XRP-prijsvoorspelling: zal Ripple tegen het einde van 2021 $ 10 bereiken?

Eind vorig jaar sloten cryptocurrencies over de hele wereld hun hoogste punten. Bitcoin was bijna $ 19.000 en de waarde ervan veroorzaakte ook een piek in de altcoins. Een van de cryptocurrencies die in die tijd zijn hoogtepunt bereikte en nu worstelt, is de Ripple (ticker: XRP), die in januari van dit jaar zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 3,65..

Nu het jaar ten einde loopt, hebben analisten voorspeld dat de prijs van de bitcoin zal stijgen tot $ 25.000, zo niet hoger. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen zich afvragen of de prijs van Ripple hoger zal gaan dan vorig jaar.

Als de voorspelling voor de prijs van de bitcoin klopt, kan gemakkelijk worden voorspeld dat Ripple eind 2018 ook naar $ 10 zal gaan. Als de trend doorzet, kan de prijs in 2022 ook hoger zijn dan $ 20. is volgens de voorspellingen van Thomas Lee, Managing Partner en Head of Research bij Fundstrat Global Advisors. Lee is een van de meest gereputeerde analisten als het gaat om cryptocurrency.

Met de huidige gang van zaken op de markt lijkt het er echter op dat de prijs van de bitcoin moeite heeft om de grens van $ 6500 te doorbreken. Een ander ding dat in overweging moet worden genomen, is dat de prijs van de BTC niet noodzakelijk van invloed zal zijn op de prijs van XRP. Dit komt omdat het Ripple-platform nog steeds voor veel problemen en uitdagingen staat.

Om te beginnen kwam de munt onlangs onder toezicht van de US Security and Exchange Commission, die concludeerde dat de munt onder de categorie effecten valt. Dit stelde hen in staat om de regels rond de munt aan te scherpen. Een ander ding waar mensen al lang bezwaar tegen hebben, is de gecentraliseerde aard van de munt in vergelijking met de gedecentraliseerde valuta’s die nu op de markt beschikbaar zijn.

XRP-prijsvoorspelling 2021: Kan XRP deze niveaus bereiken??

Hoewel er enkele problemen zijn met XRP, zoals hierboven vermeld, heeft het behoorlijk wat positieve ontwikkelingen gehad in 2018 en zelfs begin 2020. Dit geeft aan dat XRP wordt beschouwd als een potentiële technologie die de financiële sector zou kunnen vormen, vooral als het gaat om vereenvoudiging. van betalingen.

Mogelijk partnerschap met JP Morgan

Hoewel er een gestage groei in partnerschappen is geweest, zijn er speculaties geweest over de samenwerking van J.P Morgan met Ripple, dit moet nog worden gespeculeerd aangezien er geen officiële verklaringen zijn door een van de bedrijven. De geruchten kwamen echter aan het licht toen er een update was op de schatkistsite van J.P Morgon. Volgens de update werkte J.P Morgans aan een nieuw realtime betalingssysteem om snellere transacties mogelijk te maken.

Integendeel, J.P Morgon heeft ook zijn eigen blockchain gelanceerd genaamd ‘Quorum’. Hoewel dit kan worden gebruikt voor hun interne oplossingen, wordt aangenomen dat ze voor grensoverschrijdende en interbancaire betalingsoplossingen mogelijk nog steeds moeten samenwerken met Ripple.

De lancering van Xrapid

Dit komt kort na de lancering van Xrapid door Ripple. Ripple noemt dit een ultieme bankoplossing die problemen met liquiditeit, tijd en kosten kan verminderen als het gaat om grensoverschrijdende betalingen.

Grensoverschrijdende betalingen zijn een groot probleem geweest voor de meeste banken, en als Xrapid dit probleem kan oplossen, is er geen reden waarom dit door de meeste banken zou kunnen worden overgenomen. Opgemerkt moet worden dat de meeste producten / technologieën die door Ripple worden aangeboden, het gebruik van XRP niet verplicht stellen. Die producten kunnen onafhankelijk van het token worden gebruikt, dit zal veranderen met Xrapid.

Met Xrapid wordt Ripple gebruikt als tussenpersoon tussen de twee wisselende valuta’s. Het grootste probleem waarmee banken worden geconfronteerd, is dat ze een pool van fondsen nodig hebben om grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken. Dit zorgde voor vertraging in de afhandeling van transacties en ook voor extra kosten voor de bank die uiteindelijk werden doorberekend aan de consumenten. Xrapid biedt een oplossing voor dit probleem, aangezien XRP kan worden gebruikt als tussenpersoon om de transactie te verwerken en conversies kunnen worden uitgevoerd naar de lokale valuta zonder enige vertraging.

Dit kan van grote betekenis zijn voor XRP omdat dit de eerste keer is dat XRP een vitaal onderdeel wordt van het functioneren van een dienst. Aangezien we een toename zien in het gebruik van Xrapid, is de kans groot dat dit een positief effect kan hebben op de prijs van XRP. Dit is een van de redenen waarom velen geloven dat de XRP-voorspelling van $ 10 in 2020 haalbaar is.

XRP: een vriend van banken

Hoewel iedereen de innovatie van blockchain-technologie begroet, zijn veel landen en instellingen om vele redenen tegen het idee van cryptocurrencies. Het is een feit dat de meeste regeringen het idee van decentralisatie niet zouden onderschrijven. Terwijl ze in gesprek zijn, zeggen ze misschien dat ze allemaal voor decentralisatie van instellingen zijn, maar in principe zijn ze tegen het idee. De redenen zijn simpel: regeringen verliezen de controle over de meeste activa en kunnen langzaamaan irrelevant worden.

Dit is waar Ripple opvalt tussen andere cryptocurrencies, het wordt door banken niet als een bedreiging gezien. in feite zijn honderden financiële instellingen een samenwerking aangegaan met Ripple om financiële transacties te vergemakkelijken. Ripple heeft duidelijk verklaard dat het het idee van banken niet wil vervangen, met als enig doel eenvoudigere, snellere en robuuste transacties mogelijk te maken..

Eerdere voorspellingen over XRP

Hoewel we toegang hebben tot de huidige ontwikkelingen om de toekomstige prijs te voorspellen, is het erg belangrijk om enkele van de eerdere voorspellingen over de XRP-prijs te bekijken. Er zijn in 2018 veel voorspellingen gedaan met betrekking tot de prijs van XRP, maar geen enkele is uitgekomen. Opgemerkt moet worden dat 2018 voor geen van de cryptocurrencies een geweldig jaar was.

Ze werden overal ter wereld geconfronteerd met hindernissen op het gebied van regelgeving, waarbij sommige landen, zoals India, zover gingen om cryptocurrencies te verbieden. Er zijn ook meerdere gevallen geweest van grote beurzen die werden gehackt of geschonden, wat leidde tot enorm verlies van geld. Dit alles leidde tot een negatief sentiment rond cryptocurrencies en daardoor bleven de prijzen dalen.

De SEC-zaak

De recente zaak over Ripple door SEC heeft het bedrijf als een schok getroffen. De toekomst van Ripple hangt volledig af van de uitkomst van de zaak. Daarom zou de prijs van het token ook van hetzelfde afhangen. Het kan een bull-run worden als de kosten worden verrekend of de waarde kan in de toekomst worden afgeschreven, afhankelijk van het verloop van de zaak.

Waar Ripple kopen

Je kunt Ripple kopen op de meeste grote cryptohandelplatforms zoals Coinbase en Binance.

CEX.IO_buy rimpelAls het gaat om de veilige aankoop van XRP, maakt CEX.io de oplossing. Ze hebben een solide verificatiesysteem en het uitwisselingsplatform is gebruiksvriendelijk. De meerdere opties om XRP te kopen, maken het gemakkelijk voor nieuwe gebruikers zodra ze zijn geverifieerd. Deze uitwisseling heeft een grote liquiditeit en wordt ondersteund door een ervaren team.

Hun app maakt het voor iedereen gemakkelijk om met het platform aan de slag te gaan en dit betekent ook een veilige opslag van tokens. Als u echter van plan bent de XRP voor de lange termijn vast te houden, raden we u aan deze op te slaan in een hardware-portemonnee zoals Grootboek.

KLIK HIER OM XRP TE KOPEN OP CEX.IO!

  • Binance

Binance is een ander belangrijk crypto-handelsplatform naast Coinbase. U kunt in tal van valuta’s handelen, zoals bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 inch, Ripple, etc. Bitcoin wordt vertrouwd door miljoenen gebruikers en wordt als veilig beschouwd om te gebruiken.

Binance heeft ook zowel Android- als IOS-applicaties voor mobiele telefoons en zowel Windows- als Mac-versies voor desktops. U kunt ook de Binance API gebruiken om deze met uw website te integreren. Als u net de wereld van cryptohandel betreedt, zijn Binance Blogs altijd een geweldige plek om te beginnen.

KLIK HIER OM RIPPLE OP BINANCE TE KOPEN!

  • Coinbase [XRP momenteel opgeschort]

Coinbase is misschien wel ‘s werelds grootste cryptohandelplatform met het meeste aantal dagelijkse actieve gebruikers. Je kunt Ripple op Coinbase samen met tal van andere cryptocurrencies kopen en verkopen. Je kunt op dit platform ook andere cryptocurrencies inwisselen voor Ripple.

Als u in meerdere cryptocurrencies wilt investeren op basis van de prijs en verschillende andere factoren, dan is Coinbase het ideale platform voor u. U kunt de investering altijd verzilveren en herinvesteren in andere cryptocurrencies, zelfs als een van hen het niet goed doet.

KLIK HIER OM RIPPLE OP COINBASE TE KOPEN!

Ripple veilig opslaan

Ripple kopen is één ding, maar je moet ze op een zo veilig mogelijke locatie bewaren. Omdat cryptocurrencies de eigenaar niet kunnen herkennen, kan iedereen met uw toegangscodes uw Ripple gebruiken. Om dit te voorkomen, moet u ze in een veilige kluis bewaren.

  • Grootboek

Ledger is een fantastische beveiligingskluis om al uw cryptocurrencies in op te slaan. Het heeft zowel een hardware wallet als een live wallet. De hardwareportefeuille is veiliger omdat alleen mensen met fysieke toegang ertoe de informatie kunnen ophalen.

Ledger-hardwareportefeuilles zijn er in verschillende maten met een breed scala aan functies. U kunt bitcoin, Ethereum, Ripple en nog veel meer cryptocurrencies beheren met de Ledger-portemonnee.

BEWAAR RIPPLE OP LEDGER!

  • Trezor

Trezor is een andere grote naam in de hardware-portemonnee-industrie. Het voordeel van het hebben van een Trevor-portemonnee is dat u deze alleen fysiek hoeft te beschermen. Het kan niet worden gebruikt als knooppunt voor toegang tot internet en is immuun voor de meeste bekende ransomware-aanvallen.

Trezor ondersteunt tal van cryptocurrencies, waaronder Ripple, bitcoin en Ethereum. In tegenstelling tot Ledger is Trezor slechts in twee modellen verkrijgbaar. Beide modellen zijn echter even bekwaam en behoren tot de beste hardwareportefeuilles in de branche.

BEWAAR RIPPLE OP TREZOR!

Zal de XRP-voorspelling voor 2021 uitkomen??

Als het gaat om prijsvoorspellingen, worden twee factoren erg belangrijk. Een daarvan is de prestatie van het bedrijf, in dit geval is het Ripple en ten tweede is het het algemene marktsentiment. Terwijl Ripple de juiste aantekeningen maakt, zoals hierboven uitgelegd, lijkt de algehele cryptomarkt nog steeds niet aan te trekken. De CEO van Ripple, Garlinghouse, voorspelt echter dat 2021 een goed jaar wordt voor cryptocurrency en blockchain.

Hij gaf geen prijsvoorspelling voor bitcoin waarin stond dat het erg moeilijk zou zijn om dit te doen. Hij is echter van mening dat met toenemende transparantie in cryptogerelateerde projecten en veel landen die regels opstellen om de massale aanpassing van cryptocurrencies aan te pakken, 2021 een goed jaar zal worden voor alle grote cryptocurrencies, inclusief XRP. Het plotselinge geval van SEC op Ripple maakt echter alle voorspellingen van de ripple-prijs onbetrouwbaar.

Wij bij Bitcongress zien af ​​van het voorspellen van een exacte prijs voor XRP. Als we echter uitgaan van de basisprincipes, lijkt XRP zich op een goede plek te bevinden. Met de vele partnerschappen en adoptie door banken heeft het in de loop der jaren grote vooruitgang geboekt. Ripple is niet gestopt met innoveren en is constant bezig met het innoveren van nieuwe producten, wat opnieuw een geweldig teken is. Gezien deze factoren lijkt XRP een goede investering te zijn als de SEC-zaak positief wordt afgesloten.

We zouden graag zien dat XRP eind 2021 $ 1 bereikt, maar laten we eens kijken of het erin slaagt die steile berg te beklimmen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me