YouHodler Review 2021: de beste plek om cryptocurrency-leningen te krijgen?

Dit artikel behandelt diepgaande details van het YouHodler-uitleenplatform, inclusief belangrijke informatie zoals rentetarieven, leningsregelingen, cryptocurrencies die zijn goedgekeurd voor gebruik als onderpand op het platform, enz..

Beschouwd als een belangrijke potentiële verstoorder van traditionele financiële systemen, winnen cryptocurrencies wereldwijd dagelijks aan grip.

Ondanks het enorme potentieel dat in deze technologie is ingebed, vinden gebruikers het echter vaak een uitdaging om in deze ruimte te investeren. Dit komt voornamelijk door de zeer vluchtige aard van het hele cryptocurrency-ecosysteem.

Succes in de crypto-ruimte vereist dat gebruikers crypto-activa behouden ondanks ongunstige prijsschommelingen. Dit belangrijke aspect van de crypto-ruimte inspireerde de lancering van YouHodler.

Deze YouHodler-recensie werpt meer licht op de ingewikkelde details van het platform, de functionaliteiten, rentevoet, functies en hoe veilig het platform is, naast verschillende andere belangrijke details.

YouHodler recensie

Wat is YouHodler?

YouHodler, gelanceerd in 2019, is een fintech-bedrijf dat zich richt op het verstrekken van door cryptovaluta gedekte leningen met fiat-valuta’s. Het platform is trots op het faciliteren van crypto-crypto- en crypto-fiat-conversies naast hoogrentende spaarrekeningen.

Ondersteunde fiat-valuta’s op het platform zijn onder meer USD, EUR, CHF, GBP. YouHodler ondersteunt ook verschillende cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP, enz..

Stablecoins worden ook niet weggelaten op het platform. Gebruikers hebben toegang tot leningen met stabiele munten zoals USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI en HUSD. YouHodler is een in de EU, Zwitserland gevestigd bedrijf met kantoren in Zwitserland en Cyprus.

Het platform biedt een efficiënte oplossing voor de Fear Of Missing Out (FOMO) populair onder cryptohouders. YouHodler kunnen gebruikers gemakkelijk hun crypto-activa vasthouden terwijl ze de mogelijkheid behouden om deze te gebruiken voor leningen.

Vanwege het vluchtige karakter van cryptocurrency is het platform een ​​welkome ontwikkeling voor crypto-investeerders.

Deze YouHodler-recensie laat zien dat het platform in de loop van de tijd een exponentiële groei en wereldwijde massale acceptatie heeft doorgemaakt. Het wordt momenteel gezien als een robuust en allround crypto-fiat financieel platform.

Het platform beschikt over verschillende functies die nauwkeurig zijn afgestemd om de waarde van crypto-activa te ontgrendelen. Enkele van dergelijke functies zijn onder meer door cryptovaluta gedekte leningen, integratie van verschillende betalingskanalen (stablecoins, bankoverschrijvingen, creditcards), handelsoplossingen, enz..

Een van de fascinerende functies die aan het platform zijn gekoppeld, is de mogelijkheid om fiat op een persoonlijke bankrekening op te nemen. Het platform biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun crypto-activa op een YouHodler-spaarrekening te houden.

Volgens de homepage van het platform is het de missie van YouHodler om gebruikers te helpen een einde te maken aan het passieve ‘hodling’ van crypto-activa..

Voor wie is YouHodler?

Het platform is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoefte van crypto-investeerders en crypto-eigenaren die leningen willen verkrijgen zonder het eigendom van hun digitale activa op te geven..

Het helpt crypto-investeerders en ‘hodlers’ te beschermen tegen volatiliteit, wat een belangrijk kenmerk is van de cryptocurrency-industrie.

Is YouHodler veilig?

Onregelmatigheden, manipulaties, oplichting, hacks en frauduleuze activiteiten zijn geen nieuwe gebeurtenissen in de crypto-ruimte. Sinds de oprichting heeft het crypto- en blockchain-ecosysteem geleden onder de handen van slechte individuen.

Gebruikers hebben in de loop van de tijd voor miljoenen dollars aan crypto-activa verloren aan schandalige en duistere schema’s en individuen. Dit grote probleem in verband met de crypto-ruimte roept de vraag op: is YouHodler veilig?

Volgens rapporten is YouHodler gebaseerd op stevige juridische principes. Het bedrijf voldoet volledig aan de EU-wetgeving en heeft ook verschillende andere beveiligingsverplichtingen ingevoerd om de hoogste beveiliging te garanderen.

Het platform maakt gebruik van zowel koude als warme opslagmethoden voor portemonnees. Dit betekent in wezen dat het geld van gebruikers zowel offline (weg van servers) als online wordt opgeslagen.

YouHodler maakte ook bekend dat het platform is uitgerust met beveiliging op 3FA-niveau. Met deze beveiligingspatch kunnen gebruikers hun geld vergrendelen en zelfs opnamefuncties op het platform uitschakelen.

Om elke vorm van manipulatie te voorkomen, wordt de opname alleen mogelijk gemaakt na identiteitsverificatie en alleen op het adres van de eigenaar van de portemonnee.

Gebruikers genieten verder extra bescherming door het efficiënte geschillenbeslechtingsproces van de onafhankelijke financiële commissie. Bij onenigheid hebben gebruikers het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Vereniging.

Het platform voor geschillenbeslechting biedt gegarandeerd snelle, eerlijke en niet-bindende oplossingen. YouHodler maakt gebruik van de diensten van CipherTrace en Elliptic.

Beide platforms volgen transacties op het uitleenplatform nauwlettend op en sporen en analyseren elke vorm van verdacht gedrag. Elliptisch en Identity Mind biedt Anti Money Laundering (AML) -conforme diensten aan het leningsplatform.

Verdien rente op Crypto

YouHodler biedt geïnteresseerde personen instant cryptoleningen. Zoals eerder vermeld, biedt het een loan-to-value-ratio van 90%, wat momenteel de beste in de branche is.

Ongeveer 15 verschillende cryptocurrencies worden als onderpand op het platform geaccepteerd. Leningen kunnen worden ontvangen als fiat, Bitcoin of Tether. De rente bedraagt ​​12% APR. Voor kortlopende leningen kan de rente echter oplopen tot 2,5%.

YouHodler-verzekering

Hoewel YouHodler een eersteklas beveiligingsprotocol heeft ingevoerd, beschikt het leningsplatform nog steeds over $ 1 miljoen aan financiële reserves. In wezen het vertrouwen van de geldschieter in het platform vergroten.

Het platform heeft ook de technologie van de Ledger Vault geïntegreerd om gebruikers slimme bewaringsopties te bieden.

Ledger Vault biedt dekking voor verschillende risico’s die verband houden met de crypto-ruimte. Het platform helpt YouHodler hackrisico’s te vermijden, vermindert het aantal menselijke fouten drastisch, zorgt voor systeemflexibiliteit, directe toegang tot fondsen en kent geen schaalbaarheidslimieten.

Hoe werkt YouHodler?

Deze YouHodler Review geeft details over hoe het platform werkt. Ten eerste is het belangrijk op te merken dat het platform behoorlijk geïnteresseerd is in het verbeteren van de gebruikerservaring.

Vervolgens bieden ze een breed scala aan diensten waarmee “cryptohouders” kunnen genieten van enorme voordelen uit hun crypto-activa.

Het eerste dat u moet doen, is een YouHodler-portemonnee maken. Betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk, de YouHodler-portemonnee ondersteunt de natuurlijke omzetting van geld van crypto naar fiat.

Gebruikers kunnen de portemonnee ook gebruiken om geld vast te houden en over te boeken. Naast de bovenstaande functies helpt de portemonnee ook bij het accountbeheer.

Om leningen te krijgen, moeten gebruikers eerst cryptocurrency als onderpand storten. YouHodler publiceerde dat het platform functioneert door tijdelijk crypto-activa van geldschieters te kopen en het actief terug te geven zodra de lening is terugbetaald.

Het platform ondersteunt opnames gemaakt met SEPA en SWIFT. Opnames met Mastercard en Visa zijn echter alleen in sommige landen mogelijk.

Het platform heeft momenteel een Loan-to-Value (LTV) -ratio van maar liefst 90%. Volgens CEO Ilya Volkov “stelt flexibele LTV onze klanten in staat om de meeste waarde te krijgen voor hun crypto-onderpand in vergelijking met concurrerende uitleenplatforms.”

Alternatieven beschikbaar

Er zijn momenteel verschillende alternatieven voor YouHodler op de markt. Ze bevatten; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Lending en verschillende andere.

YouHodler-lening

Om een lening op YouHolder, gebruikers moeten eerst kiezen welke vorm van onderpand ze willen aanbieden. Zodra deze stap is voltooid, ontvangen gebruikers onmiddellijk het overeengekomen leenbedrag als fiat-valuta, bitcoin of een stablecoin naar keuze.

De geschiktheid van een lening op het platform is echter gekoppeld aan het hebben van voldoende onderpand en een geverifieerde rekening.

youholder cryptoleningen

Het platform heeft namelijk verschillende leenpakketten;

30 dagen – 90% LTV

60 dagen – 70% LTV

180 dagen – 50% LTV

De rentetarieven op het platform zijn voor alle gebruikers hetzelfde. De verwachting is echter dat de rentetarieven zullen dalen naarmate gebruikers op het platform toenemen.

In het geval dat gebruikers niet in staat zijn om op het afgesproken tijdstip ontvangen leningen terug te betalen; ze hebben drie verschillende betalingsmogelijkheden.

  • Beëindig de lening zonder af te lossen – Met deze optie kunnen gebruikers hun lening beëindigen zonder deze volledig af te betalen. YouHolder trekt in dit geval alle uitstaande leningen van het onderpand af en crediteert de kredietgever onmiddellijk met het resterende bedrag.
  • Verleng de looptijd van de lening – gebruikers hebben de mogelijkheid om hun uitleentermijn te verlengen naarmate deze de vervaldatum nadert.
  • Weglopen – Met een LTV-tarief van 90% kunnen gebruikers de lening ontvangen zonder de intentie om terug te betalen. Ze lopen gewoon weg met ongeveer 85% van de geleende waarde.

In het geval van een enorme verlaging van de cryptoprijs boven de “Price Down Limit”, behoudt YouHodler zich het recht voor om het onderpand te verkopen en de lening af te sluiten..  

Aan de andere kant, als het onderpandactief een prijsstijging ervaart boven de Take Profit-drempel, verkoopt het platform het onderpand en crediteert vervolgens de winst aan de gebruikersportefeuille.

Gevolgtrekking

Hoewel vluchtigheid een kritiek probleem is in de crypto-ruimte, biedt YouHodler een veilige oplossing voor dit probleem. Samenvattend biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om hun crypto-activa veilig te gebruiken. In tegenstelling tot de meeste cryptoplatforms, vermijdt YouHodler banken niet. Het platform is in de loop van de tijd een partnerschap aangegaan met topbanken in Europa en Zwitserland. Uitgerust met 24/7 klantenondersteuning, is het veilig om te zeggen dat “YouHodler nooit slaapt”.

Het platform biedt zekerheid van veiligheid en leningen met een lage rente. Het is echter niet het beste platform voor gebruikers die op zoek zijn naar langlopende leningen, aangezien de rente in de loop van de tijd toeneemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me