LATOKEN anmeldelse: Den beste kryptovalutautvekslingen i 2021?

Det er over 2800 kryptovalutaaktiver som har et kumulativt marked på mer enn 20.960 par som kan omsettes på mer enn 250 børser i kryptovaluta. Kanskje hvis du er ny i kryptovalutaindustrien og kanskje stiller det vanlige spørsmålet: hvorfor er det så mange børser? I dagens tema vil vi skrive en grundig LATOKEN anmeldelse for din bekvemmelighet. 

Det enkle svaret er ‘to grunner: Likviditet og jurisdiksjon’. Denne LATOKEN-gjennomgangen vil utforske hvordan du bruker LATOKEN-utveksling, dens opprinnelige eiendel – LA-token og LATOKEN-avgifter. En videre gjennomgang av mulige LATOKEN-svindelanklager vil hjelpe både nye og gamle brukere med å evaluere skjebnen.

latoken anmeldelse

Hva er LATOKEN?

Så hva er LATOKEN eller hvorfor bruke LATOKEN exchange? LATOKEN er en LAT-plattform (liquid asset token) som ble utviklet for å tillate kryptovaluta-brukere å diversifisere porteføljene sine ved å la dem få tilgang til både virkelige og virtuelle eiendeler som ble tokenisert og omsettelig på børsen..

Den Estland-baserte plattformen ble grunnlagt i 2017 av administrerende direktør Valentin Preobrazhensky sammen med 3 andre anerkjente teammedlemmer til de vokste til over 35 medlemmer. Fra begynnelsen avvek LATs oppdrag litt lenger fra raison d’etre til en tradisjonell kryptokursutveksling, i det minste var det deres opprinnelige misjonserklæring foreslo. Det skulle fungere som en krypto-handelsplattform med flere eiendeler, men i løpet av utviklingen deres ble børsen mer en kryptovaluta-utvekslingsplattform – som mest handlet om virtuell aktivahandel.

Børsene tiltrak viktige figurer i den tidlige fasen av utviklingen, med sine rådgivende seter fylt med slike som Kenneth Goodwin som tidligere var Senior Compliance Advisor for Chief Compliance Officer for U.S. Federal Reserve Bank.

I løpet av den tidlige utviklingen forsøkte den ambisiøse LAT-plattformen å tokenisere aksjer i blue-chip-selskaper som Apple, Amazon og Tesla, samt varer som olje, gull og sølv. Målet var å få tilgang til billioner av verdier i dollar som inkluderte 5 klasser av eiendeler – aksjer, eiendom, lån, råvarer og kunstverk.

Imidlertid opplevde de noen vanskeligheter, og kanskje på grunn av reguleringer, finansieringsbegrensninger og muligens de bearish trendene i kryptovalutamarkedet, kan visjonen deres ha blitt stoppet.

Selv om LAT-utvekslingsplattformen kanskje ikke har nådd de viktigste målene ennå, har den oppnådd ganske mange ting gjennom sine tidlige dager:

LATOKEN Exchange

Mens LAT-børsen kan ha mistet noen av sine tidlige lyster, sitter den fortsatt blant de 20 beste børsene etter justert 24-timers handelsvolum. Den registrerer et gjennomsnittlig daglig volum på $ 1 milliard USD i handler fra 380 handelsmarkeder.

Selv om handelsvolum alene ikke er en fin måte å måle ytelsen til kryptovaluta-børser, siden det nylig har vært økende beskyldninger om vaskehandel og falske volumer på kryptovaluta-børser. Man kan gå videre for å vurdere børsens brukbarhet, kvaliteten på prosjektene som er oppført, og sikkerhetsfunksjonene, samt børsens KYC / AML-policy.

IEO Launchpad DEX

Børsen har også en Launchpad for oppstart for å gjennomføre sine første byttetilbud. Data avslører at totalt 400 000 brukere har fått tilgang til IEO-plattformen og har investert i over 130 oppstart, noe som gjør den til en av de vellykkede Launchpads der ute. Det ga også nylig ut den offentlige beta-fasen av sin desentraliserte børs, selv om den foreløpig ikke ser ut til å være operativ, da det ikke er noen handelshistorie; dessuten er brukerne begrenset til innskudd og uttak.

Brukererfaring

Brukergrensesnittet er en flerspråklig plattform og kan nås på engelsk, kinesisk, koreansk, vietnamesisk og indonesisk. Språkinnstillingen kan endres fra rullegardinmenyen øverst til høyre på siden.

LATOKEN-børsen er ikke komplisert, siden den har en enkel destinasjonsside der brukerne kan få tilgang til handelsplattformen, IEO Launchpad, lommebok, LA airdrop og LADEX. Den har også en støtteside som inneholder hjelpemner som er laget som ofte stilte spørsmål som kan veilede brukere om hvordan de kan løse vanlige problemer som oppleves når de bruker sentralen.

For mer kompliserte problemer som ikke dekkes av vanlige spørsmål, kan brukere kontakte den generelle støtten ved å enten lage en frakoblet billett eller kontakte supportteamet enten via den offisielle e-postadressen eller via Telegram messenger.

Handel på LATOKEN Exchange

latoken utveksling

Når en konto er opprettet, kan du få tilgang til innskudds- og uttaksknappen øverst til høyre på siden. Handelspar inkluderer BTC, ETH, LA, USDT, TRX og TURBO. Fiat-innskudd og uttak, samt handel, er for øyeblikket ikke aktivert på plattformen.

Deponering av eiendeler er vanligvis avhengig av blockchain-nettverket, men under uttaket vil transaksjonen gjennomgå flere sikkerhetskontroller for å sikre at brukeren overholder plattformens uttaksregler..

En første 24-timers uttaksgrense på 1000 USD i krypto er plassert på Tier 0-konto. For Tier 1 og 2 kontoer. Brukere er pålagt å fullføre forskjellige bekreftelsestrinn for kundene dine (KYC) før de får lov til å ta ut så mye som henholdsvis 10.000 og 100.000 USD. Mer, for brukere med Tier 2-kontoer, har de visstnok lov til å foreta fiat-uttak og innskudd, og får tilgang til tokensalg på børsen.

For Tier 3-kontoer (for øyeblikket deaktivert) har brukere privilegiet å ta ut opptil 500 000 USD i krypto per dag. Disse VIP-ene får også tilgang til fullstendige plattformfunksjoner uten begrensninger.

Sikkerhetsegenskaper

Ulike LATOKEN-rapporter rapporterer at plattformen bruker en algoritme for Advanced Encryption Standard (AES-256) for å sikre lommebøkene. Mer, det sies at databasene som inneholder kontopassord er kryptert med Salted SHA-256.

For å sikre fondene holder plattformen utvekslingen av private nøkler – som en sentralisert sentral, og holder alle brukernes midler enten i en varm eller multi-sig kald lommebok som er tilgjengelig for teamet. Midler lagret på børser setter brukernes eiendeler i krysshårene til ondsinnede aktører som hackere, da kryptovalutautveksling ofte er deres mål. Kanskje når LADEX er i full drift, vil brukerne da kunne fritt kontrollere bruken av eiendelene sine uten frykt for at det blir kompromittert på børsen.

Brukere kan ytterligere beskytte kontoene sine og forhindre tredjeparts tilgang ved å sette opp e-post- og telefonbekreftelser, samt en google app-autentisering.

LATOKEN KYC / AML-retningslinjer

Som med de fleste utvekslingsplattformer, er LATOKEN-utveksling KYC- og AML-kompatibel. Mer, siden de er et Estland-basert selskap, sies det at de overholder KYC- og AML-retningslinjene i jurisdiksjonen.

LATOKEN Gebyrer

Mens du handler, er LATOKEN-avgiftene satt til 0,05% for alle par til LA-token, mens en 0,1% avgift er satt for enten produsenter eller takere for alle andre handelspar. Det er ingen innskuddsgebyrer, men for uttak setter plattformen en dynamisk avgift basert på blockchain-nettverket.

LATOKEN kryptovaluta

LATOKEN-børsen har sitt eget verktøy, LA token, som er designet for å lette transaksjoner både som en prisvaluta og brukes til å betale transaksjonsgebyrer på plattformen. LATOKEN-børsen gjennomførte sitt første mynttilbud i 2017, hvor det samlet inn rundt 20 millioner USD ved å selge over 57 millioner LA-tokens.

Det er for tiden rundt 380 millioner LA-tokens i omløp av en total forsyning på 400 millioner og en maksimal forsyning på 1 milliard tokens. I følge Etherscan.io, LA-token er for tiden distribuert til over 4 300 adresser, med LATOKEN som eier omtrent 84% av den totale distribusjonen. LATOKEN airdrops LA symboliserer gjennom sine henvisningsoppgaver for samfunnet.

I de første dagene ble LA token notert på andre børser for å inkludere KuCoin, OkEx, Coinexchange, HitBTC, EtherDelta, BigOne; Imidlertid rapporterer Cryptocurrency-dataleverandøren CoinMarketCap nå bare to andre børser bortsett fra den opprinnelige sentralen der LA token er oppført: HitBTC og CoinExchange.

LATOKEN Svindelbeskyldninger

Det er ikke rart i bransjen å få folk til å kalle et prosjekt for svindel, spesielt når prosjektet ikke kommer til forventningene. Imidlertid krever legitimiteten til slike påstander, så vel som antallet mennesker som er skadet av et prosjekt, samarbeidskontrollen fra aktivaiernes side. Denne delen av LATOKEN-gjennomgangen ser på ulike tilbakemeldinger fra kryptovaluta-samfunnet og tar hensyn til brukeropplevelsene i sanntid for å avgjøre om LATOKEN er trygt å handle på.

Mens de søkte etter mulige LATOKEN-svindelanklager, kom de vanligste klagene fra brukere som hadde problemer med kundesupport når transaksjoner gikk galt, spesielt på grunn av innskuddsfeil. I tillegg klaget andre brukere på at LATOKEN listet svindelprosjekter, som kanskje stiller spørsmål ved børsens due diligence. Selv om noen prosjekter, etter notering, gir dårligere resultater og ikke får handlekraft etter en stund; i tillegg er det mange andre faktorer å vurdere som priser på eiendeler ved en kursnedgang.

LATOKEN anmeldelse: Fordelene

 • Børsen har god likviditet og ligger blant de 100 beste børsene etter daglig handelsvolum.
 • Brukergrensesnittet er godt forenklet for selv nybegynnere å raskt finne veien rundt.
 • IEOs suksessrate og eksponering kan tiltrekke potensielle kunder.

LATOKEN anmeldelse: Cons

 • Tvilsomme eiendeler som er notert på børsen, senker omdømmet til LATOKEN.
 • For mye av den sirkulerende forsyningen av LA-token holdes av sentralen.
 • Dårlig støtte gjør det vanskelig å stole på at oppløsninger vil bli utført umiddelbart hvis brukere støter på problemer.
 • LATOKEN-svindelbeskyldninger som tyder på handel med vask, kan avskrekke nye brukere hvis volumene er misvisende.
 • For mange dårlige LATOKEN-anmeldelser er en enorm avskrekkende faktor.
 • Det er ingen fiat-gateways som for øyeblikket er integrert med sentralen.

Les mer:

 • Huobi Exchange Review
 • Coinone gjennomgang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me