BitMix gjennomgang: Hvordan bruke den – Den komplette guiden [2020]

I dagens oppgraderte verden har digital teknologi tatt opp alt, og med dette blir flere og flere folk probrukere av kryptovaluta. Men det som må huskes er at kryptovaluta blir en trend, og at sikkerheten også må garanteres. Hacking og falske aktiviteter som tyveri, utpressing, osv. Råder overalt, for å beskytte kryptoboklene våre, trenger vi Bitcoin-blandingstjenester. Bitcoin mikser hjelper oss med å holde eiendelene anonyme. Disse Bitcoin-blenderne “blander” myntene dine og returnerer brukere med et annet sett med mynter i stedet for de originale, for å sikre riktig blanding og anonymitet.

Hva er Bitcoin Mixing Service

Bitcoin-blandingstjeneste er en tjeneste som hjelper brukere å være anonyme og dermed trygge ved å bryte koblingen mellom gamle og nye lommebøker ved å stokke myntene sine.

Som alle andre teknologier er ikke Bitcoin så trygt som brukerne forventer at det skal være fordi Bitcoin-aktiviteter blir registrert offentlig og de er lett tilgjengelige via blockchain. Hackere kan spore avsenderen og mottakeren av tokens som overføres til nettverket ved å koble kryptovaluta-lommeboken og navnet ditt, og dette kan også sette deg i fare, da disse hackerne kanskje bruker kryptoen for farlige forbrytelser under navnet ditt.

Hvorfor skal jeg bruke en Bitcoin Mixing Service?

De fleste mennesker tror at Bitcoin er sikkert og med rette, med mindre du ikke kobler lommeboken din til din personlige informasjon, og dette vil sikkert skje. Selv om du en gang legger ut e-postadressen din med lommeboken eller annen viktig informasjon, er du ute i havet, klar til å bli fanget av et hav av hackere. Ettersom lommeboken din kan gi deg en sti til identiteten din, kan dette sette deg i trøbbel fordi du kan bli skadet av kriminelle og etterforskes av politimyndigheter..

Videre, hvis en bruker prøver å kjøpe krypto gjennom en bitcoin-utveksling som ber om KYC / AML-bekreftelse, må man laste opp bildet for identitet, og det er her din personlige informasjon vises offentlig når du kjøper fra den sentralen..

 Hvordan BitMix fungerer?

BitMix lover å skjule identiteten din ved å stokke og rengjøre myntene dine. Det er veldig enkelt å bruke og fungerer på en veldig organisert måte. Det har allerede et depositum på “blandede mynter” som allerede er i bruk. Det du trenger å gjøre er å bare fylle ut skjemaet og deretter sende det nødvendige beløpet til adressen som serveren oppgir.

LES Hvordan bruke Ripple (XRP) for Crypto Betting | Nybegynnerguide

Bitcoin Blender stokker deretter myntene dine automatisk ved å blande dem sammen med andres kryptovaluta på en sentral konto for å frigjøre et nytt sett med mynter som er samlet fra tilfeldige adresser. Brukere mottar samme mengde bitcoin som de tidligere hadde sendt minus serviceavgiften, men med mye ekstra sikkerhet denne gangen.

Det gir deg også et garantibrev som er en digitalt signert bekreftelse og sikrer at denne adressen er autentisk og generert av serveren.

De tre hovedtrinnene for å blande myntene dine er som følger:

Trinn 1: Lag en ordre

Brukeren må fylle ut mengden mynter som han ønsker å bli blandet, og deretter sende den til BitMix. I tilfelle hvis du mottar en spesiell kode, kan du også angi den og aktivere funksjonen “randomisering”.

Trinn 2: Sende mynter

Deretter må brukeren sende disse myntene til adressen som serveren oppgir.

Trinn 3: Motta klare mynter

Til slutt må du bare vente litt, og dine nye og erstattede anonyme mynter overføres automatisk til lommeboken din med et garantibrev som bevis.

Hvis du velger en partnerprogram, du kan tjene en provisjon på hver inviterte bruker. Vilkårene for partnerprogrammet er angitt på bildet.

BitMix.Biz-funksjoner

Bitcoin Mixer gir deg massevis av fordeler, og det er bokstavelig talt det beste alternativet der ute for noen form for krypto, det være seg Bitcoin, Ethereum eller Litecoin. Det har mange fordeler som: 

 1. Flerspråklig støtte:

Denne Bitcoin Blender er en mangfoldig mikser med støtte til alle slags samfunn, som tilhører enhver etnisitet. Den støtter alle språk, inkludert engelsk, Russland, hindi, portugisisk, kinesisk, koreansk, indonesisk, tysk, nederlandsk og polsk.

 1. Flere kryptostøtter

Mange Bitcoin-tumblere støtter bare Bitcoin, men i tilfelle BitMix støtter den ikke bare Bitcoin, men også Ethereum, Litecoin og Dash, som nettopp har blitt introdusert.

 1. Støtte for Clearnet, Tor og NoJS

Den utvider sin støtte til Clearnet, Tor, og NoJS uten JavaScript-versjonen, noe som gjør det mer praktisk å bruke.

 1. Minimal mengde som kreves for blanding

BitMix.Biz krever ikke at du har store summer med krypto for å fungere. Du kan bruke den med å ha så lave som 0,005 BTC \ LTC \ DASH.

 1. Øyeblikkelig overføringstjeneste

Gjennom denne Bitcoin Blender trenger du ikke å vente på at mynter blir overført fordi de blir overført umiddelbart. Etter transaksjonen blir det også sendt en kvittering til brukeren for posten.

 1. Full anonymitet

Det beste med denne Bitcoin-mikseren er at den ikke krever at du oppgir all personlig informasjon. Den ber om minimumsmengde informasjon, og det blir også fjernet fra oppføringen din etter 72 timer eller til og med øyeblikkelig, med en forespørsel om ordresiden.

 1. Evne til å angi tilpasset avgift

Bitcoin Mixer lurte angriperne ved å la deg selv angi den tilpassede avgiften. Hvis hackerne kjenner serviceavgiften, er det veldig praktisk for dem å analysere blockchain og spore transaksjoner.

 1. Kode for å låse dine tidligere mynter

Etter den første transaksjonen får du en spesiell kode som sikrer at du aldri får tilbake noen av dine tidligere mynter etter bruk av BitMix, og dette gjør lommeboken din ikke sporbar.

 1. Støtte for randomisert alternativ

Dette er bare et ekstra sikkerhetslag som hjelper deg å motta minimum 2 eller flere transaksjoner på hver utgangsadresse. Dette gjør det vanskelig for hackerne å analysere transaksjonen, men minimumsbeløpet som kreves for å aktivere denne funksjonen er 0,1 BTC eller 1 LTC.

 1. Fleksible innstillinger

Ved hjelp av Bitcoin tumbler har du muligheten til å velge manuelle eller automatisk justere innstillinger for å få maksimal nytte i henhold til ditt valg.

 1. API og partnere for prosjektene dine

Du kan også få støtte fra API-ene våre for å utvikle din egen mikser og få øyeblikkelige utbetalinger fra alle inviterte brukere på hver transaksjon. Du kan bruke denne APIen til dine egne fordeler for å tilby erstattede mynter til kundene dine.

 1. Garantibrev

BitMix.Biz forstår virkelig sikkerhetsproblemene, og siden det burde gi fullstendig anonymitet og sikkerhet, hvordan kan det forlate tjenestene sine med noe smutthull. For å holde oversikt og for ekthet, gir den en digitalt signert bekreftelse til sine kunder etter hver transaksjon som hevder at den spesifikke adressen er generert av serveren vår.

LES BestMixer.io er den beste Bitcoin-mikseren i 2019

Konklusjon

Kryptomarkedet er stort, og det er mange andre alternativer for å få myntene dine anonymt ved å blande, men det er en ulempe med de fleste av dem. BitMix er et legitimt alternativ som tilbyr fullstendig anonymitet og i motsetning til andre miksere, tilbyr høy likviditet, noe som er veldig viktig for å sikre at myntene på den andre siden er fullstendig løsrevet fra lommeboken og forblir anonyme.

Derfor, for å sikre konfidensialitet i dagens verden, er det den mest effektive måten å beskytte mot hackere og inntrengere å få mynter utvekslet med anonymitet gjennom en Bitcoin-mikser..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me