Toast Wallet Review – Handleiding voor beveiliging, functies en installatie

In de wereld van cryptocurrency zijn er een paar belangrijke termen waar u goed op moet letten …

‘Portefeuilles’ zijn een van die termen (ervan uitgaande dat u geïnteresseerd bent in het veilig en beveiligd opslaan van uw crypto-investeringen).

Er zijn honderden verschillende wallets voor honderden verschillende cryptocurrencies. Dus hoe moet u weten welke de beste en meest betrouwbare wallets zijn om te gebruiken??

Welnu, vandaag gaan we absoluut alles beoordelen over een open source digitale portemonnee genaamd Toast Wallet.

In deze speciale Toast Wallet-beoordeling zullen we de portemonnee beoordelen op de volgende criteria en aan het einde van de beoordeling zullen we onze score voor alle evaluatiecategorieën geven, samen met onze aanbeveling over het al dan niet gebruiken van deze portemonnee..

Onze Toast Wallet-beoordelingscriteria:

  1. Bruikbaarheid: “Is Toast Wallet gemakkelijk te gebruiken?”
  2. Beveiliging: “Is Toast Wallet veilig?”
  3. Kosten: “Zijn er kosten verbonden aan Toast Wallet?”
  4. Team: “Wie is het team achter Toast Wallet en zijn ze betrouwbaar?”?

(Oh en ook … aan het einde gaan we je een stapsgewijze zelfstudie geven over hoe je Toast Wallet activeert, zodat je zeker weet dat je de nieuwste en meest up-to-date versie hebt)

In een haast en wil de TLDR; versie?

TLDR; Toast Wallet is naar onze mening een goede (niet geweldige) optie als u op zoek bent naar een gratis en beste Ripple-portemonnee die voor meerdere apparaten geschikt is en die verschillende beveiligingsmaatregelen heeft om de veilige opslag van uw XRP te garanderen, zodat u rustig kunt slapen ‘s nachts wetende dat een hacker niet eens in de buurt kan komen van het stelen van uw crypto.

Met dat gezegd, laten we eens kijken naar de details van onze Toast Wallet-beoordeling.

Bruikbaarheid: “Is Toast Wallet gemakkelijk te gebruiken?”

Om in één woord samen te vatten; soort van.

In termen van de daadwerkelijke functionaliteit, kan het zeker bereiken wat u wilt (en dat is natuurlijk het veilig opslaan van uw XRP).

Maar is de ervaring zo goed als een portemonnee als Trezor of Ledger?

Niet eens in de buurt.

Het is geen rocket science om erachter te komen hoe je een Toast Wallet opzet (zoals je zult zien in de tutorial aan het einde van dit artikel). Maar dat gezegd hebbende, de gebruikersinterface is behoorlijk teleurstellend.

Je kent het gezegde: “Je krijgt waar je voor betaalt”?

Nou, dat lijkt ook het geval te zijn met Toast Wallet, althans in termen van gebruikersinterface.

Het lijkt er niet echt op dat er veel moeite is gestoken in de gebruikersinterface van de gebruikerservaring, wat begrijpelijk is gezien het feit dat het een gratis app is.

Maar laten we het hebben over de vraag of Toast Wallet gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht of de app lelijk is of niet.

Nadat ik Toast Wallet op mijn iPhone had geïnstalleerd, was het vrij eenvoudig om te navigeren.

In het onderste menu zijn er drie tabbladen; thuis, verzenden & instellingen.

Vrij intuïtief, dus volledige punten daar.

Als het gaat om het opzetten van een nieuw account, kunt u eenvoudig meerdere Ripple-adressen toevoegen met hun eigen bijnamen en wachtwoordzinnen.

Dus toegegeven, afgezien van het lelijke ontwerp, lijkt het eigenlijk vrij eenvoudig te gebruiken.

Beveiliging: “Is Toast Wallet veilig?”

Bij het spelen met Toast Wallet, lijkt het veilig als elke andere mobiele crypto-portemonnee die ik ben tegengekomen.

Om eerlijk te zijn, komt de beveiliging van crypto-portefeuilles neer op hoe verantwoordelijk u bent als crypto-investeerder.

Als u uw wachtwoordzinnen, codes, enz. Intelligent opslaat, vergroot u uw kansen om uw crypto veilig op te slaan.

Maar als je bijvoorbeeld je telefoon verliest waarop je Toast Wallet hebt geïnstalleerd en ook je wachtwoordzin kwijtraakt, heb je pech en kun je je Ripple vaarwel kussen.

Dat gezegd hebbende, heeft Toast Wallet een aantal beveiligingsfuncties waardoor ik me meer op mijn gemak voel bij het gebruik ervan …

  • De gebruiker een pincode, herstelzin en wachtwoordzin laten aanmaken om uw portemonnee te beschermen (nogmaals, deze zijn alleen nuttig als u ze veilig opslaat)
  • Geen back-up van gebruikersgegevens (goed om te weten dat uw portemonnee-informatie niet op gecentraliseerde servers wordt opgeslagen)
  • Ze bieden u een gemakkelijke manier om een ​​reservekopie van uw portemonnee-adressen te maken 
  • 20 XRP minimum balansvereiste

Laten we op dat laatste punt ingaan …

De 20 XRP-reserve is specifiek bedoeld om te voorkomen dat spammers honderden of duizenden onnodige portefeuilles openen. 

In termen van uw veiligheid denk ik niet dat dit veel betekent, maar het is goed om te weten dat er minder spammers rondzweven in het Ripple-ecosysteem.

Een ander ding dat ik leuk vind aan Toast Wallet is dat het open source is, wat betekent dat iedereen in de Ripple-gemeenschap kan bijdragen aan de codebase om de portemonnee te helpen verbeteren, bugs snel op te sporen, die bugs op te lossen en de app als geheel te verbeteren.

Ten slotte lijkt Toast Wallet een behoorlijk behoorlijke community te hebben op Discord (https://discordapp.com/invite/VXrDsX7) en hun ondersteuning lijkt behoorlijk actief in het reageren op hun gebruikers in de Google Play en iOS App Store.

Kosten: “Zijn er kosten verbonden aan Toast Wallet?”

Nee.

Geweldig, 5 sterren daar. 

Maar serieus, Toast Wallet volledig gratis te gebruiken. Het Ripple-netwerk zelf heeft kosten voor interactie ermee, maar Toast Wallet niet.

Team: “Wie is het team achter Toast Wallet?”

Toast-portemonnee lijkt te zijn opgericht door een bedrijf genaamd StarStone Software.

Na een snelle Google-zoekopdracht vond ik een website die er als volgt uitziet:

starstone-software

Ook nadat ik naar LinkedIn had gekeken, kon ik niets vinden in hun team.

Dus als iemand die geacht wordt deze portemonnee te vertrouwen met mijn zuurverdiende XRP, zou ik aarzelen om dit te doen zonder het team te kennen.

Gezien het feit dat het project open-source is, is het niet zo belangrijk om te weten wie het eigenlijke team van de oprichters is, maar desalniettemin zou het geruststellender zijn als ze openbaar zouden zijn over hun identiteit.

Wat is onze uiteindelijke mening over Toast Wallet?

Welnu, voor mij persoonlijk zou ik 100% liever kiezen voor de Trezor-portemonnee.

Mijn algemene filosofie over investeren is vergelijkbaar met mijn filosofie over mijn gezondheid – het is niet iets dat je echt goedkoop wilt kopen of het kan later terugkomen om je in de kont te bijten.

Dat gezegd hebbende, als je een klein budget hebt, lijkt het een fatsoenlijke gratis portemonnee om te gebruiken, met een goede community en fatsoenlijke community / ondersteuning om op te starten.

Maar als u serieus wilt investeren in cryptocurrency en uw portefeuille wilt diversifiëren buiten alleen Ripple, dan zou ik Toast Wallet overslaan en rechtstreeks naar Trezor.io gaan en hun meest recente wallet kopen.

Dat is ongeveer om het af te ronden voor onze Toast Wallet-beoordeling. Hopelijk begrijp je na het lezen van dit artikel niet alles over deze portemonnee.

Oh … en als je verder wilt gaan met Toast Wallet, dan is hier een set-up- en installatiegids die je kunt volgen!

Hoe te installeren & Toast Wallet installeren…

De stappen bieden stapsgewijze instructies voor het instellen van Toast Wallet op uw mobiele apparaat:

Stap 1: Toast Wallet downloaden

Download en installeer Toast Wallet van Google Play of de Apple App Store. Na de installatie krijgt u de licentieovereenkomst te zien en wordt u geïnformeerd dat er een minimumsaldo van 20 XRP (momenteel ongeveer 6 USD) vereist is om uw account te activeren en te gebruiken. Dit minimale saldo is niet vereist door de Toast Wallet-ontwikkelaars, maar door het Ripple Network zelf om spamaccounts te voorkomen. Na acceptatie kunt u een nieuw portefeuilleadres aanmaken of een bestaand XRP portefeuilleadres toevoegen.

toast portemonnee beoordeling

toast portemonnee beoordeling

Stap 2: Maak een back-up en beveilig uw account

Vervolgens moet u uw portemonnee beschermen door een pincode in te stellen. Daarna genereert de software een herstelzin, die u veilig moet bewaren (deze verschijnt in het hieronder getoonde gestippelde vak). Ten slotte moet u uw wachtwoordzin instellen. Met deze wachtwoordzin wordt uw portemonnee volledig versleuteld, dus zorg ervoor dat u deze op een veilige plaats bewaart, zodat u deze nooit kwijtraakt.

crypto-portefeuilles

cryptocurrency portemonnee

toast portemonnee gids

Deze drie beveiligingsmaatregelen (pincode, herstelzin en wachtwoordzin), die kenmerkend zijn voor Toast Wallet, vormen het belangrijkste onderdeel van uw portemonnee-beveiliging. 

Stap 3: Genereer een portefeuilleadres

Zodra uw portemonnee veilig is, kunt u een nieuw adres genereren, een bestaand adres toevoegen of een vanity-adres krijgen (maak u geen zorgen, alle processen zijn heel gemakkelijk te volgen).

Op dit punt kunt u genieten van de Toast Wallet-ervaring. De interface is heel eenvoudig en zorgt voor een goede gebruikerservaring.

toast portemonnee setup

toast portemonnee setup

Nadat u een adres heeft gegenereerd, kunt u wat XRP verzenden om uw nieuw gegenereerde portemonnee te financieren, evenals tokens naar andere portefeuilles en uitwisselingen sturen..

beste XRP rimpelportemonnee

 Stap 4: Voer testtransacties uit (aanbevolen)

Om te testen of uw nieuw aangemaakte portemonnee perfect werkt, wordt aanbevolen dat u meer dan het vereiste minimum saldo van 20 XRP verzendt, zodat u een testtransactie kunt doen. U kunt bijvoorbeeld uw portemonnee laden met 40 XRP (omdat 20 XRP in de portemonnee moet blijven om actief te zijn) en de extra 20 XRP naar een ander adres sturen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt..

Voordat u erover nadenkt om Toast Wallet te veranderen voor een andere portemonnee om de 20 XRP-reserve te vermijden, moet u er rekening mee houden dat deze vereiste wordt bepaald door het Ripple Network zelf, dus het is van toepassing op alle Ripple-portefeuilles.! 

Laat hieronder een reactie achter als u vragen heeft!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me