Gatehub Review: Fortsatt en trygg nettlommebok å bruke i 2021?

I denne Gatehub-gjennomgangen vil vi analysere plattformen i henhold til følgende kriterier, slik at du kan ta en informert beslutning om Gatehub er trygt å bruke for din kryptoaktivitet. Vi vil evaluere Gatehub ved hjelp av følgende kriterier; brukervennlighet, avgifter, partnerskap, sikkerhet (den beryktede Gatehub-hackingen), og vi vil til og med se på Gatehub-alternativer hvis du velger å ikke bruke dem.

Klar til å komme i gang?

Hva er Gatehub?

gatehub anmeldelse

Gatehub er en online nettplattformplattform som støtter et par populære kryptovalutaer og også fiat som USD. I likhet med de fleste av de nåværende utviklede krypto-lommebokplattformene, kommer også Gatehub med sin egen innebygde kryptobørs. Dette betyr ganske enkelt at Gatehub-plattformen lar deg lagre og handle krypto og fiat.

Gatehub-lommebokplattformen er online og kan bare nås via internett ved hjelp av enten en stasjonær enhet (Windows, Linux eller Mac) eller en mobilenhet (Android eller iOS).

I 2014 da Gatehub ble opprettet, ble den utviklet utelukkende for kryptovalutaen Ripple (XRP). Men med tiden og ytterligere fremskritt i utviklingen, støtter den nå andre mynter.

Gatehub ble utviklet av Gatehub Ltd, et britisk-basert multinasjonalt fintech-selskap som spesialiserte seg i utvikling av finansielle tjenester og produkter, som inkluderer blockchain-basert globalt oppgjørssystem, interledgerbasert betalingsordning, digital lommebok, kontakt og gateway-tjeneste.

Med Gatehub kan du motta, sende og lagre kryptovalutaer. Det blir mye lettere hvis overføringen skjer mellom to Gatehub-brukere, ettersom alt avsenderen trenger å gjøre er å skrive inn mottakerens Gatehub-brukernavn for å gjøre en sømløs og rett frem overføring. Denne funksjonen i Gatehub kan sees på som mangler på andre kryptoplattformplattformer hvis en sammenligning skal gjennomføres.

Gatehub ble bygget for kryptoadaptere – kryptobrukere og tradere, slik at de enkelt kan lagre og overføre ripple (XRP) og andre kryptovalutaer blant andre Gatehub-brukere, og også til andre kryptopungbøker eller børser.

Hvordan fungerer Gatehub Wallet?

Som nevnt før i denne Gatehub-gjennomgangen, ble Gatehub opprinnelig utviklet for å imøtekomme bare Ripple (XRP). Men for øyeblikket støtter Gatehub totalt 8 forskjellige kryptovalutaer (inkludert Ripple). Resten av disse myntene er Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

Gatehub støtter også fiat. Den leveres med et innebygd betalingsgateway-system som gjør innskudd av fiat mulig. Dette betyr ganske enkelt at du enkelt kan finansiere Gatehub-kontoen din ved hjelp av en bankkonto ved å foreta en bankoverføring enten gjennom SEPA eller SWIFT.

Dette innebygde betalingsgateway-systemet støtter for tiden USD, JPY, EUR og CNY. Men du må gjennom en KYC-bekreftelsesprosedyre før du kan bruke fiat-funksjonen og sette inn via bankkontoen din.

gatehub anmeldelse

Denne bekreftelsesprosedyren vil kreve detaljert informasjon om deg som person eller selskap hvis du registrerer deg og verifiserer som et foretaksorgan. Så laster du opp nødvendige dokumenter som inkluderer kopier av ethvert godkjent identifikasjonsdokument og ditt personlige eller selskapets bevis på adresse ved hjelp av enten et kontoutskrift eller et godkjent strømregningsdokument tilgjengelig.

En spesiell feil ved denne bekreftelsesprosedyren er at det kan ta et par dager før kontoen din bekreftes, så det er heller ikke en veldig god tilnærming hvis planen din er å kjøpe en bestemt mynt umiddelbart etter å ha fått en Gatehub-konto, vil du ha for å finansiere kontoen din ved hjelp av kryptovaluta til kontoen din blir bekreftet.

I motsetning til de fleste lommebøker som aksepterer ulike former for bankoverføringer, er Gatehub begrenset til bare SEPA og SWIFT, og den aksepterer ikke engang innskudd via debet- og kredittkort.

Bortsett fra disse feilene, skiller Gatehub seg ut som en klassisk kryptolommebok gjennom sin fiat-innskuddsstøtte. Også, med det brukervennlige lommebokgrensesnittet og nettstedet, er det generelt veldig enkelt å bruke kombinert med den nåværende støtten til andre populære mynter bortsett fra Ripple, blir Gatehub den perfekte lommebokplattformen for nybegynnere av kryptovaluta og andre brukere som ikke er brukt til tegnebøker for lommebøker.

Bortsett fra krypto- og fiat-lommebokbestemmelsen, kommer Gatehub-plattformen også med en børs hvor brukerne internt kan bytte mynter mot andre mynter til en gjennomsnittlig handelsavgift uten problemer og uten å måtte overføre slike mynter til en børs..

Gatehub-avgifter

Gatehub-avgifter består av handelsavgifter, innskuddsavgifter og uttaksgebyrer.

Handelsgebyrene er merket med 0,30% flat, noe som betyr at både produsentene og takerne i hver handelstransaksjon betaler 0,30% av den totale handelen som er gjort som et gebyr til Gatehub.

Depositumgebyrene er ikke faste, men varierer. Alt avhenger av metoden som brukes av brukeren for å sette inn penger på Gatehub-kontoen.

Uttaksgebyrene er fastsatt til 0,005BTC for BTC-uttak.

Oppsett av Gatehub-konto er imidlertid gratis, innskudd med SEPA er også gratis. Men det er et ringgebyr på 0,2% på XRP-transaksjoner, og det kreves at minst 20 krusninger holdes som basisbalansen for ringbåndet for å holde den aktiv, akkurat som andre XRP-lommebøker..

Gatehub-partnerskap

Gatehub som en XRP ledger gateway har inngått en partnerskapsavtale med Coil i oktober 2019.

Dette gjør Coil ansvarlig for tilbudet av en ny Interledger-basert innskuddsmetode for Gatehub og coil-brukere, som igjen vil gjøre det mulig for innholdsskapere å tjene penger på sine nettsteder og få betalt i sanntid. Så i dette tilfellet gir Coil den nye interledger-baserte betalingsordningen, og Gatehub gjør XRP-betalinger til innholdsskaperne på Coil. Dette er en stor utvikling for både Coil, Gatehub og blockchain-økosystemet generelt.

Er Gatehub sikkert? 

En veldig viktig del av denne Gatehub-gjennomgangen er sikkerheten til plattformen.

I følge Mozilla Observatory scorer Gatehub B i sikkerhet. Denne sikkerhetspoengsummen er mer enn gjennomsnittlig poengsum sammenlignet med andre lommebøker og handelsplattformer.

Gatehub har flere sikkerhetsfunksjoner på plass for å holde kontoer sikre, som inkluderer 2FA-koder, e-postbekreftelse av nye IP-adresser og nye enheter, autorisasjon og uautorisering av enheter, og også tilveiebringelse av en tilgangslogg, som hjelper brukere å holde orden på når og hvor man fikk tilgang til kontoene deres for å enkelt kunne identifisere mistenkelig tilgang.

Gatehub Hack

En Gatehub-gjennomgang i 2019 vil ikke være komplett uten å ta merke til denne store, men negative hendelsen som rammet Gatehub-lommebokplattformen. En gang i 2017 hadde Gatehub noen sikkerhetsproblemer med systemene sine, og det var en angivelig rapportert hack på sine sentraliserte servere.

Det ble rapportert at denne hendelsen berørte rundt 80 til 90 Gatehub-brukere, og at rundt 23,2 millioner XRP-mynter til en verdi av rundt 9,5 millioner dollar ble stjålet.

Gatehub avga imidlertid en erklæring om å erkjenne hacket, men med en nektelse av å tilbakebetale stjålne midler om at manglende midler var fra personlige kontoer, og det samme var en personlig kontohacking..

Jeg tror denne hendelsen alltid vil minne oss om at ingen lommebok er 100% trygg, spesielt nettbaserte nett- og applikasjonslommebøker.

Gatehub-alternativer:

Her er et annet viktig poeng på denne Gatehub-gjennomgangen.

I lommebokområdet er ShapeShift, Wipplex, Atomic, Exarpy og Guarda fine alternativer for XRP og andre mynter støttet av Gatehub.

Når det gjelder bytte av XRP og andre Gatehub-støttede mynter, inkludert fiat, Coinbase, Binance, Poloniex og Bitstamp, er de øverste som alternative børser.

Konklusjon om Gatehub gjennomgang:

Gatehub er en XRP-betalingsgateway som muliggjør mottak, lagring, overføring og til og med handel med XRP, fiat og andre kryptovalutaer som støttes. Det er en klassisk lommebok-utvekslingsplattform og anbefales på det sterkeste for nybegynnere på grunn av sin brukervennlige funksjon.

For å komme i gang er alt du trenger å besøke det offisielle nettstedet til Github, registrere deg med en personlig e-post og et veldig sterkt passord og deretter bekrefte e-post. Husk å merke av for de nødvendige boksene og lagre den hemmelige personlige gjenopprettingsnøkkelen din på en sikker måte.

Du kan få mer informasjon om Gatehub ved å besøke hjemmesiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me