XYO Network Review 2021: Fremtiden for GPS-sporing?

XYO Network har som mål å være selskapet som driver posisjonssporingstjenester inn i en ny fremtid (ved til slutt å erstatte GPS-sporing). Faktisk ville dagens verden definitivt være mye annerledes hvis det ikke var for GPS. I dette XYO Network gjennomgang, Vi skal analysere hvordan teknologien fungerer, hvordan man kan utvinne XYO-tokens og hva fremtiden vil ha for prosjektet.

Opprinnelig opprettet på 1970-tallet av den amerikanske regjeringen (og det amerikanske militæret), og vanlig bruk av teknologien startet på 1980-tallet, langt før smarttelefontiden.. 

I dag ville det være vanskelig å forestille seg et liv uten Google Maps, stedstjenester og pakkesporing for online kjøp. Alle disse tjenestene bruker GPS-teknologi for å fungere riktig.

XYO-nettverket er et relativt nytt forslag som tar sikte på å skape et nettverk av tilkoblede enheter som vil lette sporing og lokalisering av pakker og objekter gjennom blockchain-teknologi.. 

Nettstedet for XYO Network Review

Hovedmisjonen er å skape et nettverk som er stort nok til å tilby brukerne en annen type sporingsopplevelse for en rekke formål. I dette XYO Network gjennomgang, vi vil dekke de grunnleggende prinsippene i dette prosjektet, samt dets nåværende status i kryptomarkedet.

XYO Network ble grunnlagt i siste kvartal 2017 og ga ut sin første whitepaper i begynnelsen av 2018, og lanserte deretter det første salget av XYO-token i andre kvartal det året, som falt sammen med lanseringen av deres protokoll bevis på konsept og første MVP. 

Fra og med 2019 har selskapet allerede lansert sine iOS- og Android-apper, og de er for tiden i ferd med å utvikle et open source-initiativ og en oppdatert versjon av kjernenettverket, som vil lanseres i 2020.

HVORDAN FUNGERER XYO-NETTVERKET?

De XYO Oracle Network har fire nøkkelkomponenter: Sentinels, Bridges, Archivists og Diviners. En Sentinel er en enhet bundet til XYO Network, som hjelper kjeden ved å avgi et signal med sin plassering og andre data som temperaturforhold, dato og klokkeslett. 

Sentinels kan oppdage andre Sentinels og kringkaste et signal som viser nærhet mellom de to enhetene, noe som skaper noe som kalles en bundet vitneinteraksjon (BWI). Disse interaksjonene går deretter til Bridges, som er enheter som er ansvarlige for å bekrefte dem på nettverket.

Arkivister er enheter som lagrer bekreftede BWI-er, og deretter gir den dataen til Diviners, som er enheter som brukes av nettverket for å svare på spørsmål fra brukerne, som må betale med XYO-tokens.

XYO Network Review

Fra og med i dag tillater XYO Network-appen bare brukerne å bli enten Sentinels eller Bridges: alternativene for å bli arkivister og Diviners er fortsatt under utvikling, og SDK-er er for øyeblikket tilgjengelig hvis du ønsker å bidra som utvikler.

For å lage dette XYO Network gjennomgang mer omfattende, la oss utgjøre et eksempel fra den virkelige verden: du vil finne den tapte sykkelen din, som har en XYO Sentinel-tracker festet. Du må sende et spørsmål til nettverket for å finne det for deg.

Ved å bruke data lagret i Diviner-enheter, vil nettverket (i teorien) kunne spore sykkelens plassering slik at du kan hente den. Spørringen er en blockchain-transaksjon som du må betale via XYO Tokens. Så hvordan ville folk gå frem for å gjøre dette?

HVA ER XYO GEO MINING: ER DET LEGIT?

TXYO-nettverket fungerer med XYO Utility Token, som brukere vil bruke for å betale nettverket for å løse spørsmålene når de prøver å finne et bestemt objekt med data hentet fra Diviners.

Dette bringer oss til det første spørsmålet i XYO Network-gjennomgangen: hvordan får jeg XYO-tokens?

For øyeblikket er det to måter du kan få XYO-tokens på: den første er å kjøpe dem gjennom KuCoin-kryptobørs, som for tiden håndterer det største volumet.

Den andre er å starte geomining for nettverket sitt ved å laste ned deres MYNT App, som allerede er tilgjengelig for Android og iOS. En geominer får betalt i XYO-tokens når de hjelper til med å lage bekreftede reskontoer fra data samlet av Sentinels og lastet opp til nettverket.

Geomining er forskjellig fra vanlig gruvedrift ved at du, i stedet for å gi datamaskinen din strøm, gir deg posisjonen din ved å opprette de bundet vitnesbyrd som vi forklarte ovenfor. 

XYO nettverksapp

Når en XYO Diviner bruker stedsdataene du oppga for å fullføre et spørsmål, får du betalt, men siden nettverket fremdeles er i sin spede begynnelse, er det beste alternativet for brukere å tjene penger akkurat nå start geomining tokens.

Du tjener disse tokens ved å laste ned appen og dele posisjonen din, noe som gir deg muligheten til å utvinne fra bestemte fysiske områder, kalt fliser, som er firkanter som måler i gjennomsnitt 130 fot.

Ikke alle fliser vil gi deg like mye XYO-tokens: noen betaler mindre enn hundre XYO-tokens, mens andre viktige steder du utvinner kan resultere i ‘store geominer’ som kan tjene deg tusenvis av XYO-tokens på en gang. 

Systemet kan fungere på en lignende måte som for eksempel Pokémon GO, hvor du går rundt og samler disse stedene for å bryte tokens.

Noen andre XYO Network-vurderinger har funnet at denne typen gruvedrift kan være nyttig, og gir en rask betaling med relativt letthet og på kort tid.

Etter noen minutter med å gå, sykle eller kjøre rundt og dele posisjonsdataene dine, kan du enkelt tjene mange XYO-tokens. 

HVORDAN GEOMINE TOKENS MED MYNTAPPEN?

COIN-appen er veldig enkel å bruke: bare last den ned til telefonen din og opprett en konto. Du kan geomine uten konto, men du vil ikke kunne ta ut eiendelene dine senere. 

Appen brukes best mens du går, sykler eller kjører rundt. For å utvinne en gitt flis er det bare å klikke på pickaxe-ikonet, så mottar du et tilfeldig antall XYO-tokens.

XYO nettverksapp

Hvis en flis allerede er utvunnet, vil den vises på kartet i en annen farge, og du får ingen belønning fra den, men de tilbakestilles vanligvis etter noen minutter.

COIN-appen fungerer sammen med en fysisk Bluetooth-enhet fra SentinelX, som du kan få gratis: registrer deg, last ned appen og betal for fraktkostnadene på nettstedet til COIN-appen.

Når du har mottatt den, må du parre den med telefonen din, og du vil motta 12 ganger belønningen når du skal velge fliser.

Appen gir også brukerne muligheten til å abonnere på planer som gir bedre gruvedrift. COIN Plus-abonnementet gir brukeren to ganger geomining-hastighet, oppladningshastighet (muligheten til å utvinne igjen på tidligere utvinnede steder), og to ganger muligheten til å finne store geominer.

Det er også et COIN Pro-abonnement som tilbyr tre ganger geomining rate, belønninger og alle funksjonene som er tilgjengelige i COIN Plus-planen. COIN Plus-medlemskapet er $ 24,95 / mo og COIN Pro-medlemskapet er $ 34,95 / mo.

XYO Network Review Devices

Du kan også kjøpe en BridgeX-enhet ($ 200) som kan hjelpe deg med å tjene opptil 10% i belønning fra andre brukeres inntekter når de mottar data fra en SentinelX-enhet. Denne funksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig for øyeblikket, ettersom XYO-nettverket ikke er aktivt ennå.

Det offisielle nettstedet til XYO-nettstedet selger også SentinelX-enheter for $ 50, men en ekstra SentinelX vil ikke påvirke inntektene dine, da du bare kan koble en enhet med appen.

Å gi dem ut til venner og familie kan øke inntjeningssjansene dine i fremtiden når Network of Sentinels and Bridges er fullt operativt. 

Å ha mer enn en Sentinel akkurat nå øker bundet vitneinteraksjoner, som hjelper med å bygge nettverket, men ikke XYO-tokenbelønninger.

HVA ER FRAMTIDEN FOR XYO-NETTVERKET?

Siden begynnelsen har verdien på XYO-mynten sunket jevnt og har mistet omtrent 85% av verdien bare det siste året. For tiden er prisen på ett XYO-token $ 0,00042, noe som betyr at brukerne må bryte rundt 2300 XYO-tokens for å få 1 $ i retur.

Den tilfeldige karakteren av flisbelønningene kan gjøre det vanskelig for brukere å bryte tokens på en fornuftig tid (for eksempel en måned), noe som har ført til noen spekulasjoner i de siste XYO Network-vurderingene om at kjøp av tokens på KuCoin-børsen kan mer av en god investering.

XYO Network Review - Pris

Noen brukere har vist bekymringer for om XYO-nettverket er et ekte eller falskt prosjekt, hvor mye betaler XYO faktisk, og om XYO er en god investering eller ikke. 

Disse bekymringene oppstår hovedsakelig på grunn av det faktum at geomining er alt det brukerne for øyeblikket kan gjøre rundt nettverket: deres virkelige applikasjoner er ennå ikke funksjonelle, og selv om brukere kan (og gjøre) skape bundet vitneinteraksjoner: det faktiske nettverket er ikke leve per i dag.

I tillegg til dette problemet har selskapet selv hatt noen tilbakeslag, så vel som noen rare hendelser. Vi vil liste dem nedenfor for din vurdering: 

  • I juni i år, de permitterte halvparten av det totale personalet, nøyaktig 40 ansatte, med henvisning til et behov for å fokusere på innsatsen. Ifølge noen nyhetskilder fokuserte permitteringen først og fremst på markedsføringsmedarbeidere.
  • Selskapet har vært under skudd for noen kontroversielle markedsføringsbeslutninger om noen av deres tidligere tilbudte produkter, inkludert geomining-sett og tidligere produktpakker som selskapet tilbyr ikke lenger eller støtter, selv etter betydelige brukerutgifter.
  • Disse produktpakkene, som inkluderte tilbud som eksklusive masterclasses på ‘geo hacking’, swag, firmalager og XYO-enheter, gikk gjennom en prosess med vilkårlige omleggelser og kanselleringer som etterlot mange kunder misfornøyde og mistenkelige.
  • Brukeren har lagt ut mange klager på sensur av selskapet. Brukere som har problemer med geomining, tapte poletter, investeringer og defekte enheter, har vanligvis sine kommentarer (og kontoer) slettet eller blokkert, og selskapet svarer ikke på klager i offentlige fora..

XYO NETTVERK ANMELDELSE KONKLUSJON

Mange brukere mener at XYO-nettverket er en tikkende bombe, og at selskapet bare kan være en svindel som ønsker å tjene på brukernes harde arbeid på nettverket.

Imidlertid er det ingen klare bevis for dette i øyeblikket, og gitt at Sentinel-enhetene deres fortsatt går ut gratis (med bare fraktkostnadene å vurdere), kan nye brukere miste en uten tvil liten sum penger hvis de bestemmer seg for å investere.

For å snakke om fremtiden til XYO Network, må vi imidlertid vente til nettverket blir operativt i sin helhet, inkludert arkivister og diviners. 

Det er for øyeblikket ingen fast tidsplan som brukerne kan stole på (bortsett fra selskapets veikart), og den nåværende situasjonen viser til at mange av delprosjektene endres i fremtiden.

For å avslutte denne XYO Network-gjennomgangen, vil vi foreslå interesserte brukere å holde øye med XYO-kunngjøringer. Selskapet er i ferd med å utvikle nye apper som har virkelige applikasjoner, og som vil tillate dem å faktisk bruke sine hardt opptjente XYO-tokens.. 

Akkurat nå er alt de kan gjøre å geomine dem og tjene penger ved å selge dem eller bytte dem mot andre stabile kryptovalutaer eller kontanter.

Dette er ikke et veldig tiltalende landskap, men det er fortsatt noe håp for XYO-nettverket, så det beste er å starte geomining så mye som mulig med så lite investering som mulig for å motvirke usikkerheten rundt selskapets fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me