Huobi Exchange Review 2021: Sikkerhet, sikkerhet og funksjoner undersøkt

Huobi Global er en Singapore-basert kryptokursutveksling grunnlagt i 2013 etter den da økende adopsjonen av blockchain og kryptovalutaer, pluss behovet for å ha plattformer hvor forskjellige kryptomynter og tokens kan handles. Huobi som ord på mandarin betyr “valuta” som bokstavelig talt forklarer Huobi-utveksling som en valutautvekslingsplattform. For å gi deg en bedre forståelse, les denne fullstendige Huobi-utvekslingsanmeldelsen nedenfor.

Om Huobi Exchange

huobi utvekslingsanmeldelse

Fra 2013, året for etableringen til 6 datoen, Huobi har utviklet seg kontinuerlig mer enn de fleste andre store børser i sin tid i markedet. Før kryptoreguleringsmessige nedbrudd i Kina utgjorde Huobi nesten 90 prosent av bitcoinhandelen, da det var blant de tre beste kryptobørser enn i Kina, og faktisk det største og mest aktive kryptomarkedet i Kina. 

Raskt frem til etter det kinesiske forbudet mot handel med krypto og bitcoin, forblir Huobi fokusert på nye forretningsmodeller som muliggjør mer krypto-til-kryptohandel, har lansert tjenester i USA, og ommerker og oppgraderer med nyere børshandelsmodeller som desentralisering og peer-to-peer-handel. 

For tiden er Huobi fortsatt blant verdens 10 største børser etter handelsvolum, og rangerer også høyt i andre relevante områder som prestisje og markedslikviditet, med over 510 verifiserte aktive markeder, over 20 ubekreftede markeder og over 90 kryptokurver som er notert på børsen.. 

Huobi-utveksling ble laget som en kryptobørs for adopterere og forhandlere av kryptovaluta, for å være en plattform der mynter lett kunne byttes mot andre mynter. Selv om Huobi er en global kryptovalutautveksling, er det fokus på de asiatiske markedene, med kontorene i Japan, Korea og Hong Kong, samt et hovedkontor i Singapore. Imidlertid har Huobi China-kontoret blitt opprettholdt som en blockchain-konsulent- og forskningsplattform.

Er Huobi trygt?

Huobi har vært i drift siden etableringen i 2013 og har ikke hatt noen større sikkerhetsbrudd, hack eller tap av brukerfond. De blir sett på som å følge den beste fremgangsmåten i kryptokursutvekslingsindustrien når det gjelder sikkerhet, ettersom de anslår anslagsvis 98 prosent av brukte funn i kjølerom til enhver tid, og har også et “investor protection fund” som kan brukes til å tilbakebetale berørte brukere. i tilfelle et hack. 

Er Huobi Pro legit?

Ja, Huobi Pro er og er fortsatt legitim og trygg fra populære anmeldelser og rangeringer. Huobi Pro er en av de aktive partnerne til Huobi Global. 

HUOBI FUNKSJONER 

HUOBI FUNKSJONER

Lommebok:

Huobi har lommebøker gjort tilgjengelig for alle mynter og poletter som støttes og handles i børsen. Hver enkelt bruker har en spesifikk lommebok for hver mynt og en bestemt offentlig og privat adresse som er tildelt dem alle. 

Vekslingsgebyrer:

Huobi har en handelsavgift på 0,2 prosent på hver handel gjort av både produsenter og takere for et handelsvolum på mindre enn 5 millioner. Handelsgebyrene reduseres med et økende handelsvolum, og blir til 0,015 prosent for produsenter og 0,025 prosent for takere når handelsvolumet er opp til 300 millioner og over. 

huobi utvekslingsgebyr

Uttak og innskudd:

Huobi Global har en no fiat-funksjon for innskudd og uttak, den aksepterer bare kryptovalutainnskudd og tillater også uttak av kryptovaluta for alle brukerne, selv om den har en fiat-handelsfunksjon, der noen mynter som BTC, ETH og XRP kan kjøpes ved hjelp av fiat gjennom kredittkort, debetkort osv. Det belastes ikke noe med både innskudd og uttak. Innskuddene og uttakene gjøres i løpet av få minutter, selv om antall bekreftelser varierer med kryptovalutaer. Det finnes også uttaksgrenser og varierer også med forskjellige kontoer, basert på at kryptovalutaen blir trukket tilbake, og om brukeren er en bekreftet bruker. 

KYC:

Dette er en annen viktig funksjon i Huobi Exchange-gjennomgangen. Huobi har en ikke-streng KYC / AML-kravfunksjon tilgjengelig. Dette betyr at ikke alle brukere er pålagt å gjennomgå bekreftelse, selv om Huobi forbeholder seg retten til å kreve bekreftelse fra noen av brukerne i tilfelle spesielle tilfeller eller å låse opp høyere uttaksgrenser for daglige uttak..

Huobi-app:

Huobi har også en app som gjør det lettere å handle på det for brukerne. Appen er tilgjengelig for Windows, Mac, iOS og Android. 

Regulering:

Når du tar en Hobo-børsanmeldelse, er det også en viktig faktor å vurdere lovens forpliktelser. Huobi Global er innlemmet i Seychellene og er regulert i henhold til Seychellene regulatoriske krav. Bruk av Huobi gjør deg ansvarlig for å sikre at du følger de relevante lovene og forskriftene som er vedtatt av din egen jurisdiksjon, som Huobi kanskje ikke er lovlig eller regulert i. 

Huobi Partners:

huobi-partnere

Huobi Global har partnere globalt og har få andre børser som drives av deres partnere. Det er Huobi Pro, Huobi HBUS, som er deres amerikanske strategiske partner, Huobi Korea, og Huobi Pool Eco Exchange.

I denne Huobi-utvekslingsgjennomgangen forblir en av de viktigste funksjonene som brukerne liker, at den er 24/7/365 kundeservice, etterfulgt av tilgangen til et bredt spekter av kryptomynter og tokens, og det er også utdanningsprogrammer før handel for nye brukere. Dens ulemper forblir hovedsakelig det faktum at de er løst regulert, noe som gjør handel på Huobi Global i stor grad på brukerens risiko, pluss det faktum at de tidligere har blitt beskyldt for å forfalske handelsvolumene på børsen. 

BRUKE HUOBI-KONTO 

For å opprette en konto, går du først til børsens nettsted – https://www.huobi.br.com, Klikk på “Opprett en konto”, fyll inn detaljene dine riktig, spesielt telefonnummeret ditt fordi du ikke vil kunne endre det etter scenen, sende informasjonen din, og deretter bekrefte telefonnummeret og e-postadressen din.. 

Forsikre deg om at du først beskytter kontoen din ved å velge et sterkt passord og også aktivere 2FA. 

Du kan deretter sette inn ved å gå til “Saldoer”, velge valuta og kopiere adressen. 

Ved uttak går du også til “Saldoer”, velger valuta, taster inn adresse og beløp og klikker på “trekker ut”. Skriv inn kodene som trengs når sikkerhetsautentiseringsboksen dukker opp, og klikk deretter på “bekreft”.

For å handle, klikker du på “Exchange” for å ta deg til markedssiden som inneholder en ordrebok, pristabell og kjøps- / salg / stopp-grense-alternativer. Du velger deretter ønsket valuta og enten kjøper eller selger dem.

ALTERNATIVER TIL HUOBI

I denne Huobi-børsanmeldelsen vil vi også vise noen alternativer til Huobi Global basert på størrelse, volum, likviditet og et antall mynter som støttes. De inkluderer Coinbase, Kraken, Coincheck, Koinim, RippleFox, Nock og OkCoin. 

KONKLUSJON 

Denne Huobi-utvekslingsgjennomgangen viser at Huobi-utveksling er en trygg og solid utvekslingsplattform for et bredt spekter av kryptovalutaer. Den har et flott brukervennlig grensesnitt, sterk lagring, et intervensjonsfond for brukere i tilfelle negative hendelser, og også et utvekslingsprogram tilgjengelig for Windows, Mac, iOS og Android-enheter. 

Innpakning, til tross for de løse regulatoriske begrensningene og andre ulemper som Huobi kan synes å ha, er det fortsatt en fantastisk børs å handle på, og en av de sterkt anbefalt blant andre børser for kryptovaluta og digitale eiendeler.. 

Les også:

  • Myntbryteranmeldelse
  • LATOKEN anmeldelse
  • CoinExchange gjennomgang
  • Gatehub gjennomgang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me