BitPay Review & Gebruikershandleiding 2021: Functies, beveiliging, kosten

Bitpay is een gateway-platform voor cryptobetalingen dat werd opgericht in 2011 en is gevestigd in Atlanta Georgia. Het platform maakt het voor handelaren gemakkelijk om betalingen in bitcoin te accepteren. Bitpay is in feite opgericht door Tony Gallipi tijdens de begintijd van Bitcoin. Door een mobiel afrekenproces aan te bieden, kunnen kopers geld rechtstreeks van hun bitcoin-portemonnee naar de bankrekening van de verkoper laten overmaken. Snel vooruit naar een decennium later, heeft Bitpay een basis in meer dan 38 landen. Dit bericht gaat dieper in op BitPay-beoordeling en gebruikershandleiding.

Bovendien werkt de gateway-gigant samen met verschillende toonaangevende betalingsbedrijven zoals Paypal, WordPress, NewEgg en Microsoft. Ondertussen heeft het ook twee open source-projecten voor Bitcoin opgezet; Bitcore en CoPay. De opvallende kenmerken van het platform zijn onder meer een BitPay-kaart die functioneert als een debet- / creditcard. Met deze kaart kunt u uw Bitcoins overal gebruiken waar Visa wordt geaccepteerd. 

bitpay beoordeling

Het enige dat u nodig heeft, is uw zakelijke account aanmaken en toegang krijgen tot miljoenen verkopers die betalingen in crypto accepteren. Bovendien kunt u een individueel account openen dat uitwisselt tussen crypto en fiat. Na het verstrekken van de nodige documentatie en persoonlijke gegevens, zal Bitpay u een portemonnee en zijn Bitpay-kaart bezorgen. U kunt dan met de kaart cryptobetalingen doen en accepteren. 

Meld u aan bij ‘s werelds toonaangevende Bitcoin-betalingsgateway

Bitpay, gelabeld als een van de handigste verwerkingsbedrijven voor cryptobetalingen, is ideaal voor bedrijven die Bitcoin als betaalmiddel willen accepteren. Het platform biedt een scala aan geavanceerde functies en voordelen. U vindt er bijvoorbeeld directe bankstortingen, tweefactorauthenticatie, e-mailfacturering, het bijhouden van grootboekbetalingen, cryptografisch beveiligde API’s en de beste wisselkoersen voor biedingen. We zullen dieper ingaan op al deze functies in de volgende BitPay Review. 

Bitpay uitpakken 

Bitpay wordt geïmplementeerd via de volgende apparaten: Android, Windows Mobile en iPhone / Ipad. De implementatie wordt geleverd met een razendsnelle online-instelling die is aangepast voor online betaling. Daar bovenop zijn er twee opslagportefeuilles, die we in latere delen van deze BitPay Review zullen bespreken. 

Bovendien profiteren gebruikers van enorme personalisatie voor snelheidsbevestigingen en beveiliging. Het ondersteunt ook maximaal 40 factureringstalen. Dit vertaalt zich in een wereldwijde consensus bij het uitvoeren van grenzeloze betalingen.  

Het platform is gebouwd op de bitcoin blockchain. Beschermt gebruikers daarom tegen terugboekingsfraude en identiteitsdiefstal. Terwijl de Bitpay-kaart gebruikers onderwerpt aan 3% verwerkingskosten per transactie; het biedt ook een forfaitaire vergoeding van 1% verrekening. 

wat is bitpay

Bitpay Visa-kaart

De BitPay Visa Card werd gelanceerd in 2016 temidden van veel positieve reacties van gebruikers. De kaart is vastgemaakt aan een Wave Crest Backing. Wave Crest is een Europese kaartuitgever. 

Binnen de kortste keren veranderde BitPay zijn Bitcoin-verwerkingsbedrijf van Wave Crest naar Metropolitan Commercial Bank. Een beslissing die werd veroorzaakt door een onderbreking van de dienstverlening door Visa. Met de Visa Card kunnen gebruikers transacties uitvoeren bij een fysiek verkooppunt. 

Bovendien kan een kaarthouder ook Bitcoin opnemen voor de gelijkwaardige BTC-fiat bij een geldautomaat. Ze moeten de kaart echter eerst vullen met een gelijkwaardige hoeveelheid Bitcoin. Een aanpassing die u gemakkelijk kunt bereiken via de BitPay Wallet-applicatie.

BitPay verslaat zijn concurrentie met zijn unieke Visa-kaart, aangezien er slechts een beperkt aantal van dergelijke opties bestaat. Terwijl sommige cryptobetalingsfirma’s al eerder hebben geprobeerd een dergelijke kaart aan te bieden; ze zijn uitgeput voordat ze op de markt kwamen vanwege de beperkte acceptatiegraad. Sinds hun onderbreking als gevolg van de onderbreking van Wave Crest heeft de betalingsdienst geen klachten van klanten ontvangen. Het is zelfs doorgegaan met het leveren van hoogwaardige diensten bij de betaling van zowel Bitcoin Cash als Bitcoin via zijn reguliere Visa Card.

bitpay visakaart

BitPay wordt geleverd met twee portefeuillediensten. Beide wallets zijn een gratis oplossing voor individuen die Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH) gebruiken. Laten we beide portemonnees eens bekijken. 

 • CoPay-portemonnee
 • BitPay-portemonnee

CoPay-portemonnee

Met CoPay kunnen gebruikers hun bitcoin veilig gebruiken en opslaan. De portemonnee is een volledig open source zoals eerder vermeld en functioneert als een hiërarchische deterministische (HD) portemonnee. Een HD-portemonnee biedt gebruikers sleutels die cryptografisch gecodeerd zijn en niet meer te kraken zijn; zelfs tijdens het implementeren van geavanceerde hackmethoden. 

Merk ook op dat de CoPay Wallet een multi-handtekening is. Als u dus wilt dat meerdere mensen toegang hebben tot de portemonnee, kunnen ze dit in één keer doen. Dit is een goede functie voor zakelijke of groepstransacties met meerdere beheerders. Bovendien is de portemonnee cross-compatibel met iOS, Android, Linux, Windows OS en Mac OS. 

Houd er ten slotte rekening mee dat CoPay Wallet een zelfstandige applicatie is en niet met andere services wordt geleverd. Houd er daarom rekening mee dat het niet rechtstreeks gebruikmaakt van de betalingsgateway van Bitpay. De betalingsdiensten van BitPay hebben echter de ontwikkelings- en beveiligingsdetails van CoPay rechtstreeks geïntegreerd om de BitPay-portemonnee te verbeteren. De gebruikte ontwikkelingsfuncties maken de portemonnee net zo gebruiksvriendelijk en veilig als CoPay. 

BitPay-portemonnee

BitPay Inc heeft zijn portemonnee in 2016 uitgebracht. Zoals eerder vermeld, is de portemonnee gebouwd bovenop het Wallet-platform van CoPay. Daarom zult u gemakkelijk vertrouwd raken met de portemonnee voor het geval u eerder CoPay heeft gebruikt. BitPay-portemonnee vereenvoudigt het vermogen van een klant om items via bitcoin te converteren, uit te geven en te kopen.

Daarom en in tegenstelling tot CoPay, waarbij gebruikers alleen hun bitcoins kunnen opslaan; dit geeft je meer functionaliteit. U vindt ook een andere betalingsfunctie genaamd Gildera. De functie zorgt ervoor dat u Bitcoin kunt gebruiken zonder ze per se in een uitwisselingsportefeuille op te slaan. Bovendien kunt u met de Bitpay-portemonnee gemakkelijk uw BitPay Visa-kaart beheren. 

Om uw saldo te controleren, navigeert u naar het menu en laadt u snel uw saldo op. Zolang u Bitcoin gebruikt, krijgt u een aanbieding met een vast tarief voor het laden van het saldo. Dit is zo’n belangrijke functie, aangezien het meerdere functies biedt via één portemonnee-oplossing. Net als bij CoPay vindt u ook de functie voor meerdere handtekeningen. 

Merk in het algemeen op dat de meervoudige handtekening een niveau van beveiliging en veiligheid biedt; door ervoor te zorgen dat alle ondertekenaars een bepaalde transactie ondertekenen. Daarom kunnen alle apparaten en portefeuilles die toegang hebben tot de portefeuilles een transactie ondertekenen en identiteitsdiefstal en beveiligingsinbreuken voorkomen. 

BitPay-klantenondersteuning

U kunt contact opnemen met een klantvraag naar BitPay-ondersteuning via een live ticket, telefoon, via e-mail of training. Desalniettemin staat het betalingsbedrijf alleen e-mailondersteuning toe aan de meeste van zijn zakelijke klanten. Het breidt hun live-ondersteuning echter alleen uit naar grote bedrijven. 

We moeten nog bevestigen of BitPay snelle antwoorden geeft op vragen van gebruikers. Dit komt omdat we hier gemengde reacties op kregen nadat we contact met hen hadden opgenomen en binnen 6 uur een snelle reactie kregen. Ondertussen hadden we eerder klachten ontvangen waarin werd beweerd dat de klantenondersteuning van BitPay vaak niet helpt. 

BitPay-vergoedingen, tarieven en prijzen 

Aangezien BitPay niet via Visa / Mastercard-betalingsverwerkingsgateways hoeft te gaan; het is in staat om interbancaire tarieven en andere verwerkingskosten voor betalingen te vermijden. (Zoals instelkosten, maandelijkse minimumvergoedingen, PCL-nalevingskosten, afschriftkosten en terugboekingskosten). Als gevolg hiervan kan BitPay gemakkelijk enkele van de goedkoopste tarieven bieden bij het verwerken van betalingen. 

Het platform brengt ook geen annuleringskosten in rekening. Hoewel een handelaar de service met BitPay op elk gewenst moment kan beëindigen, moeten ze speculeren over mogelijke tegoeden. Hoewel deze bewaarplichten niet lang zullen duren. 

Bedrijven met standaardrisico zijn onderhevig aan 1% per transactievergoeding zonder extra kosten. Handelaren in bedrijven met een hoog risico kunnen echter worden onderworpen aan hogere risicokosten, die worden overeengekomen na het opzetten van de account. 

Ondertussen profiteren gebruikers van e-mailondersteuning, automatische afhandeling van betalingsuitzonderingen, basis-e-commerce, Quickbooks en ondersteuning voor meerdere gebruikers. Aan de andere kant kunnen bedrijven op ondernemingsniveau prioriteitsondersteuning of lagere prijzen krijgen. De populariteit van dropshipping-platforms zoals Ali Express en Shopify maakt BitPay in deze tijd nog waardevoller. U kunt BitPay Shopify-recensies bekijken om te begrijpen wat verkopers doen om beide services te integreren. 

Overzicht van BitPay-functies 

 • Directe bankstorting
 • Authenticatie in twee stappen
 • Mobiele optimalisatie
 • 40 talen Facturering
 • Cryptografisch beveiligde API
 • Grootboekbetalingen bijhouden
 • Aangepaste instellingen voor transactiesnelheid
 • E-mail-, server- en mobiele betalingsmeldingen
 • Gehoste integraties
 • Facturering via e-mail
 • Fooi-opties
 • Betaalknoppen
 • Gehoste betaling
 • Plug-ins voor facturering
 • Afrekenen via het web
 • Directe verkooppuntintegraties
 • Meerdere gebruikersmogelijkheden
 • Mobiele PoS-applicatie

Beveiligingsfuncties

De Wallet-opslagfaciliteiten van BitPay (CoPay en BitPay Wallet) beschermen de cryptocurrency van een klant tegen hackers. Hoewel beide portefeuilles geen gebruik maken van het tweefactorauthenticatieproces van Google; ze hebben het Bitcoin Payment Protocol (BIP) geïntegreerd om de uitvoeringseinden van een transactie te valideren. Omdat ze niet onderworpen zijn aan het KYC-beleid en alle Bitcoin-transacties volledig anoniem zijn; Ik weet zeker dat dit de twijfel wegneemt over – Is BitPay anoniem?  

BitPay Review: Bottom Line

Vanuit het perspectief van een handelaar is Bitpay het handigste betaalmiddel. De mogelijkheid van het platform om bepaalde algemene kosten te omzeilen, spreekt de handelaar aan. Vooral omdat ze gemakkelijk lagere kosten kunnen rekenen op hun producten. Er is een enorm debat geweest tussen BitPay versus Coinbase. Om de lucht te zuiveren, willen we zeggen dat beide platforms totaal verschillend zijn. Hoewel dit een gateway voor het verwerken van cryptovaluta is, is Coinbase een platform voor het uitwisselen van cryptovaluta. Bovendien hebben ze geklaagd dat het gebruikers een netwerkvergoeding oplegt. Dit resulteerde erin dat handelaren hun toevlucht namen tot beschikbare Bitpay-alternatieven zoals PayBear en CoinPayments. Ten slotte beschikt het platform over twee portefeuilles die zeker functionaliteit aan uw crypto zullen toevoegen. Als u Bitcoin liever als betaalmiddel gebruikt of; willen uw betaalmiddelen diversifiëren – BitPay is de juiste keuze. Overweeg de bovenstaande BitPay-beoordeling en neem een ​​weloverwogen beslissing. 

Lees ook: CoinGate Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me