125+ beste manieren om Bitcoin online te kopen 2021

Ok, er zijn niet echt 125 manieren om bitcoin te kopen. Het klonk gewoon cooler met dat bedrag.

Er zijn eigenlijk maar 3-4 verschillende manieren om Bitcoin te kopen. En in deze zelfstudie bespreken we ze zodat u weet welke manier het beste werkt – voor u.

Contents

Waar Bitcoin te kopen

In deze gids zullen we de stapsgewijze zelfstudie doorlopen over het kopen van Bitcoins. We zijn erop gericht het begrijpelijk te maken, zelfs als u net begint in de wereld van crypto’s.

We begrijpen de verwarring waarmee u momenteel wordt geconfronteerd als u net in de wereld van cryptocurrency stapt en Bitcoins online probeert te kopen. Er duiken meteen veel of vragen op – waar en hoe koop ik ze veilig? En waar bewaar ik ze??

We zijn hier niet om te proberen u te overtuigen om BTC te kopen (of welke andere cryptocurrency dan ook), we gaan ervan uit dat u al pro-crypto bent, of gewoon betrokken wilt zijn bij de nieuwe blockchain-technologie. We willen u beschermen tegen alle oplichting die gepaard gaat met bloeiende markten, in dit geval Bitcoin.

In deze gids helpen we u om veilig Bitcoin te kopen. Ons doel is om u te helpen voorkomen dat u wordt opgelicht, te dure BTC wordt verkocht of met hoge kosten naar beurzen wordt gelokt. We zijn brutaal eerlijk tegen onze lezers en zullen nooit diensten aanbevelen omdat ze ons goed betalen voor verwijzingen (ja, we krijgen wel wat geld voor elke aanmelding die we doorverwijzen naar bepaalde bedrijven. Wij houden, net als u, echt van geld in alle vormen en vormen, vooral cryptocurrency.)

Voordat we de beste Bitcoin-uitwisselingen gaan opsommen, moeten we doornemen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een uitwisseling. Elke persoon is anders en zoekt naar verschillende factoren, dus je moet erachter komen welke factoren je het meest waardeert bij het kopen van Bitcoin (meestal is snelheid een van de meest gewaardeerde factoren omdat de prijs constant stijgt en mensen het graag willen weten) Bitcoin zo snel mogelijk, daarna komt privacy omdat je nogal persoonlijke informatie moet verstrekken en als die in verkeerde handen komen, zul je er spijt van krijgen).

1. Privacy

Allereerst uw privacy. Aangezien de meeste uitwisselingen tegenwoordig ID-verificatie vereisen, is het belangrijk dat u een uitwisseling kiest die uw persoonlijke gegevens met respect behandelt.

Dit is zelfs nog belangrijker voor degenen die Bitcoin privé willen kopen. Verreweg de meest persoonlijke manier is contant, aangezien deze onvindbaar is. We hebben hier een handleiding voor het kopen van Bitcoin met contant geld.

Degenen onder u die, om welke reden dan ook, uw ID niet willen indienen, er zijn enkele manieren om te kopen zonder ID of verificatie.

2. Grenzen

Ben je geïnteresseerd om veel geld in een cryptocurrency te stoppen, zoals BTC, BCC (Bitcoin Cash), LTC of XPR? Dan zijn de limieten die u bij elke ruil krijgt een belangrijke factor. De limieten zijn er om u en anderen tegen fraude te beschermen, maar ze kunnen inderdaad behoorlijk frustrerend zijn. Op de meeste beurzen kunt u de beperkingen upgraden door bijvoorbeeld een ID in te dienen of door een verouderd account te hebben.

Coinbase kreeg behoorlijk forse limieten van $ 3.000 / week met een creditcard, $ 10.000 / week met bankoverschrijving en $ 50.000 / week met USD wallet (op Coinbase). U vindt de hoogste limieten wanneer u met creditcard betaalt, op CoinMama.

3. Snelheid

Omdat de prijs snel stijgt, willen veel mensen zo snel mogelijk instappen om zo veel mogelijk geld te verdienen. Aangezien de publieke belangstelling voor Bitcoin ongekend hoog is terwijl ik dit schrijf, is het aantal aanmeldingen voor de meest populaire beurzen dat wordt ontvangen tot 100.000 per dag. Omdat ze hun huidige gebruikersbestand willen beschermen en zoveel mogelijk nieuwe gebruikers willen toevoegen als ze aankunnen, kan het kopen wat tijd kosten om op te zetten, maar als je eenmaal je eerste transactie op een exchange hebt gedaan, is het zo eenvoudig als ABC.

Bitcoin-geldautomaten zijn momenteel de snelste manier om Bitcoins te kopen. Als je niet het geluk hebt om in de buurt van een Bitcoin-geldautomaat te wonen, is de op één na beste optie waarschijnlijk een uitwisseling die directe Bitcoin-aankopen aanbiedt (we zullen schrijven welke dit aanbieden in de beste Bitcoin-uitwisselingssectie).

4. Wisselkoers

De prijs van Bitcoin is altijd in beweging, daarom raden we u aan om de huidige prijs van Bitcoin te bekijken op CoinDesk.com. Omdat je hier echter bent, denk ik dat je op dit moment een Bitcoin in handen zou willen krijgen, dus we raden aan om niet te veel op de huidige prijs te focussen. Zorg ervoor dat u de wisselkoersen van de verschillende beurzen vergelijkt voordat u koopt, om er zeker van te zijn dat u de laagst mogelijke prijs krijgt.

5. Reputatie & gebruiker reviews

We raden je echt aan om te kijken wat andere mensen zeggen over hun ervaring met de verschillende uitwisselingen. De ene beurs zou zichzelf op de markt kunnen brengen als de marktleidende met superieure ondersteuning en uptime, maar in werkelijkheid geen snelle ondersteuning bieden en ronduit vreselijk zijn om mee om te gaan.

Daarom moet je je niet door een YouTube-advertentie of een andere advertentie laten verleiden tot een uitwisseling voordat je ze allemaal hebt vergeleken (dit geldt naar mijn mening voor alle diensten en producten). We helpen u alle uitwisselingen te vergelijken, zodat u gemakkelijk de juiste voor u kunt vinden, een die echt om hun gebruikers geeft en waar u gemakkelijk mee om kunt gaan.

6. Vergoedingen

Sommige beurzen vragen hoge kosten voor hun service. Dit zijn het soort uitwisselingen dat u wilt vermijden, zodat u met zo veel mogelijk Bitcoins in uw portemonnee terechtkomt. De kosten variëren van de betaalmethode die u wilt gebruiken om Bitcoin te kopen, evenals voor stortings-, opname- en handelskosten. Als u handelt, moet u de winst berekenen op basis van hoeveel de vergoedingen zijn – sommige kosten 0,5%, wat uw handelswinsten snel kan optellen en vernietigen..

In de volgende sectie van deze tutorial bespreken we de voor- en nadelen van elke betaalmethode. We zullen ook de kosten voor elke beurs vermelden in de lijst met de beste Bitcoin-uitwisselingen 2020.

7. Betalingswijze 

Misschien wilt u Bitcoin kopen met een specifieke service zoals PayPal, of wilt u Bitcoin lokaal kopen en volledig anoniem zijn. Hoe het ook zij, alleen u weet welke betaalmethode u verkiest.

In het volgende gedeelte gaan we dieper in op de verschillende beschikbare betaalmethoden, vergelijken we de voor- en nadelen van elk en adviseren we wie ze het beste passen..

Betaalmethoden

Er zijn een aantal verschillende manieren om Bitcoin te kopen, waaronder:

 • Bitcoin online kopen met een bankpas, creditcard of bankoverschrijving.
 • Koop Bitcoin lokaal met een Bitcoin-geldautomaat.
 • Een storting in contanten of Bitcoin contant kopen in uw omgeving.
 • Koop Bitcoin met PayPal.

Dit zijn verreweg de meest populaire methoden om Bitcoins te kopen, maar wacht even, er zijn meer details over elke methode. In dit gedeelte bespreken we de voor- en nadelen van elke methode, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de betaalmethode.

Als u Bitcoins koopt, moet u EUR of Amerikaanse dollars omwisselen, of, als u lokaal koopt, uw lokale valuta.

Als u echter al een besluit heeft genomen (sommigen van u weten waarschijnlijk al welke betalingsmethoden u beschikbaar heeft en welke uw voorkeur hebben), kunt u dit gedeelte overslaan door hier te klikken!

1. Creditcard of betaalpas

Dit is verreweg het meest voorkomende type voor de beginner die aan de slag wil met het kopen en verkopen van Bitcoin, of voor degenen die Bitcoin willen hodlen. Het is een gemakkelijke manier om Bitcoins te kopen, aangezien de meeste mensen creditcards hebben en het gemakkelijk is om de nodige informatie in te vullen.

Voordelen van het kopen van Bitcoin met een creditcard / betaalpas

Het is een van de gemakkelijkste manieren, aangezien het verreweg de populairste manier is om producten online te kopen. Het is de gemakkelijkste manier. U ontvangt uw Bitcoins onmiddellijk nadat de transactie is geverifieerd, wat gewoonlijk niet langer dan een paar seconden duurt.

Nadelen van het kopen van Bitcoin met een creditcard / betaalpas

De kosten zijn veel hoger dan bijvoorbeeld bij een bankoverschrijving. Als u geduldig bent en uw nieuw gekochte Bitcoins niet onmiddellijk nodig heeft, raden we u aan om bankoverschrijving als betaalmethode te gebruiken. Als u anoniem Bitcoin wilt kopen, is kopen met creditcard niet mogelijk. U moet uw identiteit verifiëren voordat u BTC koopt met een creditcard / betaalpas.

Wie moet een bankpas / creditcard gebruiken om Bitcoin te kopen?

Als u haast heeft om geld in Bitcoin te investeren, dan is deze methode iets voor u. U kunt Bitcoin direct kopen, terwijl degenen die de bankoverschrijving doen, gedoemd zijn omdat banken alleen tijdens kantooruren werken, en als u in het weekend wilt kopen, moet u wachten tot maandag.

Het is gemakkelijk om Bitcoin met een creditcard te kopen, maar naar onze mening, als je in Bitcoin gelooft, is een prijsstijging van 10% voordat je kunt kopen niets om van te slapen. Wie weet, misschien gaat het voor maandag 10% omlaag en doe je een nog betere deal?

Hier zijn een paar uitwisselingen die betaling via creditcard accepteren:

 • Coinbase – VS, Europa, Canada, Singapore (gebruik onze link en koop $ 100 of meer aan Bitcoin en ontvang $ 10 aan Bitcoin gratis!)
 • CoinMama – Wereldwijd
 • CEX.IO – Wereldwijd
 • BitPanda – Europa

We hebben een uitgebreide handleiding geschreven voor het kopen van Bitcoin met een creditcard en betaalpas als u meer wilt weten over het kopen van Bitcoin met een CC en een betaalpas..

2. Bankrekening of overschrijving

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van veel Bitcoins tegen lage kosten, dan is het gebruik van een bankoverschrijving de beste manier voor u. De lage tarieven en hoge kooplimieten maken deze optie interessant. Het kan langer duren omdat de transactie moet worden geverifieerd door de bank, maar verder is dit een van de beste betaalmethoden voor het kopen van BTC.

Voordelen van het kopen van Bitcoin met een bankrekening / bankoverschrijving

Geweldig voor het kopen van grote hoeveelheden Bitcoin, met de hoogst mogelijke limieten voor een nieuw account op een bepaalde beurs. De kosten zijn meestal erg laag in vergelijking met bijvoorbeeld bij het kopen met contant geld of creditcard. U krijgt dus een geweldige prijs voor uw Bitcoins.

Nadelen van het kopen van Bitcoin met een bankrekening / bankoverschrijving

Het is langzaam. Omdat banken alleen tijdens werkdagen en binnen kantooruren werken, kan het tot 5 dagen duren voordat uw transactie is verwerkt. Bij het kopen met een bankrekening is uw transactie traceerbaar, dus niet goed voor degenen die volledige privacy willen. ID-verificatie is meestal ook vereist op de beurs.

Wie moet een bankrekening / bankoverschrijving gebruiken om Bitcoin te kopen?

Degenen die er veel baat bij zouden hebben, zijn de houders van Bitcoin op de lange termijn die het niet uitmaakt of ze de bitcoins een paar dagen later ontvangen. Het werkt geweldig voor iedereen die een groot bedrag in bitcoin wil investeren en lage kosten wil hebben.

Het is ook goed voor degenen die alleen op kleine schaal willen investeren, aangezien andere methoden, zoals PayPal of contant geld, hoge kosten met zich meebrengen tot 15% of meer. Dit zal bijvoorbeeld $ 150 van uw $ 1000-investering opeten, wat inderdaad 15% is. Dit betekent ook dat Bitcoin met meer dan 15% moet stijgen voordat je break-even gaat. Het is niet onmogelijk dat het van de ene op de andere dag met 15% of meer zou stijgen, maar als u die vergoedingen tot 1-2% zou kunnen verlagen, zou u een veel betere winst hebben bij een prijswinst van 15%.

Daarom raden we iedereen een bankrekening aan. Het is echt onze aanbevolen betalingskeuze.

Hier zijn een paar uitwisselingen die betalingen via een bankrekening / bankoverschrijving accepteren:

 • Coinbase – VS, Canada, Singapore en Europa (gebruik onze link en koop $ 100 of meer aan Bitcoin en ontvang $ 10 aan Bitcoin gratis!)
 • BitPanda – Europa
 • Tweelingen – VS en Canada

Klinkt deze betaalmethode u het meest aantrekkelijk? Dan raden we je aan om onze gids te lezen over hoe je Bitcoin kunt kopen met je bankrekening.

3. Contant geld

Contant geld gebruiken om Bitcoin te kopen is de meest persoonlijke en snelste manier. U ontvangt uw Bitcoins binnen een paar uur en de transactie is niet naar u te herleiden. Perfect voor wie hun privacy hoog in het vaandel heeft staan.

Voordelen van het kopen van Bitcoin met contant geld

Er is meestal geen persoonlijke informatie vereist bij het kopen van Bitcoin met contant geld. U geeft gewoon uw portefeuilleadres op, stort het geld en binnen een paar uur belanden uw Bitcoins in uw portemonnee. U hoeft geen 5 dagen te wachten voordat de bank de transactie heeft verwerkt. De transactie kan vrijwel direct worden afgerond.

Nadelen van het kopen van Bitcoin met contant geld

Het is duur. Meestal 5-15% hoger dan de marktprijs. Als u niet bij een gerenommeerde beurs koopt, is er een groot risico dat u wordt opgelicht. Zorg ervoor dat u op uw hoede bent voor oplichtingsaanbiedingen en blijf bij de gerenommeerde uitwisselingen die in deze zelfstudie worden vermeld.

Wie zou contant geld moeten gebruiken om Bitcoin te kopen?

Degenen die hun privacy het meest waarderen en het niet echt schelen dat het 5-15% meer kost. Dit werkt goed voor degenen die privé online dingen willen kopen, of liever geen identiteitsbewijs indienen voor uitwisselingen. Het is ook snel, en het enige nadeel dat we zien is dat het vrij duur is – wat niet optimaal is als je geïnteresseerd bent in het verhandelen van bitcoin – omdat er goedkopere alternatieven zijn..

Hier zijn een paar geldwissels die we aanbevelen:

Vind je dit interessant? Lees dan dit artikel waar we dieper ingaan op het kopen van BTC met contant geld!

We kunnen je ook aanraden om naar te kijken Bitcoin ATM-radar om te zien of u een Bitcoin-geldautomaat bij u in de buurt heeft.

Hiermee kunt u eenvoudig contant geld storten en uw geld in bitcoins laten veranderen en direct naar uw portemonnee laten sturen. Alleen gerenommeerde geldautomaten zijn geregistreerd op Bitcoin ATM Radar, dus u kunt er zeker van zijn dat u niet wordt opgelicht. Blijf echter uit de buurt van Bitcoin-geldautomaten die daar niet worden vermeld.

Alle Bitcoin-geldautomaten in Nevada. Er zijn meer dan 900 geldautomaten vermeld in 50 landen. Alle Bitcoin geldautomaten in Nevada (de staat waar de meeste mensen zoeken naar “Bitcoin ATM” op Google). Er zijn meer dan 900 geldautomaten vermeld in 50 landen.

Voordelen van Bitcoin-geldautomaten

Als u een Bitcoin-geldautomaat bij u in de buurt heeft, is dit een van de snelste manieren om Bitcoins te kopen. Meestal heb je 100% privacy aangezien er meestal geen ID of persoonlijke informatie nodig is.

Nadelen van Bitcoin-geldautomaten

De 5-15% boven de marktprijs is hier hetzelfde als bij het wisselen van contanten. Aan uw privacy zijn kosten verbonden, maar het kan de moeite waard zijn voor degenen die hun privacy het meest waarderen.

4. Paypal

Bitcoin kopen met PayPal is moeilijk en meestal erg duur. Verkopers op PayPal mogen volgens de algemene voorwaarden van PayPal geen cryptocurrencies verkopen (bijvoorbeeld Bitcoin). Er zijn echter enkele oplossingen voor degenen die PayPal-saldo willen gebruiken om Bitcoin te kopen.

Voordelen van het kopen van Bitcoin met PayPal

Als u een PayPal-saldo heeft dat u wilt opmaken, kan dit een geweldige aankoop zijn.

Nadelen van het kopen van Bitcoin met PayPal

De kosten zijn hoog, tot wel 12%. Het is duur en aangezien de meeste mensen hun creditcard of bankrekening aan hun PayPal-rekening hebben gekoppeld, is het gebruik daarvan een veel betere optie.

Veelgestelde vragen over het kopen van Bitcoin

Het kopen van Bitcoin is moeilijk, en er komen veel vragen naar boven als je dit voor de eerste keer doet. In dit gedeelte met veelgestelde vragen beantwoorden we alle vragen die we hebben gekregen bij het begeleiden van anderen bij het kopen van Bitcoin.

Als u vragen heeft die u door ons wilt laten beantwoorden, neem dan contact met ons op en wij zullen de meest gestelde vragen toevoegen en individuele vragen beantwoorden.

Wanneer is het juiste moment om te kopen?

Gisteren. Hoe eerder u Bitcoin in handen krijgt, hoe beter. We geloven enorm in Bitcoin en dat de waarde alleen maar zal blijven stijgen naarmate meer en meer mensen erover beginnen te praten en het potentieel erin zien. Omdat Bitcoin 24/7 wordt verhandeld, kunt u letterlijk Bitcoin kopen, ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht).

De waarde van Bitcoin fluctueert sterk door nieuws en publieke uitingen over Bitcoin. Als je wilt, kan het bekijken van grafieken en het analyseren ervan je helpen erachter te komen of de kans dat Bitcoin stijgt groter is dan de kans dat Bitcoin daalt. Vertrouw echter niet te veel op grafieken, aangezien Bitcoin snel kan dalen als iemand er flauw over praat – en vice versa.

Kunt u minder dan één bitcoin kopen??

Ja! Het laagste bedrag dat u kunt kopen, is $ 1. Een bitcoin kan worden onderverdeeld in 100.000.000 stukjes. Elk stuk wordt een Satoshi genoemd, welke naam is afkomstig van de anonieme oprichter (s?), Satoshi Nakamoto. Bij elke uitwisseling kunt u meestal het bedrag dat u in Bitcoin wilt investeren invoegen en u het equivalente bedrag aan bitcoin geven.

Kun je Bitcoins verkopen??

Ja, alle beurzen bieden een koop- / verkoopoptie. Dit heet handelen en is een geweldige manier om geld te verdienen met Bitcoin. Er is altijd een vergoeding inbegrepen, dus zorg ervoor dat u uw winst berekent, zodat u meer winst maakt dan de vergoeding was. Als u bijvoorbeeld een vergoeding van 2% hebt betaald om te kopen en vervolgens 2% om te verkopen, moet uw winst 4% bedragen om break-even te spelen.

Kan iedereen Bitcoin kopen??

Natuurlijk! Er is geen leeftijdsvereiste. Iedereen kan bitcoin kopen en gebruiken, tenzij het in uw land illegaal is. In de meeste landen is Bitcoin echter legaal (hier is een wereldkaart van alle landen waar het legaal / illegaal is​.

Kan ik fysieke Bitcoins kopen?

Ja, technisch gezien kan dat. Maar onze vraag is waarom? Het is natuurlijk gaaf om te laten zien dat je een Bitcoin in fysieke vorm hebt, maar een fysieke bitcoin kan niet worden gebruikt en is alleen een munt waarin een privésleutel is ingebed. Bitcoin zou naar onze mening online moeten zeggen.

Er is ook een groot risico om te worden opgelicht, aangezien de maker van de munt dezelfde privésleutel op alle munten kan plaatsen. Dan heb je zojuist een munt zonder waarde gekocht. We raden u aan om te kopen een zak met chocolademunten van 1 pond van Amazon als je wilt laten zien hoeveel van een baller je bent, in plaats daarvan.

Tenzij u uw bitcoins onmiddellijk van de munt ophaalt naar uw digitale Bitcoin-portemonnee, bestaat de kans dat de maker de bitcoins intrekt voordat u de kans krijgt om.

Doe wat je wilt, maar we raden het niet aan.

Waarom zou ik Bitcoin kopen in plaats van ze te minen??

Het delven van bitcoins is een big business, en we zeggen niet dat het stom is om te doen, maar voor de gemiddelde Joe die geen $ 3.000 (of meer) heeft om te investeren voor een Bitcoin-mijnwerker en met zijn $ 500 kantoorlaptop probeert Bitcoin te proberen zal teleurgesteld zijn.

Een paar jaar geleden kon iedereen met zijn pc een paar bitcoins per dag minen, maar tegenwoordig moet je investeren in een miner om echt bitcoins te kunnen minen.

We kunnen het bijvoorbeeld vergelijken met goud.

Waarom zou je goud kopen in plaats van het te delven? Ik denk dat we hier niet verder op in hoeven te gaan.

Heb ik een Bitcoin-account nodig om bitcoin te kopen??

Bitcoin heeft geen accounts. Met bitcoin gebruikt u altijd portefeuilles om ze op te slaan. Technisch gezien zou je duizenden bitcoin-portefeuilles kunnen hebben, maar dat zou moeilijk te beheren zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van de portemonnee, dus velen geven er de voorkeur aan om deze in fysieke vorm te hebben in plaats van een online portemonnee. Bitcoin is geen bank of trust die ervoor zorgt dat u veilig bent.

Is Bitcoin legaal?

Ja, in de meeste landen is het legaal. Er zijn slechts een handvol landen die het gebruik van Bitcoin hebben verboden. Dus voordat u bitcoin koopt, moet u controleren of het legaal is in uw land. Gebruik deze kaart om te zien of Bitcoin legaal is in jouw land of niet.

Hoe koop ik Bitcoin-aandelen?

Bitcoin is geen aandeel, en aangezien het volledig gedecentraliseerd is, zit er geen bedrijf achter Bitcoin waar je aandelen in kunt kopen. Er zijn een paar fondsen die sinds kort Bitcoin en andere crypto’s in hun portefeuille opnemen. Deze fondsen zijn meestal alleen voor megarijke mensen. Maar de meeste gewone mensen die geld proberen te verdienen met het kopen en verkopen van Bitcoin, doen het zelf. U koopt Bitcoin en verkoopt het vervolgens tegen een hogere koers. Het verschil tussen de aan- en verkoopprijs is uw winst.

Wanneer u handelt, moet u ervoor zorgen dat u de vergoedingen en andere kosten in de winst opneemt, zodat u zeker weet dat u inderdaad winst maakt wanneer u Bitcoin verkoopt..

Waar goedkope Bitcoins te kopen?

Goedkoop is een relatief begrip. Als u denkt dat de waarde van Bitcoin zal stijgen tot $ 100,00, is de huidige prijs van $ 18.832 goedkoop. Maar we gaan ervan uit dat u op zoek bent naar de uitwisseling met het goedkoopste tarief. Toezien op Coindesk om te zien hoe de beurzen zich ten opzichte van elkaar verhouden als het gaat om de huidige prijs. Zorg ervoor dat u de vergoedingen meeneemt in uw berekening.

Wie controleert Bitcoin?

Niemand. En dat is het mooie ervan. Omdat blockchaintechnologie iets is dat moeilijk samen te vatten is en we denken dat we het niet beknopt genoeg zouden kunnen doen, raden we je aan deze video te bekijken waarin het kort wordt uitgelegd. Als je de basis ervan eenmaal kent, begrijp je het concept van blockchain en Bitcoin, je kunt verder graven in de technologische kant ervan (als je erin geïnteresseerd bent).

Waarom moet ik een ID indienen bij bitcoin-uitwisselingen??

Dit is te wijten aan Ken uw cliënt (KYC) wetten die de identiteit van elk van hun klanten vereisen. Het is ook een geweldige manier om de oplichters eruit te filteren die de uitwisselingen op verschillende manieren proberen te exploiteren.

Waarom zou iemand zelfs Bitcoins willen kopen??

We hebben twee koperspools. Degenen die bitcoin willen kopen om geld te verdienen door het gewoon vast te houden (of proberen meer Bitcoin te verdienen door het te verhandelen met alternatieve munten, ook bekend als altcoins). En degenen die geïnteresseerd zijn om er online producten mee te kopen. Grote bedrijven die de blockchain-technologie early adopters zijn geweest en Bitcoin als betaalmethode accepteren, zijn Microsoft, Dell, Newegg en Overstock – om er maar een paar te noemen..

Een van de andere use-cases is het sturen van geld naar familie en vrienden buiten hun eigen land. Aangezien het overmaken van geld op de traditionele manier meestal hoge wisselkosten met zich meebrengt, en omdat banken slechts 5 dagen per week actief zijn, duurt het soms 5 dagen voordat de transactie is voltooid..

Het handelen in bitcoin is ook populair vanwege het feit dat de markt 24/7/365 open is. In vergelijking met de aandelenmarkt, die meestal alleen doordeweeks van 9.00 tot 17.00 uur open is, is de snelheid van de markt leuk en kan het alle dagen van de week een groot rendement opleveren..

Wat er gebeurt als u Bitcoins koopt?

Een ruimteschip verschijnt plotseling en je wordt begroet door buitenaardse wezens die je welkom heten aan boord op de maan.

Ok, niet echt.

Wanneer u Bitcoin koopt, stuurt de verkoper van de bitcoin u de bitcoins in de vorm van een geheime digitale code. Dit is waar je een ruil voor hebt, om ervoor te zorgen dat beide partijen krijgen waar ze om vragen. Zodra de transactie is voltooid (duurt meestal ongeveer 10 minuten), bent u de nieuwe eigenaar van de digitale codes.

Kan ik meerdere uitwisselingen gebruiken?

Ja, en dit is eigenlijk een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u in het begin zoveel mogelijk Bitcoin koopt als u de limieten op één uitwisseling maximaliseert. Als je de limieten hebt bereikt, kun je gewoon lid worden van een andere exchange en meer bitcoin kopen bij deze exchange. Dit kunt u doen totdat u geen uitwisselingen meer heeft die beschikbaar zijn in uw land.

Moet ik belasting betalen over Bitcoin??

Ja. Raadpleeg een lokaal belastingadviesbureau wat de regels zijn bij het kopen en verkopen van bitcoin en hoeveel u aan belasting moet betalen. In de VS.., elke transactie die met Bitcoin wordt gedaan, moet worden aangegeven als u ze met winst verkoopt. Wij zijn geen belastingadviseurs en kunnen u hier dus geen advies over geven.

Op welke andere manieren kan ik Bitcoins krijgen naast kopen??

Ja, u kunt bijvoorbeeld diensten aanbieden in ruil voor Bitcoins. Vraag je huidige werkgever naar de mogelijkheden om in Bitcoin te worden betaald, of bied een nieuwe dienst aan als virtuele assistent of welke andere vaardigheid je ook hebt. U moet echter voorbereid zijn om afgewezen te worden, aangezien velen Bitcoin nog steeds associëren met criminele activiteiten en niet weten hoe ze het correct moeten gebruiken..

Waarom duurt het zo lang om Bitcoin te kopen??

Het kopen van Bitcoin duurt op zich niet lang, het zijn de betaalmethoden eromheen die dat wel doen. Bankoverboekingen duren bijvoorbeeld meestal tot 5 dagen om te voltooien en een bitcoin-transactie duurt meestal slechts 10 minuten. De transactie kan dus tot 5 dagen duren om te voltooien, maar de bitcoin-transactie is goed voor 10 van die 7200 minuten.

Als u echter eenmaal bitcoin heeft, zouden alle transacties slechts ongeveer 10 minuten moeten duren.

Bitcoin-zwendel vermijden: 5 regels om te volgen

Vanwege de enorme hoeveelheid aandacht die Bitcoin momenteel krijgt, circuleren er veel oplichting op internet. Maar er zijn een paar regels die u moet volgen om te voorkomen dat u wordt opgelicht.

Onderzoek verkoper / uitwisseling

Wees zorgvuldig bij het kiezen van de uitwisseling voor u (wat u al doet, aangezien u zich op deze website bevindt. Een pluim voor u!). Bekijk recensies op forums zoals Reddit om te zien wat mensen erover zeggen. Dit is meestal een geweldige manier om inzicht te krijgen in hoe een beurs hun klanten behandelt.

U kunt ook onze beste uitwisselingsrecensies lezen. In dat artikel gaan we dieper in op de beste beurzen, zodat je ze zelf kunt vergelijken op basis van tarieven, de snelheid van levering en waar ze beschikbaar zijn..

Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk oplichterij

Dit geldt voor bijna alles in het leven. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk nep. Niemand zal u bitcoins verkopen voor 50% van de huidige marktprijs. Mensen zijn niet altijd aardig, en als je naïef genoeg bent om het te geloven, zul je er spijt van krijgen als je wordt opgelicht.

Bekijk beoordelingen

Als je peer-to-peer-uitwisselingen gebruikt, zoals Wall of Coins en LocalBitcoins, bekijk dan de feedback van de verkoper. Als u een overweldigend aantal positieve recensies over een verkoper ziet, zou uw transactie zonder problemen moeten verlopen. Als de beoordeling van de verkoper meestal negatief is, blijf dan weg.

Gebruik Escrow bij het kopen

Als je bitcoins koopt via een forum of online van een persoon, hoor je misschien zoiets als dit:

“Betaal me het geld, zodra ik het heb ontvangen, stuur ik je het geld”. Dit is een enkeltje om opgelicht te worden. Een van mijn favoriete uitspraken is ook “Stuur als een cadeau / voor een vriend via PayPal”. Wat dit doet, is dat u geen terugvordering kunt doen nadat u het geld heeft verzonden.

Als u verkoopt, is dit ook een slechte manier om het te doen, omdat ze eenvoudigweg een terugvordering kunnen doen op hun PayPal-transactie en beweren dat ze het product / de dienst die ze hebben gekocht niet hebben ontvangen (en volgens PayPal mag u niet om cryptocurrency met hen te verkopen). Ze zullen het geschil winnen en aangezien u geen terugvordering op Bitcoins kunt doen, hebben ze gewoon hun geld verdubbeld – en heeft u niets meer achtergelaten.

Beveilig uw nieuw gekochte munten

Ok, dus nu heb je je eerste bitcoin of andere cryptocurrencies gekocht. Goed voor je!

Nu is het tijd om ze op te slaan. Je moet een derde partij zoals een beurs dit niet voor je laten doen, aangezien meer dan $ 1 MILJARD verloren is gegaan door hacks en oplichting op uitwisselingen. U moet het zelf doen, tenzij u het risico wilt lopen dat al uw geld van u wordt gestolen.

De enige manier waarop Bitcoin veilig is, is als u ze opslaat in een portemonnee die u fysiek bezit.

De beste zijn hardwareportefeuilles, omdat deze offline zijn en geen risico lopen te worden gehackt of malware te krijgen. Ze zijn meestal klein en hebben het formaat van een USB-stick, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen of in een kluisje kunt opbergen..

Voordelen van het hebben van een hardware Bitcoin-portemonnee

Hardware wallets zijn heel eenvoudig in te stellen, je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om aan de slag te kunnen. Hardware wallets zijn gemakkelijk te back-uppen en Bitcoins veilig op te slaan. Er is geen manier om de bitcoins te verwijderen als ze eenmaal in de portemonnee zitten. Je kunt je kind betrappen op het spelen met de portemonnee zonder in paniek te raken, maar laat ze het alsjeblieft niet als speelgoed gebruiken.

Hier is een vergelijkingstabel voor hardwareportefeuilles:

Wallet-scherm vrijgegeven prijs kopen
grootboek-nano-s-grootLedger Nano S Ja 2016 58 € Koop hier!
trezor_transparentTREZOR Ja 2013 $ 99 Koop hier!
KeepKey-Bitcoin-Wallet-recensieKeepKey Ja 2015 $ 99 Koop hier!
ledger-hw1-solo-mediumGrootboek HW.1 Nee 2013 $ 17 Stopgezet

Gevolgtrekking

Hoewel deze gids behoorlijk overweldigend kan aanvoelen voor een beginner, is het niet zo veel om in gedachten te houden. Zodra u de perfecte ruil heeft gevonden en de portemonnee van uw keuze heeft gekocht, bent u klaar. We hopen dat je wat meer kennis hebt kunnen opdoen over het proces van het kopen van bitcoin en dat we dit goed hebben uitgelegd.

Als u na het lezen van deze handleiding nog vragen heeft, kunt u hieronder reageren, zodat we het gesprek daar kunnen voortzetten. We beantwoorden zo snel mogelijk en staan ​​open voor het toevoegen van meer vragen in onze FAQ als er enkele vragen zijn waarvan u denkt dat we deze hebben gemist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me