter og forbrukere. Derfor bør vi se VET-tokens som driver dette vokse organisk sammen med det.

VeChain-prisforutsigelse 2025.

Innen 2025 forventes det at de fleste større virksomheter vil ha en viss blockchain-integrasjon i deres økosystem, enten det er for å administrere sine ansatte, kurere nyttig tilbakemelding fra kundene eller optimalisere strømmen av varer og tjenester. VeChain har planer om å øke allsidigheten til blockchain i den kommende fremtiden, slik at bedrifter og utviklere får større tilkobling og kraft over sine allerede ekspansive Internet-of-Things-løsninger (IoT)..

De planlegger også å legge til nettverksdeltakere på VeChain for å starte sine egne børsnoteringer eller bygge en omfattende serie med desentraliserte applikasjoner.

Prediksjon av VeChain

Er VeChain en god investering?

Adopsjon av Blockchain gjør raskt fremgang i livet til mange forbrukere og utviklere, inkludert unge bedrifter som har blitt bygget på toppen av ideen om desentralisering fra fødselen av. Imidlertid har de fleste av de eldre virksomhetene som eksisterer i dag, og noen som allerede har eksistert i århundrer, ikke ressursene, kunnskapen, tilliten eller begrunnelsen for å ta i bruk blockchain. Innovasjonen som tilbys av VeChain har som mål å endre det, for å tillate en rask, enkel og smertefri overgang til en ny digital tidsalder.

Som sådan har vår VeChain-prisforutsigelse en veldig optimistisk prognose hvis du planlegger å investere i yrkesutdanning som en del av porteføljen din, selv om den kanskje ikke har så mye bruk fra en vanlig forbruker synspunkt. Som et av de tidligste selskapene som tilbyr en storstilt og skalerbar blockchain i bedriftsklasse, har VeChain vært i stand til å utnytte sine erfaringer og eksponering for å lede veien videre i dette rommet.

De er for tiden samarbeidet med kjente merkevarer og store bransjeaktører som PricewaterhouseCoopers (PWC), BMW, Groupe Renault, BYD, LVMH, Haier, DB Schenker og mer.

VeChain tilbyr ikke bare sin blockchain for bruk, men også en bred virksomhet som tilbyr konsultasjoner fra eksperter over hele verden og skreddersydd maskinvare som er spesifikk for bedriftens behov..

Løsningene har blitt brukt i sanntid for rask og sikker overføring og lagring av data – ikke bare konseptbevis eller forsøk – i et bredt spekter av sektorer; inkludert utslippsindeksering og karbonisering, forbrukerevalueringer og support, bilindustri, detaljhandel, logistikk og store forsyningskjeder, flytende naturgasser, digital innholdsdeling, elektronisk dokumentasjon og landbruk.

En av de nyeste og mest populære tjenestene er ToolChain, et blockchain-as-a-service-abonnement som tilbys til bedrifter og utviklere som er opptatt av å integrere VeChains nettverk med sitt eget eller distribuere det massevis over et helt bedriftsimperium. Det inkluderer behandling av store mengder informasjon som produktets livssyklusadministrasjon, forsyningskjedeproseskontroll, datainnskudd, datasertifisering og prosesssertifisering.

Ikke bare øker dette bedriftens merkeoppfatning blant teknologikyndige og bevisste forbrukere, men det lar også bedrifter utvide seg til nye forretningsmodeller med uforanderlige data drevet og sikret av VeChainThor blockchain.

ToolChain kan skaleres raskt, med enkel integrering og trenger liten eller ingen koding. Det er kostnadseffektivt med en prismodell for betal-for-gang-bruk og gir tilleggsverktøy for å utnytte alternative datastrømmer – inkludert ikke-blockchain-data – med VeChains kraftige API-er og SDK-sett.

ToolChain kobler VeChains blockchain i en bedriftssuite, ikke bare med programvaren, men også med maskinvareløsninger. Dets stasjonære og mobile apper kan koble til IoT-chips og sensorer – NFC-, RFID- og QR-koder – og deretter videresende informasjon tilbake, for eksempel overvåking av varer som transporteres over et bedriftsnettverk, helt fra materiellinnkjøp, produksjon og prosessering, logistikk, lager , lagring, distribusjon til sluttforbrukeren, og deretter gjennom hele levetiden.

Hvordan kjøpe VeChain?

Ettersom VET er designet for å være en mer bedriftsvennlig kryptovaluta, er den ikke så bred tilgjengelig på børser som noen andre store cap-tokens har et mer forbrukerorientert fokus. Du kan imidlertid enkelt finne dem på markedsplasser som Binance, OceanEx, HitBTC, Bitcoin.com, KuCoin, Upbit, Huobi, Crypto.com, MXC, og så videre. Du kan alltid bruke nettsteder som CoinMarketCap, eller CoinGecko for å finne en mer omfattende liste.

Mer informasjon om VeChain

VeChain er et bredere økosystem av tjenester som henvender seg til å tilby blockchain-teknologi, drevet av VeChainThor, til bedriftskunder. Blockchain kjører på en Proof-of-Authority konsensusalgoritme gjennom Authority Masternode Operators som er verifisert og kontrollert av VeChain Foundation, i samsvar med nettverkets mål.

Dette er bedre egnet for en stor organisasjon som ønsker større effektivitet, da VeChains PoF bare krever lav beregningskraft for å sikre blockchain. Videre trenger ikke de store organisasjonene og bedriftene å bekymre seg for ustabiliteten til hardforks eller kjedeangrep som kan forstyrre arbeidsflyten deres..

For et eksempel på brukssaken kan et bilfirma bruke VeChainThor til å holde rede på bilens produksjonsprosess, salg, distribusjon og livssyklusadministrasjon. De nakne materialene er støpt i form på fabrikken, og forskjellige komponenter monteres innenfor produksjonslinjene.

Etter full montering og kvalitetssikring vil bilen la seg selge gjennom forhandler. Etter å ha kjøpt og kjørt bilen, kan bilfirmaet anonymt få tilgang til og analysere dataene som er lagret sikkert i bilens blackbox, alt samlet av forskjellige IoT-sensorer.

Som bileier kan du enkelt sjekke informasjon som om produksjonsprosessen til bilen er miljømessig bærekraftig eller om den inneholder materialer som er anskaffet på en ansvarlig måte. I mellomtiden kan selskapet bedre bruke dataene til å optimalisere virksomheten og sikre kundetilfredshet, for eksempel raskt å informere eiere om tilbakekalling, bedre avgjørende serviceintervaller, vite på forhånd hvilke deler som er nødvendige for service, og planlegge hvordan deres fremtidige biler kan utvikle seg..

Andre eksempler på bruk av VeChain inkluderer å kombinere IoT-beregning og VeChainThor-nettverket for å bedre informere deg om kvaliteten på druene som brukes i vinen din, om en flaske medisin har blitt lagret riktig, eller ved å holde oversikt over Covid-19 (Coronavirus) vaksinasjoner.

For å sikre at bedrifter og nettverksdeltakere mer effektivt kan tilpasse VeChainThor til sine systemer, har VeChain tatt i bruk en unik to-token-løsning for å kjøre blockchain og større ekstraktverdi uten å pådra seg den typiske usikkerheten i begynnelsen..

Dette førte til opprettelsen av to poletter; VeChain (VET) og VeChainThor Energy (VTHO). VET er hovedtegnet for å utveksle verdi over VeChain-nettverket, inkludert drift av smarte kontrakter eller andre transaksjoner som skjer i et VeChain-drevet desentralisert program (dAPP).

I mellomtiden brukes VTHO til gassbetalinger, for å drive og betale for transaksjoner på selve blockchain. Dette gjøres for å skille kostnadene ved å kjøre VeChainThor blockchain vekk fra prisvolatiliteten og markedsspekulasjonen som kan øke kostnadene ved å bare bekrefte transaksjoner..

Dette sikrer en billig infrastruktur, i motsetning til de flyktige gassgebyrene som påløper Ethereum-nettverket på grunn av eters skyhøye kostnader (ETH). Kostnaden for VTHO er mer forutsigbar, ettersom VeChain har vedtatt en stablecoin-lignende algoritme for å overvåke og styre prisen på VTHO gjennom tilbud og etterspørsel, og sørger for at prisen forblir uten ville svingninger.

Konklusjon

Fremtiden er lys for dette unge prosjektet, som VeChain-prisforutsigelsen har vist. Selv om verktøyet best blir hentet ut av store selskaper og enheter som aktivt er avhengige av VeChains VeChainThor-blockchain for deres enorme datavei, er det også et godt investeringsforslag hvis du tenker å legge til et annet token i porteføljen din. Etter hvert som blockchain-adopsjon fortsetter å skyve dypere inn i flere aspekter av livet, er det viktig at eldre bedrifter nå mer enn noensinne tilpasser seg et mer digitalisert miljø.

Hvilken bedre måte å starte enn å bruke en distribuert hovedbok for å lagre og overføre store mengder informasjon på en sikker måte mellom en bedrift og forbrukeren, noe som gir en bedre opplevelse for begge? Den største risikoen som ligger foran VeChain er sterk konkurranse. IBM utvider sine veletablerte erfaringer og kunder med sin egen blockchain-teknologi, og selskaper som IOTA vokser og forbedrer sin IoT-fokuserte blockchain.

Ikke desto mindre skylder VeChains USP sin forpliktelse til å bedre forberede store bedrifter med en blockchain-integrasjon som er rask, enkel, smertefri og vil gi rikelig belønning i langsiktig verdiskaping. Som sådan vil VeChain og VET som driver sin kraftige blockchain være et ganske interessant prosjekt å se på.

Se også: Vechain VS Walton

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me