Breadwallet Review 2021: meest veilige mobiele crypto-portemonnee?

Het vinden van een veilige portemonnee om uw cryptocurrency op te slaan, kan een hele klus zijn. Hoe bepaal je de portemonnee die veilig is voor je geld? Deze vragen en meer racen door de hoofden van gebruikers van cryptocurrency-portefeuilles. Deze Breadwallet-recensie zal uw taak echter vergemakkelijken en u helpen bij het maken van een keuze welke portemonnee u wilt gebruiken om uw cryptocurrency vast te houden.. 

Wat is Breadwallet?

De basis van Breadwallet staat rond het thema financiële vrijheid. De portemonnee heeft zelfs zijn eigen inheemse munt, Brood (BRD) om zijn punt van vrijheid te onderbouwen. Het hoofdkantoor van Breadwallet is gevestigd in Zürich, Zwitserland. De portemonnee is ook gebouwd om de privacy van zijn gebruikers te beschermen. Kortom, de Breadwallet is een Bitcoin-portemonnee waarmee u uw bitcoins kunt converteren naar ETH, BCH en bepaalde ERC20-tokens.

breadwallet recensie

Opgericht door Aaron Voisine en Adam Traidman in 2015, is de bitcoin wallet-app momenteel actief in meer dan 160 landen en heeft de meeste van zijn klanten in Noord-Amerika. Omdat iOS een extra beveiligingsstatus heeft, is Breadwallet in eerste instantie gemaakt voor iOS-gebruikers. Nu heeft de portemonnee een Android-versie. Uw geld is beveiligd tegen derden, omdat u volledige controle heeft over hun bitcoin-transacties.

Een van de redenen waarom de oprichters voor het iOS-platform hebben gekozen, is om de gebruikers te beschermen tegen diefstal, aangezien er geen server is om te hacken. Deze recensie van de Bread-portemonnee onthult de unieke beveiligingsfuncties van de portemonnee die de gebruikers controle geven over hun geld. De portemonnee maakt ook gebruik van vereenvoudigde betalingsverificatie (SPV) waarmee u rechtstreeks verbinding kunt maken met het bitcoin-netwerk. Met SPV kunt u ook met snelle prestaties verbinding maken met het bitcoin-netwerk met een mobiele telefoon. 

Munten ondersteund op Breadwallet

Breadwallet is in wezen een Bitcoin-portemonnee. Bread ondersteunt echter Ethereum, Bitcoin Cash, True USD (stabiele ERC-20-munt) en alle ERC-20-munten.

breadwallet munten

Breadwallet-kosten 

De transactiekosten voor de portemonnee staan ​​niet vast en worden soms berekend op basis van de transactieactiviteiten die in de portemonnee plaatsvinden. Wanneer u munten op Breadwallet verzendt, moet u netwerkkosten betalen. Gewoonlijk krijgen gebruikers van wie de accounts grote hoeveelheden BTC verzenden en ontvangen, lagere kosten in rekening gebracht. Aan de andere kant brengt het kopen van munten via Breadwallet een vergoeding van 5% met zich mee bij het gebruik van een creditcard.

Er worden ook bankkosten in rekening gebracht voor het kopen van munten op Brood met een van de volgende fiatvaluta’s: USD, EUR, Deense kroon, CAD en GBP. Brood is een warme portemonnee en u hoeft geen vergoeding te betalen om de portemonnee te gebruiken. Het is gratis te downloaden en u kunt bitcoin, Ethereum en DAI op de portemonnee kopen. 

Is Breadwallet gemakkelijk te gebruiken?

 Een aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface in een portemonnee stelt gebruikers in staat gemakkelijk door de portemonnee te navigeren. Niet alle portemonnees kunnen echter een portemonnee maken die gemakkelijk te navigeren is. Breadwallet daarentegen is eenvoudig te gebruiken. De portemonnee is eenvoudig in te stellen, vooral voor beginners, omdat de meeste van zijn unieke functies op de startpagina staan. De gebruikersinterface bevat geen complexe grafieken die voor een beginner ingewikkeld zouden zijn om te begrijpen. Bitcoin-prijs is toegankelijk op beurzen en gebruikers kunnen saldi en andere functies op de startpagina bekijken. De portemonnee is zo eenvoudig gemaakt dat geld kan worden overgemaakt met een QR-code. 

De volgende stappen beschrijven hoe u Breadwallet kunt gaan gebruiken

 • Download de app van de Apple Store naar je iPhone.
 • Stel uw backupsleutel en pincode in, noteer deze. 
 • Je portemonnee is ingesteld. U kunt nu QR- en adrescodes genereren.
 • U kunt nu Bitcoin verzenden en ontvangen, uw Breadwallet is ingesteld 

breadwallet gebruikersinterface

Breadwallet Review: privacy 

Breadwallet heeft een manier om de gegevens van zijn gebruikers veilig en beveiligd te houden. Brood probeert de gebruikerstevredenheid te maximaliseren en daarom beveiligt de portemonnee de persoonlijke gegevens van zijn klanten. Uit deze recensie van de Bread-portemonnee hebt u zich misschien inmiddels gerealiseerd dat de portemonnee de informatie van gebruikers niet deelt met zijn servers of zelfs met servers van derden. Gebruikers zijn vanuit de app rechtstreeks verbonden met het bitcoin-netwerk. Gebruikers hebben de volledige controle over hun geld. Bovendien hoeft u, in tegenstelling tot andere portemonnees, geen documenten zoals identificatie te verstrekken. Dit maakt het gemakkelijk om snel een portemonnee met Brood te openen, zeker als je noodgeld moet hebben. 

Is Breadwallet veilig?

Onze Breadwallet-beoordeling zou niet compleet zijn tenzij we de veiligheid van de portemonnee hebben geëvalueerd. Dat is tenslotte het hele punt van een goede portemonnee, toch?

Aangezien Brood een niet-bewaarplichtige portemonnee is, bent u de enige met toegang tot uw privésleutel. Hoewel de portemonnee geen gebruik maakt van 2-factor-authenticatie, beveiligt deze uw account met een pincode. De portemonnee kan worden hersteld met de seed-zin als de gebruiker zijn / haar pincode vergeet.

Er is geen desktop- of mobiele versie van de Breadwallet. het is strikt een mobiele portemonnee en daarom hebben gebruikers extra bescherming tegen malware en diefstal. De portemonnee is beschermd door de volgende standaarden

 • De portemonnee is beveiligd met AES-hardwareversleuteling en codehandtekeningen. 
 • Een extra beveiligingslaag is de touch-ID en de zescijferige integratie van de portemonnee die als beveiliging is geïntegreerd. 
 • Het gebruik van vereenvoudigde betalingsverificatie (SPV) om ervoor te zorgen dat transacties plaatsvinden zonder tussenkomst van derden. 
 • Al deze beveiligingsfuncties maken Breadwallet veilig en gebruiksvriendelijk.

Voordelen van Breadwallet

 • Gebruikers hebben controle over hun geld vanwege het gedecentraliseerde karakter van de portemonnee.
 • Gegevensherstel is gemakkelijk en eenvoudig dankzij de herstelfunctie voor seed-frasen.
 • Transacties worden transparant uitgevoerd tussen de gebruiker en de Bitcoin-portemonnee zonder tussenkomst van een derde partij.
 • De eenvoudige betalingsverificatiefunctie maakt het uniek.
 • Omdat de activiteiten gedecentraliseerd zijn, is er een beperkte transactievertraging, omdat Breadwallet gebruikers in staat stelt om met hogere snelheden transacties uit te voeren.
 • De portemonnee dient als veilige opslag met zijn digitale beveiliging, pincodes, authenticatie en privésloten.  
 • Een vereenvoudigde gebruikersinterface die gebruikers toegang geeft tot al zijn functies op de homepage

Nadelen van Breadwallet

 • De portemonnee mist de multi-sig-functie. Deze functie zorgt ervoor dat een gebruiker de controle heeft over alle transacties die in de portemonnee plaatsvinden.
 • De portefeuillekosten kunnen hoog zijn, vooral als de transactiekosten

Breadwallet-alternatieven

Gebruikers kunnen de Breadwallet downloaden op Google Play en Apple Store. Op hun website staat ook meer informatie over hoe u aan de slag kunt. Als u echter op zoek bent naar een alternatief voor Breadwallet, moet u zich mogelijk tot zijn rivalen wenden.

Enkele alternatieven voor Breadwallet zijn onder meer;

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Bitstamp

Deze portemonnees zijn niet alleen alternatieven, maar ook trouwe concurrenten van Breadwallet, aangezien hun jaarlijks gegenereerde inkomen kan getuigen van hun concurrentievermogen. 

Breadwallet Review: conclusie

Deze Breadwallet-recensie onthult enkele ingewikkelde details van de portemonnee. Gebruikers van iOS zouden deze portemonnee geschikt vinden. aangezien het nu beschikbaar is voor Android-gebruikers, is het ook een geweldige optie voor het platform. Brood blijft zijn portemonnee versterken door middel van partnerschappen. Zo wordt het ondersteund door de Japanse Financial Services Group SBI Holdings. 

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency-portemonnee die open source, gebruiksvriendelijk en veilig is, dan is deze portemonnee het misschien wel. Voor doorgewinterde handelaren is Breadwallet echter misschien niet geavanceerd genoeg. Evenzo kunt u koude opslag overwegen voor het bewaren van grote hoeveelheden crypto’s.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me