CoinGate Review 2021: Cryptocurrency-betalingsprocessor onderzocht

Als je een online handelaar bent en serieus bent over het accepteren van digitale valuta zoals Bitcoin als betaalmethode, dan moet je echt overwegen om een ​​betalingsgateway te gebruiken voor blockchain-betalingen. CoinGate is een van die bedrijven die dit soort service kunnen bieden. Maar zijn ze legitiem en kunnen ze worden vertrouwd om te gebruiken? Lees hier meer over CoinGate beoordeling om een ​​volledig beeld te krijgen van hoe het platform werkt.

WAT IS COINGATE? 

coingate beoordeling

CoinGate is een Bitcoin Payment Processor (BPP) die dient als een online digitaal valutaplatform dat handelaarsdiensten biedt aan bedrijven en particulieren, waardoor bedrijven in feite Bitcoin en meer dan 50 andere alternatieve cryptocurrencies kunnen accepteren, voorbeelden zijn Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dash, onder andere als betaling voor hun producten via online en traditionele POS-opties. Het stelt individuen en organisaties ook in staat om Bitcoin te verhandelen op de digitale valutamarkt. 

CoinGate is opgericht in 2014 en is begin 2015 volledig live gegaan. Het is opgericht in Vilnium, Litouwen en bedient momenteel meer dan 4.500 zakelijke klanten en 80.000 geregistreerde gebruikers. Er zijn ook tal van betalingsopties beschikbaar.

CoinGate is gewoon een online marktplaats, met een functie voor het verwerken van betalingen. Verkopers registreren, brengen hun producten op de markt en verkopen ze voor betalingen in Bitcoin, fiat en andere ondersteunde digitale valuta’s. Gebruikers registreren zich om producten online te krijgen en gemakkelijk met digitale valuta te betalen met behulp van de verschillende beschikbare betalingsopties. Als een marktplaats die het is, maakt het Bitcoin-handel mogelijk tegen de beste prijs op de digitale valutamarkt in vergelijking met de prijzen die op verschillende beurzen worden aangeboden. Daarom kunnen cryptohandelaren Bitcoin kopen en verkopen met CoinGate, ze kunnen transacties uitvoeren net als bij normale beurzen, terwijl ze zich baseren op de veilige en beveiligde omgeving die CoinGate biedt.. 

CoinGate helpt bedrijven om zich voor te bereiden op de toekomst met Bitcoin POS, widgets en plug-ins voor online winkelwagentjes zoals Magento, WooCommerce OpenCart, VirtueMart, enz. Ze bieden ook Bitcoin Point of Sale-apps voor Android en iOS voor een naadloze mobiele winkelervaring voor klanten, en snellere en veilige betalingsverwerking aan bedrijven. 

CoinGate voordelen

CoinGate neemt een CoinGate-beoordeling van de voordelen en verwerkt Bitcoin-betalingen automatisch en naadloos, en alle uitbetalingen worden naar de accounts van de handelaar gestuurd zonder enige inhoudingen, afgezien van de verwerkingskosten..

Deze uitbetalingen zijn beschikbaar in euro’s, Amerikaanse dollars, USDT of Bitcoin. 

CoinGate voert ook een automatische fiat / crypto-naar-crypto-conversie uit; dit betekent dat Bitcoin-betalingen automatisch kunnen worden omgezet naar EUR / USD. Ook kan een handelaar er de voorkeur aan geven dat betalingen in Bitcoin worden gedaan, maar als een klant / klant wil betalen in Ethereum of Dash, accepteert CoinGate eenvoudig de Ethereum- of Dash-betaling en verwerkt en converteert deze automatisch naar Bitcoin waar de verkopende handelaar de voorkeur aan geeft. betaalt de geconverteerde Bitcoin op de rekening van de handelaar. 

coingate beoordeling

Prijzen van Bitcoin en andere munten worden constant vergeleken met die van andere beurzen en in realtime bijgewerkt, waardoor CoinGate-handelaren, handelaren en klanten zo min mogelijk betalen.. 

CoinGate beschermt zijn verkopers door ervoor te zorgen dat betalingen onomkeerbaar zijn, er een hoog niveau van klantprivacy is en ook lagere kosten. 

CoinGate-kosten

Op CoinGate-beoordeling over zijn kosten: wat betreft opnames, brengt CoinGate geen kosten in rekening voor Bitcoin-opnames, kosten die worden gedaan voor advcash, SEPA, Skrill of International Bank opnames zijn allemaal op basis van derden. 

bijbehorende vergoedingen

Voor CoinGate-verkopers rekent CoinGate een vast bedrag van 1% aan voor het verwerken van betalingen. Er zijn geen installatie- of terugkerende kosten en er worden geen kosten in rekening gebracht aan het winkelend publiek. 

Bij het handelen berekent CoinGate een vast bedrag van 3% voor alle aan- en verkooptransacties die erop worden uitgevoerd. 

Andere aankoopkosten worden in rekening gebracht door externe partners zoals Skrill, Neteller, creditcard- / betaalkaartproviders en anderen. 

CoinGate BPP-functies

Bij het nemen van een grondige CoinGate-beoordeling, volgen hier enkele van de meest opvallende kenmerken;

Voor bedrijven / handelaars:

 • Bitcoin-verkooppunt 
 • Plug-ins voor e-commerce
 • Bitcoin-betalings-API
 • Betaalknoppen
 • Accepteert meer dan 50 altcoins
 • Onmiddellijke conversie naar EUR / USD
 • ShapeShift.io-integratie 
 • Changelly-integratie 

Voor handelaren:

 • 3% vergoeding voor aan- / verkoop
 • 24-uurs opname 
 • Bescherming op het hoogste niveau met 2FA met behulp van Google-authenticator 
 • Documentversleuteling. 

Affiliate-programma

CoinGate biedt verwijzingslinks waarmee u 1% van de vergoedingen kunt ontvangen die zijn betaald door handelaren die zich hebben geregistreerd via uw link. Doorverwezen klanten betalen 0,5-1% lagere kosten dan de gebruikelijke 3%. Verwijzers krijgen een percentage van de totale betalingen die de doorverwezen klant doet. 

CoinGate-prestaties 

Een CoinGate-beoordeling zal onvolledig zijn zonder enkele van de prestaties ervan te onderzoeken. CoinGate is sinds de oprichting blijven groeien, innoveren en uitbreiden. 

In 2017 had het een record van 100.000 betaalde bestellingen, $ 70 miljoen verwerkte betalingen en meer dan 3.000 handelaren. 

In 2018 registreerde het meer dan 300,00 betaalde bestellingen, 50.000 nieuwe gebruikers werden geregistreerd, LTC-, ETH- en ERC20-tokens werden ondersteund en geaccepteerd als betaalmiddel, Skrill, Neteller en Klarna werden toegevoegd als nieuwe betalingsopties, nieuwe DJ-geclassificeerd betalingsplug-ins werden toegevoegd en het werd ook een Lightning Network om een ​​naadloze en snelle betalingsverwerking mogelijk te maken. 

Ook ontving CoinGate in 2016 en 2017 zowel de ‘Rising Star’-onderscheiding als de’ Great User Experience’-onderscheiding van FinancesOnline. 

CoinGate-alternatieven

CoinGate is een geweldig online betalingsverwerkingsplatform, maar het heeft ook zijn eigen concurrenten die als alternatief voor het in de markt / industrie fungeren, waaronder; BitPay, 2Checkout, Stripe, SecurionPay, Paysafe, Cayan en Splash. 

U kunt ervoor kiezen om regelmatig updates te krijgen van CoinGate’s altijd actieve blog of bekijk de live website voor meer nieuwsupdates, informatie over CoinGate of om u te registreren. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me