Har Nicole Kidman kjøpt Bitcoin for å handle?

Nicole Kidman, A-lister australsk-amerikansk skuespillerinne og produsent, har vært knyttet til kryptovaluta og Bitcoin-handel. Ryktene som forbinder skuespilleren med Bitcoin har dukket opp, men uten bekreftelse fra Kidman, er det verdt å undersøke om gyldigheten av uttalelsene før du tror på dem. I dette undersøker vi om Nicole Kidman faktisk har investert i Bitcoin, eller om ryktene bare er et resultat av falske nyheter.

Har Nicole Kidman investert i Bitcoin?

I følge vår undersøkelse og forskning på Kidmans offentlige kommentar og eventuelle Bitcoin-nyheter rundt skuespilleren, ser ryktene ut til å være falske. Nicole Kidman investerer ikke i Bitcoin – i det minste ikke offentlig – og media som antyder at hun sprer falske nyheter.

Hvis hun har investert i Bitcoin, som er mulig gitt Bitcoins private og autonyme natur, uten bekreftelse fra henne, kan det ikke være kjent med sikkerhet.

Hva er Nicole Kidmans nettoverdi?

Med stor Hollywood-suksess anslås Nicole Kidmans nettoverdi til rundt $ 120 millioner USD. Denne figuren, tatt fra mai 2020, gjør henne til en av de best betalte skuespillerinner i verden. Med blockbusters som Moulin Rouge, Cold Mountain, Lion og Batman Forever under beltet, er hun kritikerrost i kjendisverdenen.

Det er sannsynligvis suksessen hennes som tiltrekker rykter til navnet hennes; ettersom markedsførere utnytter følgende, må hun lokke investorer til å handle ved hjelp av plattformene sine.

Hvilke Bitcoin-systemer er knyttet til Nicole Kidman?

Markedsførere og de som ønsker å tjene tilknyttet selskap fra Kidmans navn og omdømme, er sannsynligvis årsaken til ryktene. Ryktene om hennes tilknytning til Bitcoin-handel ser ut til å være knyttet til Bitcoin Revolution, en handelsplattform som bruker automatiserte handler på vegne av kunden.

Nicole Kidman og Bitcoin Revolution

Mens Nicole Kidman ikke har investert i Bitcoin eller offentlig godkjent tokenet, er hun knyttet til Bitcoin Revolution. Denne plattformen bruker algoritmisk automatisering for å handle på vegne av investoren.

Robotene som brukes i Bitcoin automatisk handel er intelligente; designet for å ta historisk bevegelse og data fra markedstrender og forutsi hvordan Bitcoin vil bevege seg. Dette tar menneskelige feil og følelser ut av handel, noe som gjør det til en mer grundig og nøyaktig prosess. Fortjenesten på plattformen har 90% nøyaktighet, og tjener investorer opp til $ 1500 USD per dag. Mens Kidman kanskje ikke har investert i Bitcoin Revolution, tjener tusenvis av handelsmenn som et resultat.

Hva å vite om Bitcoin-handel

Bitcoin Revolution og andre handelsplattformer for kryptovaluta, enten det er automatisert eller manuelt, har potensial til å maksimere profitt fra et første innskudd og investering. Dette gjelder spesielt når Bitcoin er på vei mot en stigning oppover og et bull-rally, som ser ut til å være den nåværende bevegelsen av markedet. Det er noen få ting å merke seg før du kjøper Bitcoin og kryptovaluta:

Det er et høyrisiko-spill med høy belønning

Bitcoin-prisen er iboende volatil; noe som betyr at den kan sky-raket – eller stupe – raskt. Jo mer du legger inn kryptovaluta, jo mer må du tjene på det. På samme tid kan du imidlertid miste investeringen hvis markedet plutselig dypper.

Forskriftene er land for land

Siden Bitcoin er en desentralisert eiendel uten at myndighetene dikterer prisen, er det lovligheten å vurdere. Noen land, som Malta, er massive Bitcoin-talsmenn og oppfordrer til blockchain-adopsjon, mens andre land har forbudt handel med kryptovaluta. Når du kjøper og handler Bitcoin, må du sørge for at landet ditt har regulert og tillatt salg av kryptovaluta for å unngå juridiske konsekvenser.

Det er sikkerhet i blockchain, men sørg for at du beskytter dataene dine

Blockchain-teknologi er grunnleggende sikker ved hjelp av sikkerhet designet i teknologien. Men hvis du mister lommeboken eller gir bort viktig informasjon, risikerer du å miste Bitcoin eller kryptovaluta du kan handle eller lagre. Sørg for at du legger merke til all informasjon om Bitcoin-lommebokadressen din fysisk for å forhindre at du mister Bitcoin hvis enheten din mislykkes av en eller annen grunn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me