VeChain Review 2021 (VET) – Insane Long-Term Potential

Når det gjelder kryptokurrency og blockchain og dens potensielle bruk, ser mange på finanssektoren, et område som forventes å være $ 26,5 billioner innen 2022, mens dette virkelig er et veldig lukrativt område for blockchain og dapps å komme inn og fullstendig forstyrre, det er en annen bransjesektor som også sakte kjenner på effektene.

Vi snakker selvfølgelig om forsyningskjeden og logistikkindustrien av varer og produkter. I følge World Trade Organization (WTO) ble denne sektoren i 2018 verdsatt til $ 39,7 billioner ($ 20,8 billioner for all eksport; $ 18,8 billioner for all import)! Spesielt har ett prosjekt raskt kommet inn i dette gigantiske markedet og forårsaker allerede et slikt oppstyr at mange mennesker og bedrifter begynner å våkne opp til det enorme potensialet. Det prosjektet ville være VeChain.

Vechain gjennomgang

Dette tilsynelatende lille prosjektet ble lansert i Singapore og har utvidet seg raskt de siste årene, og samarbeider med noen av de største navnene der ute som forsyner verden med mange varer og produkter. Denne VeChain-gjennomgangsartikkelen vil se på hva som forårsaker en slik forstyrrelse i leverandørkjedesektoren og hvorfor blockchain har andre brukssaker..

Vi vil også ta en titt på tokens, VET og Vtho, dets styring, hva slags partnere det har inngått, hva som gjør dette prosjektet så unikt at mange bransjer raskt interesserer seg for det, hvor det skal, og mest viktigst, om du skal ha noe yrkesutdanning i porteføljen din.

Hva er VeChain & Hva er funksjonene??

VeChain er en blockchain som et serviceselskap som har supply chain management-løsninger for bedrifter. Den bruker tingenes internett (IoT) og blockchain-teknologi for å utvikle verktøy for sporing og bevis på godkjenning for varer og produkter som handles. Den søker å eliminere milliarder av dollar som går tapt hvert år på grunn av forfalskning.

For å lykkes med dette, vil alle varer og produkter bli merket med sin egen unike kode som skal spores gjennom blockchain, gjennom hele reisen og livet. Dette betyr at forhandlere, kunder, leverandører, omtrent hvem som helst, vil være i stand til å vite hvor, hvordan og når en vare ble laget, hvordan den ble transportert, hvem eller hvilken virksomhet som var ansvarlig, når den ankom målet, etc. I hovedsak alt på en helt gjennomsiktig måte. VeChain er imidlertid mye mer enn bare å effektivisere forsyningskjeden.

VeChainThor blockchain kan også brukes av en rekke andre årsaker. I likhet med Ethereum har VeChainThor-blockchain blitt spesielt bygget for å tillate utviklere og brukere å bygge sine egne dapps og økosystem på toppen av det.

Bedrifter som Vulcanverse, et virtuelt online spill i romersk-Greco-tiden, Vimworld, en blockchain-drevet smart collectibles (Non-fungible tokens eller NFTs) plattform, og økosystem og Jur, en lovlig desentralisert plattform som gir bedrifter enkel tilgang og gjennomsiktige juridiske tvisteløsninger, blant andre, har brukt VeChains blockchain til å bygge sine økosystemer.

VeChain ble først lansert tilbake i 2015 på Ethereum-plattformen. Den opprinnelige symbolet var VEN. Den 30. juni 2018 ommerket den seg imidlertid til VeChainThor og flyttet hele økosystemet fra Ethereum til sin egen uavhengige blockchain. Vi vil diskutere VeChains tokenomics nedenfor, men det må være verdt å nevne at VEN er et ERC20-token og IKKE er kompatibelt med VeChains nye blockchain og vice versa (VET er VIP180). Derfor vil brukere som kjøper VEN og overfører dem til VeChainThors mobile lommebok eller Sync-adresser, miste dem!

VeChain Foundation

VeChain Foundation, en ideell organisasjon som er basert i Singapore. Det ble opprettet i 2017, og det er for tiden det styrende organet som fører tilsyn med hele økosystemet. Den søker å skape et tillitsfritt, kostnadseffektivt økosystem der informasjon er gjennomsiktig og lett tilgjengelig.

Styringsmodell

VeChain er unik. Mens det blockchain og statistikk er helt gjennomsiktige, har det et sentralisert styresystem. Dette var forsettlig. VeChain innså at både desentralisering og sentralisering har sine fordeler og ulemper. I sin egen Whitepaper 2.0:

“Selv om desentralisering er den velkjente hjørnesteinen i blockchain-teknologien, har den åpenbare mangler som fører til ineffektivitet og dårlig kapasitet til å gjennomføre raske iterasjoner i sin rene form. Vi mener skalerbarhetsproblemer knyttet til blockchain ikke er knyttet til tekniske problemer, men konsensushensyn til styring.

Kontinuerlige oppdateringer og tillegg til funksjonene og funksjonene til blockchain er et naturlig produkt av utviklingen av teknologien, brukssakene og applikasjonene. ”

VeChain kom opp med en styringsmodell som tjente til å være svært fleksibel og effektiv i beslutningsprosesser. Det er imidlertid ikke å si at det aldri var rom for forbedring. Tidlig i 2020, for å gjøre styringsmodellen deres mer robust og effektiv, samt mer desentralisert, publiserte de sin Whitepaper 2.0, som skisserte visse endringer. Du kan få et bedre bilde ved å se styringsmodelldiagrammet nedenfor.

Vi vil ikke gå over alt, men her er litt oversikt.

Styret i styringskomiteen

Det er styringsorganet til VeChain Foundation. Det velges av interessenter med stemmeautoritet. Styringskomiteen legger opp kritiske strategier og velger funksjonelle komitéledere for å overvåke stiftelsens operative enheter. Imidlertid blir alvorlige spørsmål som kan ha alvorlig innvirkning på alle interessenter stemt frem av interessentene selv.

Interessenter

Interessenter med stemmemyndighet kan være enhver person, selskap, offentlig etat, ideell organisasjon med en eierandel i VeChain-økosystemet. De består av tre kategorier:

Autoritetsmasternoder: De er nettverksansvarlige for VeChain blockchain. Hver myndighetsmasternode eller AM må inneholde minst 25 millioner VET-tokens for å bli kvalifisert. 16. desember 2020 var det kunngjort at Grant Thornton Cyprus, et av de største forretningsrådgivningsfirmaene på Kypros med et virksomhetsnettverk i over 140 land, ble VeChainThor’s nyeste Authority Masternode.

Disse nodene er de eneste som kan pakke nye blokker på blockchain og belønnes med 30% av transaksjonsgebyret i hver blokk. Mens hvem som helst kan bli AM, må en person eller organisasjon gjennomgå en ID-verifisering og bakgrunnssjekk og være godkjent av VeChain Foundation på forhånd..

Økonomiske X-noder:  En annen gruppe som har stemmerett, men i motsetning til Authority Masternodes, er ikke kvalifisert til å pakke nye blokker på blockchain. De ble i stedet opprettet som en valgmessig tiltak mot Authority Masternodes, selv om det ikke betyr at Economic X Nodes er ment å, som standard, gå imot alt Authority Masternodes gjør. Denne gruppen ble opprettet som en engangsavtale for å belønne enhver tidlig VeChain-investor.

Dette betyr at mengden mennesker som meldte seg frivillig til å bli en Economix X-node nå er låst. Mens noder kan forlate denne kategorien uten problemer, tillater ikke VeChain noen å komme inn i denne gruppen. Så hvis alle bestemmer seg for å dra, vil denne kategorien bli oppløst. Hver node kreves for å satse en viss mengde VET og vente på løpetiden.

Økonomiske noder:  I motsetning til Economic X-noder kan enhver VET-holder, selv nå, bli en økonomisk node når som helst. Enhver VET-adresse over minimumsbeholdningskravet kan gjelde via VeChainThor Node-smartkontrakten og vente på modenhetsperioden før opprettelsen eller oppgraderingen er fullført. Mer informasjon om de økonomiske noder finner du her.

VeVote

VeChain har også et VeVote-system for andre VET-tokeninnehavere som ikke er noder til å stemme om andre spørsmål, noe som gir større demokratisering og deltakelse.

Bevis for autoritetskonsensusalgoritme

I motsetning til andre vanlige former for konsensusalgoritmer som Proof-of-Work (PoW) eller Proof-of-Stake (PoS), bruker VeChain en unik konsensus kalt Proof-of-Authority, eller PoA for å generere nye blokker. Hva er det? Det er en forbedring fra PoS-algoritmen ved at alle som ønsker å være en autoritetsmasternode, må valideres og godkjennes av VeChain-stiftelsen først før de er kvalifiserte til å generere nye blokker på VeChainThor-blockchain. Dette eliminerer risikoen for å ha anonyme blokkprodusenter, en av de viktigste hindringene som foretak gir.

Fordi alle AM-noder kan stole på, kan blokker pakkes mye raskere og er mer kostnadseffektive enn PoW eller PoS. AM-noder avslører identiteten sin og satser penger og omdømme for retten til å produsere nye blokker.

For øyeblikket har imidlertid VeChain Foundation besluttet å foreløpig ikke offentliggjøre identiteten til noen av de tidlige AM-nodene. Stiftelsen oppfordrer imidlertid nye Masternodes-søkere til å avsløre identiteten sin, slik tilfellet var med Grant Thornton Kypros, som kom VeChains nyeste myndighet Masternode i 2020.

Tokenomics og NFTs

VeChain er også unik ved at den ikke har ett, men to tokens. Det første token er VET, og det er økosystemets butikk med verdi og smart valuta. Det andre token, Vtho, genereres når en bruker kjøper og holder fast på noen VET. Vtho er kjent med Ethereums Eth-token ved at det trengs som ‘gass’ for å generere smarte kontrakter og transaksjoner på blockchain.

På grunn av Ethereums konstante overbelastning og høye avgifter, utviklet VeChain to tokens for å bekjempe nettopp det og mer. Som nevnt i whitepaper, mens VET bærer byrden av prisvolatilitet i markedet, ble Vtho opprettet for å fungere mer som en stablecoin for å forhindre at transaksjonsgebyrer blir direkte påvirket av slik prisvolatilitet..

Derfor vil brukere som har VET motta gratis Vtho (ja, gratis tokens!) I sin varme eller kalde lommebok, som de kan bruke til å samhandle og drive sin virksomhet på blockchain gratis. Jo mer VET man har, desto raskere genereres Vtho.

VeChain har to tokenstandarder. Den første er VIP180 Standard, som er et sett med vanlige APIer som alle tokens, ikke bare VET eller Vtho, på VeChainThor blockchain kan følge og samhandle videre. Det ligner på Ethereums ERC-20-standard. Den andre standarden er VIP181.  Denne standarden setter en felles API for alle ikke-soppbare tokens (NFT) som skal følges på blockchain. Igjen er den basert på Ethereums ERC-721 NFT-standardtegn.

Dette må igjen oppgis for alle nykommere: VeChains VIP180- og VIP181-tokens er inkompatible med Ethereum-blockchain eller andre blockchain for øyeblikket. Under ingen omstendigheter skal noen VIP180- og / eller VIP181-tokens overføres til Ethereum og omvendt. Du mister dem!

Kunder og partnerskap

VeChain har anskaffet partnerskap venstre, høyre og sentrum de siste årene for å si det enkelt. Blant partnerne har VeChain signert på gigantiske selskaper som Walmart China, BMW Group, H&M, PriceWaterhouseCoopers (PwC), DNV GL, Shanghai Gas, blant mange flere, og det ser ikke ut til at VeChain kommer til å slutte å registrere flere bedrifter når som helst snart.

Twitter, en tweet ble sirkulert som viste administrerende direktør i VeChain, Sunny Lu, og snakket om et nytt initiativ som er klart til å være ombord. Det forventes at dette foretaket alene skal generere millioner av transaksjoner per dag! Når du skriver denne artikkelen, genereres bare noen få hundre tusen transaksjoner eller så per dag. I følge tweetsvideoen er ikke VeChains nåværende skalerbarhet tilstrekkelig for å dekke bedriftens behov. Dette er sannsynligvis hovedårsaken til at VeChains PoA-konsensusalgoritme forbedres til PoA 2.0.

Oppgraderinger / forbedrede funksjoner

I det siste året har VeChain jobbet hardt med to store og betydelige oppgraderinger av økosystemet. Den første oppgraderingen er på konsensusalgoritmen, med tittelen PoA 2.0. Den andre oppgraderingen er funksjonen Fee-Delegation as a Service (DaaS).  Viktigheten av disse oppgraderingene kan ikke overvurderes, og det er grunnen til at denne artikkelen vil undersøke dem litt nærmere.

Bevis for autoritet (PoA) 2.0-overflate

PoA 2.0-Surface, som står for (Secure Use-case-adaptiv Relativt Forkfritt ENpproach av Chain Extension) er deres nye og forbedrede konsensusalgoritme som forventes å bli lansert en gang i 2. kvartal 2021. Uten å bli for teknisk, PoA 2.0 søker å forbedre noen av ulempene med PoA 1.0.

Når en ny blokk opprettes, blir det brukt tid på kommunikasjonsomkostninger (signaturer, blokkoverskrift), overføring av en blokk, validering av den, og det oppnås enighet om å velge neste node for å generere en ny blokk. PoA 2.0 søker å maksimere tidsbruken på overføring av data og dermed forbedre båndbreddeffektiviteten. Dette gjøres ved å ‘forsinke’ valideringsprosessen fra genereringen av selve blokken til neste runde, slik at overføring av data på blokken kan kjøres parallelt med valideringsprosessen.

En annen forbedring har å gjøre med tiden brukt på å velge neste node for å generere en ny blokk. I stedet opprettes en tidsplan tilfeldig i god tid på forhånd for å bestemme hvilken ordre en myndighet Masternode skal generere den nye blokken.

Til slutt har PoA 2.0 en relativt gaffelfri tilnærming. Den nye konsensusalgoritmen introduserer en verifiserbar random function (VRF) -mekanisme som gjør at blokker kan godkjennes av et tilfeldig valgt antall mindre bassenger av noder. Dette begrenser kraften til noden som ble valgt for å generere en ny blokk og hindre ham / henne i å utføre ondsinnede gaffelangrep.

Delegasjon som en tjeneste (DaaS)

15. januar 2021 publiserte CTO Dr. Peter Zhou en artikkel om Medium om en ny avgiftsdelegasjon for VeChin, som skal lette samspillet med defi (desentralisert økonomi) protokoller, masseadopsjon til slutt å finne sted i blockchain.

Så hvordan fungerer denne nye delegasjonen som en tjeneste (DaaS)? I et nøtteskall skal det være tilrettelagt for betalinger av transaksjoner. En av de største hindringene i Defi-sektoren er behovet for å dekke transaksjonskostnadene. Dette betyr at brukere må kjøpe visse tokens, i tilfelle VET for Vtho, for å kunne samhandle på VeChain blockchain-økosystemet eller hvilket som helst økosystem for den saks skyld..

Dette innebærer også å måtte lære og forstå hva en kryptovaluta er, spesielt et verktøy-token, hvilken blockchain det gjelder, hva en blockchain er, forstå hvordan en transaksjon eller smart kontrakt fungerer, å måtte finne en passende lommebok og generere din private nøkler, forstå risikoen osv. Som du ser, ble noe så enkelt bare overveldende, komplekst og forvirrende. For å gi et eksempel, skrev Brot KnoblauchHaus en artikkel som kort og enkelt oppsummerer hva DaaS prøver å løse.

”Avgiftsdelegasjonen i seg selv er lett nok til å forstå. Vi ser eksempler på dette hver dag i vårt virkelige liv. Tenk på et produkt som Office 365. Hvis du kjøper en personlig lisens for hjemmebruk, er du ansvarlig for å betale lisensavgiften når den forfaller. Men hvis du jobber for et selskap som har en forretningsavtale for Office 365, trenger du som ansatt aldri å bekymre deg for når lisensbetalingen forfaller og hvor mye det koster. Du bruker bare programvaren. Dette er gebyrdelegering i et nøtteskall. ”

Han fortsetter med det samme eksemplet:

“… Forestill deg nå om selskapet bruker en rekke Microsoft-produkter, ikke bare Office. Det er mange forskjellige virksomhetskontrakter som de trenger å opprettholde med Microsoft, med forskjellige prismodeller, kontraktvarigheter og så videre. Dette tilfører enorm kompleksitet, ikke bare for selskapet som ønsker å bruke Microsoft-produktene, men også for Microsoft selv.

Her er løsningen:

“Dette er hvor de autoriserte Microsoft-forhandlerne kommer inn.

Dette er selskaper som anskaffer bedriftslisenser for forskjellige produkter fra Microsoft i bulk og konfigurerer dem på måter som passer sluttkundens behov. Så sluttkunden mottar bare en faktura fra forhandleren for alle Microsoft-produktene de bruker. Dette reduserer adopsjonsbarrieren for Microsoft enterprise-produkter sterkt. ”

Det er DaaS i et nøtteskall; det fungerer som en mellomleverandør for både leverandøren (dapp) og brukeren, der ingen av dem noen gang vil måtte forholde seg til Vtho for å generere noen smarte kontrakter mellom dem. En DaaS-leverandør vil gjøre det for dem, som deretter fakturerer regningen til dapp.

Kampen mot COVID-19

En annen bemerkelsesverdig nyhet er VeChains initiativ til å takle kampen mot COVID-19. I mai 2020 gikk VeChain sammen med I-Dante sammen for å lage E-HCart, en blockchain-basert medisinsk journalapp som tjener til å registrere alle medisinske journaler og testing, inkludert COVID-19-testing og vaksinering av en pasient rett på blockchain.

Først testet av Middelhavssykehuset på Kypros, ville pasientene ha all sin medisinske historieinformasjon direkte på telefonen. Dette letter ikke bare overføring av medisinsk informasjon fra ett sykehus til et annet, men tillater bare pasienten å ha direkte kontroll over det. Leger får ikke se dem med mindre pasienten tillater det.

I januar 2021 ble E-HCart-appen utvidet til å bli brukt av Aretaeio Hospital på Kypros.

Hvem er dette produktet for?

I hovedsak er VeChainThor for enhver person eller bedrift som ønsker eller trenger å samhandle, sende betalingstransaksjoner eller starte smarte kontrakter på blockchain raskt, billig og sikkert.

Enten du er en partner som bruker VeChains verktøykjede for dine forsynings- / logistikbehov, eller en bruker som sterkt tror på suksessen til prosjektet og problemene det prøver å løse, eller en utvikler som ønsker å bygge en dapp, dex eller andre defi-protokoller på blockchain, eller til og med en bruker som ønsker å samhandle med andre gjennom NFT-er, gir VeChainThor blockchain den robuste, effektive, lave kostnaden og hastigheten som er nødvendig for å gjøre alt det brukerne gjør på Ethereum-plattformen.

For å kunne gjøre hva som helst, trenger du Vtho, som du kan få ved å enten holde VET-tokens eller kjøpe Vtho på en børs. Det ville bare være billigere å kjøpe VET og hodle det.

I skrivende stund er et VET-token $ 0,02684, mens prisen på Vtho er på $ 0,001403. Mens prisen på VET forventes å øke med tiden, vil Vtho forbli relativt lav i kostnadene.

Opplæring / hvordan du bruker / installerer en lommebok /

Nedenfor er noen videoer om VeChain, hva det handler om, og noen av funksjonene:

Nedenfor er en video om VeChainThor Mobile Wallet:

Neste video nedenfor forklarer hvordan du overfører VET-tokens til Nano Ledger (Vær oppmerksom på at du må laste ned en egen programvare, kalt Sync, og deretter koble den til reskontroen din først)

VeChain-teamet

VeChain ble grunnlagt av Sunny Lu, nåværende administrerende direktør og tidligere IT-leder med 15 års erfaring, samt tidligere administrerende direktør i Louis Vuitton i Kina. Han har en solid intellektuell bakgrunn innen informatikk og nettverkskommunikasjon. Etter å ha hatt førstehånds erfaring med mengden forfalskning av luksusvarer, startet Sunny Lu først VeChain med den hensikt å spore og autentisere dem. Imidlertid utvidet han snart ideen til å omfatte andre varer og produkter.

Jay Zhang er medstifter og er den nåværende økonomidirektøren. Han har opplevd å jobbe for PwC China og Deloitte UK (begge nå VeChain-partnere) som Senior Manager i Finance. Han har med seg mange års erfaring innen risikostyring.

Dr. Peter Zhou er også et annet viktig medlem. Uteksamen fra University of Southampton med en doktorgrad grad i Computer Vision and Gait Recognition, er han ansvarlig for å lede forskning og utvikling på blockchain. Han er også ansvarlig for å utvikle både PoA 2.0 og Dela Delegation as a Service (DaaS) funksjonsoppgraderinger.

Et annet teammedlem er Jianliang Gu, Partner Chief Technology Officer. Han ble uteksaminert fra Shanghai University med en mastergrad i kybernetikk. Jianliang har over 16 års erfaring innen både maskinvare- og programvarebygd systemutvikling og IT-styring.

For mer informasjon om teamet, vennligst klikk her.

Det som gjør VeChain tiltalende for brukere og potensielle investorer, er hvor involvert VeChain-teamet er på sosiale medier med samfunnet. Spesielt Sunny Lu og Dr. Peter Zhou har vært aktive på Twitter og informert VeChain-fellesskapet når det er mulig om oppdateringer i partnerskap, oppgraderinger i funksjonene osv. Dette er unikt og i dyp kontrast til andre kryptoprosjekter. hvis team gir veldig lite, om noen, informasjon om selve prosjektet. Et samfunn i de andre prosjektene har ofte måtte vente i flere måneder for å få til og med den minste informasjonen eller nyhetene.

VeChain-fellesskapet

VeChain har et stort, lidenskapelig og dedikert samfunn. Mye av det de gjør er ikke bare å spre ny informasjon eller oppdatering om prosjektet gjennom YouTube og / eller Twitter, men har også gitt analytiske teorier om hvor prosjektet kan gå og hvilken rolle det kan spille i fremtiden.

Mens noen av denne analysen er spekulasjoner, har forfatterne gitt rasjonelle forklaringer, om ikke også bevis, for å rettferdiggjøre sine påstander. Faktisk, på nesten daglig basis, blir ny informasjon frigitt / funnet og deretter sirkulert i hele samfunnet, og gir en konstant påminnelse om VeChains enorme potensial. Enhver nykommer som ønsker å finne mer informasjon om VeChain, vil ha små problemer med å finne videoer eller tweets om det.

VeChain-konkurrenter

Det skal bemerkes at VeChain ikke er alene om å forsøke å komme inn på markedet for forsyningskjeder. Det er mange andre kryptovaluta-prosjekter og sentraliserte selskaper som bruker blockchain-teknologi for å komme inn i denne sektoren. Noen av de mer kjente er:

  • Proveniens
  • Waltonchain
  • IBM
  • FoodLogiQ
  • Hedera Hashgraph

Mens noen av disse konkurrentene har gjort fremskritt, har få akkumulert like mange partnerskap som VeChain. Imidlertid er det ikke å si at VeChain vil ha et enkelt løp. Noen selskaper er tross alt ikke så opptatt av å vedta offentlig gjennomsiktig blockchain. Noen vil ønske å bruke privat blockchain for å holde sensitive data private. Det vil si at noen selskaper med vilje vil omgå VeChain av den grunn og fortsette til IBM eller Hedera.

Ulemper / ulemper

Til tross for sine mange fordeler, har VeChain noen ulemper som for øyeblikket hemmer eller kan hemme dens evne til å tiltrekke investorer og / eller bedrifter til å bruke blockchain.

For det første er det en misforståelse om at VeChain er et kinesisk selskap eller er et kinesisk regjeringsvalutaprosjekt. Denne misforståelsen kommer av det faktum at mye av virksomheten VeChain har gjort har vært i Folkerepublikken Kina. Faktisk har Walmart China alene vært ansvarlig for de aller fleste transaksjoner som skjer på blockchain.

Denne misforståelsen har ikke bare motet mange potensielle investorer, men har også generert negative anmeldelser (i utgangspunktet FUD) om prosjektet. Denne skribenten vil gjerne sette rekorden rett og si at VeChain på ingen måte er en ‘kinesisk krypto.’

For det første ligger VeChain Foundation i Singapore og har flere kontorer over hele verden. Ett kontor ligger i Palo Alto, USA. For det andre, selv om det er sant at VeChain har inngått et samarbeid med den kinesiske regjeringen og mange kinesiske selskaper, har den også inngått samarbeid med europeiske og til og med amerikanske selskaper.

For eksempel inngikk VeChain 1. desember 2020 et samarbeid med den amerikanske oppstarten KnowSeafood for å bruke den Toolchain-drevne StoryBird-applikasjonen for å få transparens i forsyningskjeden. Dette partnerskapet lar i hovedsak VeChain komme inn i sjømatindustrien på 102 milliarder dollar.

En annen potensiell ulempe som kan motvirke investorer fra å kjøpe VET-token, har å gjøre med den enorme maksimale tilgangen på VET-tokens. I følge CoinMarketCap er den nåværende prisen på VET $ 0,02683, det er for tiden 64 315 576 989 VET-tokens i omløp. Maks forsyning er 86712634466. På grunn av det enorme antallet VET-tokens hindrer dette prisen på VeChains smarte pengetoken fra å generere 20x – 100x gevinster.

For de som for øyeblikket har VET-token, har det med rimelighet blitt antatt at prisen på VET uunngåelig ville slå $ 1,00. Imidlertid har andre spådd en prisøkning på opptil $ 10,00 til og med $ 100 per token. Gitt at VeChains nåværende markedsverdi allerede er 1,7 milliarder dollar, er det høyst usannsynlig en tokenpris på $ 10 eller til og med $ 20, selv om det er mulig..

Også, på grunn av den enorme mengden VET-tokens i omløp, betyr dette at for at prisen i det hele tatt skal opp, er masseadopsjon et must! Skulle VeChain mislykkes i denne strategien, er det liten sjanse for investorer å få noen form for meningsfylt fortjeneste.

En tredje ulempe med å bruke økosystemet har å gjøre med den lille detaljhandelsaktiviteten som pågår. Mens gigantiske selskaper har funnet VeChains Toolchain-verktøy og blockchain å være tiltalende, har det vært lite detaljhandel eller hverdagsaktivitet på blockchain, i hvert fall sammenlignet med aktivitetsmengden på Ethereum-plattformen. Mens visse defi-protokoller og utvekslinger drives av VeChain blockchain, som Vexchange, en gaffel fra Uniswap og OceanX, er jeg redd det ikke er mye annet som skjer.

Dette kan imidlertid endre seg. Andre desentraliserte økosystemer som drives av VeChain blockchain, for eksempel Vimworld og VulcanVerse, ser ut til å være veldig lovende. Begge plattformene har jobbet hardt med å oppdatere økosystemene og NFT-ene for brukerne. Og aktiviteten på plattformene deres har økt jevnlig. Du kan finne ut mer om dem ved å hoppe over til deres hjemmeside.

En fjerde potensiell ulempe er at enhver investor i yrkesutdanning må være sterk i ganske lang tid før de ser noen store gevinster. Dette betyr at i motsetning til andre kryptoprosjekter, bør investering iVeChain sees på som en langsiktig investering, og med langsiktig mener jeg omtrent 2-5 år. Noen har investert i VeChain siden så tidlig som i 2018. Andre tidligere! Andre har imidlertid dumpet sine VET-tokens for andre kryptoprosjekter som lovet dem raskere gevinster.

Selv om prosjektet har anskaffet mange partnere i løpet av de siste årene, vil det ta litt tid å utvikle dem ombord på sitt økosystem. For eksempel har BMW Group vært en partner av VeChain siden 2018. Imidlertid er implementeringen av sporing av kjøretøy, reservedeler, karbon og kjørelengdeutslipp på blockchain fortsatt i pilotprogrammet og vil fortsatt kreve mer tid. Selv om dette ikke betyr at investorer vil se noen form for fortjeneste i dette nåværende oksemarkedet, forventes gevinsten på lang sikt å bli enda større.

VeChain Review: Konklusjon

Avslutningsvis, basert på all den innsamlede informasjonen, er det trygt å si at VeChain har et absolutt stort potensial for å lykkes. Med den nesten konstante registreringen av nye partnere og kunder, samt hvor mye det har oppnådd siden 2018, og med den stadige adopsjonen av blockchain, er det ikke rart hvorfor alle som ser godt på prosjektet ikke vil være begeistret om det. Enda mer så, nesten alle kjente YouTuber-kanaler har snakket høyt om prosjektet, selv de som ikke har noen yrkesutdanning i porteføljen sin.

Men som det ble påpekt tidligere, er ikke VeChain uten ulempene. Misforståelsen om at det er et kinesisk kontrollert kryptoprosjekt har motet mange potensielle investorer. Videre er det mye debatt, om ikke direkte mistanke, om VeChains mer sentraliserte konsensusalgoritme, spesielt siden identiteten til mange av myndighetens masternoder ennå ikke er kjent.

En av hovedgrunnene til at kryptovalutaer og blockchain har vært veldig tiltalende, har å gjøre med å desentralisere mange sektorer i hvert liv, noe som gjør dem gjennomsiktige, uten sentralisert kontroll og manipulasjon. Selv om VeChain ikke gir en legitim grunn til algoritmen sin, kan noen ha andre tanker om å bli involvert i et prosjekt som skjuler noder.

Det er heller ikke veldig attraktivt for de som ønsker å gjøre store gevinster raskt. Dessverre er VeChain et av de prosjektene det vil ta tid å utvikle og bli vedtatt. Tiden er ikke essensen for dette prosjektet.

Imidlertid mener denne forfatteren at disse ulempene blekner i forhold til prosjektets fordeler og hva det kan tilby. Etter hvert som flere og flere detaljhandels- og store selskaper og bedrifter fortsetter å gå inn i kryptomarkedet, kan det ikke være tvil om at VeChain vil være et av de prosjektene som mange vil finne veldig attraktivt å bygge sin virksomhet på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me