Profit Trailer Review 2021 [geautomatiseerde crypto-handelssoftware]

Handel in cryptovaluta’s en investeringen zijn de afgelopen jaren populair geworden doordat meer reguliere deelnemers belangstelling tonen voor alternatieve markten. Zelfs institutionele beleggers zijn begonnen hun aandacht te richten op het opnemen van digitale valuta als onderdeel van hun beleggingsportefeuille.

Om hun verdienpotentieel te maximaliseren, zijn sommige handelaren begonnen met het gebruik van handelsbots om hun handelsactiviteiten te optimaliseren. Handelsbots werken volgens een gedefinieerde set regels die de operator (mens) duidelijk moet definiëren en in de bot moet programmeren. Deze voorwaarden stellen de bot in staat om eenvoudige tot zeer complexe koop- en verkooporders uit te voeren.

Een complex web van afdekkingstransacties en defensieve handel tot stand brengen. Winsttrailer is een handelsbot ontworpen voor nieuwe en gevorderde gebruikers. Profit Trailer kan een krachtig hulpmiddel zijn in de trukendoos van een handelaar. Met deze tool kun je slapen, wat altijd schaars is met een 24-uurs cryptomarkt die niet lijkt te slapen.

Ze hebben een platform geleverd met geïntegreerde grafiektools vanuit de handelsweergave, die op zichzelf uw handelservaring kunnen verbeteren als ze correct worden uitgevoerd met backtesting. In dit artikel zullen we onderzoeken wat winsthandel-bot is, hoe ze werken en wat de voordelen zijn die kunnen worden benut tijdens het gebruik ervan.

Winst Trailer Review

Wat is winsthandel Bot?

Profit Trailer kan een krachtig hulpmiddel zijn in de trukendoos van een handelaar. Met deze tool kun je slapen, wat altijd schaars is met een 24-uurs cryptomarkt die niet lijkt te slapen.

Ze hebben een platform geboden met integratie vanuit de handelsweergave, die op zichzelf uw handelsproces kan verbeteren als het correct wordt uitgevoerd met backtesting. De Profit Trailer VPS is vooraf geïnstalleerd en klaar om te verhandelen, wat veel kopzorgen wegneemt bij het opzetten van een handelsbot.

Het controledashboard is goed ingedeeld en u kunt de instellingen vanaf uw mobiele telefoon configureren. Ze hebben ook een mogelijk kooplogboek, dat mogelijke transacties beoordeelt en uitvoert als de prijs overeenkomt met de vastgestelde risico-opbrengstverhoudingen. Het paarlogboek toont uw gekochte munten netjes en.

Het DCA-logboek (Dollar Cost Average) maakt meerdere aankopen mogelijk, veroorzaakt door een percentage verlies. We houden niet van gemiddeld naar beneden, gooi nooit goed geld na slecht geld in de verwachting de transactie te herstellen. Dit zal uw verliezen op de lange termijn verergeren en behandelt handel meer als gokken dan als risicobeheer. Dust Log registreert onverkochte delen van de transacties die niet zijn uitgevoerd.

Profit Trailer werkt op de volgende beurzen; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX en Bybit. Dit is een indrukwekkende lijst van ietwat gerenommeerde uitwisselingen.

We hebben deze handelsbot winstgevend getest. Dit betekent echter niet dat u winstgevend zult zijn. We hebben jarenlange ervaring in meerdere markten en begrijpen hoe we pine script en Tradingview moeten gebruiken. We raden de gratis versie aan aan alle handelaren om mee te experimenteren.

Wie kan Profit Trailer gebruiken?

Winsttrailer is een handelsbot ontworpen voor nieuwe en gevorderde gebruikers.

Het is vooraf geconfigureerd om onmiddellijk te beginnen met handelen; zoals hierboven besproken, moeten exploitanten handelsplannen hebben gedefinieerd en Profit Trailers op de juiste manier en in overeenstemming met de marktomstandigheden programmeren.

Alle instellingen kunnen ook worden aangepast.

Profieltrailerstrategieën

Handelsbots hebben veel voordelen ten opzichte van menselijke handel. Handelsbots kunnen het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week op de markten handelen en zullen niet klagen.

Ze hoeven niet te slapen, te eten of een sociaal leven te leiden. Dit stelt hun gebruikers in staat om een ​​enigszins normaal leven te leiden en de vruchten te plukken om een ​​winstgevend handelssysteem op te zetten.

Om een ​​handelssysteem op de juiste manier op te zetten, moet u weten hoe markten werken. Welke voorwaarden resulteren in winst en welke voorwaarden kunnen verlies veroorzaken.

Wanneer u een verlies moet accepteren en wanneer u moet verdubbelen voor een grotere winst. Het probleem met een handelsbot is dat ze alleen doen wat u ze opdraagt.

Als u niet begrijpt waarom handelsbots bepaalde acties uitvoeren, is het slechts een kwestie van tijd voordat uw account wordt geliquideerd.

Zelfs als u begrijpt wat een handelsbot doet, moet u uw handelsbenadering voortdurend evolueren om in lijn te blijven met de markten.

Als u een effectief handelsplan heeft, kan uw handelsbot dit gebruiken om constant te handelen. Handelsplannen kunnen altijd worden verbeterd en markten zijn dynamisch.

Alle succesvolle botoperators passen backtesting toe om hun handelsplannen mee te ontwikkelen met de markten of om nieuwe handelsplannen op te stellen die presteren onder verschillende marktomstandigheden.

We raden aan om Tradingview en Backtest-Rookies te gebruiken. Tradingview gebruikt het Pine-script, een geweldige introductie tot backtesting met een geweldige community en veel beschikbare bronnen.

Bear- en bullmarkten hebben over het algemeen hun eigen voorwaarden. Het meest winstgevende lange entry- en exit-systeem is niet per se zo goed als short gaan.

Handelssystemen kunnen buitengewoon complex zijn, met meerdere instapvoorwaarden en volledig niet-gerelateerde uitstapvoorwaarden.

Een computer en handelsprogramma kunnen ook op meerdere markten tegelijk handelen en indien nodig op alle veranderingen reageren.

Aan de andere kant kan een mens slechts één entry of één exit tegelijk uitvoeren.

Profit Trailer-functies en prijzen

Profit Trailer heeft 4 licenties: gratis, enkele editie, basis en geavanceerd. We raden aan te beginnen met de gratis licentie en u vertrouwd te maken met het programma.

Probeer opzettelijk uw papieren transacties te verliezen. Zie hoe de Profit Trailer-bot reageert op de markten met verschillende stimuli en verschillende handelsparen.

De vergoedingen kunnen maandelijks worden betaald, wat we aanbevelen, of levenslange lidmaatschappen kunnen worden gekocht. De vergoedingen variëren van € 30,00 tot € 999,00

Profit Trailer heeft extra vergoedingen waarmee rekening moet worden gehouden. Profit Trailer kan op VPS worden geïnstalleerd. Voor extra gebruiksgemak kun je ook hun VPS gebruiken voor € 10,00 / maand. 1 API Key Slot kost € 250,00.

Met een API-sleutel heeft de bot toegang tot uw uitwisselingsaccount en kan hij handelen. Multi Exchange Upgrade kost € 150,00 en stelt u in staat om alle exchanges te gebruiken.

Config Save Slots variëren van € 10,00 – € 50,00 verkocht in pakketten van 10. Misschien wilt u een groot aantal configuratiebestanden op uw server maken en opslaan om onmiddellijk te reageren op snel veranderende marktomstandigheden.

TradingView-integratie voor € 5,00 / maand is zonder twijfel de beste functie.

Dit stelt u echt in staat om de volledige controle te hebben en complexe orders uit te voeren die marktgegevens invoeren van elk activum dat beschikbaar is op Tradingview als een instap- of uitstapvoorwaarde..

Institutionele handelaren voeren transacties uit door meerdere markten te beoordelen voor extra inzicht in de markten.

Door de recente Crypto-crash handelde BTC in de pas met de Dow Jones Industrial Average.

Het laatst beschikbare product is de Feeder à € 169,00. Met deze tool kunnen de handelsparameters in realtime dynamisch worden gewijzigd, zonder een configuratiebestand in te stellen of een script te schrijven in Tradingview.

Hoewel dit nuttig kan zijn, vormt het een ernstig risico voor uw handelsaccount als het verkeerd wordt gedaan, aangezien operators onder veel omstandigheden vatbaar zijn voor storingen..

Zodra u zich aanmeldt voor een van de lidmaatschappen, krijgt u toegang tot hun handelssignalen, wat we niet aanbevelen.

Er is niets mis met het product, maar zelf nadenken en je eigen transacties rechtvaardigen is belangrijker.

Het gebruik van uw handelsplan om uw eigen signalen te genereren, is de enige manier om uw begrip van de markten en de fijne kneepjes van het handelen in dat specifieke paar te ontwikkelen..

Hoe winsttrailer in te stellen

Winsttrailer

Profit Trailer heeft een aantal geweldige bronnen: de Profit Trailer Wiki is goed ingedeeld en onderzoekt de complexiteit van hun handelsbot in leesbaar Engels. Ze maken het proces van het opzetten en beheren van hun bot uitvoerbaar voor de gemiddelde niet-technische persoon. Hun Onenigheid community zit vol met behulpzame bot-operators; ze hebben ook een gids als je nog nooit eerder onenigheid hebt gebruikt.

Profit Trailer heeft hun ondersteunend personeel ondergebracht in Discord. Om een ​​snelle, snelle oplossing te bieden, duurt de respons van de VPS-ondersteuning niet langer dan 30 minuten. Profit Trailer heeft ook een geweldig YouTube-kanaal vol met middelen om aan de slag te gaan. Profit Trailer heeft zijn marketing op punt. Hun Facebook-account heeft een duidelijk doel en strategie, en ze hebben ook Twitter om hun gebruikers een duidelijk beeld te geven van de handelsbot zelf.

Alternatieven voor Crypto Trading Bot

Profit Trailer is niet de enige handelsbot. Zenbot is een open-source, volledig gratis alternatief voor bot-handel, maar de leercurve is steil, vereist een goed begrip van markten en codering, en is niet voor beginners.

Cryptohopper

Deze bot is plug and play, maakt aangepaste strategieën en backtesting mogelijk. Strategieën zijn ook te koop. We raden altijd aan om voor jezelf te denken, maar de ideeën kunnen inspiratie geven of leiden tot creatief denken, werken met wat er wordt geboden. Geweldig voor beginners.

Cryptotrader

Rekent meer kosten en deals alleen in crypto. Ze dwingen je ook om je abonnement te upgraden naarmate je account groter wordt. Dit platform biedt u geen programma.

Ze bieden een webgebaseerd portaal waar u hun bot instrueert over het uitvoeren van uw transacties. Ze hebben een strategiemarkt en ondersteunen backtesting.

Gunbot

Heeft slechts een eenmalige betaling en is bekend en vertrouwd. Ze hebben wel een strategiemarkt, die een beetje duur is. Ze raden je aan om je eigen VPS of server te gebruiken, en ze zullen dit niet voor je instellen. Het heeft ook een Tradingview-add-on, die ook backtesting mogelijk maakt.

Ze hebben een grote selectie aan producten, waaronder arbitragehandel. Gunbot is niet voor beginners.

Hassbot

Duurder maar heeft veel functies; ze hebben ook arbitragehandel, backtesting, automatische afstemming en veiligheidsmaatregelen, die uitstekende bescherming bieden. Ze bevelen een server aan, en we denken niet dat ze voor beginners zijn. Hun steun is ook geweldig.

Is Profit Trailer Legit?

Profit Trailer is legitiem en een zeer lucratieve manier om te handelen. Als u weet hoe u moet handelen, kunt u de handel plannen en uitvoeren volgens vooraf gedefinieerde regels en weet u hoe u moet coderen.

Als je die 3 dingen kunt doen, zou je winst moeten zien. Als u deze 3 dingen niet kunt doen, maakt u niet zoveel winst of kunt u al uw handelskapitaal verliezen in de aan de cryptocurrency exchange gekoppelde accounts.

Gevolgtrekking

Handelsrobots werken harder en langer dan mensen, ze zijn niet emotioneel en raken niet in paniek. Helaas zullen ze alleen doen wat u hen vertelt en kunnen ze uw account snel leegmaken als ze verkeerd zijn ingesteld. Voordat u eraan denkt om naar een handelsbot te kijken, moet u eerst een winstgevende handelaar worden, gedurende een bepaalde periode.

We raden 1 tot 2 jaar aan, en zelfs dan wordt u misschien niet blootgesteld aan de complexiteit van alles wat een bull- of bearmarkt te bieden heeft. Veel computationele handelaren besteden jaren aan het verfijnen van hun wiskundige, programmeer- en marktkennis om winstgevend te worden. Het doornemen van talloze grafieken en het backtesten van elke denkbare variabele.

Houd altijd in gedachten; Als de gratis strategieën zo goed waren geweest, zou een financiële instelling het hele bedrijf hebben gekocht voor een bedrag van 8 tot 10 cijfers. Zelfs betaalde handelsstrategieën zijn om dezelfde reden niet zo nuttig. Zorg altijd voor uw eigen handelsplan. We raden u ten zeerste aan om de gratis versie te proberen, zelfs als u niet van plan bent om met een bot te handelen.

De functies en marktinzichten kunnen u helpen bij het formuleren van een handelsstrategie of het verder definiëren van uw marktinzicht. Tot slot, bewaar nooit al uw cryptocurrency op een door een bot verhandelde account op één beurs. Gebruik meerdere beurzen om risico’s te diversifiëren en gebruik een hardwareportefeuille voor uw reservekapitaal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me