Crypto Capital Review 2021: Legit Trading Bot of een scam?

Crypto Capital is een cryptocurrency-handelsbot waarmee handelaren onmiddellijk fiatgeld kunnen storten en opnemen. Het Fiat-platform is privé, ondersteunt de cryptoblockchain en maakt handel mogelijk. Het vinden van een gebalanceerde Crypto Capital-recensie kan verontrustend zijn, aangezien niet veel mensen zich zelfs maar bewust zijn van dit cryptoplatform. Sommigen beweren dat het oplichterij is, terwijl anderen ruzie maken over de authenticiteit ervan met handelsbewijs om hun beweringen te ondersteunen.

Deze recensie zal u niet alleen vertrouwd maken met Crypto Capital, maar ook enkele van de redenen uitleggen waarom deze nieuwe software door een aanzienlijk deel van de cryptomaatschappij als oplichterij wordt beschouwd. We zullen ook enkele manieren onderzoeken waarop deze bot u kan helpen, zoals de mogelijkheid om contant geld te storten in elke valuta van uw keuze. Crypto-handelaren zijn altijd op zoek naar de beste handelsbot om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk winst maken op hun initiële investering. 

crypto-kapitaalbeoordeling

De meeste handelsbots zijn echter oplichterij en naar verluidt is Crypto Capital een van de genoemde bots.

Hoe nauwkeurig is de claim van de Crypto Capital-zwendel?

Dit zou geen goede Crypto Capital-recensie zijn zonder eerst de legitimiteit van de bot in deze discussie aan de orde te stellen. Er zijn verschillende openbare live testresultaten en beoordelingen met betrekking tot deze handelsbot. Als zodanig is het gemakkelijk om het effect te meten, zelfs als een beginnende handelaar, aangezien veel mensen al hebben gehandeld met behulp van de crypto-robot. Een van de meest misleidende statistieken met betrekking tot Crypto Capital is het nauwkeurigheidsniveau. 

Met een nauwkeurigheidsniveau van minder dan 5% kunnen nieuwe handelaren gemakkelijk hun geld verliezen. Aangezien de meeste mensen $ 250 als startgeld gebruiken, kunnen we de frustratie begrijpen wanneer een handelaar alles binnen een uur verliest. Als handelsplatform zou je ook handelsinformatie verwachten met betrekking tot cryptocurrency, maar de officiële website van cryptohandelaren biedt dergelijke gegevens niet. De primaire missie van de bot is om fiat- en cryptohandelaren te helpen verbinden en het gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot hun digitale activa, ongeacht hun locatie..

Naar verluidt kunt u dagelijks tot $ 5.000 genereren wanneer u Crypto Capital gebruikt om te handelen. Het lijkt misschien een hele klus, maar mensen verdienen meer dan $ 1.000 per dag met behulp van deskundige bots en een storting van een magere $ 250. Gezien hoe moeilijk het is om hetzelfde succes te repliceren met Crypto Capital, is het heel gemakkelijk om de handelsbot als oplichterij te bestempelen. Wees voorzichtig bij het bezoeken van oplichtingssites, vooral als ze uw financiële gegevens nodig hebben, aangezien ze uw informatie aan hackers blootstellen.

is Crypto Capital legitiem, of is het oplichterij?

Bijna elke bestaande Crypto Capital-recensie bashing Crypto Capital vanwege het onvermogen om winst te garanderen aan zijn handelaren. Er is echter een deel van de handelaren die geld hebben verdiend via de handelsbot. Maar nogmaals, zelfs gokbedrijven rollen de winnaars op een prachtige manier uit om potentiële gokliefhebbers naar hun websites te lokken. Als zodanig is de beste manier om te bepalen of de Crypto Capital-handelsrobot legitiem is, te kijken naar de cijfers die het platform hebben gebruikt en hun ervaringen..

Onze Crypto Capital-beoordeling vereiste feitelijke gegevens, dus hebben we de officiële Crypto Capital-website verkend. Volgens de website gebruikt Crypto Capital naar verluidt ultramoderne algoritmen die helpen bij het genereren en uitvoeren van handelssignalen. Als zodanig kunnen handelaren alleen geld verdienen aan de onbalans die ontstaat wanneer cryptomarkten stijgen of dalen. Misschien zijn de algoritmen niet beschikbaar voor de handelaren of het grote publiek, omdat er geen bewijs is van hetzelfde op de website.

 Op dit moment hebben niet veel mensen de handelsbot van Crypto Capital gebruikt; hier is hoe het werkt. Nadat u geld op uw rekening heeft gestort en de optie ‘ruilen’ heeft geselecteerd, leidt de website u door naar een andere site. Dit laatste is de handelssite met de algoritmen die bedoeld zijn om uw winkansen te vergroten. Crypto-handelaren verliezen hun geld echter snel op het webhandelsplatform, waarvan ongeveer 99% beweert dat ze hun geld binnen enkele minuten of uren zijn kwijtgeraakt..

Zoveel als de Crypto Capital-website ziet er verfijnd en professioneel uit, het is moeilijk om de legitimiteit ervan te bewijzen op basis van deze online beoordelingen.

Wat het platform weggeeft als oplichterij?

De laatste tijd hebben oplichtingswebsites een professionele aanpak gevolgd om het gemakkelijk te maken om potentiële slachtoffers te overtuigen. Als zodanig zijn hun websites goed gepresenteerd en wisten ze de allure van professionaliteit uit te stralen. Anderen zijn te lui en zijn gewoon knock-offs van de originele versie. Crypto Capital ziet eruit als een van de genoemde websites gezien de overeenkomsten die het heeft in vergelijking met Crypto Advantage, een andere handelsbot.

Om niet te zeggen dat dit laatste een geverifieerd handelsplatform is; als er iets is, is het ook een oplichtingssite. Deze websites kunnen er misschien hetzelfde uitzien omdat ze door dezelfde mensen worden beheerd. Een ervaren oog is vereist bij het zoeken naar een cryptohandelwebsite. Als u uw oordeel niet vertrouwt, lees dan online analyses zoals onze Crypto Capital review voor 2019. Het is beter om zeker te zijn van een handelsbot en verlies je geld dan lid worden van een oplichtingssite en niet alleen uw geld verliezen, maar ook uw persoonlijke gegevens.

Volgens de officiële website is Crypto Capital gestart in 2013. Dat is genoeg tijd om zich te concentreren op marketing, en aangezien veel mensen nieuw waren bij cryptocurrency, zou de robot nu een meer prominente reputatie online moeten hebben. Legitieme handelsbots kunnen gemakkelijk worden onderscheiden en zijn algemeen bekend. Crypto Capital heeft niet eens een identificeerbaar team zoals die op geverifieerde platforms zoals Bitcoin Code. Deze mazen in de wet, plus de talrijke negatieve opmerkingen over bijna elke Crypto Capital-recensie online, laten zien dat deze handelsrobot niet te vertrouwen is.

Heeft Crypto Capital partners of makelaars??

Niet elke Crypto Capital-recensie gaat zo ver dat de mensen worden benadrukt die helpen bij het beheren van de site, aangezien de meesten van hen het als een oplichterij beschouwen. Zoals eerder vermeld, storten de meeste mensen $ 250 om te handelen, wat de standaard Crypto Capital-vergoedingen voor handelaren lijken te zijn. Crypto Capital is niet gekoppeld aan een geverifieerde makelaar, wat gebruikelijk is voor handelssites. Degenen die op hun officiële website worden vermeld, zijn moeilijk te vinden, waardoor het vuur wordt aangewakkerd tot de bewering dat de site oplichterij is.

Verifieerbare makelaars zijn vereist om niet alleen uw aanbetaling te beschermen, maar ook om uw winkansen te vergroten. Handelsbots zouden ook goed gereguleerd moeten zijn met hi-tech computeralgoritmen om inzicht te bieden in cryptohandel. Algoritmen zijn beter dan menselijke berekeningen, aangezien ze een grotere kans bieden om te winnen. Als de algoritmen echter niet bestaan ​​of nep zijn, zoals het geval is bij Crypto Capital, zijn handelaren beter in het analyseren van de handelspatronen zelf..

Zonder makelaars of een algoritme om big data te helpen analyseren, is Crypto Capital gewoon een andere website die uw zuurverdiende geld wil stelen. Als de oprichters meer klanten wilden krijgen, hadden ze misschien algoritmen moeten toevoegen die de nauwkeurigheid tot zelfs 99% kunnen verhogen, zoals het geval is bij Bitcoin Rush. Dergelijke hoge nauwkeurigheidsniveaus betekenen dat een handelaar geld kan verdienen in ongeveer negen van de tien handelspogingen.

Meer redenen waarom we het niet leuk vinden

Misschien wel het meest trieste als het op Crypto Capital aankomt, zijn de marketinginspanningen van affiliate marketeers om het platform populair te maken. Zoals het gezegde luidt, moet je geld uitgeven om geld te verdienen, ook al is het oplichterij. Een groot aantal mensen kwam meer te weten over Crypto Capital via spam-e-mail of een Crypto Capital-recensie zoals deze. Het voordeel van het kennen van het platform via het laatste is dat u geen geld verliest; in plaats daarvan krijgt u waardevolle informatie.

Spammail is zo verpakt dat uw hart sneller gaat kloppen van verwachting terwijl u bedenkt wat u met het verwachte prijzengeld gaat doen. Elke website die spam-mail gebruikt om reclame te maken voor zijn diensten, heeft een zeer grote kans om een ​​oplichtingssite te zijn. Om nog maar te zwijgen, nadat u uw geld op het handelsplatform heeft gestort, kunt u het niet opnemen. De enige optie die overblijft, is handelen, wat een zekere manier is voor de site-eigenaren om uw geld aan te nemen.

Het aanmeldingsproces dat wordt gebruikt door Crypto Capital is erg onveilig. Elke site die oplichters toestaat aanbiedingen op zijn platform te sturen, respecteert de veiligheid van zijn gebruikers niet. Behalve dat spamsites aanbiedingen kunnen plaatsen, probeert Crypto Capital ook geld van uw creditcard af te schrijven zonder uw toestemming. Bovendien hebben sommige details die nodig zijn tijdens het registratieproces geen zin. Hoewel het misschien een manier lijkt om ervoor te zorgen dat de website over alle benodigde informatie beschikt, is het ook een manier om al uw persoonlijke en bankgegevens te krijgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken..

Crypto Capital Review: eindoordeel

Zoals we eerder in deze Crypto Capital-recensie zeiden, hebben maar heel weinig mensen dit handelsplatform goedgekeurd. Alle online beoordelingen, evenals de hierboven genoemde aanwijzingen, zoals het gebrek aan makelaars of de onbeschikbaarheid van gebruikersveiligheid, zijn onweerlegbare eigenschappen van een zwendelrobot. Hoe kan een handelsbot zonder de juiste handelstechnologie komen? Als u uw geld niet wilt verliezen, sluit u dan niet aan bij dit of een verdacht crypto-handelsplatform.

Lees ook: Evercoin Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me