Breadwallet Review 2021: Den sikreste Mobile Crypto Wallet?

Å finne en sikker lommebok for å lagre kryptovalutaen din kan være ganske vanskelig. Hvordan bestemmer du lommeboken som skal være trygg og sikker for pengene dine? Disse spørsmålene og mer løper gjennom hodet til brukere av kryptovaluta-lommebøker. Denne Breadwallet-gjennomgangen vil imidlertid lette oppgaven din og hjelpe deg med å ta et valg om hvilken lommebok du skal bruke når du holder kryptovalutaen din. 

Hva er Breadwallet?

Grunnlaget for Breadwallet står på temaet økonomisk frihet. Lommeboken har til og med sin egen innfødte mynt, Bread (BRD) å støtte sitt frihetspunkt. Hovedkvarteret til Breadwallet ligger i Zürich, Sveits. Lommeboken er også bygget for å sikre brukernes privatliv. I utgangspunktet er Breadwallet en Bitcoin lommebok som lar deg konvertere bitcoins til ETH, BCH og visse ERC20 tokens..

breadwallet anmeldelse

Grunnlagt av Aaron Voisine og Adam Traidman i 2015, opererer bitcoin-lommebok-appen for tiden i mer enn 160 land og har de fleste av sine kunder i Nord-Amerika. Siden iOS har ekstra sikkerhetsstatus, ble Breadwallet opprinnelig opprettet for iOS-brukere. Nå har lommeboken en Android-versjon. Midlene dine er sikret fra tredjeparter ettersom du har full kontroll over bitcoin-transaksjonene.

En av grunnene til at grunnleggerne valgte iOS-plattformen er å beskytte brukerne mot tyveri, da det ikke er noen server å hacke. Denne brødlommeboken vil avsløre de unike sikkerhetsfunksjonene til lommeboken som gir brukerne kontroll over pengene sine. Lommeboken bruker også Simplified Payment Verification (SPV) som lar deg koble direkte til bitcoin-nettverket. SPV lar deg også koble til bitcoin-nettverket med en mobiltelefon ved hjelp av rask ytelse. 

Mynter støttet på brødbrettet

Breadwallet er egentlig en Bitcoin lommebok. Bread støtter imidlertid Ethereum, Bitcoin Cash, True USD (ERC-20 stabil mynt) og alle ERC-20 mynter.

breadwallet mynter

Avgifter for brødpaller 

Gebyrer for lommeboktransaksjoner er ikke faste, og noen ganger blir det beregnet basert på transaksjonsaktivitetene som oppstår på lommeboken. Når du sender mynter på Breadwallet, må du betale et nettverksgebyr. Vanligvis vil brukere hvis kontoer sender ut og mottar store mengder BTC bli belastet lavere avgifter. På den annen side medfører kjøp av mynter gjennom Breadwallet en avgift på 5% når du bruker et kredittkort.

Det påløper også bankkostnader for kjøp av mynter på brød ved hjelp av en av følgende fiat-valutaer USD, EUR, Dansk krone, CAD og GBP. Brød er en varm lommebok, og du trenger ikke betale noe gebyr for å bruke lommeboken. Det er gratis å laste ned, og du kan kjøpe bitcoin, Ethereum og DAI på lommeboken. 

Er Breadwallet enkel å bruke?

 Et attraktivt og lettfattelig brukergrensesnitt i en lommebok gjør at brukerne enkelt kan navigere i lommeboken. Imidlertid er ikke alle lommebøker i stand til å lage en lommebok som er enkel å navigere. Breadwallet er derimot enkel å bruke. Lommeboken er enkel å sette opp spesielt for nybegynnere, da de fleste av dens unike funksjoner er på hjemmesiden. Brukergrensesnittet er blottet for komplekse diagrammer som det vil være komplisert for en nybegynner å forstå. Bitcoin-prisen er tilgjengelig på børser og brukere kan sjekke saldoer og andre funksjoner på hjemmesiden. Lommeboken er laget så enkelt at midler kan overføres ved hjelp av en QR-kode. 

De følgende trinnene beskriver hvordan du kan begynne å bruke Breadwallet

 • Last ned appen fra Apple Store til iPhone.
 • Sett opp din sikkerhetskopinøkkel og PIN-kode, skriv disse ned. 
 • Lommeboken din er satt. Du kan nå generere QR- og adressekoder.
 • Du kan nå sende og motta Bitcoin, din Breadwallet er satt 

breadwallet brukergrensesnitt

Breadwallet Review: Personvern 

Breadwallet har en måte å holde brukernes data sikre og sikre. Bread prøver å maksimere brukertilfredsheten, og det er derfor lommeboken sikrer kundenes personlige informasjon. Fra denne brødlommeboken, har du kanskje nå innsett at lommeboken ikke deler brukernes informasjon til serverne eller til og med tredjepartsservere. Brukere er koblet direkte til bitcoin-nettverket fra appen. Brukerne har full kontroll over midlene sine. I motsetning til andre lommebøker trenger du heller ikke å oppgi dokumenter som identifikasjon. Dette gjør det enkelt å åpne en lommebok med brød raskt, spesielt når du har nødfond å holde. 

Er det trygt for brødbrettet?

Breadwallet-gjennomgangen vår ville ikke være fullstendig med mindre vi vurderte sikkerheten til lommeboken. Tross alt er det hele poenget med en god lommebok, ikke sant?

Siden brød er en ikke-forvaringslommebok, er du den eneste som har tilgang til din private nøkkel. Selv om lommeboken ikke bruker 2-faktor-autentisering, sikrer den kontoen din med en nål. Lommeboken kan gjenopprettes med frøfrasen hvis brukeren glemmer PIN-koden.

Det er ingen stasjonær eller mobilversjon av Breadwallet. det er strengt tatt en mobil lommebok, og derfor har brukere lagt til beskyttelse mot skadelig programvare og tyveri. Lommeboken er beskyttet av følgende standarder

 • Lommeboken er sikret med AES-maskinvarekryptering og kodesignaturer. 
 • Et ekstra sikkerhetslag er berørings-ID og sekssifret integrasjon av lommeboken integrert som sikkerhet. 
 • Bruk av forenklet betalingsverifisering (SPV) for å sikre at transaksjoner skjer uten innblanding fra tredjeparter. 
 • Alle disse sikkerhetsfunksjonene gjør Breadwallet trygg og enkel å bruke.

Fordeler med Breadwallet

 • Brukere har kontroll over midlene på grunn av lommebokens desentraliserte natur.
 • Gjenoppretting av data er enkelt og enkelt gjennom funksjonen for gjenoppretting av frøfraser.
 • Transaksjoner utføres transparent mellom brukeren og Bitcoin-lommeboken uten behov for en tredjepart.
 • Den enkle betalingsverifiseringsfunksjonen gjør den unik.
 • Siden virksomheten er desentralisert, er det begrenset transaksjonsforsinkelse ettersom Breadwallet tillater brukere å gjøre transaksjoner i raskere hastigheter.
 • Lommeboken fungerer som sikker lagring med digital sikkerhet, pin-koder, autentisering og private låser.  
 • Et forenklet brukergrensesnitt som gir brukerne tilgang til alle funksjonene på hjemmesiden

Ulemper med Breadwallet

 • Lommeboken mangler multi-sig-funksjonen. Denne funksjonen sikrer at en bruker har kontroll over alle transaksjoner som foregår i lommeboken.
 • Lommebokgebyrene kan være høye, spesielt når transaksjonsgebyrene

Breadwallet Alternativer

Brukere kan finne Breadwallet for nedlasting på Google Play og Apple Store. Nettstedet deres inneholder også mer informasjon om hvordan du kommer i gang. Men hvis du søker et alternativ til Breadwallet, kan det hende du må henvende deg til konkurrentene.

Noen Breadwallet-alternativer inkluderer;

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Bitstempel

Disse lommebøkene er ikke bare alternativer, men dyktige konkurrenter til Breadwallet, da deres årlig genererte inntekt kan vitne om deres konkurranseevne.. 

Breadwallet Review: Konklusjon

Denne Breadwallet-gjennomgangen avslører noen intrikate detaljer om lommeboken. Brukere av iOS vil finne denne lommeboken passende. siden det nå er tilgjengelig for Android-brukere, er det også et flott alternativ for plattformen. Brød fortsetter å styrke lommeboken gjennom partnerskap. For eksempel har det støtte fra den japanske Financial Services Group SBI Holdings. 

Hvis du søker etter en kryptovaluta-lommebok som er åpen, brukervennlig og sikker, kan denne lommeboken bare være det. For erfarne handelsmenn er det imidlertid ikke sikkert at Breadwallet er sofistikert nok. På samme måte vil du kanskje vurdere fryselager for å holde store mengder kryptoer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me