Honeyminer Review 2021: Beste Cryptocurrency Mining Program?

Å drive en gruvedrift i dagens verden, men i noen tilfeller fortsatt lønnsom, krever bedre planlegging og utførelse for å presse hver eneste bit av potensiell inntjening for å nå det ROI-målet. Med dette i bakhodet, blir gruvedriftenettverk som fungerer som mellomledd mellom gruvearbeideren og blockchain som utvinnes, stadig mer populær.

Blant de mest populære funksjonene kan vi finne automatisk bytte av mynter (for å øke lønnsomheten) til automatisk konvertering av inntekt til en populær mynt, for eksempel BTC. Derfor er tjenester som Honeyminer et perfekt match for gruvearbeidere som ønsker å maksimere fortjenesten mens de sparer tid.

I dette Honeyminer anmeldelse, vi vil dekke noen av de grunnleggende funksjonene og fordelene, samt sammenligne funksjonene med andre etablerte tjenester som Nicehash. Videre vil vi gjennomgå hovedfunksjonene og etablere et fordeler / ulemper-diagram for å bedre se forskjellene.

– Begynn å tjene krypto med HoneyMiner –

Klikk på denne lenken og få 1000 GRATIS Satoshier umiddelbart!

Begynn å tjene

Hva er Honeyminer?

bryllupsreise anmeldelse

Honeyminer er en programvare som en gruvearbeider installerer på gruvedriften sin, den kobles til Honeyminer-nettverket og ruter all gruvekraft til forskjellige mynter basert på lønnsomheten. Imidlertid gjøres alle betalinger til gruvearbeideren ved hjelp av Bitcoin (BTC).

Høres enkelt ut? Det er det, men å gjøre disse myntbryterne manuelt kan vise seg å være en prøvelse, spesielt hvis du eier flere gruverigger. Så for å gjøre det enda enklere: Honeyminer er installert på en rigg, den utvinner den mest lønnsomme kryptovalutaen for øyeblikket og bytter automatisk til andre om nødvendig, og all fortjeneste blir konvertert til BTC og betalt til gruvearbeideren..

Basert i Hoboken, NJ, USA; Honeyminer er satt til å gjøre både uformell og pro-mining enklere for alle. 

Er Honeyminer trygt?

Skadelig programvare er en reell trussel, og vi kan heller ikke glemme svindel. Gitt at det er en programvare som må installeres lokalt på din PC, kan det oppstå bekymringer, men vær sikker på at Honeyminer har adressert de fleste av dem i FAQ-delen. 

er honeyminer trygt

Når det gjelder eiendeler og nettverkssikkerhet, fra datoen for denne Honeyminer-gjennomgangen, er sikkerhetstiltakene på nivå med dagens standarder.

I tillegg, gitt frekvensen av utbetalinger, ville det være veldig vanskelig å frarøve deg gruvekraften din uten å merke det umiddelbart. Ikke desto mindre må du alltid sjekke tallene dine, og hvis noe ikke føles riktig, kan du alltid stoppe og be dem om å ordne det eller slutte å bruke tjenesten helt.

Å ha hovedkontor i USA gir også ytterligere forsikring ettersom Crypto-satsinger for tiden er godt undersøkt i USA.

– Begynn å tjene krypto med HoneyMiner –

Klikk på denne lenken og få 1000 GRATIS Satoshier umiddelbart!

Begynn å tjene

Hvordan fungerer Honeyminer?

Som vi nevnte tidligere i denne Honeyminer-gjennomgangen, er prosessen med å starte gruvedrift ganske enkel og grei. Nettstedets UI / UX er ganske enkelt og vennlig.

  •  Last ned Honeyminer fra deres hjemmeside https://honeyminer.com
  •  Etter installasjon og oppretting av en konto vises et oppsett som dette, vær oppmerksom da det vil forklare og veilede deg gjennom Honeyminers funksjoner.

bryllupsreise funksjoner

  • Honeyminer vil liste opp CPUene og GPUene dine og begynne å gruve med en gang, du endrer dette bare gå til Innstillinger-menyen øverst til høyre.
  • Ikke glem å angi en utbetalingsadresse og sjekk innstillingene dine i tilfelle det er noe du vil endre.

Fra tidspunktet for denne Honeyminer-gjennomgangen støttes bare Windows og Mac, men frykt ikke, en Linux-versjon blir utviklet. Dessverre er ingen støtte for ASIC-er tilgjengelig, og det er ikke nevnt at det vil være snart.

Fordeler og ulemper ved automatisk utveksling av utbetalinger

Mange gruvearbeidere er inne for HODL (holder eiendelene dine på lang sikt) og ser det som ønskelig å beholde så mange forskjellige mynter som mulig. Imidlertid er for mange andre, bare de vanligste myntene (Bitcoins eller Ethereum for å nevne noen) verdt tiden sin.

Når du gruver forskjellige typer mynter, spesielt med flere rigger, må du holde oversikt over utbetalinger og noen ganger til og med forskjellige børser og adresser. Dette kan ende opp med å bli rotete, og det har vært anledninger hvor du ender opp med å finne noen glemte mynter i en lang ubrukt lommebok (heldig hvis verdien økte).

Angi utbetalinger for automatisk bytte, som navnet antyder, vil Honeyminer automatisk bytte mynter basert på lønnsomhet, men vil konvertere all inntekt til Bitcoins (BTC). Enkelt sagt, alle utbetalinger håndteres i Bitcoins (BTC).

Fordeler

  • Honeyminer vil alltid velge den mest lønnsomme mynten for å bryte og håndtere alle utbetalinger i Bitcoin, dette gjør det enklere og enklere å administrere fortjeneste.
  • Styring og fortjenesteberegning er enklere og mer organisert.
  • Vanlige mynter har flere og bedre alternativer for å lagre dem (kalde lommebøker, robuste tredjepartssystemer, blant andre).

Ulemper

  • Å ha forskjellige mynter er ikke mulig i det hele tatt.
  • Noen ganger kan bilhandel ende opp med å bli gjort til en ugunstig valutakurs.
  • Å akkumulere alt overskudd i en enkelt myntlommebok kan være et sikkerhetsansvar.

Som stort sett alt i Crypto-verdenen, varierer dine behov, og det er helt opp til ditt skjønn å avgjøre om en funksjon er for deg. Men med denne Honeyminer-anmeldelsen håper vi å ha hjulpet til med å ordne opp ting.

Bryllupsreise vs Nicehash

Nicehash er en ganske kjent plattform som gruvearbeidere bruker for å konsentrere gruvedriften til en enklere og mer omfattende plattform. Akkurat som Honeyminer fungerer Nicehash som mellomledd, men noen forskjeller bør nevnes.

Trekk Bryllupsreise NiIcehash
Myntutveksling Nei, alle eiendeler betales i BTC og kan ikke handles på plattformen. Ja, utbetalinger er i BTC og kan byttes mot andre mynter.
Automatisk bryter av myntdrift Ja, Honeyminer vil bytte til det mest lønnsomme til enhver tid. Ja.
Hashrate utleie Ja, tjenesten heter Hotel Honey. Ja, en av de eldste leietjenestene som eksisterer.
ASIC-støtte Nei, Honeyminer fungerer bare med CPU og GPU på Windows og Mac foreløpig. Ja, Nicehash støtter stort sett alle tilgjengelige gruvedriftalternativer.
Støtte for flere rigger Ja Ja
Flere alternativer for gruvedriftprogramvare Nei, Honeyminer fungerer bare med appen deres for Windows eller Mac Ja, Nicehash kan konfigureres til å fungere med enten appen deres, oppstartbar USB eller din egen gruveprogramvare.

Det er også verdt å nevne at Nicehash fungerer annerledes. Honeyminer kobler deg direkte til hver myntes blockchain, mens Nicechash alltid leier hash-prisen din til andre gruvearbeidere, og gir deg svingende priser avhengig av myntens lønnsomhet og leasingrate.

Mer betyr ikke alltid bedre skjønt, Nicehash har virkelig mange alternativer som ikke er tilgjengelige i Honeyminer per nå, men mange gruvearbeidere foretrekker å holde seg til en enkel og mer direkte tilnærming.

– Begynn å tjene krypto med HoneyMiner –

Klikk på denne lenken og få 1000 GRATIS Satoshier umiddelbart!

Begynn å tjene

Konklusjon om bryllupsreise

Honeyminer er et enkelt, men kraftig verktøy som hjelper til med å organisere og sentralisere gruveinnsatsen. Små, mellomstore eller til og med store operasjoner kan dra nytte av Honeyminers enkle tilnærming til gruvedrift og automatisk konvertering av inntekt til Bitcoins. Å være basert i USA, har Honeyminer grunnlegger og teknisk team vist erfaring og har et stort team av rådgivere som hjelper med å bygge tillit til deres virksomhet. 

Upassende, hvis du vil bytte dine hardt opptjente Bitcoins (BTC), må du flytte dem for å bytte siden Honeyminer ikke tilbyr noen muligheter til å gjøre det. Videre håndteres alle utbetalinger bare i Bitcoins (BTC) uten andre tilgjengelige alternativer i dag.

Støtter CPU og GPU (begge enkelt eller flere på en enkelt rigg), samt muligheten til å koble flere rigger til samme konto med lite bry. Dessverre er de eneste brukerne som ikke har annet valg enn å gi videre muligheten ASIC-brukere. Honeyminer tilbyr foreløpig ingen støtte for disse brukerne og har ikke avslørt planer om å gjøre det i overskuelig fremtid..

Å bruke Honeyminer er ekstremt enkelt, og selv om det ennå ikke har lansert flere funksjoner som allerede er tilgjengelige i andre alternativer som Nicehash, er UI / UX solid og lovende. I tillegg bremser Honeyminer seg mot en fellesskapslignende følelse som vil belønne sine mer dedikerte brukere.

Hvis du vil kjøre en enkel, men likevel effektiv gruvedrift med bare din PC eller en betydelig gruvedrift, er Honeyminer et alternativ å vurdere. Det er enkelt, UI / UX er enkelt og vakkert utformet, funksjonene er enkle, men nyttige og lener seg mer mot en praktisk løsning for gruvearbeidere på alle nivåer.

Som alltid kan kjørelengden din variere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me