CoinExchange gjennomgang 2021: Handelsgebyrer, sikkerhet, fordeler og ulemper

Å velge fra et bredt spekter av kryptovalutautvekslinger kan være vanskelig, spesielt når du bare begynner å handle. Noen ganger kan pro-handelsmenn prøve en annen plattform fordi et prosjekt de beundrer er notert på børsen. Du bør vite at mange børser imøtekommer forskjellige typer handelsmenn i kryptorommet. Dette CoinExchange anmeldelse vil svare på alle spørsmålene dine.

Siden du leser denne artikkelen, kan jeg bare anta at du vurderer å bruke CoinExchange. Handelsbehovet til de fleste handelsmenn dreier seg om visse faktorer. Disse faktorene inkluderer om børsen er pålitelig eller ikke, kostnaden for innskudd og uttak og antall mynter som er notert på børsen.

Hva er CoinExchange

CoinExchange gjennomgang

CoinExchange er en online handelsplattform som hovedsakelig tilbyr crypto to crypto trading-tjenester. Børsen konsentrerer seg mer om enkelhet og kundesupport. Du vil finne ut mer om deres sikkerhetsstatus i denne CoinExchange-gjennomgangen. Børsen tilbyr imidlertid et bredt spekter av kryptovalutaer, for det meste mindre mynter som andre børser unngår å notere. Valutaer er låst ved bruk av kjølelagringsregler for bedre sikkerhet. De bruker også 2-FA-autentisering for hver transaksjon som utføres på handelsplattformen.

Børsen ryktes å være en australsk eller rumensk handelsplattform for digital valuta. Lederteamet bak børsen ble lansert i mars 2016, og er ukjent til dags dato, ettersom de ikke er registrert eller lisensiert hvor som helst. Så det er vanskelig å bestemme hvor den er basert.

I motsetning til andre børser er handelsplattformen strengt tatt for kryptovaluta. Dette betyr at brukere ikke har muligheten til å sette inn eller ta ut i fiat som Poloniex og annen mer fremtredende børs. Du må først konvertere fiat til BTC eller andre altcoins for å handle på børsen. Vi vil se på andre intrikate detaljer i dette CoinExchange gjennomgang

Mynter oppført på CoinExchange

Bortsett fra bitcoin, CoinExchange tilbyr også støtte til mange alternative mynter som Dash, Litecoin, Ripple e.t.c. De krav for mynter som skal noteres på børsen er enkelt. Myntene må ha bidratt til vitenskap, menneskehet og miljø, myntene må være innovative og også ha høy etterspørsel. Hvis myntene dine oppfyller noen av kriteriene nevnt ovenfor, kan de bli notert på børsen.

Hvordan bruke CoinExchange

For å starte en handel på CoinExchange, må du være sikker på at du har midlene konvertert til kryptovaluta. Etter konverteringen kan du nå sende myntene til din CoinExchange lommebok adresse. Deretter må du gå til kontosaldosiden for å være sikker på at den har mottatt maksimalt 20 bekreftelse, som er avhengig av kryptovalutaen. Noen mynter, for eksempel PAC Global, tar omtrent 500 bekreftelser.

Neste trinn er å søke etter myntene du ønsker å kjøpe. Du kan gjøre dette ved å legge inn et generelt søk via søkefeltet. Når du har klart å finne myntene, vil du kjøpe, klikk på det valgte paret, som vil lede deg til ordreboken til kryptovalutaparet. Hvis du har valgt en pris fra “salgsordrer” -delen, vil kjøpsordren fullføres raskt siden systemet klarte å finne en matchende salgsordre. Transaksjonene dine oppdateres nesten umiddelbart på børsens ticker.

Kjøpet ditt vil også vises på kontosaldosiden. Imidlertid, hvis du ønsker å plassere en kjøpsordre manuelt, kan du skrive inn prisen i det obligatoriske feltet. Neste trinn er å vente til du har en matchende ordre, eller noen bestemmer seg for å selge til prisen du la inn.

Innskudd og uttak

Som vi alle vet godtar CoinExchange ikke fiat for både innskudd og uttak; det må være i kryptovaluta. For å starte en innskuddstransaksjon i lommeboken, går du til balansesiden. Siden finner du under fanen “Min konto”, og deretter velger du myntene du vil sette inn i lommeboken. Dette genererer ikke automatisk en personlig lommebokadresse. Du må klikke på “generer ny adresse” -knappen, som er knyttet til byttekontoen din alene. Noen mynter tar litt tid å dukke opp på grunn av 51% -angrepet. Det kan ta så mye som 500 bekreftelser før myntene vises på innskuddsbordet.

Uttak fra CoinExchange er lik innskuddsprosedyren ovenfor; den eneste forskjellen er at du trekker ut i stedet for å gjøre et innskudd. Når du klikker på uttaksknappen, sendes en melding til e-posten din for å bekrefte at forespørselen ble initiert av deg. E-posten tar bare ca. 5 minutter å utløpe hvis ingen klikker på den oppslåtte lenken. Når du har bekreftet uttaket, kan du ikke avbryte forespørselen lenger.

CoinExchange-avgift

myntutvekslingsgebyr

CoinExchange krever en fast sats på 0,15% for både kjøp og salg av kryptovaluta på plattformen. Sammenlignet med andre børser er prisene ganske lave. Når det gjelder innskuddsgebyrer, belaster CoinExchange ikke noe avgifter på mynter deponert på børsen. Det er imidlertid et gebyr for hver uttaksforespørsel på børsen. Faktisk, den Uttaksgebyr for CoinExchange for BTC er 0,00150000 og 0,01000000 for LTC.

CoinExchange gjennomgang: personvern og sikkerhet

Som vi alle vet, er sikkerhet av største betydning når det gjelder kryptovaluta. Faktisk kan det første en potensiell bruker vil søke etter sannsynligvis være “Er CoinExchange trygt?”Så mye, CoinExchange beskytter brukerne sine med 2-faktor-autentisering og holder alle sine kryptokurver i fryselager. Dermed kan brukere bare logge inn og trekke seg etter å ha lagt inn en engangskode i 2-faktor sikkerhetsfeltet i sentralen.

Når det gjelder personvern, ber ikke utvekslingen om noen identifikasjonsmåter for kontoinnehavere. Så det er ingen grense for hvor mye brukere kan sette inn eller trekke seg fra børsen.

Fordeler med CoinExchange

 • Lave avgifter: Handelsplattformen tilbyr et lite gebyr sammenlignet med andre børser, noe som er et stort pluss for de som er bekymret for kostnadene hver gang de handler. De tar 0,15% for både kjøp og salg av kryptovaluta. Selv om dette ikke er det billigste, er det fortsatt billigere enn andre børser der ute.
 • Flere altcoins: CoinExchanges viktigste fordel er det faktum at de viser hundrevis av kryptovalutaer for handel da de tror på det frie markedet. Mynter som er oppført er for det meste små mynter, noe som gjør det enkelt for handelsmenn å kjøpe billige mynter. De støtter tokens fra Bitcoin-avledede valutaer / Bitcoin-kjernegafler og ERC20 / Ethereum-eiendeler. De støtter også QRC20 / QTUM eiendeler og Komodo / Komodo kjede eiendeler i henhold til informasjonen som finnes på deres nettside.
 • Brukervennlig handelsgrensesnitt: Selv om du er fersk i kryptohandel, når du logger inn på CoinExchange sin nettside, vil du finne plattformen er enkel å bruke. Utvekslingen er ideell for både nybegynnere og ikke-tekniske brukere. I tillegg har nettstedet et greit grensesnitt og små farger, så det er lett for øynene.
 • Kartleggingskapasitet: CoinExchange tillater handelsmenn å chatte med hverandre på en sikker måte. Dette vil gjøre det mulig for handelsmenn å lese hva andre kryptosamfunnsbrukere sier om et bestemt prosjekt, noe som også vil hjelpe i beslutningsprosesser. Selv om det er flere troll på de åpne chatforaene enn ekte brukere, kan du likevel lage beregnede gjetninger på prosjektet ved å lese samtalene.
 • Anonym handel: Mens andre cryptocurrency-børser har KYC-policyer implementert i børsen, har CoinExchange ingen. Brukerne blir ikke bedt om å sende inn pass eller andre identifikasjonsmåter. Så du kan kjøpe og selge mynter anonymt. For de som bryr seg om deres privatliv, bør CoinExchange være et av alternativene dine.
 • Ingen innskuddsavgift: Noen børser krever brukernes innskuddsavgift, ikke CoinExchange. Uttaksgebyrer er vanligere i de fleste kryptobørser. Men noen tilbyr også depositum. Gebyret er stort sett en fast avgiftssats, uavhengig av beløpet som er satt inn i børsen.

Ulemper ved CoinExchange

 • Ingen informasjon om selskapet: Den viktigste bekymringen som de fleste handelsmenn har med CoinExchange er at det ikke er noen informasjon om hvem som opprettet børsen. Dette er en stor bekymring, for hvis noe skjer, for eksempel at børsen lukkes, vil det ikke være mulig for noen sikkerhetsstyrke å spore dem eller til og med få tilbake handelsmannens penger.
 • Kundesupport: En annen ulempe ved å handle på CoinExchange er at det ikke er live support eller telefonnummer. Den eneste måten du kan nå ut til dem er å skaffe billett. Også mange brukere har klaget over at de har åpnet billetter, og de har fortsatt ikke fått svar fra støttesenteret. I tillegg har hjelpeseksjonen begrenset informasjon.
 • Ingen Fiat-valutainnskudd: Det faktum at børsen ikke har noe tilgjengelig betalingssystem som er integrert hver dag, er et rødt flagg for noen handelsmenn. Tradere vil bruke debetkortet eller bankkontoen til å overføre penger og handle som enhver registrert kryptobørs. CoinExchange tilbyr imidlertid ikke en slik mulighet til å bruke fiat.
 • Lave handelsvolumer: Børsen har lave handelsvolumer. Deres mest populære handelsvolum er omtrent 1 million dollar i en 24-timers handelsperiode. Noen mynter har et handelsvolum på omtrent $ 10 på en dag. Dette kan gjøre det utfordrende å kjøpe og selge valutaer på CoinExchange.
 • Teknisk vanskelighetsgrad: I 2018 måtte sentralen bruke et annet domene (coinexchange2.com) ettersom serveren deres gikk ned fordi domenet de brukte svarteliste dem. De ble svartelistet som et resultat av for mange dårlige kundeopplevelser og klager rettet til domenevertene.
 • Dårlige anmeldelser: Hvis du kjører et vanlig Google-søk på CoinExchange, vil du legge merke til at det er mange dårlige kundeopplevelser. De fleste klager er relatert til nedetid, forsinket uttak og elendig kundeservice.

CoinExchange gjennomgang: Konklusjon

Mens CoinExchange er en flott plattform for å finne nye kryptovalutaer, har børsen hatt ganske dårlig track record. På samme måte er mangelen på regulering et rødt flagg. Men hvis du foretrekker å bruke en børs med en ukjent utvikler eller ledelse, er CoinExchange noe for deg. På baksiden tilbyr CoinExchange en handelsplattform for handelsmenn som er villige til å handle ny og billig kryptovaluta. Dette CoinExchange gjennomgang har sett på fordelene og ulempene ved børsen. En annen interessant nyhet er imidlertid at nettstedet har kunngjort at de snart stenger. Handelsmenn har blitt rådet til å ta ut myntene sine.

Les også:

 • Myntbryteranmeldelse
 • LATOKEN anmeldelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me