Evercoin Review 2021 – Voordelen en nadelen van cryptocurrency-portemonnee

Het dagelijkse gebruik van cryptocurrency is persoonlijker geworden naarmate het reguliere gebruik dramatisch toeneemt. En als zodanig groeit de behoefte aan meer persoonlijke betrokkenheid bij het beheer van digitale activa. Er zijn echter maar een paar wallets of exchanges die gebruikers de flexibiliteit bieden om hun digitale activaportefeuille te beheren zonder grote afwegingen tussen veiligheid en liquiditeit. Hier doen we een Evercoin-beoordeling om enkele van de functies te laten zien die het platform opvallen, en om inzicht te geven in de veiligheid ervan..

evercoin beoordeling

Tot nu toe zouden gebruikers van cryptocurrencies verschillende portefeuilles voor verschillende activa moeten gebruiken, wat lastig te beheren zou kunnen zijn. Bovendien kan het in veel gevallen een behoorlijke opgave zijn om het ene voor het andere te moeten inruilen; bijvoorbeeld dat Bob en Alice een transactie moeten uitvoeren tussen hen en Bob vraagt ​​om een ​​specifiek bezit dat Alice momenteel niet bezit, ze zou een uitwisseling moeten gebruiken om al het bezit dat ze heeft om te zetten in het relatieve bezit van Bob’s.

Het veel voorkomende probleem met het bovenstaande voorbeeld is de noodzaak om om te gaan met wisselkoersen, blockchain-transactiekosten, blockchain-bevestigingstijd, KYC-vertragingen (indien nodig, ervan uitgaande dat Alice momenteel geen rekening heeft met de uitwisseling van rente), wisselkoersen en tenslotte de tijd die het hele proces nodig heeft. Dit kan het gebruik van cryptocurrency nogal onaantrekkelijk maken. Met bijvoorbeeld Evercoin wordt de hindernis bij het beheren en overdragen van digitale activa tussen peers aanzienlijk verminderd.

Wat is Evercoin?

wat is evercoin

Heb je je ooit afgevraagd hoe Coinbase de go-to-app werd voor inwoners van de VS als het gaat om het gebruik van cryptocurrency. Het feit is dat het voor de meeste cryptocurrency-gebruikers gemakkelijk werd gemaakt om hun digitale activa in slechts een paar eenvoudige stappen te beheren, te verhandelen of over te dragen, maar het ondersteunt slechts een paar activa en bevat de privésleutels voor het geld van de gebruiker, waardoor de controle wordt weggenomen van de gebruiker. 

Afgezien van Coinbase zijn er nog een aantal andere cryptocurrency-portefeuilles, maar slechts een paar met de functies die op de Evercoin-platform. Dus wat is Evercoin, zou je kunnen vragen, vooral wanneer donateurs zoals Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, onlangs $ 1 miljoen hebben verzameld om de ontwikkeling van het platform te ondersteunen? In deze Evercoin-recensie hopen we te onderzoeken wat het platform interessant maakt voor grote namen in de cryptocurrency-industrie.

Evercoin is een product van Silicon Valley, een product dat kan worden beschouwd als een hybride portemonnee die de diensten van zowel een cryptocurrency-uitwisseling als een niet-bewarende portemonnee biedt. Het werd in 2017 opgericht door Talip Ozturk samen met 5 andere teamgenoten. Talip zou zijn ervaring hebben benut bij het creëren van Hazelcast – een open-source in-memory gedistribueerde database die populair is bij veel financiële instellingen – om de Evercoin-app te ontwikkelen, omdat hij heeft gezien hoe ontwrichtend het potentieel van open source-technologieën kan zijn in combinatie met gedistribueerde technologieën.

Het Evercoin-platform stelt gebruikers schijnbaar in staat om onderweg controle te hebben over hun digitale activa. Momenteel is het toegankelijk via een Android- of iOS-app. Het platform probeert te wedijveren met de beste cryptocurrency-uitwisselingen en bewaarplatforms om de beste ervaring te bieden voor de cryptocurrency-gebruiker die onderweg is.

De Evercoin-app

De Evercoin-app heeft een strak groen ontwerp met een markt, portemonnee, realtime crypto-naar-crypto-uitwisseling en een activiteitenlogboek waarmee een gebruiker naadloos door zijn gebruiksgeschiedenis kan navigeren. De app beschikt ook over een in-app-ondersteuningssysteem dat het voor een gebruiker gemakkelijk maakt om te communiceren met de technische ondersteuning op het platform als ze problemen ondervinden bij het beheren van hun bedrijfsmiddelen..

Installeer Evercoin op iOS

Installeer Evercoin op iOS

Op het moment dat deze Evercoin-recensie werd geschreven, ondersteunt de app momenteel ongeveer 19 cryptocurrencies, waaronder: 

 • USD Munt (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Rimpel (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Decred (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibyte (DGB)
 • TRON (TRX)

Het platform heeft ook beloofd ondersteuning toe te voegen voor meer ERC-20-tokens.

Evercoin Review: de voordelen

Het allereerste dat opvalt, is dat de app een niet-bewarende portemonnee is waarmee gebruikers controle hebben over hun geld terwijl ze de privésleutel beheren.

Het platform elimineert de registratiehindernis die vaak de meeste gebruikers beperkt die hun privégegevens niet met exchanges willen delen. Met andere woorden, gebruikers kunnen de service van het platform onderweg gebruiken, aangezien deze is ontworpen om een ​​bepaald niveau van anonimiteit te bieden. Er zijn echter accountlimieten die alleen kunnen worden ontgrendeld wanneer KYC-niveaus zijn gewist.

In tegenstelling tot de meeste cryptocurrency-uitwisselingen of portefeuilleservices die vragen om registratie en identiteitsverificatie voordat de services op het platform worden gebruikt, stelt de Evercoin-app gebruikers in staat om de service na het downloaden te gebruiken zonder dat ze hoeven te wachten op hun registratie of KYC. verificatieproces te voltooien.

Een ander belangrijk kenmerk is een limietorder, een optie waarmee gebruikers kunnen bepalen tegen welke prijs een activum moet worden verhandeld als de huidige marktprijs ongunstig is, zoals laag kopen en hoog verkopen, een coole manier om winst te maken op een vluchtig zeil. Deze functie is een zeldzaam goed op de meeste mobiele portefeuilles en onderscheidt deze hybride portemonnee zeker.

Handelaren kunnen profiteren van de prijswaarschuwingsfunctie om hen in staat te stellen prijsveranderingen bij te houden in plaats van de hele dag naar de grafiek te staren. Live ondersteuning in de app waarmee gebruikers hun problemen in realtime kunnen communiceren en niet per se de app hoeven te verlaten.

Evercoin Review: de nadelen

De vergoedingsstructuur is niet goed omschreven, omdat de wisselkoersen vaak in de tarieven worden geprijsd tijdens het uitwisselen van activa, en een misverstand door nieuwkomers in de cryptocurrency-wereld kan een enorme uitschakeling zijn. Wie wil er immers hogere vergoedingen betalen? Niemand!

De tweede keerpunt kan het feit zijn dat er beperkte gateways zijn om te converteren tussen fiat en cryptocurrency. Het kopen van cryptocurrencies met fiat (USD) is momenteel alleen toegankelijk voor 10 Amerikaanse staten door de bankstorting van de gebruiker te koppelen. Hoewel het platform belooft in de toekomst meer banken uit te rollen, kan dit in de tussentijd gebruikers naar andere platforms sturen om hun activa te kopen en vervolgens terug te komen en op de Evercoin-app op te slaan – een beetje te veel gedoe..

Is Evercoin veilig?

Als onderdeel van de grote uitdagingen in de cryptocurrency-industrie – ondanks de belofte van decentralisatie en de eindeloze mogelijkheid om naadloos transacties te verrichten met grotere snelheid en met lagere kosten dan bestaande financiële systemen; de beveiliging en controle van digitale activa op een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling is altijd een zorg geweest voor huidige gebruikers en ook een enorm afschrikmiddel voor nieuwe gebruikers.

Vóór de rave van mobiele portemonnee-apps of harde portemonnees, moesten de meeste eigenaren van cryptocurrency crypto-uitwisselingen vertrouwen om hun geld vast te houden en dit bracht veel problemen met zich mee, omdat het de gebruiker blootstelt aan risico’s zoals verlies van geld door hacking of misschien vanwege tot illiquiditeit. Daarom moet elke bewaar- of uitwisselingsservice voor cryptocurrency aan een bepaalde standaard voldoen om als veilig voor gebruik te worden beschouwd.

Dus, is Evercoin veilig voor gebruik? Na het doornemen van deze Evercoin-beoordeling, is de beste manier om dit zeker te bepalen, te overwegen wat het platform voorstelt en ze vervolgens te matchen met realtime gebruikerservaringen, wat de perfecte graadmeter kan zijn om de sterke en zwakke punten van het platform te onderstrepen..

De iOS-versie van de app heeft veel lofbetuigingen ontvangen met een score van 4,7 uit 5 op basis van 2,6k-beoordelingen in de Apple App Store. Op het Android-platform, een gemiddelde beoordeling van 4,0 van de 5 uit 132 beoordelingen, met slechts een paar klachten over bugs die de ondersteuning aansprak, konden worden opgelost door de app bij te werken, en anderen klaagden ook over het verlies van geld vanwege hoge kosten, misschien vanwege onduidelijkheid over hoe de vergoedingsstructuur op het platform werkt.

Algemeen oordeel

Gebruikersomgeving: Vriendelijk en makkelijk in gebruik.

Beveiliging van fondsen: Gebruikers bezitten en hebben controle over de privésleutel.

Liquiditeit: Onmiddellijke uitvoering van de bestelling, met uitzondering van de functie Limietbestelling, wordt gebruikt.

Ondersteuning: Live en actieve ondersteuning.

KYC-vereisten: Ja, voor hogere transacties.

Transactielimieten:

 • Wissel voor niveau 1 $ 0 / dagelijks in
 • Voor niveau 2, ruil $ 100.000 / dagelijks; Bankaankopen $ 1.000 / wekelijks; Bankopnames $ 1.000 / dagelijks [ID-verificatie vereist].

Evercoin-kosten: De vergoeding is verwerkt in de wisselkoers en varieert van 0,5-0,8% van de transactie.

Lees meer: ​​Hoe crypto te kopen met USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me