LATOKEN Review: de beste cryptocurrency-uitwisseling in 2021?

Er zijn meer dan 2.800 cryptocurrency-activa met een cumulatieve markt van meer dan 20.960 paren die verhandelbaar zijn op meer dan 250 cryptocurrency-uitwisselingen. Misschien, als u nieuw bent in de cryptocurrency-industrie en misschien de gebruikelijke vraag stelt: waarom zijn er zoveel uitwisselingen? In het onderwerp van vandaag zullen we dieper ingaan op LATOKEN recensie voor uw gemak. 

Het simpele antwoord is ‘twee redenen: liquiditeit en jurisdictie’. In deze LATOKEN-recensie wordt onderzocht hoe u LATOKEN-uitwisseling, het oorspronkelijke activum – LA-token en LATOKEN-vergoedingen kunt gebruiken. Een verdere evaluatie van mogelijke beschuldigingen van LATOKEN-zwendel zal zowel nieuwe als oude gebruikers helpen hun lot te evalueren.

latoken recensie

Wat is LATOKEN?

Dus wat is LATOKEN of waarom LATOKEN-uitwisseling gebruiken? De LATOKEN is een liquid asset token (LAT) -platform dat is ontwikkeld om cryptocurrency-gebruikers in staat te stellen hun portefeuilles te diversifiëren door hen toegang te geven tot zowel echte als virtuele activa die getokeniseerd en verhandelbaar waren op de beurs.

Het in Estland gevestigde platform werd in 2017 opgericht door CEO Valentin Preobrazhensky samen met 3 andere gerenommeerde teamleden totdat ze uitgroeide tot meer dan 35 leden. Vanaf het begin week de missie van de LAT iets verder af van de bestaansreden van een traditionele cryptocurrency-uitwisseling, althans dat is wat hun oorspronkelijke missieverklaring voorstelde. Het moest dienen als een multi-asset crypto-handelsplatform, maar in de loop van hun ontwikkeling werd de beurs meer een cryptocurrency-uitwisselingsplatform – voornamelijk bezig met virtuele handel in activa..

De uitwisseling trok belangrijke figuren aan in de vroege ontwikkelingsfase, met de zetels van de adviesraad gevuld met Kenneth Goodwin, de voormalige Senior Compliance Advisor van de Chief Compliance Officer van de Amerikaanse Federal Reserve Bank..

Tijdens de vroege ontwikkelingen probeerde het ambitieuze LAT-platform aandelen van blue chip-bedrijven zoals Apple, Amazon en Tesla te tokeniseren, evenals grondstoffen zoals olie, goud en zilver. Het doel was om toegang te krijgen tot activa ter waarde van triljoenen dollars, waaronder 5 soorten onroerend goed: aandelen, onroerend goed, leningen, grondstoffen en kunstwerken..

Ze ondervonden echter enkele problemen, en misschien als gevolg van regelgeving, financieringsbeperkingen en mogelijk de bearish trends van de cryptocurrency-markt, is hun visie mogelijk tot stilstand gekomen..

Hoewel het LAT-uitwisselingsplatform zijn belangrijkste doelstellingen nog niet heeft bereikt, heeft het in zijn begindagen nogal wat dingen bereikt:

LATOKEN Exchange

Hoewel de LAT-beurs misschien een aantal van zijn vroege lusters heeft verloren, bevindt hij zich nog steeds in de top 20 van beurzen op basis van het aangepaste 24-uurs handelsvolume. Het registreert een gemiddeld dagelijks volume van $ 1 miljard USD aan transacties op 380 handelsmarkten.

Hoewel handelsvolume alleen geen goede manier is om de prestaties van cryptocurrency-uitwisselingen te meten, aangezien er recentelijk steeds meer beschuldigingen zijn van wash-handel en nepvolumes op cryptocurrency-uitwisselingen. Men kan verder gaan om de bruikbaarheid van de uitwisseling, de kwaliteit van de projecten die worden vermeld, en de beveiligingsfuncties en het KYC / AML-beleid van de uitwisseling te beoordelen..

IEO Launchpad DEX

De uitwisseling heeft ook een Launchpad voor startups om hun eerste uitwisselingsaanbiedingen uit te voeren. Uit gegevens blijkt dat in totaal 400.000 gebruikers toegang hebben gehad tot het IEO-platform en hebben geïnvesteerd in meer dan 130 startups, waardoor het een van de succesvolle Launchpads is die er zijn. Het heeft onlangs ook de publieke bètafase van zijn gedecentraliseerde beurs vrijgegeven, hoewel het nog niet lijkt te werken omdat er geen handelsgeschiedenis is; bovendien zijn gebruikers beperkt in stortingen en opnames.

Gebruikerservaring

De gebruikersinterface is een meertalig platform en is toegankelijk in het Engels, Chinees, Koreaans, Vietnamees en Indonesisch. De taalvoorkeur kan worden gewijzigd in het vervolgkeuzemenu rechtsboven op de pagina.

De LATOKEN-uitwisseling is niet ingewikkeld omdat het een eenvoudige bestemmingspagina heeft van waaruit gebruikers toegang hebben tot het handelsplatform, het IEO Launchpad, de portemonnee, LA airdrop en LADEX. Het bevat ook een ondersteuningspagina met helponderwerpen die zijn samengesteld als FAQ’s die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen tijdens het gebruik van de exchange..

Voor meer gecompliceerde problemen die niet in de veelgestelde vragen worden behandeld, kunnen gebruikers contact opnemen met de algemene ondersteuning door een offline ticket te maken of door contact op te nemen met het ondersteuningsteam via de officiële e-mail of via de Telegram-messenger.

Handelen op LATOKEN Exchange

latoken uitwisseling

Zodra een account is aangemaakt, kan de stortings- en opnameknop worden geopend in de rechterbovenhoek van de pagina. Handelsparen zijn onder meer BTC, ETH, LA, USDT, TRX en TURBO. Stortingen en opnames door Fiat, evenals handel, worden momenteel niet geactiveerd op het platform.

Het storten van activa is meestal afhankelijk van het blockchain-netwerk, maar tijdens het opnemen doorloopt de transactie verschillende beveiligingscontroles om ervoor te zorgen dat de gebruiker voldoet aan het opnamebeleid van het platform..

Een aanvankelijke opnamelimiet van 24 uur van 1.000 USD in cryptovaluta wordt op een Tier 0-account geplaatst. Voor Tier 1- en 2-accounts. Gebruikers moeten verschillende verificatiestappen voor Know Your Customer (KYC) doorlopen voordat ze respectievelijk 10.000 en 100.000 USD mogen opnemen. Meer nog, voor gebruikers met Tier 2-accounts, mogen ze fiat-opnames en stortingen afhandelen en krijgen ze toegang tot tokenverkopen op de beurs.

Voor Tier 3-accounts (momenteel uitgeschakeld) hebben gebruikers het voorrecht om tot 500.000 USD aan cryptovaluta per dag op te nemen. Deze VIP’s krijgen ook zonder beperkingen toegang tot volledige platformfuncties.

Beveiligingsfuncties

Verschillende LATOKEN-recensies melden dat het platform een ​​Advanced Encryption Standard (AES-256) -algoritme gebruikt om zijn portemonnees te beveiligen. Meer nog, de databases die accountwachtwoorden bevatten, zouden gecodeerd zijn met Salted SHA-256.

Voor de veiligheid van fondsen bevat het platform de privésleutels van de uitwisseling – dit is een gecentraliseerde uitwisseling, en houdt het geld van alle gebruikers vast in een warme of multi-sig koude portemonnee die toegankelijk is voor het team. Fondsen die op beurzen zijn opgeslagen, plaatsen de activa van gebruikers in het vizier van kwaadwillende actoren zoals hackers, aangezien cryptocurrency-uitwisselingen vaak hun doelwit zijn. Misschien zullen gebruikers, wanneer de LADEX volledig operationeel is, vrijelijk het gebruik van hun activa kunnen controleren zonder bang te hoeven zijn dat dit in gevaar wordt gebracht op de uitwisseling..

Gebruikers kunnen hun accounts verder beschermen en toegang door derden voorkomen door e-mail- en telefoonverificaties in te stellen, evenals een Google-app-authenticator.

Beleid van LATOKEN KYC / AML

Zoals bij de meeste uitwisselingsplatforms, is LATOKEN-uitwisseling KYC- en AML-compatibel. Meer nog, omdat ze een in Estland gevestigd bedrijf zijn, zouden ze voldoen aan het KYC- en AML-beleid van het rechtsgebied.

LATOKEN-kosten

Tijdens het handelen zijn de LATOKEN-vergoedingen vastgesteld op 0,05% voor alle paren van het LA-token, terwijl een vergoeding van 0,1% is vastgesteld voor makers of nemers voor alle andere handelsparen. Er zijn geen aanbetalingskosten, maar voor opnames stelt het platform een ​​dynamische vergoeding in op basis van het blockchain-netwerk.

LATOKEN Cryptocurrency

De LATOKEN-uitwisseling heeft zijn eigen hulpprogramma, het LA-token, dat is ontworpen om transacties te vergemakkelijken, zowel als koersvaluta als om transactiekosten op het platform te verrekenen. De LATOKEN-beurs voerde zijn eerste muntenaanbieding uit in 2017, waar het ongeveer 20 miljoen USD ophaalde door meer dan 57 miljoen LA-tokens te verkopen.

Er zijn momenteel ongeveer 380 miljoen LA-tokens in omloop op een totale voorraad van 400 miljoen en een maximale voorraad van 1 miljard tokens. Volgens Etherscan.io, het LA-token wordt momenteel gedistribueerd naar meer dan 4.300 adressen, waarbij LATOKEN ongeveer 84% van de totale distributie in handen heeft. LATOKEN laat LA-token uit via zijn gemeenschapstaken.

In het begin stond LA-token genoteerd op andere beurzen, waaronder KuCoin, OkEx, Coinexchange, HitBTC, EtherDelta, BigOne; echter, cryptocurrency-gegevensprovider CoinMarketCap rapporteert nu slechts 2 andere uitwisselingen behalve de native exchange waar LA-token wordt vermeld: HitBTC en CoinExchange.

LATOKEN Scam Beschuldigingen

Het is in de branche niet vreemd dat mensen een project een oplichterij noemen, vooral als het project niet aan de verwachtingen voldoet. De legitimiteit van dergelijke claims, evenals het aantal mensen dat door een project wordt gekwetst, vereist echter een due diligence-onderzoek van de vermogensbezitters. Dit deel van de LATOKEN-recensie kijkt naar verschillende feedbacks van de cryptocurrency-gemeenschap en houdt rekening met de real-time gebruikerservaringen om te bepalen of LATOKEN veilig is om op te handelen.

Tijdens het scannen op mogelijke beschuldigingen van LATOKEN-zwendel, kwamen de meest voorkomende klachten van gebruikers die problemen hadden met de klantenondersteuning wanneer transacties fout gingen, vooral vanwege stortingsfouten. Meer nog, andere gebruikers klaagden dat LATOKEN zwendelprojecten vermeldde, wat misschien de due diligence van de beurs in twijfel trekt. Hoewel, na notering, sommige projecten ondermaats presteren en na een tijdje geen handelstransactie winnen; daarnaast zijn er tal van andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden als de prijzen van activa bij een daling van de beurs.

LATOKEN Review: de voordelen

 • De beurs heeft een goede liquiditeit en staat qua dagelijks handelsvolume in de top 100 van beurzen.
 • De gebruikersinterface is goed vereenvoudigd, zodat zelfs nieuwkomers snel hun weg kunnen vinden.
 • Het slagingspercentage en de blootstelling van de IEO kunnen potentiële klanten aantrekken.

LATOKEN recensie: de nadelen

 • Als twijfelachtige activa op de beurs worden genoteerd, verlaagt de reputatie van de LATOKEN-beurs.
 • Te veel van het circulerende aanbod van het LA-token is in handen van de beurs.
 • Slechte ondersteuning maakt het moeilijk om erop te vertrouwen dat resoluties onmiddellijk worden uitgevoerd als gebruikers problemen ondervinden.
 • Beschuldigingen van LATOKEN-zwendel die suggereren dat washandel nieuwe gebruikers kan afschrikken als de volumes misleidend zijn.
 • Te veel slechte LATOKEN-recensies zijn een enorme afschrikfactor.
 • Er zijn momenteel geen fiat-gateways geïntegreerd met de centrale.

Lees verder:

 • Huobi Exchange recensie
 • Coinone recensie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me