Gatehub Review: nog steeds een veilige webportemonnee om te gebruiken in 2021?

In deze Gatehub-recensie analyseren we het platform op basis van de volgende criteria, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het al dan niet veilig gebruiken van Gatehub voor uw crypto-activiteit. We zullen Gatehub evalueren aan de hand van de volgende criteria; bruikbaarheid, vergoedingen, partnerschappen, beveiliging (de beruchte Gatehub-hack) en we zullen zelfs kijken naar Gatehub-alternatieven als u ervoor kiest om ze niet te gebruiken.

Klaar om te beginnen?

Wat is Gatehub?

gatehub recensie

Gatehub is een online webportemonnee-platform dat een aantal populaire cryptocurrencies ondersteunt, maar ook sterktes zoals USD. Net als de meeste van de momenteel ontwikkelde crypto-portemonnee-platforms, heeft Gatehub ook een eigen ingebouwde crypto-uitwisseling. Dit betekent simpelweg dat u met het Gatehub-platform crypto en fiat kunt opslaan en verhandelen.

Het Gatehub-portemonnee-platform is online en is alleen toegankelijk via internet met een desktopapparaat (Windows, Linux of Mac) of een mobiel apparaat (Android of iOS).

In 2014, toen Gatehub voor het eerst werd gemaakt, werd het uitsluitend ontwikkeld voor de cryptocurrency Ripple (XRP). Maar met de tijd en verdere vooruitgang in zijn ontwikkeling, ondersteunt het nu andere munten.

Gatehub is ontwikkeld door Gatehub Ltd, een in het VK gevestigd multinationaal fintech-bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van financiële diensten en producten, waaronder een op blockchain gebaseerd wereldwijd afwikkelingssysteem, een op interledger gebaseerd betalingsschema, een digitale portemonnee, een connector en een gateway-service..

Met Gatehub kunt u cryptocurrencies ontvangen, verzenden en opslaan. Het wordt veel gemakkelijker als de overdracht tussen twee Gatehub-gebruikers plaatsvindt, omdat de afzender alleen de Gatehub-gebruikersnaam van de ontvanger hoeft in te voeren om een ​​naadloze en ongecompliceerde overdracht te maken. Deze functie van Gatehub zou kunnen ontbreken in andere crypto-portemonnee-platforms als een vergelijking moet worden uitgevoerd.

Gatehub is gebouwd voor crypto-gebruikers – crypto-gebruikers en -handelaren, om hen in staat te stellen eenvoudig ripple (XRP) en andere cryptocurrencies op te slaan en over te dragen tussen andere Gatehub-gebruikers en ook naar andere crypto-portefeuilles of -uitwisselingen..

Hoe werkt Gatehub Wallet?

Zoals eerder vermeld in deze Gatehub-recensie, is Gatehub in eerste instantie ontwikkeld om alleen Ripple (XRP) te ondersteunen. Maar momenteel ondersteunt Gatehub in totaal 8 verschillende cryptocurrencies (inclusief Ripple). De rest van deze munten zijn Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) en Ethereum Classic (ETC).

Gatehub ondersteunt ook fiat. Het wordt geleverd met een ingebouwd betalingsgateway-systeem dat het storten van fiat mogelijk maakt. Dit betekent simpelweg dat u eenvoudig geld op uw Gatehub-account kunt storten met een bankrekening door een bankoverschrijving te doen via SEPA of SWIFT..

Dit ingebouwde betalingsgateway-systeem ondersteunt momenteel USD, JPY, EUR en CNY. Maar u moet een KYC-verificatieprocedure doorlopen voordat u de fiat-functie kunt gebruiken en geld kunt storten via uw bankrekening..

gatehub recensie

Deze verificatieprocedure vereist wat gedetailleerde informatie over u als individu of bedrijf als u zich registreert en verifieert als een rechtspersoon. Vervolgens het uploaden van vereiste documenten, waaronder kopieën van elk geaccepteerd identificatiedocument en het bewijs van adres van uw persoon of bedrijf met behulp van een bankafschrift of een goedgekeurd document voor energierekeningen dat beschikbaar is.

Een bijzonder minpunt van deze verificatieprocedure is dat het een paar dagen kan duren voordat uw account is geverifieerd, dus het is liever geen erg goede benadering als u van plan bent om een ​​bepaalde munt direct te kopen nadat u een Gatehub-account hebt gekregen. om uw account te financieren met cryptocurrency totdat uw account is geverifieerd.

In tegenstelling tot de meeste wallets die verschillende vormen van bankoverschrijvingen accepteren, is Gatehub beperkt tot alleen SEPA en SWIFT en accepteert het zelfs geen stortingen via bankpassen en creditcards..

Afgezien van deze tekortkomingen onderscheidt Gatehub zich als een klassieke crypto-portemonnee door zijn fiat-stortingsondersteuning. Bovendien is Gatehub met zijn gebruiksvriendelijke portemonnee-interface en de website in het algemeen zeer gemakkelijk te gebruiken, in combinatie met de huidige ondersteuning van andere populaire munten, afgezien van Ripple, het perfecte portemonnee-platform voor beginnende cryptovaluta en andere gebruikers die dat niet zijn. gebruikt om technische details te porten.

Afgezien van de crypto- en fiat-portemonnee-voorziening, wordt het Gatehub-platform ook geleverd met een uitwisseling waar de gebruikers hun munten intern kunnen verhandelen voor andere munten tegen een gemiddelde handelsvergoeding zonder gedoe en zonder dergelijke munten naar een uitwisseling te hoeven overboeken..

Gatehub-vergoedingen

Gatehub-vergoedingen bestaan ​​uit de handelskosten, stortingskosten en opnamekosten.

De handelskosten zijn gemarkeerd op 0,30% vlak, wat betekent dat zowel de makers als de nemers bij elke handelstransactie 0,30% van het totale bedrag van de transactie als vergoeding aan Gatehub betalen..

De aanbetalingskosten zijn niet vast maar variëren. Het hangt allemaal af van de methode die de gebruiker gebruikt om geld op de Gatehub-account te storten.

De opnamekosten zijn vastgesteld op 0.005BTC voor opnames van BTC.

Het opzetten van een Gatehub-account is echter gratis, stortingen met SEPA zijn ook gratis. Maar er is een ripple-vergoeding van 0,2% op XRP-transacties en er moeten minimaal 20 ripples worden bewaard als het basissaldo voor de ripple-portemonnee om deze actief te houden, net als bij andere XRP-portefeuilles..

Gatehub-partnerschappen

Gatehub als XRP-grootboekgateway is in oktober 2019 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Coil.

Dit maakt Coil verantwoordelijk voor het aanbieden van een nieuwe op Interledger gebaseerde stortingsmethode voor Gatehub- en coil-gebruikers, waardoor makers van inhoud op hun beurt geld kunnen verdienen met hun websites en in realtime betaald kunnen worden. Dus in dit geval biedt Coil het nieuwe op interledger gebaseerde betalingsschema en doet Gatehub XRP-betalingen aan de makers van inhoud op Coil. Dit is een grote ontwikkeling voor zowel Coil, Gatehub als het blockchain-ecosysteem in het algemeen.

Is Gatehub veilig? 

Een heel belangrijk onderdeel van deze Gatehub-review is de beveiliging van het platform.

Volgens het Mozilla-observatorium scoort Gatehub B op het gebied van beveiliging. Deze beveiligingsscore is meer dan de gemiddelde score in vergelijking met andere wallets en handelsplatforms.

Gatehub heeft verschillende beveiligingsfuncties geïmplementeerd om accounts te beveiligen, waaronder 2FA-codes, e-mailbevestiging van nieuwe IP-adressen en nieuwe apparaten, autorisatie en niet-autorisatie van apparaten, en ook het verstrekken van een toegangslogboek, dat gebruikers helpt bij te houden wanneer en waar hun accounts werden geopend om eventuele verdachte toegang gemakkelijk te identificeren.

Gatehub-hack

Een Gatehub-recensie uit 2019 is niet compleet zonder kennis te nemen van deze grote maar negatieve gebeurtenis die het Gatehub-portemonnee-platform trof. Ergens in 2017 had Gatehub enkele beveiligingsproblemen met hun systemen en er was een vermeende hack op de gecentraliseerde servers.

Er werd gemeld dat deze gebeurtenis ongeveer 80 tot 90 Gatehub-gebruikers trof en dat ongeveer 23,2 miljoen XRP-munten ter waarde van ongeveer $ 9,5 miljoen werden gestolen.

Gatehub legde echter een verklaring af waarin hij de hack erkende, maar met een weigering om gestolen geld terug te betalen, waarin stond dat het ontbrekende geld afkomstig was van persoonlijke accounts en dat gold ook voor het hacken van een persoonlijk account..

Ik denk dat dit evenement ons er altijd aan zal herinneren dat geen enkele portemonnee 100% veilig is, vooral online web- en applicatieportefeuilles.

Gatehub-alternatieven:

Hier is nog een belangrijk punt in deze Gatehub-recensie.

Op het gebied van wallets zijn ShapeShift, Wipplex, Atomic, Exarpy en Guarda leuke alternatieven voor XRP en andere door Gatehub ondersteunde munten.

Op het gebied van het uitwisselen van XRP en andere door Gatehub ondersteunde munten, waaronder fiat, Coinbase, Binance, Poloniex en Bitstamp, staan ​​bovenaan als alternatieve uitwisselingen.

Gatehub Review Conclusie:

Gatehub is een betalingsgateway voor XRP-grootboek die de ontvangst, opslag, overdracht en zelfs handel in XRP, fiat en andere ondersteunde cryptocurrencies mogelijk maakt. Het is een klassiek platform voor het uitwisselen van portemonnees en zeer sterk aanbevolen voor beginners vanwege de gebruiksvriendelijke functie.

Om te beginnen hoef je alleen maar de officiële site van Github te bezoeken, je aan te melden met een persoonlijk e-mailadres en een zeer sterk wachtwoord en vervolgens je e-mail te bevestigen. Vergeet niet de vereiste vakjes aan te vinken en uw geheime persoonlijke herstelsleutel veilig op te slaan.

U kunt meer informatie over Gatehub krijgen door het Startpagina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me