BitcoinMix: de ultieme oplossing om transacties anoniem te maken op Blockchain

Bitcoin en Ethereum werken met een mate van ongeëvenaarde openheid waarmee de meeste mensen niet gewend zijn om te gaan. Alle transacties zijn vindbaar, openbaar beschikbaar en worden permanent direct in HUN respectieve netwerk opgeslagen. De adressen zijn de enige details die kunnen worden gebruikt om te bepalen waar en wanneer BTC en ETH worden gedistribueerd en vervolgens worden verzonden. Dergelijke adressen worden privé gegenereerd via de wallets van elke gebruiker. Omdat de gebruikers transacties kunnen lokaliseren op basis van het adres, betekent dit dat elke transactie die u met bitcoin of Ethereum heeft gedaan, niet anoniem kan blijven.

Er is een grote overvloed in de cryptogemeenschap die tegelijkertijd volledig bevredigt en stoort. Het is erkend en eraan herinnerd dat zowel bitcoin als Ethereum een ​​gebrek aan privacybescherming hebben als het gaat om veiligere transacties. De meerderheid van de BTC- en ETH-gebruikers volgt op de een of andere manier de principes van privacy of anonimiteit als het gaat om hun financiële transacties.

Oplossingen vinden om een ​​privacylaag te bereiken

Er is een Blockchain-dilemma dat de details van financiële transacties een digitaal spoor van uw gegevens op het Blockchain-netwerk creëren dat op elk moment aan het publiek kan worden onthuld. Daardoor beseft de community de gevolgen van het gebrek aan privacy op bitcoin en Ethereum, worden er steeds meer initiatieven genomen en wordt de transactieprivacy verbeterd. Cryptocurrencies zoals bitcoin en Ethereum zijn veilig, maar niet helemaal anoniem. Omdat de transacties die we hebben gedaan, worden opgeslagen in een openbare Blockchain waartoe iedereen toegang heeft.

Bij al deze dilemma’s is de behoefte aan privacybevorderende tools van cruciaal belang geworden in het crypto-ecosysteem. Elke bitcoin-overdracht wordt geregistreerd op zijn perfect openbare Blockchain of grootboek. Het is slechts een kwestie van tijd, tools en toewijding om uiteindelijk alle of de meeste bitcoin- en Ethereum-transacties te de-anonimiseren. Dit is waar dat bitcoin en andere cryptocurrencies 100% of hoogstwaarschijnlijk 75% traceerbaar zijn. Gelukkig zijn er maar weinig tools zoals VPN’s, Bitcoin-privacyportefeuilles en TOR-browsers die de activiteit van de gebruiker door elkaar halen en deze volledig privé en persoonlijk houden.

Desondanks, wat als we u zouden vertellen dat het mogelijk is dat u de transacties die u op Bitcoin of Ethereum doet, kunt de-anonimiseren door de mixer te gebruiken? Hier komt de bitcoin-mixer. Een platform dat uw transacties volledige anonimiteit geeft. Ze stoppen cryptocurrencies in hun beker en mengen deze met verse nieuwe bitcoin of ETH, waardoor uw transacties onvindbaar en veilig zijn.

LEES Bexplus biedt 100x gebruik van cryptohandel & 100% stortingsbonus

Wat de hack is: Coin Mixing?

Het mixen van munten is een wijdverbreide strategie om de privacy van gebruikers van cryptocurrency-transacties te verbeteren. Mixers van munten kunnen bewaarneming of niet-bewaarneming zijn. In het geval van custodial mixing, stuurt een consument die zijn privacy wil verbeteren zijn “oude” munten naar een vertrouwde entiteit, die na enige tijd “nieuwe” munten teruggeeft. Niet-custodiaal mengen is een operatie in twee fasen. Ten eerste: gebruikers die munten willen combineren, storten equivalente volumes ETH, BTC of andere tokens van adres A in een mixercontract. Ze kunnen hun gestorte munten opnemen na een bepaald door de gebruiker gedefinieerd tijdsinterval met een opnametransactie naar een nieuw adres B.

Waarom zou ik een Bitcoin-mixer gebruiken??

De bitcoin-mixers helpen u uw privacy te behouden. Omdat elke transactie die we in BTC of Eth hebben gedaan, wordt opgeslagen op openbare Blockchain. Het betekent dat iedereen die overal ter wereld zit en uw financiële geschiedenis wil kennen, gemakkelijk toegang heeft tot al uw informatie, inclusief het adres en de accounts waarmee u de laatste transacties in bitcoin, Ethereum of een andere cryptocurrency hebt uitgevoerd. Het belangrijkste idee van vertellen is dat dit de gebruiker een selectief vermogen geeft om zijn privacy te behouden. Dit is waar een bitcoin-mixer je helpt om privacy en fungibiliteit te behouden. Bitcoin-mixer maakt het volgen van uw transacties moeilijker. Het belangrijkste is dat het geen geschiedenis van uw transacties bijhoudt.

De ultieme gids voor de Bitcoin Mixer

Bitcoin-mixer doet hetzelfde als de naam eruitziet. Het biedt u mixservices door alle transactieadressen die van u zijn, te verbergen. Telkens wanneer u uw bitcoin- of ethermunten naar de mix stuurt, distantieert het de munten van u, mengt ze met zijn winkel en stuurt uiteindelijk de gemengde munt naar de door u verstrekte portemonnee die tegelijkertijd onvindbaar en legitiem is. Het resultaat is dat u dezelfde munten krijgt, maar het maakt het onmogelijk dat de munt naar u wordt getraceerd.

Een van de voordelen van het hebben van een bitcoin mixer of ether mixen is dat de munten direct op je wallet adres worden afgeleverd. U kunt die portemonnee privé voor uzelf houden. De munten in de portemonnee zien er bijna uit alsof ze vers zijn gedolven, omdat ze rechtstreeks uit de mixer kwamen. Uw oude Bitcoin of Ether wordt opgeslagen in de pool van de Bitcoin Mixer en hoort niet langer bij u en is niet meer naar u herleid.

LEES Hoe je Ripple (XRP) gebruikt voor Crypto-weddenschappen | Beginners gids

Voordelen en functies

BitcoinMix is het beste platform dat er is om je munten te mixen. Of het nu gaat om bitcoin, Ethereum of litecoin, de website is legitiem en klaar om u de beste mixservices te bieden die u kunt verwachten, zoals:

  • Allereerst Bitcoin Mixer DOET NIET persoonlijke informatie opvragen bij een van zijn gebruikers. Zonder uw e-mail of persoonlijke gegevens in te voeren, kunt u uw munten mixen. Dit verkleint de kans om naar jou te herleiden.
  • BitcoinMix.org staat momenteel bovenaan als het gaat om het mixen van je munt. Wanneer u uw munt op hun website mixt, zorgt het ervoor dat geen enkele organisatie of enige autoriteit uw transactie kan achterhalen. Er is 0% van elke persoon die uw transactie kan bemachtigen, omdat er geen logboeken worden opgeslagen wanneer u uw crypto mixt.
  • In tegenstelling tot andere platforms die veel hogere kosten in rekening brengen, zoals meer dan 5%, wat meestal hoog is, brengt Bitcoin Mixer ongeveer 2,5% kosten in rekening voor elke transactie die u hebt gedaan..
  • Niet alleen voor Bitcoin, maar het platform heeft de gebruikers gebruikt om ook Ethereum-munten te mixen Ethereum-mixer. De service is hetzelfde voor zowel Ethereum als Litcoin. Bovendien is de service volledig geautomatiseerd en is er geen menselijke hulp nodig. Wanneer het mixen is voltooid, wordt alle informatie met betrekking tot de transactie volledig verwijderd en als standaard ingesteld.

Laatste gedachten

Er zijn veel muntenmixers die uw anonimiteit garanderen. Maar de meesten van hen zijn slecht! De cryptomarkt is enorm. Er kunnen veel illegale manieren en nadelen zijn van elk idee dat we volgen of waar we graag in zouden willen komen. Zoals eerder gezegd, moet een goede mixer een hoge liquiditeit hebben om ervoor te zorgen dat de munten aan de leveringskant geen eerdere link naar hun portemonnee hebben en dat ze zijn anoniem. Omdat het belangrijkste dat de mixer te bieden heeft.

Wilt u meer weten over Bitcoin-tumbler. Laten we eens kijken naar alles wat u moet weten BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me