12 najboljših načinov za nakup Bitcoinov z bančnim računom / nakazilom

1. Coinbase 2. BitPanda 3. GDAX
coinbase bitpanda gdax
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Veseli smo, da ste tukaj. Nakup Bitcoina z bančnim računom je daleč najcenejša možnost glede provizij, zato je najboljša možnost, če želite maksimirati svoj dobiček. Še en dober vidik uporabe vašega bančnega računa za nakup Bitcoina je ta, da lahko svobodneje izbirate, s katero borzo želite, saj večina borz kot plačilno sredstvo ponuja bančno nakazilo.

Druga prednost uporabe vašega bančnega računa je, da so omejitve precej višje kot na primer kreditna kartica ali PayPal.

Z veliko izbiro menjalnic pa je težje sprejeti odločitev, kot pa na primer 2-3 menjave, med katerimi lahko izbirate. Ne skrbite, v tej vadnici bomo predstavili rezultate, ki smo jih zbrali v naši raziskavi iskanja najboljšega načina za nakup bitcoinov z bančnim računom.

Pojdimo naravnost k temu, kar bi morali upoštevati pri izbiri menjave!

Kaj je treba upoštevati pri izbiri borze

Pristojbine

V prvi vrsti smo dobili honorarje. Pristojbine se med različnimi borzami razlikujejo in ker verjetno vlagate v Bitcoin, da zaslužite nekaj denarja, vam lahko z znižanjem provizij prihranite veliko (odvisno od tega, koliko vas zanima nakup).

Enostavnost uporabe

Uporaba izmenjave Bitcoin bi morala biti enostavna, tudi za začetnike. Medtem ko ima večina borz vrhunsko uporabniško izkušnjo in jo je enostavno uporabljati, se nekateri zdijo, da pripadajo devetdesetim. Menimo, da lahko nizke pristojbine in visoke omejitve tehtajo do neprimerne platforme, saj se boste sčasoma navadili na platformo. Pogovorili se bomo o uporabniškem vmesniku vsake izmenjave, tako da boste dobili jasno sliko o tem, kako enostavna je za uporabo.

Podpora

Po našem mnenju je tudi podpora velika. Ko uporabljate storitev ali se poskušate preveriti, se vedno pojavijo napake ali težave, ne glede na to, katero zamenjavo izberete. Tu je pomembno, kako dobro vam pomagajo odpraviti težavo in kako hitro se odzovejo. Ogledali smo si, kaj drugi pravijo o njih na forumih in kako se počutijo, kot da se vsaka izmenjava spopada s težavami / napakami, tako da se vam bo zdelo, da ima izmenjava, ki jo izberete, hrbet v primeru težave.

Omejitve

To je neobvezen dejavnik, ki ga je treba upoštevati, vendar so za nekatere pomembne omejitve menjave. Medtem ko ima večina borz, ki sprejemajo bančna nakazila, pri nakupu Bitcoinov z bančnim nakazilom ponavadi visoke omejitve, je pomembno, da upoštevate omejitve (to je običajno za tiste, ki želijo porabiti več kot 10.000 USD na teden)..

Zdaj, ko smo prebrali najpomembnejše dejavnike, na katere moramo upoštevati pri izbiri najboljše menjalnice, je čas, da se odločimo za najboljše borze, ki sprejemajo bančna nakazila. Skočimo naravnost vanjo!

12 najboljših načinov za nakup Bitcoinov z bančnim nakazilom do leta 2021

1. Coinbase

coinbaseNa prvem mestu je vodilni na trgu Coinbase. S 13 milijoni uporabnikov, kar je veliko več kot največje borzno posredovanje, je elektrarna. Zakaj množice ljubijo Coinbase, bi se lahko vprašali, no, to je začetnikom prijazna platforma, ki vsakomur omogoča, da začne z Bitcoinom in si tako prisluži veliko tržnega deleža, saj je z njimi enostavno začeti.

Če ste rezident ZDA, lahko z Coinbase opravite bančno nakazilo s povezanim bančnim računom z uporabo nakazila ACH. Če ste v Evropi, lahko s SEPA nakažete denar nanje, ko denar nakažete, preprosto zamenjate EUR / USD za Bitcoin neposredno na platformi po trenutni tržni ceni. Prenos ACH bo trajal do 5 dni, da bodo sredstva na voljo na vašem računu, medtem ko bo pri SEPA približno 2 dni.

Coinbase ponuja pavšalno stopnjo 1,49% za vse transakcije na njihovi platformi, kar velja za zelo nizko. Prebivalci Združenih držav lahko svojo debetno / kreditno kartico povežejo tudi s Coinbase za hitrejše (vendar dražje) vloge.

Platforma je izjemno enostavna za uporabo in jo lahko dobesedno uporablja kdorkoli (ja, tudi ti babica!). Omejitve na platformi se izračunajo ločeno, kar pomeni, da se razlikuje med tistimi, ki uporabljajo svojo kreditno kartico ali imajo povezan bančni račun (prek ACH / SEPA). Coinbase ne želi javno govoriti o omejitvah – vsi pa imamo 10.000 ameriških dolarjev na teden na naših, ostarelih in preverjenih računih, z začetno omejitvijo 1.000 dolarjev na teden.

Med vrhunci zanimanja za Bitcoin je lahko podpora strankam precej počasna, kar je razumljivo, saj Coinbase včasih dobi 100.000 novih uporabnikov na dan. Počasna podpora je nekaj, kar je pričakovati za večino tamkajšnjih borz. Podpora strankam je resnično zanič na nekaterih borzah, in čeprav lahko za podporo Coinbase traja nekaj dni, je daleč ena najbolj prijaznih in koristnih podpornih skupin, s katerimi smo se pogovarjali.

Coinbase toplo priporočamo vsem, ki šele začenjajo kupovati / prodajati / uporabljati Bitcoin, saj je z njimi res enostavno začeti. Delujejo tudi kot Bitcoin denarnica, zato vam ni treba premikati Bitcoinov, da bi jih trgovali ali hranili, vse je mogoče na eni platformi!

ZAČNITE Z COINBASE

(Uporabite našo povezavo in kupite Bitcoin v vrednosti 100 USD ali več in brezplačno prejmite Bitcoin v vrednosti 10 USD!)

2. BitPanda

bitpandaNaslednja na vrsti je BitPanda. BitPanda je odlična menjalnica, ki ponuja najrazličnejše načine plačila, kot so Skrill, NETELLER in seveda bančno nakazilo. BitPanda je za zdaj na voljo samo v Evropi, zato se za prebivalce ZDA pomaknite navzdol in si oglejte naslednjo možnost. BitPanda ponuja bančno nakazilo prek SOFORT, SEPA in spletnega bančnega nakazila.

Platforma je enostavna za uporabo in ima sodoben videz (če je to za vas pomembno). Čas obdelave le do 3 dni v kombinaciji z visokimi omejitvami in nizkimi pristojbinami pomeni, da je BitPanda odlična možnost za naše evropske bralce. Provizije niso javno prikazane, temveč so vključene v ceno pri nakupu Bitcoina, zaradi česar je težko natančno izračunati, kolikšen odstotek znašajo provizije.

Podpora je odlična in resnično koristna. Dobili so celo lastno nit za podporo na BitcoinTalk.org, kjer odgovorijo na vaše vprašanje, ki se ne šteje za zaupne podatke (osebni podatki, podatki, bančni podatki). Z nitjo lahko poiščete odgovor na vaša vprašanja, ki se ne štejejo za osebna. Če želite pogovor zasebno, jim lahko pošljete tudi e-pošto.

Na BitPandi lahko kupite več kot le Bitcoin in zamenjate Bitcoin za druge kriptovalute, kot so Litecoin, Dash in Ethereum. BitPanda bi se verjetno zavzel za močnejši boj proti Coinbase kot prvo mesto, če bi prebivalcem ZDA dovolili uporabo njihove izmenjave. Toda za evropske kupce je BitPanda hitra in poceni izbira.

ZAČNITE Z BITPANDO

3. GDAX

gdaxGDAX, znan tudi kot Global Digital Asset Exchange, je sestrsko spletno mesto Coinbase. To je njihova digitalna izmenjava sredstev, kjer lahko trgujete Litecoin, Ethereum in Bitcoin za USD / EUR ali obratno. Ameriške stranke lahko z bančnim nakazilom prenesejo sredstva na račun s prenosom ACH, evropske stranke pa prek SEPA.

Z uporabo GDAX je dejansko mogoče kupiti Bitcoin z 0-odstotno provizijo, z ACH prenosom pa lahko brezplačno deponirate in dvignete kriptovalute. Za SEPA je le 0,15 evra provizije za polog in dvig vaših kriptovalut. Zaradi tega je GDAX najcenejša možnost za bančno nakazilo. Torej, zakaj je na tretjem mestu?

Njihov uporabniški vmesnik je sprva težko razumljiv, zaradi česar je spodbuda za nizko ceno manj razburljiva. Ne razumemo, zakaj bi Coinbase tako težko naredil njihovo sestrsko platformo, vendar ugibamo, da naj bi se GDAX bolj uporabljal za bolj izkušene uporabnike. Podpora je kot drugi zgoraj res dobra in prijazna, zato ne oklevajte, če se vam zatakne postopek nakupa Bitcoina ali preverjanje identitete.

Menimo, da je GDAX odlična izbira za bolj izkušene uporabnike / trgovce. Seveda pa se bo začetnik temu prilagodil, ko ga bo že nekaj časa uporabljal, tako da bodo po našem mnenju lahko poskusili tudi začetniki. Ni menjave, ki bi lahko ponudila nižjo provizijo od GDAX, zaradi česar je res zanimiva možnost.

ZAČNITE Z GDAX

4. Dvojčka

logotip dvojčkaGemini je odlična možnost za stranke v ZDA, ki lahko izvedejo bančno nakazilo s sistemom ACH. Tako kot pri vseh drugih izmenjavah traja do 5 dni, vendar je to pričakovano in izmenjava ne more storiti ničesar. Ponujajo tudi nekatere najnižje cene v Kanadi in ZDA, zaradi česar so na splošno odlična izbira.

Njihova platforma ni tako enostavna za uporabo kot Coinbase ali BitPanda, a kot pri GDAX se je navadiš. Druga prevara te izmenjave je, da žal še niso na voljo v vseh zveznih državah ZDA.

Razen teh dveh slabosti je odlična menjava in poceni možnost (vendar ne tako poceni kot GDAX) za tiste, ki jih zanima nakup Bitcoina z bančnim računom.

ZAČNITE Z DVOJČKI

5. Bittylicious

bittylicious logotipBittylicious je dobil nekoliko trapasto ime, vendar je odlična možnost za stranke v Združenem kraljestvu, saj ponujajo 15-minutni čas obdelave spletnih bančnih nakazil. To je zagotovo najhitrejši način za nakup Bitcoina v Veliki Britaniji. Zagotavljajo tudi vračilo kupnine v primeru zamude pri dostavi.

Prenos SEPA pri Bittyliciousu ni na voljo in njihova platforma je videti nekako poceni. So pa legitimna izmenjava, ki je vredna zaupanja.

ZAČNITE Z BITTILIČNIMI

6. Coinfloor

Coinfloor-LogoPrebivalci EU lahko s Coinfloor financirajo svoje račune Coinfloor s pomočjo SEPA, medtem ko imajo stranke v Združenem kraljestvu dve možnosti; SEPA in spletno bančno nakazilo. Coinfloor ima vlog najmanj 1000 denarnih enot (1.000 EUR ali 1.000 funtov), ​​to izključuje povprečnega Joeja, ki želi vložiti manj denarja, hkrati pa daje tistim, ki vlagajo malo več denarja, večjo pozornost in lahko ponudijo hitreje podpora zaradi ne toliko uporabnikov.

Coinfloor omogoča samo bančna nakazila v GBP, zato boste morali svoj fiat zamenjati za GBP, če to ni vaša prvotna valuta.

Če želite vložiti vsaj 1.000 EUR ali Pounds Coinfloor, je kot nalašč za vas. Ponujajo tudi storitev shranjevanja Bitcoinov; Coinfloor Vaults, ki je Bitcoin denarnica, ki varuje vaša sredstva, hkrati pa je lahko dostopna, kadar jo želite uporabljati / trgovati z njo.

ZAČNITE S COINFLOORJEM

7. Coinfinity

sovpadanjeCoinfinity ponuja bančna nakazila samo s sistemom SOFORT za prebivalce Avstrije. To je zaupanja vredna in uveljavljena borza, ki ponuja visoke limite in hitre vloge. Če pa niste iz Avstrije, vam priporočamo, da poiščete drugje.

ZAČNITE Z DOLOČENOSTJO

8. Paymium

logotip paymiumPaymium s sedežem v Franciji ponuja bančna nakazila za tiste, ki živijo v Franciji. Imajo odlično mobilno aplikacijo, s katero lahko trgujete in prodajate svoje Bitcoine na poti ali če potujete. Če nameravate vložiti več kot 2.500 EUR, morate predložiti osebni dokument, kar je običajna praksa med vsemi borzami, saj »Poznajte svojo stranko« (KYC), ki zahteva, da borze vedo identiteto vsakega uporabnika..

Če se nahajate v Franciji (bonjour!), Potem je ta možnost odlična, saj lahko z njihovo aplikacijo hitro trgujete s svojimi Bitcoini.

ZAČNITE S PAYMIUMOM

9. Bity

bity logotipBity vsem Evropejcem omogoča nakup Bitcoinov s prenosi SEPA. Z omejitvijo 100.000 EUR letno po celoviti verifikaciji, če pa želite le spodnjo mejo 4.000 EUR, lahko preverite s svojim telefonom.

ZAČNITE Z BITY

10. Safello

logotip safelloSafello je na voljo v 32 državah in ponuja široko paleto načinov plačila; vključno z bančnim nakazilom. Podporno osebje je na voljo med delavniki od 8.00 do 13.00, kar je velik plus. Če ste Šved in imate Swish Payments, lahko deponirate denar vse dni v tednu, sicer pa denar ne bo nakazan med vikendom.

Safello vključuje provizije v nakupno ceno, zaradi česar jo je težko pravilno izračunati.

Safello je na splošno odlična možnost z veliko podporo in uporabniku prijazno platformo. V celoti priporočamo!

ZAČNITE Z SAFELLO

11. CoinCorner

coincorner logotipCoinCorner ponuja široko paleto načinov plačila, kot so Skrill, NETELLER in bančno nakazilo (če jih naštejemo le nekaj). Poslanstvo CoinCornerja je bilo od samega začetka olajšati nakup Bitcoina, kar so dosegli. S CoinCorner dobite dostop do lastne mobilne denarnice (na voljo v telefonih Apple, Windows in Android).

CoinCorner ponuja takojšnje pologe s kreditno / debetno kartico, vendar boste morali plačati 5% provizije s kreditno kartico, ki velja za visoko. Imajo tudi 1-odstotno provizijo za trgovanje, ki se po evropskih standardih šteje za visoko.

CoinCorner priporočamo vsem, ki živijo v Evropi in Veliki Britaniji, da kupujejo Bitcoin z bančnimi nakazili SEPA in GBP.

ZAČNITE S KOTNIKOM

12. Kocke

logotipovCubits omogočajo nakazila SWIFT in lokalne bančne nakazila, kot sta SOFORT in Online Bank Transfer. S provizijo za trgovanje v višini 0,9%, različnimi načini plačila, podporo za 20 fiat valut in enostavnim nakupnim postopkom je to odlična možnost za začetnike, ki želijo neposredno menjalnico za nakup in trgovanje s kriptovalutami..

Tako kot CoinCorner ponujajo priloženo denarnico. To je dobro za majhne količine Bitcoinov, vendar če imate veliko vsoto Bitcoinov, toplo priporočamo, da dobite strojno denarnico.

Cubits je odlična možnost za Evropejce, ki želijo Bitcoin enostavno kupiti s platformo, ki je enostavna za uporabo.

ZAČNITE S KUBITI

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me