WAX Review (WAXP) – En lys fremtid fremover

Selv om det kan ha blitt hjulpet av nylige hendelser når folk prøver å holde seg underholdt mens de er innesperret, kan det ikke benektes at videospillindustrien har sett en massiv eksplosjon i vekst det siste tiåret eller så. Ettersom det årlige varesalget i de virtuelle verdenene har nådd en topp i spillindustrien på hele 100 milliarder dollar, fører det oss dermed til spørsmålet – hva er det neste? Inn kommer vår WAX-gjennomgang for å se dypere inn i den såkalte “King of NFTs.”

WAX tar sikte på å omskrive bøkene om digitaliserte varer, hva de er, hvor vi kan handle dem, og hvordan vi kan bringe verdien av det som ellers er en samling på 1 og 0 kledd i glitrende klær ut og inn i den virkelige verden? Det er de som fortsetter å vokse lyrisk (ordspill ment) om verdien av disse tokeniserte varene, og hvis du leser sammen med vår WAX-anmeldelse, kan du oppdage at det er en helt ny verden som vi ennå ikke har utforsket.

NFT-er, eller ikke-soppbare tokens, blir raskt en ny måte å handle varer på internett, og tokenisere dem på et spesialisert blockchain-nettverk støttet av robuste og sikre kryptokurver. Det har blitt promotert som veien videre for oss å skape, kjøpe, selge og handle hva som helst online, som en måte for dem å ha markert ekthet og verdi. Med WAXs ekspansive desentraliserte økosystem, du kan tokenisere alt fra videospill, filmer, musikk, bøker, kunstverk, sammen med de mindre tingene imellom. La oss lese videre for å oppdage hva fremtiden bringer.

WAX gjennomgang

Hva er WAX?

WAX er en forkortelse av Worldwide Asset eXchange. Det er en desentralisert blockchain-plattform designet som en åpen, gjennomsiktig, rettferdig, uforanderlig, pålitelig og allment tilgjengelig markedsplass å utveksle virtuelle varer, symbolisert som en NFT. Disse artiklene spenner alt fra gjenstander som brukes i et videospill, samleobjekter eller sjeldne handelskort. Tradisjonelle markedsplasser er ofte sentraliserte i et lukket økosystem. For eksempel kan en butikkfront i et videospill bare være tilgjengelig i det spillet, kontrollert av en tredjepart.

Det gjør det vanskeligere å komme inn på og begrense hva du kan bytte, samtidig som det er utsatt for forfalskning og svindel eller å betale manipulerende og oppblåste priser. Videre har de digitale varene som er opprettet i tradisjonell forstand ikke den virkelige verdien. Dette er hvor kraften til NFT-er kommer inn, sammen med markedsplasser som de som er drevet av WAX. På WAXs ekspansive desentraliserte nettverk blir digitale varer sertifisert og autentisert ved hjelp av blockchain, og et mangfoldig utvalg av varer kan behandles sømløst.

Som en av de mest populære NFT-børsene har WAX kontinuerlig vært proaktiv i å nærme seg nye markeder og kunder for å samarbeide for å bringe unike NFT-er til systemet. Vi har sett at hele samlingene blir utsolgt på WAX i løpet av få minutter, og distribuerer hundretusenvis av unike gjenstander tokenisert med sin opprinnelige WAXP-kryptokurrency. Selv på sekundærmarkedene – med andre ord markeder for brukte varer – har vi sett hvordan samlere og ivrige entusiaster har handlet NFT-varer verdt tusenvis av dollar hver.

Hva kan du gjøre med WAX?

Drevet av WAXs blockchain, kan du enkelt lage dine egne, kjøpe, selge og handle forskjellige former for tokeniserte digitale eiendeler eller NFT-er. WAX ble opprinnelig designet for å handle svært etterspurte eller samleobjekter i videospill, som våpen, rustninger, kjøretøyer, eiendommer, karakterskinn, klær, power-ups, fordeler, prestasjoner og alt annet som kan brukes eller verdsettes. Imidlertid har de siden vokst utover den spirende spillindustrien gjennom handel og spillkort, spesielle varer, samleobjekter og plakater med mer.

WAX har opplevd utrolig vekst nylig, da blockchain-plattformen fortsetter å tiltrekke seg store merker og personligheter ombord på sine markedsplasser, slik at et annet medium kan samhandle med publikum. Her er noen av deres siste partnerskap:

 • William Shatner – En elsket og legendarisk Hollywood-personlighet som strekker seg over 60 år med stjernestatus, mest minneverdig som Star Trek’s Captain Kirk. Hans personlige memorabilia ble symbolisert som en stor samling NFT-handelskort, som har klart å selge 10 000 pakker fylt med 125 000 fotografier som markerer viktige og minneverdige øyeblikk i livet hans og ble utsolgt på bare 9 minutter.!
 • Topps – De er en av de mest kjente produsentene av handelskort i verden, og deres prestasjoner med NFT er like respektable. Det første salget av NFT-er på WAXs blockchain fra Garbage Pail Kids (GPK) -franchisen ble utsolgt på bare 28 timer. Og enda mer bemerkelsesverdig, det siste salget av GPK Goes Exotic-serien har solgt 20 000 pakker som inneholder 240 000 individualiserte kort på bare 67 minutter – verdt $ 204 800.
 • Deadmau5 – Et nytt samarbeid med WAX vil se den berømte deadmau5 gi ut sitt nye RAREZ-merke. En serie med samlevarer på WAX verdt anslagsvis $ 100.000 for over 6000 unike NFT-pakker blir oppført, et nytt press til blockchain-adopsjon fra musikkbransjen.
 • Atari – Atari er en ikonisk og legendarisk produsent av videospill fra en gang, og lanserer et samarbeid for å selge digitalt popkultur kunstverk på WAX, inspirert av deres ikoniske boksekunst som dekket gullalderen til klassiske videospill fra 40 år siden. Du kan gjenoppleve det minnet med omslagskunst som har fått liv med 3D-grafikk og animerte gjengivelser i en fantastisk og kunstnerisk form..
 • Street Fighter – Et kommende samarbeid etter at WAX blekket et nytt partnerskap med Capcom, vil WAX se det ikoniske Street Fighter-universet og dets minneverdige karakterer gjøre veien til blockchain. De tilbyr sjeldne samleobjekter i form av handelskort og en unik ny håndverksmekaniker som lar deg kombinere lignende kort, og deretter lage et kraftigere og unikt kort.

Selv om det har vært mange partnerskap og samarbeid initiert av WAX for å utvide og lokke sine NFT-markedsplasser til mer vanlige publikum, har det også vært en serie nye prosjekter ombord på WAX uavhengig, og ser brukervennligheten og den brede brukerbasen som en enorm tiltrekning. Her er en annen liste som vi har funnet for vår WAX-gjennomgang:

 • Bitcoin Origins – En pågående samling av sjeldne og samleobjekter er opprettet av et bredt samarbeid av kunstnere over hele verden for å feire Bitcoin gjennom sin historie og mange prestasjoner oppført på WAX. Du kan eie et stykke historie for å markere Bitcoins fremgang og velstand gjennom spesielle kort, inkludert ledetråder for å delta i skattejakt etter 1 Bitcoin.
 • Uplift Art – Et humanitært basert initiativ, Uplift Art, har gitt ut en ny samling underholdningskort som viser unikt kunstverk og musikk på WAX. Deres endelige mål er å bidra til å samle inn penger til veldedige arrangementer, og har nylig samlet inn over $ 20.000 gjennom 486.664 tokens for å bygge en skole i Haiti.
 • Kogs – De er et POG-type-spill fra 90-tallet som bruker WAX-pregede tokens som et spillbart element. Du kan kjøpe, selge, handle og samle KOGs-tokens, eller du kan bruke dem til å kjempe mot andre spillere på KOGs-drevne spill i online-turneringer. Du kan også bruke NFT-ene til å låse opp spesielle funksjoner og funksjoner i andre RFOX-drevne spill innenfor det virtuelle økosystemet.
 • Blockchain Heroes – En samlehandelskortpakke med 40 originale karakterer inspirert av viktige figurer innen blockchain-bransjen, på tvers av 9 unike sjeldenheter. Disse inkluderer full animerte figurer, 3D-grafikk, samleobjekter og mer for å feire blockchain, gjort eksklusivt tilgjengelig på WAX.

Historien bak WAX.

WAX ble grunnlagt i 2017 av William E. Quigley, Jonathan Yantis og John Brechisci Jr. De er også kjent som skaperne av de beryktede OPSkins, som var verdens største online markedsplass for utveksling av varer i spillet. Den støttet en gang store titler som Counter-Strike Global Offensive (CSGO), Player Unknown Battlegrounds (PUBG), King of the Kill (KotK), blant andre. Imidlertid går WAXs historie langt lenger enn det, etter å ha indirekte opparbeidet seg 20 års erfaring fra grunnleggerne innen banebrytende e-handel og andre online markedsplasser..

WAX hadde to tokensalg for sin opprinnelige WAXP-kryptokurrency. I oktober 2017 solgte den første totalt 520 millioner WAXP-tokens i to trinn til begge institusjonelle investorer og utvalgte offentlige deltakere, og hjalp til med å skaffe $ 45,5 millioner. Senere i november 2017 ble det holdt en offentlig ICO som solgte 136,9 millioner WAXP-tokens til publikum, og samlet inn ytterligere 9,6 millioner dollar for WAX-blockchain fortsatte utviklingen.

Har WAX hatt noen endringer eller oppdateringer?

Opprinnelig ble WAX ​​opprettet på Ethereum blockchain, men senere migrert til en modifisert versjon på EOS. Som sådan ble de originale ERC-20 WAXP-tokens byttet ut til en ny standard etter lanseringen av hovednettet. Imidlertid er WAX kontinuerlig bygge flere ‘broer’ for bedre å støtte kompatibilitet og interoperabilitet på tvers av kjeder med Ethereum blockchain, og sørger for at utviklere enkelt kan migrere til WAX og samtidig beholde sømløs tilgang mellom økosystemet til begge kjedene, for eksempel å kunne jobbe med ERC-721 og ERC-1155 NFT.

Da jeg skrev denne WAX-anmeldelsen, dette er den største nettverksoppdateringen som kommer fra WAX blockchain; en ny DeFi-inspirert ‘tokenomic’ -modell for å lage en hybrid inter-blockchain, som forbinder WAXs NFT-tokeniseringsfunksjonalitet og allsidige markedsplasser, og kombinert med de overlegne monetære evnene og skalaen til Ethereum. Målet er at nettverksdeltakere på WAX skal dra nytte av bedre utnyttelse og optimalisering av sine kjerneaktiviteter for både WAX ​​og Ethereum.

Med andre ord vil markedet på forbrukernivå drives av WAX, og Ethereum vil sitte ved siden av det for å håndtere mer komplekse økonomiske aspekter ved å kjøre WAX-blockchain. Dette har flere fordeler for brukere i begge kjeder. Denne ‘broen’ vil tillate brukere å samle Ethereum-baserte NFT-er – for eksempel de som er tokenisert med ERC-721 og ERC-1155-kryptokurver – og handle dem på WAX uten å måtte betale gassgebyrer. I mellomtiden fordeles nettverksgebyrene til WAX-samfunnet.

Denne innsatsen håper å gjøre WAX ​​blant de første offentlige blokkjedene for å skyve inn i en fjerde generasjons økonomisk modell, hvor et tokens verdi er direkte knyttet til økonomisk aktivitet på flere sammenkoblede blokkjeder, hver valgt for sin optimale ytelse og brukervennlighet. Her er et omfattende blikk på noen av de nye komponentene for denne nye inter-blockchain tokenomiske modellen for vår WAX-gjennomgang:

 • WAXP til Ethereum Bridge – Denne nye ‘broen’ vil tillate WAXP-holdere å konvertere sine beholdninger til WAXE ved å brenne WAXP-tokens.
 • WAXE – Et nytt ERC-20 verktøy token for innehavere å delta i det nye WAX ​​tokenomics og deretter sette inn både WAXE og ETH i et WAXE-ETH likviditetsbasseng.
 • WAXE-ETH likviditetsbasseng – En likviditetspool for WAXE-ETH-handelspar som er verdsatt ved hjelp av prisalgoritmene, der innskytere også kan tjene WAXE-ETH likviditetsbasseng-tokens.
 • WAXE-ETH Liquidity Pool Token – Et ERC-20-token kan brukes til å satse på WAX Economic Activity Pool for å tjene WAXG og ETH.
 • WAXG – Et nytt ER-20 styringstoken, hvor du enten kan brenne WAXG for å motta mer ETH fra Piggybank Pool eller bruke WAXG til å stemme på nettverksstyring.

WAX Economic Activity Pool er en smart kontrakt på Ethereum som styrer to separate bassenger:

 • Distribusjonsbasseng – Designet for å akkumulere verdi fra WAX blockchain. Avgifter generert på WAX-blockchain vil bli konvertert på ETH og distribuert til WAXE-ETH-holdere, som deretter kan sette dem i WAX Economic Activity Pool.
 • Piggybank Pool – Designet for kontinuerlig å akkumulere verdi fra WAX blockchain. WAXG-tokenholdere som bestemte seg for å brenne tokens i WAX Economic Activity Pool vil motta sin tildelte prosentandel av ETH-denominert verdi lagret i Piggybank Pool.

Hvem er WAX for?

WAX er designet for alle som ønsker å konsumere og samle virtuelle varer eller for skapere som ønsker å lage noe som kan være av konkret verdi. WAX tilbyr ikke bare en bred plattform med markedsplasser for å bytte disse eiendelene enkelt, men også de desentraliserte applikasjonene (dAPP) som er kraftige nok til at du kan lage NFT-er av deg selv.

WAXs blockchain sørger for at du kan bytte dem på steder som er allment tilgjengelige, gjort gjennomsiktig, og beholder sertifisert ekthet og på et desentralisert nettverk spredt over hele verden – ikke bare de vanlige grensene for å begrense butikker i ett eller annet miljø.

I skrivende stund ble WAX-gjennomgangsartikkelen brukt over 300 000 gjennomsnittlige daglige transaksjoner av mer enn 320 000 aktive brukere over hele verden. Mellom dem har de handlet over 100 millioner unike NFT-varer, med mer enn 50 millioner av dem som ble opprettet splitter nye på WAX selv – med en samlet samlet verdi på mer enn $ 50 millioner. Dette viser altså potensialet for WAXs vekst og det kontinuerlig utviklende markedet for NFT-er, og dets brede utvalg av brukervennlighet..

Spillere kan utveksle gjenstander med hverandre og ytterligere øke opplevelsene i spillet, fra sjeldne og kraftige våpen som brukes i skyttere, en spesiell rustning i et middelalderske rollespill eller større turboer til racerbilen din. Man kan kjøpe og selge handelskort, samle en hel samling for å kjempe med vennene dine, eller for å skryte.

Fans kunne samle minneverdige varer som klistremerker og plakater fra favorittbandene sine for å markere anledningen. Du kan lage dine egne sjeldne mesterverk for kjennere å samle på, akkurat som man ville gjort et maleri fra Picasso eller Da Vinci, men med de ekstra fordelene med digitalisering som animert eller 3D-kunst..

Oversikt over WAXs funksjoner.

Fra brukerens synspunkt er hovedgrensesnittet for bruk av WAX gjennom WAX Cloud Wallet eller WCW. Her kan du se alle NFT-ene du eier i beholdningen din. WCW har en funksjon som lar brukere tjene belønninger eller spesielle dråper fra NFT-skapere. Gjennom WCW-applikasjonen kan du også bla gjennom de mange desentraliserte applikasjonene (dAPP) bygget på WAX som driver det enorme nettverket av markedsplasser – enten det er gjennom primær- eller sekundærvaremarkeder.

En av de beste funksjonene i WAX er den enkle ombordstigningsprosessen med WCW. Du har muligheten til en registreringsprosess med to klikk for en ny konto, eller bruk en av de mange påloggingsalternativene som er tilgjengelige for pålogging, for eksempel kontoene dine på Facebook, Google, Steam, Twitter, Discord, Reddit , Twitch, Line og flere andre. Denne innebygde funksjonen betyr at tilgang til WAX blir gjort mye enklere enn sammenlignbare desentraliserte blockchain-plattformer, inkludert enkle måter å utføre kontogjenoppretting på..

Dette har lenge vært den viktigste hindringen for vanlig adopsjon av blockchain-tjenester, da det vanligvis innebærer kompliserte og risikable oppsettprosedyrer som å måtte koble til tredjeparts lommebøker, og sjonglere gjennom lange frøfraser, og sørge for å beholde nøklene dine sikker. Å miste disse nøklene eller fraseuttrykkene vil bety at du ikke lenger vil ha tilgang til kontoen din, i de fleste tilfeller. WAX eliminerer disse ulempene, selv om mer erfarne brukere kan velge sikrere måter å låse kontoen på ved å bruke WCW-lommeboken som et alternativ.

WAX har også en dedikert utviklerportal og gir støtte og initiativer for kontinuerlig å utvide tilbudene. Denne inkluderende tilnærmingen gjør det lettere for utviklere å hoppe ombord på bygge sine egne plattformer drevet av WAX, med sømløs integrasjon til WCW lommeboken, koblet til kraftige APIer for å utnytte en bred datastrøm, og med en blockchain som er sikker, rask, effektiv, kostnadseffektiv og robust. WAXs blockchain har allerede produsert mer enn 54 millioner blokker med en rask 500 millisekunder blokkeringstid og med en høy gjennomstrømningshastighet på 5000 TPS for å støtte sin virtuelle økonomi.

WAX er også bakoverkompatibel med EOS. Dette betyr at utviklere som har laget dAPPs på EOS, enkelt kan migrere eller duplisere disse appene for å kjøre på WAX. WAX har også bygget sin egen desentraliserte tilfeldige tallgenerator (dRNG) for utviklere å integrere seg i applikasjonene sine, og skape en beviselig rettferdig, manipulasjonssikker og gjennomsiktig mekanisme. Det kan lett distribueres i videospill, men kan også utvides til andre applikasjoner som lotterier eller gave.

Alternativer til voks.

WAX er uten tvil den eneste plattformen som tilbyr en NFT-markedsplass, siden denne bransjen vokser raskt i størrelse. Her er noen andre alternativer og potensielle konkurrenter til WAX:

 • Åpent hav – Dette er den største NFT-markedet og regnes som den viktigste konkurrenten til WAX, siden den også har sammenkoblede markedsplasser fra en rekke forskjellige tjenester og plattformer på ett sted. Her kan man finne kunstverk, byttekort, samleobjekter, sportskort, verktøytegn og belønninger, eller hele domenenavn som skal byttes.
 • Enjin – En tilkoblet markedsplass for alle Enjin-bygget desentraliserte spill, drevet av Enjins blockchain. Her kan brukere bytte forskjellige varer som våpen, rustning, fordeler, power-ups, klær og så videre – selv mellom forskjellige spill. Enjin har allerede sett massiv vekst siden starten og har nylig blitt den første spill-sentriske kryptokurrency godkjent i Japan.
 • Desentraland – En annen spillbasert plattform, Decentraland, er et stort virtuelt online spill, som er en blockchain-versjon av The Sims. På den voksende NFT-markedet kunne brukerne bytte klær og andre klær, spesielle navn til din online avatar eller eiendom og hele verdener innen Decentraland.
 • Sjelden – Rarible er blant de mest populære NFT-markedsplassene for individuelle skapere. Den har ikke WAXs bedrifts- eller industrielle rekkevidde gjennom A-tier-samarbeid, men den har en sunn økonomi der man kan lage og utveksle kunstverk og andre underholdningsrelaterte varer.

WAX gjennomgang, konklusjon

Ved avslutningen av WAX-gjennomgangen lurer vi på hvor mye større NFT-sektoren potensielt kan vokse. Som vi har fremhevet i introduksjonen, er det mange slags ting som kan tokeniseres til en NFT for å gi verdi til seg selv i et virtuelt økosystem og bringe det tilbake til den fysiske verden. Det lar både forbrukere og skapere utforske en helt ny verden og nå ut til et bredt utvalg av nye publikum. Det er ikke bare de unge, teknologikyndige og entusiastiske som kommer om bord, ettersom vi har hørt at en 70 år eldre kvinne i Florida samler inn William Shatners handelskort.

WAX har absolutt ikke sett slutten på veksten ennå, gitt sin proaktive tilnærming til å tiltrekke seg nye brukere og utviklere, samt dens nære forbindelser til store aktører i bransjen gjennom WAX Advisory Council. Medlemmene inkluderer ledere og figurer hos Google, Microsoft, Marvel, Atari, Magic Leap, Exploding Kittens, Unity, Topps og mer for å hjelpe til og få kraften til blockchain-industrien ned til vanlig adopsjon. Det er utvilsomt utfordringer som ligger foran oss, for eksempel lovgivningsmessige bekymringer over overdrevne online-utgifter og aldersbegrensninger, men i det hele tatt er det mye å se frem til fra WAX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me