XRP-prisforutsigelse: Vil Ripple slå $ 10 innen utgangen av 2021?

Ved slutten på slutten av fjoråret nådde kryptokurver rundt om i verden sine høyeste poeng. Bitcoin var nesten $ 19.000, og verdien forårsaket også en økning i altcoins. En av kryptovalutaene som nådde høyde i løpet av den tiden og sliter nå, er Ripple (ticker: XRP), som nådde sin heltid på $ 3,65 i januar i år.

Med året som går mot slutten, har analytikere spådd at prisen på bitcoin vil gå så høyt som $ 25.000 om ikke høyere. Dette har fått mange til å lure på om prisen på Ripple vil gå høyere enn den var i fjor.

Hvis spådommen for prisen på bitcoin stemmer, kan det lett forutsies at Ripple også vil gå så høyt som $ 10 ved utgangen av 2018. Hvis trenden fortsetter, kan prisen også gå høyere enn $ 20 innen 2022. Dette er i samsvar med spådommer fra Thomas Lee, administrerende partner og forskningssjef i Fundstrat Global Advisors. Lee er en av de mest anerkjente analytikerne når det gjelder kryptovaluta.

Imidlertid ser det ut til at prisen på bitcoin sliter med å bryte $ 6500-barrieren med de nåværende pågangene i markedet. En annen ting som må vurderes er at prisen på BTC ikke nødvendigvis vil påvirke prisen på XRP. Dette er fordi Ripple-plattformen fremdeles står overfor mange problemer og utfordringer.

For det første kom mynten nylig under overvåking av US Security and Exchange Commission, som konkluderte med at mynten faller under kategorien verdipapirer. Dette gjorde dem i stand til å stramme regelverket rundt mynten. En annen ting som folk lenge har motsatt seg er myntens sentraliserte natur i forhold til de desentraliserte valutaene som nå er tilgjengelige i markedet..

XRP-prisforutsigelse 2021: Kan XRP nå disse nivåene?

Mens det er noen problemer med XRP som nevnt ovenfor, har den hatt en god andel av den positive utviklingen gjennom 2018 og til og med tidlig i 2020. Dette indikerer at XRP blir vurdert som en potensiell teknologi som kan forme finanssektoren spesielt når det gjelder forenkling av betalinger.

Mulig partnerskap med JP Morgan

Mens det har vært en jevn vekst i partnerskap, har det vært spekulasjoner om at J.P Morgan samarbeider med Ripple, men det er fortsatt å spekulere i det det ikke har vært noen offisielle uttalelser fra noen av selskapene. Ryktene kom imidlertid til syne da det var en oppdatering på J.P Morgon treasury-siden. Oppdateringen sa at J.P Morgans jobbet med et nytt betalingssystem i sanntid for å gi raskere transaksjoner.

Tvert imot har J.P Morgon også lansert sin egen blockchain kalt ‘Quorum’. Selv om dette kan brukes til deres interne løsninger, antas det at de for betalingsløsninger på tvers av landegrensene og mellom banker fortsatt kan være i samarbeid med Ripple.

Lanseringen av Xrapid

Dette kommer snart etter lanseringen av Xrapid av Ripple. Ripple viser at dette er en ultimate bankløsning som kan redusere likviditets-, tids- og gebyrproblemer når det gjelder betalinger over grensen.

Grenseoverskridende betalinger har vært et stort tema for de fleste bankene, og hvis Xrapid kan løse dette problemet, er det ingen grunn til at dette kan bli vedtatt av de fleste banker. Det skal bemerkes at de fleste produkter / teknologier som tilbys av Ripple ikke foreskriver bruk av XRP. Disse produktene kan brukes uavhengig av symbolet, dette er satt til å endres med Xrapid.

Med Xrapid vil Ripple brukes som mellomledd mellom de to valutavekslingene. Hovedproblemet bankene står overfor er at de trenger å ha en pool av midler for å gjøre det mulig å overføre transaksjoner på tvers av landegrensene. Dette forårsaket en forsinkelse i behandlingen av transaksjoner og også tilleggskostnader til banken som til slutt ble overført til forbrukerne. Xrapid gir en løsning på dette problemet, da XRP kan brukes som mellomledd for å behandle transaksjonen, og konverteringer kan gjøres til de lokale valutaene uten forsinkelse..

Dette kan ha stor betydning for XRP fordi dette er første gang XRP blir en viktig del av funksjonen til en tjeneste. Ettersom vi ser en økning i bruken av Xrapid, er det stor sjanse for at dette kan påvirke prisen på XRP positivt. Dette er en av grunnene til at mange mener at XRP-spådommen på $ 10 i 2020 er oppnåelig.

XRP: En venn av banker

Mens alle hilser innovasjonen av blockchain-teknologi, er mange land og institusjoner mot ideen om kryptovaluta på grunn av mange grunner. Det er et faktum at de fleste regjeringer ikke ville abonnere på ideen om desentralisering. Mens de i samtale kanskje sier at de alle er for desentralisering av institusjoner, er de i prinsippet mot ideen. Årsakene er enkle – Regjeringer vil miste kontrollen over de fleste eiendelene og kan sakte bli irrelevante.

Dette er hvor Ripple skiller seg ut blant andre kryptovalutaer, det blir ikke sett på som en trussel av bankene. faktisk har hundrevis av finansinstitusjoner inngått et samarbeid med Ripple for å legge til rette for finansielle transaksjoner. Ripple har tydelig uttalt at det ikke ønsker å erstatte ideen om banker, det eneste målet er å legge til rette for enklere, raskere og robuste transaksjoner.

Tidligere spådommer på XRP

Mens vi får tilgang til den nåværende utviklingen for å forutsi den fremtidige prisen, er det veldig viktig å sjekke noen av de tidligere spådommene som ble gjort på XRP-prisen. Det har blitt gitt mange spådommer i 2018 angående prisen på XRP, ingen av dem har gått i oppfyllelse. Det skal bemerkes at 2018 ikke var et flott år for noen av kryptovalutaene.

De møtte regulatoriske hindringer rundt om i verden med noen land som India som gikk i den grad de forbød kryptovalutaer. Det har også vært flere tilfeller av at store børser ble hacket eller brutt, noe som førte til massivt tap av midler. Alt dette førte til en negativ følelse rundt kryptovalutaer, og prisene falt derfor stadig.

SEC-saken

Den nylige saken om Ripple av SEC har rammet selskapet som et støt. Ripples fremtid avhenger helt av utfallet av saken. Derfor vil også prissettingen av token avhenge av det samme. Det kan enten gå på en bull run hvis kostnadene blir avgjort, eller verdien kan svekkes fremtiden, avhengig av saken.

Hvor å kjøpe Ripple

Du kan kjøpe Ripple på de fleste av de største kryptohandelsplattformene som Coinbase og Binance.

CEX.IO_buy krusningNår det gjelder trygt og sikkert kjøp av XRP, gjør CEX.io kuttet. De har et solid verifiseringssystem og utvekslingsplattformen er brukervennlig. De mange alternativene for å kjøpe XRP gjør det enkelt for nye brukere når de er bekreftet. Denne børsen har stor likviditet og støttes av et erfaren team.

Appen deres gjør det enkelt for alle å komme i gang med plattformen, og dette betyr også sikker lagring av tokens. Imidlertid, hvis du planlegger å holde XRP på lang sikt, foreslår vi at du lagrer den i en maskinvarelommebok som Hovedbok.

KLIKK HER FOR Å KJØPE XRP PÅ CEX.IO!

  • Binance

Binance er en annen viktig kryptohandelsplattform sammen med Coinbase. Du kan handle mange valutaer som bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 inch, Ripple, etc. Bitcoin er klarert av millioner av brukere og anses å være trygt å bruke.

Binance har også både Android- og IOS-applikasjoner for mobiltelefoner og både Windows- og Mac-versjoner for stasjonære datamaskiner. Du kan også bruke Binance API til å integrere det med nettstedet ditt. Hvis du bare går inn i verden av kryptohandel, er Binance Blogger alltid et flott sted å starte.

KLIKK HER FOR Å KJØPE RIPPEL PÅ BINANS!

  • Coinbase [For tiden suspendert XRP]

Coinbase er kanskje verdens største kryptohandelsplattform med flest antall daglige aktive brukere. Du kan kjøpe og selge Ripple på Coinbase sammen med mange andre kryptovalutaer. Du kan også bytte andre kryptovalutaer for Ripple på denne plattformen.

Hvis du liker å investere i flere kryptovalutaer basert på prisen og flere andre faktorer, vil Coinbase være den ideelle plattformen for deg. Du kan alltid tjene ut investeringen og reinvestere den i andre kryptovalutaer, selv om en av dem ikke har det bra.

KLIKK HER FOR Å KJØPE RIPPEL PÅ COINBASE!

Lagre Ripple trygt

Å kjøpe Ripple er en ting, men du må lagre dem på en mest mulig sikker plassering. Siden kryptokurver ikke kan gjenkjenne eieren, kan alle med tilgangskodene dine bruke Ripple. For å unngå dette, må du oppbevare dem i et trygt hvelv.

  • Hovedbok

Ledger er et fantastisk sikkerhetshvelv for å lagre alle kryptovalutaene dine. Den har både en hardware lommebok og en live lommebok. Hardware-lommeboken er sikrere siden bare personer med fysisk tilgang til den vil kunne hente informasjonen.

Ledger hardware lommebøker kommer i forskjellige størrelser med et stort utvalg av funksjoner. Du kan administrere bitcoin, Ethereum, Ripple og mange flere kryptovalutaer med Ledger-lommeboken.

OPPBEVAR RIPPEL PÅ LEDGER!

  • Trezor

Trezor er et annet stort navn i maskinvarepungebransjen. Fordelen med å ha en Trevor-lommebok er at du bare trenger å beskytte den fysisk. Den kan ikke brukes som en node for å få tilgang til internett og er immun mot de fleste av de kjente ransomware-angrepene.

Trezor støtter mange kryptovalutaer, inkludert Ripple, bitcoin og Ethereum. I motsetning til Ledger kommer Trezor bare i to modeller. Imidlertid er begge disse modellene like kompetente og er noen av de beste maskinvarepungene i bransjen.

OPPBEVAR RIPPLE PÅ TREZOR!

Vil XRP-spådommen for 2021 gå i oppfyllelse?

Når det gjelder prisforutsigelser, blir to faktorer veldig viktige. Det ene er selskapets ytelse, i dette tilfellet er det Ripple og det andre er det samlede markedssentimentet. Mens Ripple lager alle de riktige notatene som forklart ovenfor, ser det fortsatt ikke ut til at det samlede kryptomarkedet tar seg opp. Imidlertid spår administrerende direktør i Ripple, Garlinghouse, 2021 som et godt år for kryptovaluta og blockchain.

Han ga ikke en prisforutsigelse for bitcoin om at det ville være veldig vanskelig å gjøre det. Imidlertid føler han at 2021 vil være et godt år for alle de store kryptovalutaene, inkludert XRP, med økende gjennomsiktighet i kryptorelaterte prosjekter og mange land som utformer forskrifter for å håndtere massetilpasning av kryptovalutaer. Imidlertid gjør den plutselige saken fra SEC on Ripple alle spådomsprognoser upålitelige.

Vi i Bitcongress vil avstå fra å forutsi en nøyaktig pris for XRP. Imidlertid ser det ut til at XRP er på et bra sted. Med de mange partnerskap og adopsjon av banker, har det gjort store fremskritt gjennom årene. Ripple har ikke sluttet å innovere og innoverer stadig nye produkter, noe som igjen er et godt tegn. Tatt i betraktning disse faktorene, ser XRP ut til å være en god investering hvis SEC-saken konkluderer med et positivt notat.

Mens vi gjerne vil at XRP når $ 1 innen utgangen av 2021, la oss se om den klarer å klatre det bratte fjellet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me