125+ beste måter å kjøpe Bitcoin online 2021

Ok, det er egentlig ikke 125 måter å kjøpe bitcoin på. Det hørtes bare kulere ut med den mengden.

Det er egentlig bare 3-4 forskjellige måter å kjøpe Bitcoin på. Og i denne opplæringen vil vi gå gjennom dem slik at du vet hvilken vei som fungerer best – for deg.

Contents

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin

I denne guiden vil vi gå gjennom trinnvis veiledning om hvordan du kjøper Bitcoins. Vi er fokusert på å gjøre det enkelt å forstå, selv om du nettopp har kommet i gang i verden av kryptoer.

Vi forstår forvirringen du for øyeblikket står overfor hvis du nettopp kommer inn i kryptovalutaverdenen og prøver å kjøpe Bitcoins online. Mange eller spørsmål dukker umiddelbart opp – hvor og hvordan kjøper jeg dem trygt? Og hvor lagrer jeg dem?

Vi er ikke her for å prøve å overbevise deg om å kjøpe BTC (eller annen kryptovaluta for den saks skyld), vi antar at du allerede er pro-crypto, eller bare vil være involvert i den nye blockchain-teknologien. Vi vil beskytte deg mot alle svindelene som kommer med blomstrende markeder, i dette tilfellet Bitcoin.

I denne guiden vil vi hjelpe deg med å kjøpe Bitcoin trygt. Målet vårt er å hjelpe deg med å unngå å bli lurt, solgt for dyrt BTC eller blitt lokket til børser med høye avgifter. Vi er brutalt ærlige mot leserne våre og vil aldri anbefale tjenester fordi de betaler oss godt for henvisninger (ja, vi får litt penger for hver påmelding vi henviser til visse selskaper. Vi, som deg, elsker virkelig penger i alle former og former, spesielt kryptovaluta.)

Før vi begynner å liste opp de beste Bitcoin-børsene, må vi gå gjennom det du bør vurdere når du velger en børs. Hver person er forskjellig og ser etter forskjellige faktorer, og derfor må du finne ut hvilke faktorer du verdsetter høyest når du kjøper Bitcoin (vanligvis er hastighet en av de mest verdsatte faktorene på grunn av at prisen hele tiden går opp og folk ønsker å få tak i Bitcoin så snart som mulig, etter det kommer personvern siden du må sende inn ganske personlig informasjon, og hvis de kommer i feil hender, vil du angre på det).

1. Personvern

Først og fremst er personvernet ditt. Siden de fleste utvekslinger i dag krever ID-verifisering, er det viktig at du velger en sentral som behandler din personlige informasjon med respekt.

Dette er enda viktigere for de som ønsker å kjøpe Bitcoin privat. Den mest private måten langt på vei er kontant siden den ikke kan spores. Vi har en guide om hvordan du kan kjøpe Bitcoin med kontanter her.

De av dere som av en eller annen grunn ikke vil sende inn ID-en din, det er noen måter å kjøpe uten ID eller bekreftelse.

2. Grenser

Er du interessert i å sette mye penger i en kryptovaluta som BTC, BCC (Bitcoin Cash), LTC eller XPR? Da er grensene du får på hver børs en viktig faktor. Grensene er der for å beskytte deg og andre mot svindel – men de kan faktisk være ganske frustrerende. På de fleste børser kan du oppgradere begrensningene ved å for eksempel sende inn ID eller ved å ha en gammel konto.

Coinbase fikk ganske heftige grenser på $ 3000 / uke med kredittkort, $ 10 000 / uke med bankoverføring og $ 50 000 / uke med USD-lommebok (på Coinbase). Du finner de høyeste grensene når du betaler med kredittkort, på CoinMama.

3. Fart

Siden prisen øker raskt, vil mange mennesker komme inn så snart som mulig for å tjene mest mulig penger. Siden den offentlige interessen for Bitcoin er på et høyt nivå når jeg skriver dette, er antall påmeldinger til de mest populære børsene opptil 100 000 per dag. Siden de ønsker å beskytte sin nåværende brukerbase mens de legger til så mange nye brukere som de muligens kan håndtere, kan det ta litt tid å kjøpe opp prosessen – men når du først har gjort din første transaksjon på en børs, er det enkelt som ABC.

Bitcoin-minibanker er for øyeblikket den eneste raskeste måten å kjøpe Bitcoins på. Hvis du ikke er heldig nok med å bo i nærheten av en Bitcoin-minibank, er det nest beste alternativet sannsynligvis en børs som tilbyr øyeblikkelige kjøp av Bitcoin (vi skriver hvilke som tilbyr dette i den beste delen Bitcoin-utveksling).

4. Valutakurs

Prisen på Bitcoin er alltid på farta, og derfor vil vi anbefale deg å sjekke den gjeldende prisen på Bitcoin på CoinDesk.com. Siden du er her, tror jeg imidlertid at du ønsker å få tak i en Bitcoin akkurat i dette sekundet, og derfor vil vi foreslå at du ikke fokuserer for mye på den nåværende prisen. Sørg for å sammenligne valutakursene til de forskjellige børsene før du kjøper, for å sikre at du får den billigste prisen mulig.

5. Omdømme & brukeranmeldelser

Vi anbefaler deg virkelig å sjekke ut hva andre mennesker sier om deres erfaring med de forskjellige børsene. En børs kan markedsføre seg selv som den markedsledende med overlegen støtte og oppetid, men i realiteten ikke gi rask støtte og være rett og slett forferdelig å takle.

Dette er grunnen til at du ikke bør la en YouTube-annonse eller andre annonser lokke deg inn i noen børs før du sammenligner dem alle (dette gjelder for alle tjenester og produkter etter min mening). Vi hjelper deg med å sammenligne alle sentralene slik at du enkelt kan finne den rette for deg, en som faktisk bryr seg om brukerne sine og er enkel å håndtere.

6. Gebyrer

Noen børser tar høye gebyrer for tjenesten. Dette er typen børser du vil unngå, slik at du ender opp med mest mulig Bitcoins i lommeboken. Gebyrene varierer fra hvilken betalingsmåte du vil bruke for å kjøpe Bitcoin, samt for innskudds-, uttaks- og handelsgebyrer. Hvis du handler, må du beregne fortjenesten basert på hvor mye gebyrene er – noen vil ta 0,5%, noe som raskt kan legge opp og ødelegge handelsfortjenesten din.

Vi vil diskutere fordeler og ulemper ved hver betalingsmåte i neste del av denne veiledningen. Vi vil også liste opp gebyrene for hver børs i listen over de beste Bitcoin-børsene 2020.

7. Betalingsmåte 

Det kan være lurt å kjøpe Bitcoin med en bestemt tjeneste som PayPal, eller du vil kjøpe Bitcoin lokalt og være helt anonym. Uansett hva som er tilfelle, er det bare du som vet hvilken betalingsmåte du foretrekker.

I neste avsnitt vil vi grave dypere inn i de forskjellige typer betalingsmåter som er tilgjengelige, og sammenligne fordeler og ulemper med hver og anbefale hvem de passer best.

Betalingsmetoder

Det finnes en rekke forskjellige måter å kjøpe Bitcoin på:

 • Kjøpe Bitcoin online med debetkort, kredittkort eller bankoverføring.
 • Kjøp Bitcoin med en Bitcoin-minibank lokalt.
 • Et kontantinnskudd eller å kjøpe Bitcoin med kontanter i ditt lokale område.
 • Kjøp Bitcoin ved hjelp av PayPal.

Dette er uten tvil de mest populære metodene for å kjøpe Bitcoins, men henger der inne, det er flere detaljer om hver metode. I denne delen vil vi gå gjennom fordeler og ulemper ved hver metode, slik at du kan gjøre et utdannet valg av betalingsmåte.

Å kjøpe Bitcoins krever at du bytter EUR eller amerikanske dollar, eller hvis du kjøper lokalt, din lokale valuta.

Hvis du allerede har tenkt deg (noen av dere vet sikkert hvilke betalingsmåter du har tilgjengelig og hvilke du foretrekker), kan du hoppe over denne delen ved å klikke her!

1. Kreditt- eller debetkort

Dette er den klart vanligste typen for nybegynnere som ønsker å komme i gang med å kjøpe og selge Bitcoin, eller for de som ønsker å hodl Bitcoin. Det er en enkel måte å kjøpe Bitcoins på siden de fleste har kredittkort, og det er enkelt å fylle ut nødvendig informasjon.

Fordeler med å kjøpe Bitcoin med kreditt- / debetkort

Det er en av de enkleste måtene siden det er den klart mest populære måten å kjøpe produkter på nettet. Det er den enkleste måten. Du mottar Bitcoins umiddelbart etter at transaksjonen er bekreftet, noe som vanligvis ikke tar mer enn noen få sekunder.

Ulemper med å kjøpe Bitcoin med kreditt- / debetkort

Gebyrene er langt høyere enn for eksempel en bankoverføring. Hvis du er tålmodig og ikke trenger de nylig kjøpte Bitcoins umiddelbart, foreslår vi at du bruker bankoverføring som betalingsmåte. Hvis du vil kjøpe Bitcoin anonymt, er kjøp med kredittkort ikke tilgjengelig. Du må ID-bekrefte deg før du kjøper BTC med et kreditt- / debetkort.

Hvem skal bruke debet- / kredittkort for å kjøpe Bitcoin?

Hvis du haster med å investere penger i Bitcoin, er denne metoden noe for deg. Du kan kjøpe Bitcoin øyeblikkelig mens de som gjør bankoverføringen, er dømt fordi bankene bare opererer i åpningstiden, og hvis du vil kjøpe i helgene, må du vente til mandag.

Det er enkelt å kjøpe Bitcoin med kredittkort, men etter vår mening er det ikke noe å miste søvn hvis du tror på Bitcoin, hvis prisen på en går opp 10% før du kan kjøpe. Hvem vet, kanskje det vil gå ned 10% før mandag, og du gjør en enda bedre avtale?

Her er noen få sentraler som godtar betaling via kredittkort:

 • Coinbase – USA, Europa, Canada, Singapore (Bruk vår lenke og kjøp $ 100 eller mer for Bitcoin, og motta $ 10 for Bitcoin gratis!)
 • CoinMama – Globalt
 • CEX.IO – Globalt
 • BitPanda – Europa

Vi har skrevet en grundig guide for å kjøpe Bitcoin med kredittkort og debetkort hvis du er interessert i å lære mer om å kjøpe Bitcoin med CC og debetkort.

2. Bankkonto eller bankoverføring

Hvis du er interessert i å kjøpe mange Bitcoins med lave avgifter, er det den beste måten å bruke bankoverføring. De lave avgiftene og de høye kjøpsgrensene er det som gjør dette alternativet interessant. Det kan ta lengre tid siden transaksjonen må bekreftes av banken, men bortsett fra det – dette er en av de beste betalingsmåtene for å kjøpe BTC.

Fordeler med å kjøpe Bitcoin med bankkonto / bankoverføring

Flott for å kjøpe store mengder Bitcoin, med de høyeste grensene som er mulig for en ny konto på en gitt børs. Gebyrene er vanligvis veldig lave sammenlignet med for eksempel når du kjøper med kontanter eller kredittkort. Dermed får du en god pris på Bitcoins.

Ulemper med å kjøpe Bitcoin med bankkonto / bankoverføring

Det er tregt. På grunn av det faktum at bankene bare opererer i løpet av virkedager og innen arbeidstid, kan det ta opptil fem dager å gjennomføre transaksjonen din. Når du kjøper med en bankkonto, kan transaksjonen din spores, og dermed ikke bra for de som ønsker fullstendig privatliv. ID-bekreftelse er vanligvis også nødvendig på sentralen.

Hvem skal bruke en bankkonto / bankoverføring for å kjøpe Bitcoin?

De som vil ha stor nytte er de langsiktige innehaverne av Bitcoin som ikke bryr seg om de mottar bitcoins noen dager senere. Det fungerer bra for alle som ønsker å investere en stor sum i bitcoin, og som vil ha lave avgifter.

Det er også bra for de som bare vil investere i liten skala, siden andre metoder som PayPal eller kontanter har store avgifter på opptil 15% eller mer. Dette vil for eksempel spise $ 150 av $ 1000-investeringen din, noe som faktisk er 15%. Dette betyr også at Bitcoin må øke med over 15% før du går i mål. Det er ikke umulig at det vil øke med 15% eller mer over natten, men hvis du kan kutte avgiftene til 1-2%, vil du ha en mye bedre fortjeneste til en prisgevinst på 15%.

Dermed anbefaler vi bankkonto for alle. Det er virkelig vårt anbefalte betalingsvalg.

Her er noen sentraler som godtar betaling via bankkonto / bankoverføring:

 • Coinbase – USA, Canada, Singapore og Europa (Bruk lenken vår og kjøp $ 100 eller mer av Bitcoin, og motta $ 10 for Bitcoin gratis!)
 • BitPanda – Europa
 • Tvillingene – USA og Canada

Høres denne betalingsmåten mest overbevisende ut for deg? Da vil vi anbefale deg å lese vår guide om hvordan du kjøper Bitcoin med bankkontoen din.

3. Kontanter

Å bruke kontanter til å kjøpe Bitcoin er den mest private og raskeste måten. Du vil motta Bitcoins om et par timer, og transaksjonen kan ikke spores tilbake til deg. Perfekt for de som verdsetter deres privatliv høyt.

Fordeler med å kjøpe Bitcoin med kontanter

Det kreves vanligvis ingen personlig informasjon når du kjøper Bitcoin med kontanter. Du gir deg ganske enkelt lommebokadressen din, setter inn kontanter og om noen timer ender Bitcoins lommeboka. Det er ikke nødvendig å vente 5 dager på at banken skal behandle transaksjonen. Transaksjonen kan fullføres nesten umiddelbart.

Ulemper med å kjøpe Bitcoin med kontantutveksling

Det er kostbart. Vanligvis 5-15% høyere enn markedsprisen. Hvis du ikke kjøper fra en anerkjent børs, er det stor risiko for å bli lurt. Sørg for å være på utkikk etter skumle tilbud, og hold deg til de anerkjente børsene som er oppført i denne veiledningen.

Hvem skal bruke penger til å kjøpe Bitcoin?

De som verdsetter personvernet deres høyest og ikke bryr seg virkelig om at det koster 5-15% mer. Dette fungerer bra for de som ønsker å kjøpe ting på nettet privat, eller bare heller ikke sende inn ID til børsene. Det er også raskt, og den eneste ulempen vi ser er at det er ganske kostbart – noe som ikke er optimalt hvis du er interessert i å handle bitcoin – siden det er billigere alternativer.

Her er noen kontanter vi anbefaler:

Virker dette interessant for deg? Så les denne artikkelen hvor vi går nærmere inn på å kjøpe BTC med kontanter!

Vi kan også anbefale deg å se på Bitcoin minibankradar for å se om du har en Bitcoin-minibank i nærheten.

Med dette kan du enkelt sette inn kontanter og få kontanter omgjort til bitcoins sendt umiddelbart til lommeboken din. Bare anerkjente minibanker er registrert på Bitcoin ATM Radar, slik at du kan være trygg på at du ikke blir lurt. Hold deg unna Bitcoin-minibanker som ikke er oppført der.

Alle Bitcoin-minibanker i Nevada. Det er over 900 minibanker oppført i 50 land. Alle Bitcoin-minibanker i Nevada (staten der de fleste søker etter “Bitcoin ATM” på Google). Det er over 900 minibanker oppført i 50 land.

Fordeler med Bitcoin-minibanker

Hvis du har en Bitcoin-minibank i nærheten, er det en av de raskeste måtene å kjøpe Bitcoins. Du har vanligvis 100% personvern siden det vanligvis ikke kreves ID eller personlig informasjon.

Ulemper med Bitcoin-minibanker

5-15% over markedsrenteprisen er den samme her som ved kontanter. Personvernet ditt koster noe, men det kan være vel verdt det for de som verdsetter deres privatliv mest.

4. Paypal

Å kjøpe Bitcoin med PayPal er vanskelig og vanligvis veldig dyrt. Selgere på PayPal har i henhold til PayPal-vilkårene ikke lov til å selge kryptovalutaer (for eksempel Bitcoin). Imidlertid er det noen løsninger for de som vil bruke PayPal-saldo til å kjøpe Bitcoin.

Fordeler med å kjøpe Bitcoin med PayPal

Hvis du har en PayPal-saldo du vil bruke opp, kan dette være et flott kjøp.

Ulemper med å kjøpe Bitcoin med PayPal

Avgiftene er høye med opptil 12%. Det er kostbart, og siden de fleste har kredittkort eller bankkonto koblet til PayPal-kontoen, er det mye bedre å bruke disse.

Ofte stilte spørsmål om å kjøpe Bitcoin

Å kjøpe Bitcoin er vanskelig, og det er mange spørsmål som dukker opp når du gjør det for første gang. I denne FAQs-delen svarer vi på alle spørsmålene vi har fått når vi veileder andre i å kjøpe Bitcoin.

Hvis du har spørsmål du vil at vi skal svare på, kan du kontakte oss så legger vi til de vanligste spørsmålene og svarer på individuelle spørsmål.

Når er rett tid å kjøpe?

I går. Jo raskere du får tak i Bitcoin, jo bedre. Vi er veldig troende på Bitcoin, og at verdien bare vil fortsette å øke når flere og flere mennesker begynner å snakke om det og se potensialet i det. Siden Bitcoin handles 24/7, kan du bokstavelig talt kjøpe Bitcoin uansett hvilken tid på dagen (eller natten) det er.

Verdien av Bitcoin svinger veldig på grunn av nyheter og offentlige uttrykk om Bitcoin. Hvis du vil, kan du se på diagrammer og analysere dem hjelpe deg med å finne ut om sannsynligheten for at Bitcoin går opp, er høyere enn sannsynligheten for at Bitcoin går ned. Imidlertid ikke stole for mye på diagrammer siden Bitcoin kan falle fort hvis noen snakker smack om det – og omvendt.

Kan du kjøpe mindre enn en Bitcoin?

Ja! Det laveste beløpet du kan kjøpe er $ 1. En bitcoin kan deles i 100000000 stykker. Hvert stykke kalles en Satoshi, hvilket navn har kommet fra den anonyme grunnleggeren (e?), Satoshi Nakamoto. Hver børs lar deg vanligvis sette inn beløpet du vil investere i Bitcoin og gi deg tilsvarende mengde bitcoin.

Kan du selge Bitcoins?

Ja, alle børser tilbyr kjøps- / salgsmulighet. Dette kalles trading og er en fin måte å tjene penger med Bitcoin. Det er alltid et gebyr inkludert, så sørg for at du beregner overskuddet slik at du tjener mer enn det gebyret var. Hvis du for eksempel betalte et gebyr på 2% for å kjøpe, og deretter betalte 2% for å selge, må overskuddet ditt være 4% for å bryte.

Kan noen kjøpe Bitcoin?

Selvfølgelig! Det er ikke alderskrav. Alle kan kjøpe og bruke bitcoin med mindre det er ulovlig i ditt land. I de fleste land er Bitcoin imidlertid lovlig (her er et verdenskart over alle land der det er lovlig / ulovlig).

Kan jeg kjøpe fysiske Bitcoins?

Ja, teknisk sett kan du det. Men spørsmålet vårt er hvorfor? Visst, det er kult å vise at du har en Bitcoin i fysisk form, men en fysisk bitcoin kan ikke brukes og er bare en mynt der det er innebygd en privat nøkkel. Bitcoin bør si online, etter vår mening.

Det er også en høy risiko for å bli lurt siden skaperen av mynten kan legge den samme private nøkkelen på alle mynter. Så har du nettopp kjøpt en mynt uten verdi. Vi anbefaler at du kjøper en pose på 1 lb med sjokolademynter fra Amazon hvis du vil vise hvor mye baller du er, i stedet.

Med mindre du tar ut bitcoins fra mynten umiddelbart til den digitale Bitcoin-lommeboken din, er det en sjanse for at skaperen tar ut bitcoins før du har sjansen til å.

Gjør hva du vil, men vi anbefaler det ikke.

Hvorfor skulle jeg kjøpe Bitcoin i stedet for å bryte dem?

Gruvedrift av bitcoins er en stor bedrift, og vi sier ikke at det er en dum ting å gjøre, men for den gjennomsnittlige joe som ikke har $ 3000 (eller mer) til å investere for en Bitcoin-gruvearbeider og sitte med deres $ 500 office laptop prøver å Bitcoin vil bli skuffet.

For noen år siden kunne hvem som helst gruve noen få bitcoins per dag med sin personlige datamaskin, men i dag må du investere i en gruvearbeider for å virkelig kunne gruve bitcoins.

Vi kan sammenligne det med gull for eksempel.

Hvorfor ville du kjøpe gull i stedet for å bryte det? Jeg tror vi ikke trenger å utdype dette nærmere.

Trenger jeg en Bitcoin-konto for å kjøpe bitcoin?

Bitcoin har ikke kontoer. Med bitcoin bruker du alltid lommebøker til å lagre dem. Teknisk sett kan du ha tusenvis av bitcoin-lommebøker, men det ville være vanskelig å administrere. Du er selv ansvarlig for lommebokens sikkerhet, og derfor foretrekker mange å ha den i fysisk form i stedet for en online lommebok. Bitcoin er ikke en bank eller tillit som sørger for at du er sikker.

Er Bitcoin lovlig?

Ja, i de fleste land er det lovlig. Det er bare en håndfull land som har forbudt bruk av Bitcoin. Så før du kjøper bitcoin, må du kontrollere at det er lovlig i ditt land. Bruk dette kartet for å se om Bitcoin er lovlig i ditt land eller ikke.

Hvordan kjøper jeg Bitcoin-aksjer?

Bitcoin er ikke en aksje, og siden den er helt desentralisert, er det ikke noe selskap bak Bitcoin som du kan kjøpe aksjer i. Det er noen få fond som nylig har begynt å inkludere Bitcoin og andre kryptoer i porteføljen. Disse midlene vanligvis bare for megarike mennesker. Men de fleste hverdagslige mennesker som prøver å tjene penger på å kjøpe og selge Bitcoin, gjør det selv. Du kjøper Bitcoin, og selger den deretter til en høyere pris. Forskjellen mellom kjøps- og salgsprisen er din fortjeneste.

Når du handler, må du sørge for at du tar med gebyrene og andre kostnader i fortjenesten, slik at du er sikker på at du virkelig tjener når du selger Bitcoin.

Hvor å kjøpe billige Bitcoins?

Billig er et relativt begrep. Hvis du tror at verdien av Bitcoin vil stige til $ 100,00, er den nåværende prisen på $ 18,832 billig. Men vi antar at du søker etter børsen med den billigste prisen. Holde et øye med Coindesk for å se hvordan børsene sammenlignes med hverandre når det gjelder gjeldende pris. Sørg for å ta med gebyrene i beregningen.

Hvem kontrollerer Bitcoin?

Ingen. Og det er den fantastiske tingen med det. Siden blockchain-teknologi er noe som er veldig vanskelig å oppsummere, og vi ikke tror vi kunne gjøre det på en kortfattet måte, vil vi foreslå at du ser denne videoen som forklarer det kort. Når du vet det grunnleggende om det, vil du forstå begrepet blockchain og Bitcoin, og du kan grave lenger inn i den teknologiske siden av det (hvis du er interessert i det).

Hvorfor trenger jeg å sende inn ID til bitcoin-børser?

Dette skyldes Kjenn din klient (KYC) lover som krever identiteten til hver av deres klienter. Det er også en fin måte å filtrere ut svindlerne som prøver å utnytte børsene på forskjellige måter.

Hvorfor vil noen til og med kjøpe Bitcoins??

Vi har to bassenger av kjøpere. De som vil kjøpe bitcoin for å tjene penger ved bare å holde det (eller prøve å tjene mer Bitcoin ved å handle det med alternative mynter, også kjent som altcoins). Og de som er interessert i å kjøpe produkter online med det. Store selskaper som har vært tidlig ute med blockchain-teknologien og aksepterer Bitcoin som betalingsmetode, er Microsoft, Dell, Newegg og Overstock – for å nevne noen.

En av de andre brukssakene er å sende penger til familie og venner utenfor deres respektive land. Siden overføring av penger på tradisjonell måte vanligvis innebærer høye valutakostnader, i tillegg til at bankene bare opererer 5 dager i uken, kan det noen ganger ta 5 dager før transaksjonen er fullført..

Handel med bitcoin er også populær på grunn av det faktum at markedet er åpent 24/7/365. Sammenlignet med aksjemarkedet, som vanligvis bare er åpent på hverdager 09.00 til 17.00, er hastigheten på markedet morsom og kan høste god avkastning alle ukedager.

Hva skjer når du kjøper Bitcoins?

Et romskip dukker plutselig opp og du blir møtt av romvesener som ønsker deg velkommen ombord på månen.

Ok, egentlig ikke.

Når du kjøper Bitcoin, selger bitcoin deg bitcoins i form av en hemmelig digital kode. Dette er det du bytter for, for å sikre at begge parter får det de ber om. Når transaksjonen er fullført (tar vanligvis ca. 10 minutter), er du den nye eieren av de digitale kodene.

Kan jeg bruke flere sentraler?

Ja, og dette er faktisk en fin måte å sørge for at du kjøper så mye Bitcoin som mulig i begynnelsen hvis du maksimerer grensene for en børs. Hvis du har maksimert grensene, kan du ganske enkelt bli med i en annen børs og kjøpe mer bitcoin fra denne børsen. Dette kan du gjøre til du går tom for børser tilgjengelig i ditt land.

Må jeg betale skatt på Bitcoin?

Ja. Rådfør deg med en lokal skattekonsultasjon. Hva er reglene når du kjøper og selger bitcoin, og hvor mye du trenger å betale i skatt. I USA., hver transaksjon som gjøres med Bitcoin må deklareres hvis du selger dem med fortjeneste. Vi er ikke skattekonsulenter og kan derfor ikke gi deg noen veiledning om dette.

Hvilke andre måter kan jeg få Bitcoins foruten å kjøpe?

Ja, for eksempel kan du tilby tjenester mot Bitcoins. Spør din nåværende arbeidsgiver om mulighetene for å bli betalt i Bitcoin, eller tilby en ny tjeneste som fungerer som en virtuell assistent eller andre ferdigheter du måtte ha. Du må imidlertid være forberedt på å bli avslått, siden mange fortsatt forbinder Bitcoin med kriminell virksomhet og ikke vet hvordan du bruker den riktig.

Hvorfor tar det så lang tid å kjøpe Bitcoin?

Å kjøpe Bitcoin tar ikke lang tid i seg selv, det er betalingsmåtene rundt det som gjør det. For eksempel tar bankoverføringer vanligvis opptil 5 dager å fullføre, og en bitcoin-transaksjon tar vanligvis bare 10 minutter. Dermed kan transaksjonen ta opptil 5 dager å fullføre, men bitcoin-transaksjonen utgjør bare 10 av de 7200 minuttene.

Når du har bitcoin, bør alle transaksjoner imidlertid bare ta omtrent 10 minutter eller så.

Unngå Bitcoin-svindel: 5 regler å følge

På grunn av den enorme oppmerksomheten som Bitcoin for øyeblikket får, sirkulerer det mye svindel på nettet. Men det er noen få regler du bør følge for å unngå å bli lurt.

Undersøk selger / utveksling

Gjør din aktsomhet når du velger børsen for deg (siden du allerede er på dette nettstedet. Kudos til deg!). Se på anmeldelser på fora som Reddit for å se hva folk sier om det. Dette er vanligvis en fin måte å få innsikt i hvordan en børs behandler kundene sine.

Du kan også lese våre beste utvekslingsanmeldelser. I den artikkelen går vi grundig inn på de beste børsene slik at du kan sammenligne dem selv basert på avgifter, leveringshastighet og hvor de er tilgjengelige.

Hvis det høres for bra ut til å være sant, er det sannsynligvis en svindel

Dette gjelder nesten alt i livet. Hvis det føles som om det er for godt til å være sant, er det sannsynligvis falskt. Ingen vil selge deg bitcoins for 50% av dagens markedspris. Folk er ikke alltid hyggelige, og hvis du er naiv nok til å tro det, vil du bli lei deg når du blir lurt.

Sjekk rangeringer

Hvis du bruker peer-to-peer-utvekslinger som Wall of Coins og LocalBitcoins, kan du sjekke tilbakemeldingen fra selgeren. Hvis du ser en overveldende mengde positive anmeldelser på en selger, bør transaksjonen din gjennomføres uten problemer. Hvis selgernes rangering for det meste er negativ, så hold deg unna.

Bruk Escrow når du kjøper

Når du kjøper bitcoins via et forum eller online fra en person, kan du høre noe som dette:

“Betal meg pengene når jeg mottar dem, sender jeg deg pengene”. Dette er en enveisbillett for å bli lurt. Et av favorittuttalelsene mine er også “Vennligst send som en gave / til en venn på PayPal”. Hva dette gjør er at du ikke kan gjøre tilbakeføring når du har sendt pengene.

Hvis du selger, er dette også en dårlig måte å gjøre det på, siden de ganske enkelt kan gjøre en tilbakeførsel på PayPal-transaksjonen og hevde at de ikke fikk produktet / tjenesten de kjøpte (og ifølge PayPal har du ikke lov å selge kryptovaluta med dem). De vil vinne tvisten, og siden du ikke kan gjøre tilbakeføring på Bitcoins, har de ganske enkelt doblet pengene sine – og etterlatt deg med ingenting.

Sikre de nylig kjøpte myntene dine

Ok, så nå har du kjøpt din første bitcoin eller andre kryptovalutaer. Bra for deg!

Nå er det på tide å lagre dem. Du bør ikke la en tredjepart som en børs gjøre dette for deg siden over $ 1 MILLIONER har gått tapt i hacks og svindel på børser. Du må gjøre det selv, med mindre du vil risikere at pengene dine blir stjålet fra deg.

Den eneste måten Bitcoin er trygt er hvis du lagrer dem i en lommebok du eier, fysisk.

De beste er hardware-lommebøker siden de er frakoblet og ikke risikerer å bli hacket eller få skadelig programvare. De er vanligvis små, på størrelse med en USB-flashstasjon, slik at du kan ta den med deg uansett hvor du går, eller låse den i en sikkerhetslåseboks.

Fordeler med å ha en maskinvare-Bitcoin-lommebok

Maskinvarelommebøker er veldig enkle å installere, du trenger ikke å være teknisk kunnskapsrik for å kunne komme i gang. Maskinvarelommebøker er enkle å sikkerhetskopiere og sikkert lagre Bitcoins på. Det er ingen måte å slette bitcoins når de er i lommeboken. Du kan fange barnet ditt leke med lommeboken uten å måtte få panikk, men ikke la dem bruke det som et leketøy.

Her er et sammenligningstabell for hardware-lommebok:

Wallet Screen Released Price Kjøp
reskontro-nano-s-storLedger Nano S Ja 2016 58 € Kjøp her!
trezor_transparentTREZOR Ja 2013 $ 99 Kjøp her!
KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey Ja 2015 $ 99 Kjøp her!
reskontro-hw1-solo-mediumHovedbok HW.1 Nei 2013 $ 17 Utgått

Konklusjon

Selv om denne guiden kan føles ganske overveldende for en nybegynner, er det ikke så mye å huske på. Når du har funnet den perfekte børsen og kjøpt lommeboken du ønsker, er du klar. Vi håper at du har kunnet få litt mer kunnskap om prosessen med å kjøpe bitcoin, og at vi har forklart det riktig.

Hvis det er spørsmål du får etter at du har lest denne veiledningen, kan du kommentere nedenfor slik at vi kan fortsette samtalen der. Vi svarer så snart som mulig og er åpne for å legge til flere spørsmål i FAQ hvis det er noen spørsmål du tror vi har savnet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me