XYO Network Review 2021: de toekomst van gps-tracking?

XYO Network wil het bedrijf zijn dat locatietrackingservices naar een nieuwe toekomst stuurt (door uiteindelijk GPS-tracking te vervangen). De wereld van vandaag zou er inderdaad heel anders uitzien als er geen gps was geweest. In deze XYO Network-beoordeling, we zullen analyseren hoe de technologie werkt, hoe XYO-tokens kunnen worden ontgonnen en wat de toekomst in petto heeft voor het project.

Oorspronkelijk gemaakt in de jaren 70 door de Amerikaanse overheid (en het Amerikaanse leger), begon het algemene gebruik van de technologie in de jaren 80, ver voor het smartphonetijdperk.. 

Tegenwoordig is het moeilijk om je een leven voor te stellen zonder Google Maps, locatieservices en pakkettracering voor online aankopen. Al deze services gebruiken GPS-technologie om correct te functioneren.

Het XYO-netwerk is een relatief nieuw voorstel dat tot doel heeft een netwerk van verbonden apparaten te creëren dat het volgen en lokaliseren van pakketten en objecten via blockchain-technologie zal vergemakkelijken.. 

XYO Network Review-website

De kernmissie is om een ​​netwerk te creëren dat groot genoeg is om gebruikers een ander soort trackingervaring te bieden voor verschillende doeleinden. In deze XYO Network-beoordeling, we zullen de basisprincipes van dit project behandelen, evenals de huidige status in de cryptomarkt.

Het XYO Network, opgericht in het laatste kwartaal van 2017, bracht begin 2018 zijn eerste whitepaper uit en lanceerde vervolgens de eerste verkoop van hun XYO-token in het tweede kwartaal van dat jaar, wat samenviel met de lancering van hun protocol proof of concept en eerste MVP. 

Vanaf 2019 heeft het bedrijf zijn iOS- en Android-apps al gelanceerd en ze zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een open-sourceinitiatief en een bijgewerkte versie van hun kernnetwerk, dat in 2020 wordt gelanceerd..

HOE WERKT HET XYO-NETWERK?

De XYO Oracle-netwerk heeft vier hoofdcomponenten: Sentinels, Bridges, Archivarissen en Waarzeggers. Een Sentinel is een apparaat dat is vastgemaakt aan het XYO-netwerk, dat de keten helpt door een signaal af te geven met zijn locatie en andere gegevens zoals temperatuuromstandigheden, datum en tijd. 

Sentinels kunnen andere Sentinels detecteren en een signaal uitzenden dat de nabijheid tussen de twee apparaten laat zien, waardoor iets ontstaat dat een gebonden getuige-interactie (BWI) wordt genoemd. Deze interacties gaan vervolgens naar de Bridges, apparaten die verantwoordelijk zijn voor het bevestigen ervan op het netwerk.

Archivarissen zijn apparaten die bevestigde BWI’s opslaan en die gegevens vervolgens verstrekken aan Diviners, apparaten die door het netwerk worden gebruikt om vragen van gebruikers te beantwoorden, die moeten betalen met XYO-tokens.

XYO Network recensie

Vanaf vandaag staat de XYO Network-app zijn gebruikers alleen toe om Sentinels of Bridges te worden: opties om Archivarissen en Waarzeggers te worden zijn nog in ontwikkeling, en SDK’s zijn momenteel beschikbaar als u als ontwikkelaar wilt bijdragen..

Om dit te maken XYO Network-beoordeling uitgebreider, laten we een realistisch voorbeeld geven: u wilt uw verloren fiets lokaliseren, waaraan een XYO Sentinel-tracker is bevestigd. U zou een vraag naar het netwerk moeten sturen om het voor u te lokaliseren.

Met behulp van gegevens die zijn opgeslagen in Diviner-apparaten, zou het netwerk (in theorie) de locatie van uw fiets kunnen achterhalen zodat u deze kunt ophalen. De vraag is een blockchain-transactie die u moet betalen via XYO-tokens. Dus, hoe zouden mensen dit doen??

WAT IS XYO GEO-MIJNBOUW: IS HET LEGIT?

Het XYO-netwerk werkt met de XYO Utility Token, die gebruikers zouden gebruiken om het netwerk te betalen om hun vragen op te lossen wanneer ze een bepaald object proberen te lokaliseren met gegevens van de waarzeggers.

Dit brengt ons bij de eerste vraag van onze XYO Network-beoordeling: hoe kom ik aan XYO-tokens?

Op dit moment zijn er twee manieren waarop u XYO-tokens kunt krijgen: de eerste is om ze te kopen via de KuCoin crypto-uitwisseling, die momenteel het grootste volume verwerkt.

De tweede is om geomining voor zijn netwerk te starten door hun COIN-app, die al beschikbaar is voor Android en iOS. Een geominer wordt betaald in XYO-tokens wanneer ze helpen bij het maken van geverifieerde grootboeken op basis van gegevens die door de Sentinels zijn verzameld en naar het netwerk zijn geüpload.

Geomining verschilt van reguliere mijnbouw doordat u, in plaats van de stroom van uw computer te leveren, uw locatie verstrekt door de interacties met gebonden getuigen te creëren die we hierboven hebben uitgelegd.. 

XYO-netwerkapp

Wanneer een XYO Diviner de locatiegegevens die u heeft opgegeven gebruikt om een ​​zoekopdracht te voltooien, wordt u betaald, maar aangezien het netwerk nog in de kinderschoenen staat, is de beste gok voor gebruikers om op dit moment geld te verdienen start met geomining-tokens.

Je verdient deze tokens door de app te downloaden en je locatie te delen, waardoor je de mogelijkheid hebt om te minen vanuit bepaalde fysieke ruimtes, tegels genaamd, die vierkanten zijn van gemiddeld 40 meter..

Niet elke tegel geeft je hetzelfde aantal XYO-tokens: sommige zullen minder dan honderd XYO-tokens betalen, terwijl andere belangrijke locaties die je ontgint, kunnen resulteren in ‘grote geomines’ waarmee je in één keer duizenden XYO-tokens kunt verdienen.. 

Het systeem zou op een vergelijkbare manier kunnen werken als bijvoorbeeld Pokémon GO, waar je deze locaties verzamelt om tokens te minen.

Enkele andere XYO Network-beoordelingen hebben aangetoond dat dit type mijnbouw nuttig kan zijn, omdat het een snelle betaling biedt met relatief gemak en in een korte tijd.

Na een paar minuten wandelen, fietsen of rondrijden en het delen van uw locatiegegevens, kunt u gemakkelijk veel XYO-tokens verdienen. 

HOE GEOMINEER IK TOKENS MET DE COIN APP?

De COIN-app is heel gemakkelijk te gebruiken: download hem gewoon naar je telefoon en maak een account aan. U kunt zonder account geomineren, maar u kunt uw tegoeden later niet meer opnemen. 

De app kan het beste worden gebruikt tijdens het wandelen, fietsen of rondrijden. Om een ​​bepaalde tegel te minen, klik je gewoon op het houweelpictogram en je ontvangt een willekeurig aantal XYO-tokens.

XYO-netwerkapp

Als een tegel al is gedolven, wordt deze in een andere kleur op de kaart weergegeven en krijg je er geen beloningen voor, maar ze worden meestal na een paar minuten gereset.

De COIN-app werkt in combinatie met een SentinelX fysiek Bluetooth-apparaat, dat u gratis kunt krijgen: meld u aan, download de app en betaal de verzendkosten op de COIN App-website.

Zodra je het hebt ontvangen, moet je het koppelen met je telefoon en ontvang je 12x de beloningen bij het geomining van tegels.

De app geeft gebruikers ook de mogelijkheid om zich te abonneren op plannen die betere mijnbouw mogelijk maken. Het COIN Plus-abonnement geeft de gebruiker twee keer de geomining-snelheid, de oplaadsnelheid (mogelijkheid om opnieuw te minen op eerder gedolven plekken) en twee keer de mogelijkheid om grote geomines te vinden.

Er is ook een COIN Pro-abonnement dat drie keer het geomineerde tarief, beloningen en alle functies biedt die beschikbaar zijn in het COIN Plus-abonnement. Het COIN Plus-lidmaatschap is $ 24,95 / maand en het COIN Pro-lidmaatschap is $ 34,95 / maand.

XYO Network Review-apparaten

U kunt ook een BridgeX-apparaat ($ 200) kopen waarmee u tot 10% aan beloningen kunt verdienen met de inkomsten van andere gebruikers wanneer ze gegevens van een SentinelX-apparaat ontvangen. Deze functie is momenteel echter niet beschikbaar, aangezien het XYO-netwerk nog niet actief is.

De winkel van de officiële XYO-website verkoopt ook SentinelX-apparaten voor $ 50, maar een extra SentinelX heeft geen invloed op je inkomsten, aangezien je maar één apparaat aan de app kunt koppelen.

Door ze uit te delen aan vrienden en familie kan uw winstkansen in de toekomst toenemen wanneer het Network of Sentinels and Bridges volledig operationeel is. 

Het hebben van meer dan één Sentinel verhoogt op dit moment gebonden getuigeninteracties, die helpen bij het opbouwen van het netwerk, maar niet bij XYO-tokenbeloningen.

WAT IS DE TOEKOMST VAN HET XYO-NETWERK?

Sinds de oprichting is de waarde van de XYO-munt gestaag gedaald en verloor alleen al het afgelopen jaar ongeveer 85% van zijn waarde. Momenteel is de prijs van één XYO-token $ 0,00042, wat betekent dat gebruikers ongeveer 2.300 XYO-tokens zouden moeten minen om er 1 $ voor terug te krijgen.

De willekeurige aard van de tegelbeloningen kan het voor gebruikers moeilijk maken om tokens binnen een redelijke tijd (bijvoorbeeld een maand) te delven, wat heeft geleid tot enige speculatie in recente XYO Network-recensies dat het daadwerkelijk kopen van tokens op de KuCoin-uitwisseling zou kunnen zijn meer een gezonde investering.

XYO Network Review - Prijs

Sommige gebruikers hebben hun bezorgdheid getoond over de vraag of het XYO-netwerk een echt of nepproject is, hoeveel XYO daadwerkelijk betaalt en of XYO een goede investering is of niet. 

Deze zorgen komen voornamelijk voort uit het feit dat geomining alles is wat gebruikers momenteel in het netwerk kunnen doen: hun real-world applicaties zijn nog niet functioneel, en hoewel gebruikers gebonden getuigeninteracties kunnen (en zullen) creëren: het eigenlijke netwerk is dat niet leef vanaf vandaag.

Naast dit probleem heeft het bedrijf zelf enkele tegenslagen gekend, evenals enkele rare gebeurtenissen. We zullen ze hieronder vermelden voor uw overweging: 

  • In juni van dit jaar, ze hebben de helft van hun totale personeel ontslagen, precies veertig medewerkers, wat aangeeft dat ze hun inspanningen moeten heroriënteren. Volgens sommige nieuwsbronnen was het ontslag voornamelijk gericht op marketingmedewerkers.
  • Het bedrijf ligt onder vuur vanwege een aantal controversiële marketingbeslissingen met betrekking tot enkele van hun eerder aangeboden producten, waaronder geominingkits en eerdere productpakketten die het bedrijf biedt niet langer aan of ondersteunt, zelfs na aanzienlijke gebruikersuitgaven.
  • Deze productpakketten, inclusief aanbiedingen zoals exclusieve masterclasses over ‘geo-hacking’, swag, bedrijfsaandelen en XYO-apparaten, ging door een proces van willekeurige rebrandings en annuleringen waardoor veel klanten ontevreden en achterdochtig waren.
  • De gebruiker heeft veel klachten geplaatst over bedrijfscensuur. Bij gebruikers die problemen hebben met geomining, verloren tokens, investeringen en defecte apparaten worden hun opmerkingen (en accounts) meestal verwijderd of geblokkeerd, en het bedrijf reageert niet op klachten in openbare forums.

XYO NETWORK REVIEW CONCLUSIE

Veel gebruikers geloven dat het XYO-netwerk een tikkende bom is en dat het bedrijf misschien gewoon een oplichterij is die wil profiteren van het harde werk van de gebruikers op het netwerk.

Er is op dit moment echter geen duidelijk bewijs hiervan, en aangezien hun Sentinel-apparaten nog steeds gratis worden uitgegeven (waarbij alleen rekening moet worden gehouden met de verzendkosten), kunnen nieuwe gebruikers een aantoonbaar klein bedrag verliezen als ze besluiten om investeren.

Om over de toekomst van het XYO-netwerk te praten, moeten we echter wachten tot het netwerk in zijn geheel operationeel wordt, inclusief archivarissen en waarzeggers.. 

Er is momenteel geen vast tijdschema dat gebruikers kunnen vertrouwen (afgezien van de Roadmap van het bedrijf), en de huidige stand van zaken wijst erop dat veel van zijn deelprojecten in de toekomst zullen veranderen.

Om deze XYO Network-beoordeling te beëindigen, raden we geïnteresseerde gebruikers aan om de XYO-aankondigingen in de gaten te houden. Het bedrijf is bezig met het ontwikkelen van nieuwe apps met real-world applicaties en waarmee ze daadwerkelijk gebruik kunnen maken van hun zuurverdiende XYO-tokens. 

Op dit moment kunnen ze ze alleen maar geomineren en geld verdienen door ze te verkopen of in te wisselen voor andere stabiele cryptocurrencies of contant geld..

Dit is geen erg aantrekkelijk landschap, maar er is nog steeds hoop voor het XYO-netwerk, dus het is het beste om zo veel mogelijk te beginnen met geomining met zo min mogelijk investeringen om de onzekerheid rond de toekomst van het bedrijf tegen te gaan..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me