itBit gjennomgang 2021: Først regulert Bitcoin Exchange analysert

Noen kryptokursutvekslinger er portaler mellom verdens fiatvalutaer og kryptokurververdenen, mens andre bare er steder hvor du kan bytte ett kryptotoken til et annet. Noen børser er store nettsteder som nesten alle er kjent med, som Binance, Coinbase eller Kraken. Andre er lite kjent utenfor hjemområdet. Noen er nybegynnervennlige, mens andre kan virke skremmende selv for erfarne handelsmenn. Et av navnene du kanskje har kommet over mens du leser om kryptohandel, er itBit. Denne artikkelen er en itBit gjennomgang for 2020, så les videre for å finne ut om ItBit er riktig for deg.

itbit anmeldelse

Hva er itBit?

Med hovedkvarter i New York og et internasjonalt kontor i Singapore, itBit-utveksling lansert i 2013 som en meglertjeneste som lar brukerne kjøpe Bitcoin med fiat-valuta. I 2015 fikk de et charter fra New York State Department of Financial Services, noe som gjorde dem til den første regulerte Bitcoin Exchange i USA. ItBit er nå fullstendig regulert som en bank i staten New York, som lar dem tilby byttetjenester i alle 50 stater. Ikke mange børser kan tilby dette.

Er itBit legit?

ItBit var den første regulerte kryptokursutvekslingen i USA og er for tiden under full regulering som en bank i staten New York. Så ItBit er så legitimt som du kan få.

Hvem er detBit for?

Hvis du sjekker ut ItBit-nettstedet, oppgir de gjentatte ganger sitt hovedmål: institusjoner og aktive kryptovalutahandlere. ItBit lar deg kjøpe Bitcoin både gjennom utvekslingen og gjennom et OTC-skrivebord, men OTC-kjøp starter på 100.000 USD. Så hvis du ønsker å kjøpe store mengder Bitcoin, så er ItBit definitivt et godt alternativ for deg. Men hvis du bare vil kjøpe Bitcoin for noen få dollar, ønsker å kjøpe et altcoin eller handle med kryptotoken, er det best hvis du ser andre steder.

Hva tilbyr itBit?

ItBit tilbyr handelsmenn flere funksjoner for å gjøre transaksjonene sine raske og sikre. Ingen ItBit-gjennomgang kan være komplett uten å se på noen av de viktigste, så her går vi:

itBit API:

ItBit tilbyr flere API-er for å integrere deres markedsdata for kryptoaktiva i handels- eller investeringsprogrammene dine.

De tilbyr FIX (Financial Information eXchange). FIX API er rettet mot institusjoner og høyfrekvente handelsmenn. FIX tilbyr løsninger for institusjoner, algoritmiske tradere og aktive tradere.

Det er også REST API. REST er et HTTP-basert API som tilbyr full handelsfunksjonalitet for algoritmisk handel eller algoritmisk markedsanalyse. Dette er en offentlig API for å hente markedsdata fra sentralen, og det kreves ingen autentisering.

Til slutt er det Market Data API, som er en REST API som brukes til å få tilgang til ItBits ordrebøker, prisdata og handelsdata. Dette er også en offentlig API for å hente markedsdata fra sentralen, og det kreves ingen godkjenning.

itBit mynter

Valg av mynter på ItBit er veldig begrenset. ItBit ble ikke lansert som en kryptobørs; det er en meglertjeneste som lar deg kjøpe Bitcoin, så det var aldri noen intensjon om å tilby et bredt utvalg av altcoins.

På ItBits børs kan du kjøpe Bitcoin (XBT) med amerikanske dollar (USD), Euro (EUR) og Singapore dollar (SGD). OTC Bitcoin-kjøp kan gjøres med ETH, BCH, LTC, XLM, PAX, BUSD, PAXG og USDT.

OTC Trading Desk

ItBit tilbyr et reseptfritt handelsbord for kjøp av Bitcoin med fiat-valutaer og noen andre kryptovalutaer. Transaksjoner er generelt raske; de fleste blir avgjort i løpet av en dag. Det er et fast transaksjonsgebyr og ingen uttaksgebyrer. Vær imidlertid oppmerksom på at minimumstransaksjonen på OTC-skrivebordet er 100.000 USD.

FDIC forsikring

FDIC betyr at alle kontoer er forsikret opp til $ 250.000. ItBit har strukket seg langt for å overvåke og beskytte investorer og tradere, og ta opp problemer som utgjør en risiko for børsen. Dette er ikke så vanlig i kryptoøkosystemet og hatter av ItBit for deres forebyggende tiltak. Når det er sagt, mens forsikring på 250.000 USD høres ut som mye for nybegynnere, lavvolumhandlere, må vi huske at dette ikke er ItBits mål. For selskaper og forhandlere som kan ha millioner av dollar i Bitcoin på ItBit, er det forsikrede ikke i det hele tatt så imponerende.

Sikkerhet

ItBit er veldig stort på sikkerhet. Fra det øyeblikket du oppretter en konto, blir du bedt om å aktivere 2FA (tofaktorautentisering). Selv om dette ikke er uvanlig blant kryptobørser, tar ItBit dette litt lenger ettersom sikkerhetsprotokollene dekker alle sektorer av børsen. ItBit benytter flere lag med sikkerhet, og prøver å sette standarden for den sikreste utvekslingen i bransjen. De hevder å beskytte handelsplattformen mot DDoS-angrep ved hjelp av SSL-protokollen, 2FA og full kryptering.

ItBit beskytter 100% av kundens kryptoaktiver ved å bruke sikrede frakoblede fryselagerplater. Personalet må overholde obligatorisk bakgrunnskontroll og opplæring i samsvar.

Regulering

Da ItBit mottok et charter fra NYSDFS (New York State Department of Financial Services) i 2015, ble det den første regulerte kryptobørs i USA. ItBit er fullt regulert som en bank i New York, og dette gjør det mulig for dem å tilby sine tjenester i alle 50 stater.

Hvis det er en konsekvens av regulering som kan sees på som en ulempe for noen handelsmenn, er at du kan glemme anonym handel på ItBit. KYC er obligatorisk og mer detaljert enn på andre børser. Brukerne må oppgi legitimasjon og bevis på opphold. Det er også tregere enn andre børser … KYC-bekreftelse vil ta omtrent en uke, og du kan ikke kjøpe eller handle før den er fullført.

Avgifter

itbit handelsavgifter

Å sette inn fiat-valuta til ItBit er på den dyre siden. Å sette inn USD på kontoen din har følgende kostnader; innenlands bankoverføring koster $ 10 + agentavgift (hvis noen), internasjonal bankoverføring koster $ 25 + agentavgift (hvis noen).

Utbetalingsgebyrer for ItBit er følgende: ACH-overføringer (til og med $ 3000) er gratis, innenlands bankoverføring (over $ 3000) koster $ 20 + agentavgifter (hvis noen). Internasjonale bankoverføringer er $ 40+ agentavgifter (hvis noen).

Handelsgebyrer har en enkel struktur: takkergebyr er 0,35% og produsentgebyr er 0,03%. Spesielle avgifter er tilgjengelige, men du må handle over 25 BTC for å være kvalifisert. Dette er en av grunnene til at ItBit er bedre egnet for institusjoner og andre store volumhandlere.

Hva med alternativer til itBit?

Denne ItBit-gjennomgangen har påpekt at tradere med høyt volum virkelig kan dra nytte av ItBits funksjoner. Men det er definitivt ikke for alle. Hvis du bare vil kjøpe Bitcoin for noen få dollar, ønsker å starte kryptovalutahandel, ønsker å kjøpe EOS, ADA eller andre altcoin eller hvis du bare vil være anonym (og mange innehavere av store mengder Bitcoin absolutt vil holde en lav profil), så vil du se andre steder.

Coinbase, Stormgain og Kraken er gode utgangspunkt for nybegynnere som ønsker å kjøpe sine første tokens. De to første tilbyr noen fine videoer og veiledninger som lærer det grunnleggende om kryptohandel. Hvis du vil ha et større utvalg av tokens og fortsatt har et brukergrensesnitt som ikke er for skremmende, er Binance et godt valg. For de som ønsker å holde en lav profil, lar Coinswitch deg kjøpe og handle krypto uten å opprette en konto på en børs..

itBit gjennomgang: Konklusjon

ItBit regnes som en av de beste kryptovaluta-børsene. Og etter å ha lest denne itBit-gjennomgangen kan du se at deres rykte absolutt er fortjent. Både ItBits børs og OTC-skrivebord er brukervennlige, raske, sikre og pålitelige plattformer for kjøp av Bitcoin. Når det er sagt, kan vi ikke glemme det faktum at ItBit ikke er rettet mot sporadiske eller lavvolum, lavfrekvente tradere. Hvis du bare ønsker å investere et par hundre dollar i kryptovalutahandel, vil du definitivt se på et alternativ. Men hvis du ønsker å kjøpe eller selge BTC til flere millioner dollar, la meg først gratulere deg. For det andre, la meg fortelle deg at ItBit er et godt valg for transaksjonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me