Huobi Exchange Review 2021: veiligheid, beveiliging en functies onderzocht

Huobi Global is een in Singapore gevestigde cryptocurrency-uitwisseling, opgericht in het jaar 2013 na de toenmalige toenemende acceptatie van blockchain en cryptocurrencies, plus de noodzaak om platforms te hebben waarop verschillende cryptomunten en -tokens kunnen worden verhandeld. Huobi als een woord in het Mandarijn betekent “valuta”, wat letterlijk Huobi-uitwisseling uitlegt als een wisselkantoor. Lees deze volledige Huobi-uitwisselingsrecensie hieronder om u een beter begrip te geven.

Over Huobi Exchange

huobi exchange recensie

Vanaf 2013, het jaar van oprichting tot 6 datum, Huobi evolueert voortdurend, meer dan de meeste andere grote beurzen in zijn tijd op de markt. Voorafgaand aan het hardhandig optreden van cryptovaluta in China, was Huobi goed voor bijna 90 procent van de bitcoinhandel, aangezien het tot de top drie van crypto-uitwisselingen behoorde dan in China, en in feite de grootste en meest actieve cryptomarkt in China.. 

Snel vooruit naar na het Chinese verbod op crypto- en bitcoinhandel, Huobi blijft gefocust op nieuwe bedrijfsmodellen die meer crypto-naar-cryptohandel mogelijk maken, heeft diensten gelanceerd in de VS en is evenzeer bezig met rebranding en upgrade met nieuwere beurshandelmodellen zoals decentralisatie en peer-to-peer-handel. 

Momenteel behoort Huobi nog steeds tot ‘s werelds top 10 van grootste beurzen op basis van handelsvolume, en scoort hij ook hoog op andere relevante gebieden, zoals prestige en marktliquiditeit, met meer dan 510 geverifieerde actieve markten, meer dan 20 niet-geverifieerde markten en meer dan 90 cryptocurrencies die op de beurs zijn genoteerd.. 

Huobi-uitwisseling werd gemaakt als een crypto-uitwisseling voor adoptanten en handelaren van cryptocurrency, om een ​​platform te zijn waar munten gemakkelijk konden worden ingewisseld voor andere munten. Hoewel Huobi een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling is, ligt de focus op de Aziatische markten, met kantoren in Japan, Korea en Hong Kong, evenals een hoofdkantoor in Singapore. Het Huobi China-kantoor is echter gehandhaafd als een blockchain-advies- en onderzoeksplatform.

Is Huobi veilig?

Huobi is actief sinds de oprichting in 2013 en heeft geen grote inbreuk op de beveiliging, hack of verlies van gebruikersgelden gehad. Ze worden geacht de best practices van de cryptocurrency-uitwisselingsindustrie te volgen als het gaat om beveiliging, aangezien ze naar schatting 98 procent van de gebruikte vondsten op elk moment in de koude opslag bewaren en ook een ‘beleggersbeschermingsfonds’ hebben dat kan worden gebruikt om de getroffen gebruikers te vergoeden. in het geval van een hack. 

Is Huobi Pro legitiem?

Ja, Huobi Pro is en blijft legitiem en veilig voor populaire recensies en beoordelingen. Huobi Pro is een van de actieve partners van Huobi Global. 

HUOBI-FUNCTIES 

HUOBI-FUNCTIES

Portemonnee:

Huobi heeft portemonnees beschikbaar gesteld voor alle munten en tokens die worden ondersteund en verhandeld op de beurs. Elke individuele gebruiker heeft een specifieke portemonnee voor elke munt en een specifiek openbaar en privé-adres dat ook aan hen is toegewezen. 

Wisselkosten:

Huobi heeft een handelsvergoeding van 0,2 procent voor elke transactie die wordt gedaan door zowel makers als nemers voor een handelsvolume van minder dan 5 miljoen. De handelskosten nemen af ​​bij een toenemend handelsvolume, en bedragen 0,015 procent voor makers en 0,025 procent voor nemers wanneer het handelsvolume tot 300 miljoen en hoger is. 

huobi-wisselkosten

Opnames en stortingen:

Huobi Global heeft een fiat-functie voor stortingen en opnames, het accepteert alleen cryptocurrency-stortingen en staat ook cryptocurrency-opnames toe voor al zijn gebruikers, hoewel het een fiat-handelsfunctie heeft, waarbij sommige munten zoals BTC, ETH en XRP kunnen worden gekocht met fiat via creditcards, debetkaarten, enz. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor zowel stortingen als opnames. De stortingen en opnames worden binnen enkele minuten gedaan, hoewel het aantal bevestigingen varieert met cryptocurrencies. Er zijn ook opnamelimieten die ook variëren met verschillende accounts, op basis van de cryptocurrency die wordt opgenomen en of de gebruiker een geverifieerde gebruiker is. 

KYC:

Dit is een ander belangrijk kenmerk in de Huobi Exchange-recensie. Huobi heeft een niet-strikte KYC / AML-vereiste-functie beschikbaar. Dit betekent dat niet alle gebruikers verificatie hoeven te ondergaan, hoewel Huobi zich het recht voorbehoudt om verificatie van al haar gebruikers te eisen in het geval van een speciaal geval of om hogere opnamelimieten te ontgrendelen voor dagelijkse opnames..

Huobi-app:

Huobi heeft ook een app die het voor zijn gebruikers een stuk gemakkelijker maakt om erop te handelen. De app is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. 

Regulatie:

Bij het nemen van een Hobo-uitwisselingsbeoordeling zijn de wettelijke verplichtingen ook een belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden. Huobi Global is opgericht op de Seychellen en wordt gereguleerd volgens de wettelijke vereisten van de Seychellen. Door Huobi te gebruiken, bent u verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat u zich houdt aan de relevante wet- en regelgeving die is vastgesteld door uw eigen rechtsgebied, waarin Huobi mogelijk niet legaal of gereguleerd is in. 

Huobi-partners:

huobi-partners

Huobi Global heeft partners over de hele wereld en heeft weinig andere uitwisselingen die door hun partners worden beheerd. Er is de Huobi Pro, de Huobi HBUS, hun Amerikaanse strategische partner, Huobi Korea, en Huobi Pool Eco Exchange.

In deze Huobi-uitwisselingsrecensie blijft een van de belangrijkste functies die de gebruikers leuk vinden de 24/7/365 klantenservice, gevolgd door toegang tot een breed scala aan cryptomunten en tokens, en ook zijn pre-trade onderwijsprogramma’s voor nieuwe gebruikers. De nadelen blijven grotendeels het feit dat ze losjes gereguleerd zijn, waardoor de handel op Huobi Global grotendeels op risico van de gebruiker gebeurt, plus het feit dat ze eerder zijn beschuldigd van het vervalsen van handelsvolumes op de beurs. 

EEN HUOBI-ACCOUNT GEBRUIKEN 

Om een ​​account aan te maken, ga je eerst naar de website van de beurs – https://www.huobi.br.com, klik op “account aanmaken”, vul uw gegevens correct in, vooral uw telefoonnummer omdat u dit na de etappe niet meer kunt wijzigen, stuur uw gegevens en bevestig vervolgens uw telefoonnummer en e-mail. 

Zorg ervoor dat u eerst uw account beveiligt door een sterk wachtwoord te kiezen en ook 2FA te activeren. 

U kunt dan storten door naar “Saldi” te gaan, de valuta te selecteren en het adres te kopiëren. 

Bij het opnemen ga je ook naar “Saldi”, selecteer de valuta, toets het adres en het bedrag in en klik op “opnemen”. Voer de codes in die nodig zijn wanneer het beveiligingsverificatievenster verschijnt en klik vervolgens op “bevestigen”.

Om te handelen, klikt u op “Ruilen” om u naar de marktenpagina te brengen met een orderboek, prijsgrafiek en opties voor kopen / verkopen / stoplimieten. U kiest vervolgens uw gewenste valuta en koopt of verkoopt ze.

ALTERNATIEVEN VOOR HUOBI

In deze Huobi-uitwisselingsreview zullen we ook enkele alternatieven voor Huobi Global weergeven op basis van grootte, volume, liquiditeit en een aantal ondersteunde munten. Ze omvatten Coinbase, Kraken, Coincheck, Koinim, RippleFox, Nock en OkCoin. 

GEVOLGTREKKING 

Deze Huobi-uitwisselingsrecensie laat zien dat Huobi-uitwisseling een veilig en solide uitwisselingsplatform is voor een breed scala aan cryptocurrencies. Het heeft een geweldige gebruiksvriendelijke interface, sterke opslag, een interventiefonds voor gebruikers in geval van negatieve eventualiteiten en ook een uitwisselingsapplicatie beschikbaar voor Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten. 

Afrondend, ondanks de losse regelgevende beperkingen en andere nadelen die Huobi misschien lijkt te bezitten, is het nog steeds een prachtige uitwisseling om op te handelen en een van de sterk aanbevolen onder andere uitwisselingen van cryptocurrency en digitale activa. 

Lees ook:

  • Coinswitch recensie
  • LATOKEN recensie
  • CoinExchange recensie
  • Gatehub recensie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me