En ny og enkel måte å gjøre forretninger på – BETALT nettverksgjennomgang

Smart Contracts har vært sprøytenarkoman over kryptorommet de siste årene. Fra Ethereum til NEM har praktisk talt alle desentraliserte plattformer prøvd å integrere smarte kontrakter i protokollen sin. Og hvorfor ikke? Det har blitt et viktig verktøy i utviklingen av ethvert økosystem.

Enhver kommende plattform ville være gal for ikke å bruke dem. Hva om det er en ny protokoll som potensielt tar smarte kontrakter opp til neste nivå? Ikke bare det, men denne nye protokollens oppgave er å kutte ut de juridiske mellommennene og gjøre praksis med å drive virksomhet så mye enklere, og dermed få standard smarte kontrakter til å se gamle og utdaterte.

BETALT nettverksgjennomgang

Denne artikkelen gir en detaljert og omfattende betalt nettverksgjennomgang, en ny og kommende desentralisert protokoll som skal lansere Innledende Dex-tilbud (IDO) 20. januar 2021. I denne artikkelen vil vi diskutere dens unike egenskaper, hvor den skal, og om dette kan være en god investering.

Hva er BETALT nettverk?

Som nevnt er PAID Network en desentralisert protokoll som utvider den desentraliserte verden ytterligere ved å forenkle det juridiske aspektet ved å gjøre forretninger, noe som gjør det enkelt å bruke, svært kostnadseffektivt og mer peer to peer.

Den BETALTE nettverksprotokollen er på Polkadot-økosystemet.  Først konseptualisert i andre kvartal 2020, første kvartal 2021, ble utgivelsen av mange av funksjonene som vi vil komme til litt, inkludert sperring, omdømmescore, innsats, smart avtale osv..

De holdt et vellykket privat tokensalg i desember 2020 og er nå satt til å holde sin offentlige IDO i januar på Polkastarter plattform, en protokoll som er bygget på Polkadot-økosystemet for auksjon av kryss-token-bassenger.

PAID Network samarbeides og støttes av noen kjente virksomheter, nemlig Chainlink, Alphabit, Masters Ventures, Brilliance Ventures, for å nevne noen.

Hvem er BETALT nettverk for?

BETALT desentralisert applikasjon (dapp) er viktig for enhver bedrift og / eller bruker / klient som har lite erfaring, har svært begrensede midler eller ønsker å unngå å søke juridiske tjenester. PAIDs dapp søker å adressere rettssystemets mange tilbakevendende problemer via sine smarte avtaler.

BETALT nettverksgjennomgang

Hva er inkludert

BETALT nettverk har flere verktøy og teknologi. Den har sitt eget verktøy token kalt BETALT. Den bruker et desentralisert og interoperabelt blockchain-nettverk for å verifisere gjennomsiktige og rettferdige transaksjoner. Dette vil gjøre det mulig for deres dapp å være fullt kompatibel med andre blokkeringer.

De har utviklet produktet sitt for å være så lovlig, sikkert og tilgjengelig for så mange brukere som mulig. De har inkludert en hederlig scoringssystem på bedrifter, slik at brukere kan utføre forretningskontrakter med de som anbefales på det sterkeste. De har også inkludert forsikringsbeskyttelse og vilkårlige tjenester.

Appen deres vil være tilgjengelig på både stasjonær og mobil.

Oversikt over funksjoner

I henhold til deres nettsted, BETALT skisserer fem forskjellige funksjoner som driver deres økosystem:

1) Smarte avtaler; en ny mal som er standardisert og har automatisk fylte smarte funksjoner. Brukere kan fylle vilkårene og utføre forretningskontrakter helt alene, hvor som helst i verden. Smarte avtaler kan potensielt være det ‘evolusjonære’ trinnet som gir brukerne lovlig fleksibilitet til å sette opp mer komplekse vilkår og betingelser på kontrakter enn det man tidligere hadde trodd var mulig.

2) Incentiviserende utlån & Likviditetsbassenger gjennom forsikringssammenslåing og sperring. For å sikre at midlene er beskyttet, kan parter som er enige om å bruke en sperretjeneste, som kan finansieres av begge parter. All sperret lån og utlån skal plasseres via en desentralisert P2P-markedsplass innen den BETALTE plattformen.

Plattformen har også en forsikringsbassengmekanisme for å forsikre mottakerens betalinger. Ethvert medlem som har stilt inn på plattformen kan delta i disse forsikringsbassengene ved å investere kapitalen i bassenget og motta premiebetalinger i retur.

3) voldgift. Voldgiftsmenn er ansvarlige for å opprettholde integriteten til økosystemet, og skal avgjøre tvister som skyldes uenigheter om smart avtale mot et gebyr. Dette er alle BETALTE medlemmer i samfunnet som har en betydelig andel.

4) BETALT nettverk opprettholder et rykte som tilsvarer en kredittpoeng. Jo høyere omdømmescore du har, jo mer pålitelig av en bruker / virksomhet du er, og dermed desto mer vil nettverket anbefale deg til andre å gjøre forretninger.

5) Enhver tokenholder eller staker kan være en del av styringssystemet. Medlemmer har muligheten til å sende inn forslag.

Deres BETALTE token fungerer som kjerneprogrammet og gir enhver tokeninnehaver følgende tilgang og privilegium:

Tilgangstoken:

  • Kjøp av avtale og abonnementsavgift.

Desentralisert økonomi (Defi):

  • Brukere får belønning for staking.
  • Motta premiebelønninger for utlånsforsikring
  • Escrow & DAICO

Rykte & Styresett:

  • Avstemming på forslag og endringer i nettverket
  • Ryktepoeng på blockchain

Megling:

  • Tvistvedtak

Den nåværende sirkulasjonen av BETALTE poletter er 19 884 000 med en maksimal forsyning på 594717456. Tokenet er deflasjonsrikt, ettersom tilbudet vil reduseres over tid på grunn av en prosentandel av tokens som brukes til å brenne transaksjonsgebyrer.

Teamet

Teamet består av mange godt intelligente og erfarne individer. Kyle Chasse er nåværende administrerende direktør i PAID Network. En veteran innen blockchain teknologiutvikling og entreprenør, han har grunnlagt mange nyetableringer, inkludert World Super Lotto (WSL), verdens første globale lotteri basert på Bitcoin.

Du har også Lawrence Hutson, nåværende CTO, som også har et veldig polert CV. Han ledet designet og lanseringen av Travelocity.com, verdens første reiseside, og har godt over 30 års erfaring med å bygge ut nye produkter og design.

Du har også en hel rekke blockchain-ingeniører og programvareutviklere som en del av teamet. Du kan være sikker på at dette prosjektet støttes av noen dyktige mennesker som vet hva de gjør.

PAID Network har også et ganske stort Board of Advisors. Noen av disse rådgiverne er Ryan Williams, grunnlegger av det internasjonalt anerkjente advokatfirmaet Ashbury Legal med en historie om å støtte kryptovaluta- og blockchain-klienter. Det er Joeri Van Geelen, en kommende bransjeleder.

Han er administrerende partner for APAC i Prysm Group, et økonomisk konsulentselskap ledet av Harvard Ph.D. økonomer. Ivan on Tech, en berømt Youtuber, er også en del av rådgivningsrådet. Han har sin egen kanal og har godt over 200 000 abonnenter. Du har også Didi Taihuttu, gründer og patriark til den berømte ‘Bitcoin-familien’, hvis familie ‘gikk all in’ på Bitcoin i 2017 da han solgte sin virksomhet og sitt hus.

Han og familien har reist verden rundt og spredt ordet om Bitcoin siden den gang.

Tilleggsinformasjon og andre anmeldelser

Crypto ex-pat, en Youtuber, ga ut en video 17. desember 2020, som forklarer hva BETALT nettverk er og gir visuelle guider gjennom hjemmesiden deres. Se lenken nedenfor:

Her er en annen videoveiledning nedenfor:

Nedenfor er det betalte nettverkets whitepaper som skisserer deres oppdrag, strategi, tokenomics osv.

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

I tillegg er det nedenfor en PDF-fil som viser all informasjon om BETALT nettverk, hva det handler om, hvem som støtter det osv.

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

BETALT nettverksgjennomgang, konklusjon

Avslutningsvis, etter å ha kartlagt og lest gjennom sine papirer, nettsteder og nyhetskilder, ser det ut til at PAID Network har et solid grunnlag som det kan lansere seg fra og se at det blir vidt adoptert i det minste innen Polkadot-økosystemet..

Innføringen av smarte avtaler er definitivt deres hovedkort i spillet. Det kan potensielt endre hvordan tradisjonell virksomhet drives og avtalt, men kan også forstyrre den nåværende måten defi og smarte smarts blir brukt på. Det ser ut til denne forfatteren at dette prosjektet faktisk er fascinerende, og at potensielle investorer absolutt bør holde øye med.

Når det er sagt, er det litt bekymring. Som med alle nye prosjekter og nystartede selskaper, har det å bli en tidlig investor, selv om prosjektet er gjennomtenkt og støttet av noen kjente bedrifter og enkeltpersoner, den høye risikoen. På Crypto Expats Youtube-video virket han ikke veldig begeistret for prosjektet. Men han tok opp et godt poeng.

Med mindre protokollen kan adopteres massivt, spiller det ingen rolle hvor gjennomtenkt, spennende prosjektet og hvor talentfullt teamet er.

Dette prosjektet er fortsatt nytt, og når det er fullstendig lansert, kan det ikke være tvil om at teamet og dets investorer kan oppleve noen ujevnheter på bestilling. Det vil kreve disiplin, hardt arbeid, videre forskning & utvikling, og sterk tro på både ideen om prosjektet og teamet. Imidlertid, etter alt som er skissert i denne artikkelen, mener denne forfatteren at dette prosjektet vil gjøre det virkelig bra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me