13 beste bitcoin-børser 2021 – prøvd og testet med anmeldelser

1. Coinmama 2. Coinbase 3. LocalBitcoins
LocalBitcoins.com-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

bitcoin-utvekslingDet er en vanlig tro at Bitcoin er en type valuta som bare spillere, risikotakere og galne investerer i. Tidene har imidlertid endret seg, og markedet har vist at Bitcoin er noe det er verdt å vurdere, selv for publikum. . Derfor har mange begynt å se på de beste bitcoin-børsene for å dykke inn i trenden.

Selv om de fleste historier om Bitcoin som treffer nyhetene, handler om det nye antallet millionærer, er Bitcoins hovedformål ikke å gjøre folk rike. Hovedårsaken til at folk elsker Bitcoin er at den ikke er knyttet til noe land og ikke krever at en bank godkjenner transaksjonen. Dette betyr at når du kjøper noe, blir ingen av informasjonen din sendt til selgeren, og i stedet for at banken godkjenner transaksjonen, er “gruvearbeidere” der for å behandle den. Det er et desentralisert system.

Hva er Bitcoin-børser??

Hvis du vurderer å få tak i litt Bitcoin, er det et must å se på Bitcoin-børser. Bitcoin-børser er nettsteder som tilbyr forskjellige måter å kjøpe Bitcoin på. Enten det er via kredittkortbetaling, gavekort eller til og med kontanter, er det mange måter som tilbys.

For å gjøre Bitcoin-børser litt lettere å forstå, tenk på børsen som New York Stock Exchange. Selv om de ikke er de samme, er de like i den forstand at du handler penger for en eiendel. I stedet for å få aksjer mot pengene dine, får du en viss mengde Bitcoin proporsjonalt med beløpet det er verdt når du kjøper det.

Hva er en Cryptocurrency Exchange?

En kryptobørs er et sted hvor du bytter en bestemt kryptovaluta mot en annen kryptomynt. Den vanligste utvekslingen av kryptovaluta skjer med Bitcoin som hovedmynten som omsettes for andre mynter. Krypteringssider er litt raskere å bruke sammenlignet med fiat (USD, EUR, etc) til Bitcoin-børser, da du ikke trenger å bruke en bank, minibank eller andre betalingsmåter der det tar en dag (eller opptil 5 dager) å fullføre transaksjonen.

Det er imidlertid en ting å huske på når du bruker en kryptobørs. Det er gebyrer du må håndtere når du overfører Bitcoins fra hvor du kjøpte det til kryptobørsstedet. På grunn av økningen i transaksjonsgebyrer vil det være kostbart hvis du overfører små beløp.

Beste Bitcoin Exchange-omtaler

Nedenfor kan du lese hva vi synes om noen av byttesidene som er populære i dag. Siden det er mange svindelsider som ønsker å tjene penger på de som ønsker Bitcoin, anbefaler vi at du er forsiktig når du bestemmer hvilke nettsteder du skal velge. Før vi går inn på vurderingene, kan vi ta en titt på hva vi skal se etter i en utveksling.

Hvordan velge den beste Bitcoin Exchange

1) Funksjoner

Siden det er mange forskjellige typer byttesider tilgjengelig med forskjellige typer tilgjengelige funksjoner, er det viktig å se på hvilken type funksjoner som tilbys på nettstedet du er interessert i. Noen funksjoner inkluderer filtrering (peer-to-peer exchange), forskjellige betalingsmåter, og innebygd krypto-utveksling (for å unngå avgifter).

2) Sikkerhet

Dette er den viktigste faktoren å se etter som om sikkerheten på nettstedet er lav, myntene dine kan bli stjålet ut av lommeboken din når som helst. For å unngå dette problemet er den beste måten å skaffe seg en maskinvarepungebok, men siden denne guiden handler om Bitcoin-børser, vil den ikke bli dekket her. For å sjekke utvekslingens sikkerhet, undersøk hvordan myntene er kryptert og hva selskapet gjør for å sikre at myntene dine holder seg trygge.

3) Transaksjonsgebyrer

Noen nettsteder tilbyr Bitcoins til salgs for ekstremt lave priser, mens noen nettsteder tilbyr ekstremt høye priser for å tjene på de som ikke har erfaring med å kjøpe Bitcoin. De fleste av nettstedene vi vil gjennomgå nedenfor har anstendige priser, men for peer-to-peer-utveksling vil prisene være litt høyere. PayPal betalingsmåter kommer også med høyere transaksjonspriser på grunn av høyere risiko.

4) Utveksling Anseelse

Dette er en av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du leter etter en børs å gjennomføre transaksjonene dine på. Den du går med skal ha et utmerket rykte, og selv om det alltid kommer til å være noen negative anmeldelser, må du sjekke om vekten av de negative og de positive er.

En annen ting du bør sjekke ut er at de gode børsene alltid har høyt handelsvolum. Dette er direkte proporsjonalt med hastigheten på handlerne. Høyere handelsvolumer betyr at det er noen handelsmenn som leter etter digitale eiendeler.

5) Betalingsmåter

En god bytte vil ha en rekke betalingsalternativer. En annen ting som de fleste av børsene er stolte av, er sikkerheten til betalingsalternativene. Vanligvis vil en normal børs akseptere betaling i form av bitcoins i stedet for hvilken som helst fiat-valuta.

En veldig god utveksling vil derimot ha opsjoner for fiat-valuta, så vel som både bitcoin og andre altcoins også. Det er noen som bruker lommebøker som PayPal, Skrill, etc..

Å bruke disse lommebøkene gjør det enkelt for brukerne å gjennomføre transaksjonene, siden lommebøkene vanligvis er direkte knyttet til bankkontoen deres, og de ikke trenger å legge inn kontoinformasjonen på handelsbørsen..

Dette beskytter informasjonen deres, siden bare lommebok-ID-en deres deles i sentralens database. Betalingsalternativer som involverer direkte overføring av kryptovalutaer i byttelommebøkene er enda sikrere siden de er basert på blockchain-teknologien.

6) Børsens sikkerhet

Siden det er et spørsmål om økonomi, er sikkerhet en av de viktigste tingene som må tas i betraktning når du velger børsen du vil drive virksomheten din på..

Det er en offentlig historie med alle børsene som har blitt hacket gjennom årene, og du bør unngå de som har lignende sikkerhetsproblemer. Unngå også utvekslingene som har blitt hacket tidligere. Dette er fordi det er et mønster som nesten alltid gjentas.

En sentral som har blitt hacket en gang kan hackes igjen. Dette kan unngås hvis utviklerne av børsen oppgraderer sikkerheten til plattformen fullstendig. Gå til børsene som har avanserte sikkerhetstiltak som tofaktorautentisering.

Når du har logget på en sentral fra en IP-adresse, trenger du vanligvis ikke å logge på hver gang du ønsker å få tilgang til kontoen din. Men hvis IP-adressen endres, må du logge på igjen.

Nedenfor er våre bitcoin-utvekslingsanmeldelser av de beste få byttesidene vi elsker. Vi anbefaler at du bruker de på listen vår fordi det å bruke anbefalingene våre er mye tryggere enn å bli blind og bruke noen tilfeldig utveksling som du fant online. Husk at hvis det høres for bra ut til å være sant, så er det mest sannsynlig.

Topp 13 beste Bitcoin-børser i 2021

1. Coinmama

CoinmamaDenne israelsk baserte megleren er kjent for å være de eldste Bitcoin-meglerne i bransjen, og er et utvekslingssted du kan kjøpe Bitcoins fra med et kredittkort fra hvor som helst i verden. Hvis du vil ha en sikker, sikret transaksjon for å kjøpe Bitcoins, er Coinmama et flott alternativ.

Fordeler

Coinmama har fantastisk kundeservice. Det som er bra med å bruke en sentral som ikke er så populær som Coinbase, er at du er i stand til å få raskere kundeservice. Dette er fordi det er færre mennesker til utvekslingen å bekymre seg for, noe som resulterer i raskere responstider for deg.

Denne utvekslingen er kjent for å være tilgjengelig for mange forskjellige land internasjonalt. Så selv om du bor i et land der mange Bitcoin-børser ikke tilbyr tjenester, vil Coinmama kunne gi deg Bitcoins.

Ulemper

Dessverre er ikke alt en proff for denne utvekslingen. En dårlig ting med denne børsen er at valutakursene er høye sammenlignet med noen andre. For eksempel har Coinbase et bytteavgift på 3,75% mens Coinmama har rundt 6% i bytteavgift. Selv om dette kanskje ikke virker så mye, kan det bli ganske mye i fremtiden, spesielt hvis du planlegger å investere en stor sum penger.

Med Coinmama kan du bare kjøpe $ 150 i Bitcoins før du må bekrefte identiteten din ved å laste opp en ID. Hvis du ønsker å være anonym, men likevel vil kjøpe Bitcoin ved hjelp av Coinmama, vil denne sikkerhetsfunksjonen begrense deg.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-uttak-BitcoinDette er vår go-to-side når vi kjøper Bitcoins fordi den er verdens mest populære utvekslingsplattform og er enkel å bruke.

Fordeler med Coinbase

Siden den er en av de største, betyr dette at den er allment klarert, og du vil ikke ha noe problem med å bli bedraget av nettstedet. Dette betyr også at Coinbase investerer mye i sikkerheten deres, slik at du kan føle deg trygg med å holde Bitcoins inne i den virtuelle lommeboken din på Coinbase.. Coinbase har et veldig enkelt grensesnitt som lar selv de mest uklare kjøpe Bitcoin med kredittkort, bankkonto og mye mer i løpet av få minutter. Å ta ut Bitcoin er også enkelt, ettersom du kan konvertere BTC til andre kryptovalutaer, eller sette det rett inn på bankkontoen din direkte.

Ulemper

Selv om den er til stede, er ikke kundestøtten den beste. De er kjent for å være treg og får ikke problemet løst i det hele tatt. Siden Bitcoin ikke refunderes og ikke lett kan spores, kan ikke kundesupport gjøre mye for å hjelpe deg hvis noe går sørover. Coinbase tilbyr ikke mange betalingsmåter som du forventer at en børs har. Dette inkluderer at noen store kredittkortselskaper ikke blir akseptert og betalingsplattformer som ikke aksepteres, for eksempel PayPal (ingen børser tilbyr PayPal som betalingsmåte).

Kan du bytte Bitcoins for amerikanske dollar?

Ja, du kan bytte Bitcoins for amerikanske dollar på de fleste børser, inkludert Coinbase. Selv om børsen tar et gebyr, kan du konvertere Bitcoin og få den trukket tilbake til banken din. Imidlertid kan det hende at noen børser ikke tilbyr denne funksjonen, så det er viktig at du velger den rette som tilbyr funksjonene som tilfredsstiller dine behov. Hvis du ikke gjør det, må du møte enda større avgifter, da overføring av Bitcoin fra en børs til en annen vil koste deg i transaksjonsavgifter.

Hvordan registrerer jeg meg på Coinbase?

Først går du til Coinbase og klikker på påmeldingsknappen. Du vil da se registreringssiden. Det er her du må bestemme om du vil registrere deg som enkeltperson eller som bedrift. Forskjellen mellom de to er hvor mye bekreftelse du må sende, samt hvordan du vil rapportere inntekten din.

Etter at du er registrert og har bekreftet e-posten din, anbefaler vi at du legger til et profilnavn og legger til 2-faktor-autentisering for å sikre kontoen din. Dette er fordi du uansett må legge til kallenavnet ditt når du kjøper / selger Bitcoin i Coinbase.

Nå som du er konfigurert, kan du legge til din foretrukne betalingsmåte på siden Kjøp / Selg. Ved å lagre betalingsmåten din, kan du kjøpe en av de fire myntene på Coinbase (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin) med ett klikk. Vær oppmerksom på at det i utgangspunktet er en grense på $ 400 / uke med mindre du ønsker å øke den.

Hvis du vil bruke funksjonen som Coinbase har til å selge mynter direkte til Coinbase for USD i Coinbase-lommeboken din for å konvertere til andre mynter, må du sende inn ytterligere bekreftelse. Denne bekreftelsen inkluderer personnummer, ID osv.

KOM I GANG MED COINBASE

3. Switchere

Dette er en av de raskest voksende handelsplattformene for Bitcoin og forskjellige altcoins. Denne plattformen har vært i stand til å tiltrekke seg brukere fra hele verden på grunn av sin raske, pålitelige og enkle tjeneste for handel med Bitcoin, Litecoin, Ethereum og mange andre kryptovalutaer. Her kan du gjennomføre transaksjonene dine umiddelbart med kreditt- eller debetkort.

Brukergrensesnittet er også designet for å imøtekomme både nye elever og erfarne handelsmenn. Det gir en ny handelsmann et brukervennlig grunnleggende grensesnitt slik at det meste av jobben gjøres av selve plattformen. Samtidig kan erfarne handelsmenn ha full kontroll over sine transaksjoner gjennom forskjellige verktøy som leveres av plattformen.

Det er absolutt ingen ekstra kostnader eller tilleggsgebyrer som kreves når du bruker kreditt- eller debetkort i denne plattformen. Plattformen bruker det nyeste sikkerhetssystemet for å beskytte handelshandleres online data og personvern.

Plattformen bruker kryptering av militær karakter som 2FA og SSL / TLS som forhindrer tredjepart i å spore online transaksjoner. 3D sikker protokoll gir denne plattformen ekstra sikkerhet sammen med SHA-256 hash-algoritmen.

Arbeidsflyten til denne plattformen er ganske gjennomsiktig, og prisene og de tilsvarende kjøpsgrensene er veldig rettferdige. En annen funksjon ved denne plattformen som kan sikre deg ekstra passiv inntekt er henvisningsprogrammet. Fra henvisningene dine kan du få 80% avslag på deres første transaksjonsbeløp og 10% fra underhenvisninger.

Denne plattformen godtar tre typer kreditt- eller debetkort som er MasterCard, Visa og Maestro. Kjøpsgrensen for denne plattformen varierer i henhold til dokumentbekreftelsesstatusen din. Jo mer informasjon du blir bekreftet med denne plattformen, jo høyere er den maksimale kjøpsgrensen.

For eksempel kan en ubekreftet bruker bare kjøpe opptil $ 110 i verdi av Bitcoin. Når e-postadressen og telefonen din er bekreftet, går kjøpsgrensen opp til $ 550. Det er noen få av disse verifiseringstrinnene etter at du har fullført hvilke som kan ha ubegrensede kjøpsalternativer.

KOM I GANG MED BRYTER HER

4. Bithoven

Bithoven utvekslingBithoven er en av de siste aktørene i kryptovaluta-domenet. Til tross for å være en utvekslingsplattform i sin begynnende fase, har den klart å imponere både eksperter og brukere. Den har en av de mest avanserte algoritmene som reduserer lastetiden på siden betydelig og gir handelsmenn den beste avkastningen. Brukergrensesnittet er enkelt å bruke, men består av de mest avanserte statistiske verktøyene og funksjonene som Candlestick-diagram som forbedrer din handelsopplevelse. Bortsett fra disse består plattformen også av informasjon som sammendraget av kontoen din, transaksjonshistorikken, nylige innskudd og uttak, etc. som er viktig for handel.

Den støtter alle de store kryptovalutaene og over 350 altcoins for å imøtekomme publikum med alle slags varierte opplevelser. En av grunnene til at den blir stadig mer populær, er det faktum at det ikke er noe tak på antall innskudd og uttak du kan foreta på en dag. Utvekslingsplattformen har også en av de mest robuste kundetjenestene, ettersom de har støtte for live chat og et online forespørselsskjema. Siden deres inneholder også en av de mest omfattende FAQ-seksjonene. Den inneholder en liste over vanlige problemer som brukerne kan møte, og hva er måtene de kan løse det samme på.

Støttet av noen av de høyt rangerte ekspertene i kryptoindustrien, forventes plattformen å vokse ettersom mange nye og spennende funksjoner vil bli oppdatert i nær fremtid. Hvis det fortsetter med den hastigheten det tilbringer markedet med, vil det vise seg å være en seriøs konkurrent for eksisterende kryptoutvekslingsplattformer..

KOM I GANG MED BITHOVEN

5. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocalBitcoins er et peer-to-peer exchange-nettsted der kjøpere og selgere kommuniserer direkte for å kjøpe / selge Bitcoins til forskjellige priser og priser.

Fordeler

Uansett hvor du er, vil du kunne bruke denne tjenesten ettersom LocalBitcoins er tilgjengelig over hele verden. Hvis du bor i et land der du ikke kan bruke de fleste børsene, er LocalBitcoins den beste bitcoin-børsen for deg. Siden du kan jobbe direkte med selgere, kan du løse eventuelle problemer det kan være om det handler om posisjon eller betalingsmåte, slik at du kan kjøpe Bitcoin uavhengig av situasjonen du er i. Transaksjonene krever vanligvis ikke at du har ID. For de som har problemer med å presentere ID eller bekreftelse for å utføre betalinger, er LocalBitcoins et godt alternativ. Selv om et flertall kan kreve en form for bekreftelse, kan du filtrere ut de som gjør det og finne de som kanskje ikke krever en.

Ulemper

Det viktigste problemet med å bruke LocalBitcoins er at valutakursene er høye. For eksempel kan børser som involverer PayPal som en av de aksepterte betalingsmåtene kreve en rente på 15%. For å kjøpe store mengder Bitcoin kan dette legge til å være mye. Hvis du ønsker å spare og leter etter en best mulig avtale når du kjøper Bitcoin, er LocalBitcoins kanskje ikke den beste ideen for deg på grunn av disse høye prisene. Siden LocalBitcoins er en peer-to-peer-plattform, er svindel vanlig. Enten du er selger eller kjøper, må du bruke due diligence når du bruker denne plattformen. En kjøper kan kjøpe Bitcoins fra deg og deretter reversere betalingen senere, ellers kan det hende at en selger ikke leverer Bitcoins til deg etter at du er ferdig med betalingen..

Kan du bytte Bitcoins mot kontanter?

Ved å bruke plattformer som Craigslist og LocalBitcoins er det mulig å bytte Bitcoins mot kontanter. Det er også trygt hvis du gjør det lokalt, hvor du møter selger / kjøper for å kjøpe / selge Bitcoins. Dette skyldes at Bitcoins kan sendes i det øyeblikket kontantene byttes, noe som resulterer i en trygg transaksjon. Den eneste dårlige delen av denne utvekslingen er at det kan være et minimum og maksimalt hvor mye Bitcoins du kan kjøpe, så dette er noe du bør ta hensyn til når du bruker denne utvekslingsmetoden.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

6. CEX.IO

cex io anmeldelseHvis du leter etter lave avgifter sammen med 99,999% tilgjengelighet når du trenger det, kan CEX.IO være byttet for deg. Selv om denne sentralen ikke er tilgjengelig mange steder, vil du kunne dra nytte av denne sentralen, hvis du er et sted der tjenesten er tilgjengelig..

Fordeler

Hvis du er et sted der CEX.IO støttes, kan du bruke betalingsmåten for bankoverføring for å unngå gebyrer når du kjøper Bitcoin. Siden det er et fast avgift på $ 10 per bankoverføringstransaksjon, vil det være mye billigere å bruke CEX.IO når du kjøper store beløp, siden gebyrene i prosent kan bli mye.

Hvis du kjøper under $ 400 i Bitcoin per dag og under $ 2000 per måned, er denne utvekslingen perfekt for deg siden du ikke trenger å gjennomgå omfattende verifisering. Imidlertid, hvis du kjøper mer, må du gå under identifikasjon for å øke grensene.

Ulemper

Antall støttede land og / eller stater i USA er svært begrenset. Av 50 amerikanske stater støttes ikke 28. Så hvis du bor i en av statene som ikke støttes (noe som er veldig sannsynlig), har du ikke lykke til og vil ikke kunne dra nytte av de lave avgiftene som denne børsen tilbyr.

Selv om det første nivået med identifikasjon og bekreftelse ikke krever så mye informasjon, krever de neste nivåene omfattende bekreftelse for å øke grensene. Når du først er bekreftet, kan du imidlertid kjøpe opptil $ 10.000 i Bitcoin hver dag og opptil $ 100.000 hver måned.

KOM I GANG MED CEX.IO

7. Myntvegg

wallofcoins anmeldelseHvis du er nybegynner med å kjøpe Bitcoins og vil at noen skal hjelpe deg gjennom kjøpsprosessen, kan Wall of Coins være den beste Bitcoin-børsen for deg. Da Wall of Coins er en peer-to-peer-utveksling, vær forsiktig når du handler når selgere og bruker due diligence når du kjøper.

Fordeler

Wall of Coins gir trinnvise instruksjoner via SMS for å hjelpe deg gjennom ditt Bitcoin-kjøp. Dette gjør det enkelt for nye Bitcoin-kjøpere, siden de vil ha klare instruksjoner på selve plattformen å følge.

De fleste selgere på Wall of Coins godtar de mest populære betalingstyper, men den mest foretrukne metoden er betaling gjennom kontant innskudd. Det er her du fysisk går til en bankkontor og setter inn kontanter på selgerens bankkonto.

Ulemper

Siden denne utvekslingen er en peer-to-peer-utveksling og ikke er automatisk, kan det ta litt tid å komme Bitcoin på kontoen din siden selgeren må godkjenne transaksjonen manuelt og sende deg Bitcoins. Imidlertid vil de fleste selgere godkjenne og sende deg Bitcoins på under 15 minutter, med et mindretall som tar litt lengre tid.

Som med alle peer-to-peer-utvekslinger, forekommer svindel innimellom. Selv om Wall of Coins gjør sitt beste for å luke ut svindlerne og holde børsen så ren som mulig, er svindel fortsatt mulig, så vi anbefaler at du er forsiktig når du samarbeider med selgere når du kjøper Bitcoin.

KOM I GANG MED MURSMUR

8. itBit

itbit anmeldelseDenne utvekslingen er den første som mottar et charter fra NY State Department of Financial Services og opererer i alle 50 delstater i USA. itBit er populært for ikke å ha en satt grense for hvor mange Bitcoins du kan kjøpe og for å ha lave priser.

Fordeler

Når du er bekreftet, er det ingen grense for hvor mye Bitcoin du kan kjøpe. Den gjennomsnittlige kjøpsstørrelsen er ~ 350 Bitcoin, som viser hvor mye folk kjøper daglig med denne børsen. Sammenlignet med de andre børsene på denne listen, bruker de fleste selskaper itBit til å investere i Bitcoin på grunn av lave priser og ingen satt tak.

Prisene for itBit er ekstremt lave sammenlignet med andre børser. Når du bruker OTC trading desk, belastes det en flat avgift på 0,1% mens du bruker itBit på den globale børsen, blir du belastet 0,2% takgebyr. Sammenlignet med avgiftene på 3% på andre plattformer, er itBit en av de laveste når det gjelder gebyrer.

Ulemper

Siden itBit bare godtar bankoverføring som betalingsmåte, vil du ikke kunne bruke andre former for populære betalingsmåter som kredittkort, kontantinnskudd osv. Siden itBit er en lisensiert børs, må den følge gjeldende regler og godta betalinger via bankoverføring er et av forskriftene.

Hvis du ikke bor i USA, må du gjennomgå omfattende verifisering for å kunne handle med denne børsen. Du må gi ID-skanning sammen med bevis på bostedsdokumenter for å bli bekreftet for å kjøpe Bitcoins med itBit.

KOM I GANG MED ITBIT

9. Changelly

changelly-anmeldelseHvis du leter etter en Bitcoin-børs som også kan hjelpe deg med å kjøpe andre kryptomynter, kan Changelly være den beste bitcoin-handelsplattformen for deg. Changelly er en unik børs som både er Bitcoin og altcoin. Siden det ikke er mange børser som tilbyr funksjonene som Changelly kommer med, er det en å vurdere sterkt.

Fordeler

Ved å bruke denne sentralen kan du unngå de store avgiftene som følger med å sende Bitcoin fra en sentral til en annen. Hvis du ikke bruker Changelly og vil bytte Bitcoins til en kryptomynteutveksling, må du betale mye bare i transaksjonsminearbeid for å få transaksjonen godkjent og sendt. Ved å bruke Changelly vil du imidlertid kunne hoppe over den prosessen og gå rett til å kjøpe altcoins fra selve nettstedet når du kjøper Bitcoin.

En annen stor fordel ved å bruke denne sentralen er at du ikke trenger å levere dokumenter for å kjøpe Bitcoin. I motsetning til andre børser er det nær ingen verifiseringsprosess.

Ulemper

Ikke alt er bra med denne utvekslingen. Sammenlignet med andre børser belaster Changelly litt mer når du konverterer Bitcoins til en annen kryptovaluta. Dette forventes siden få børser tilbyr funksjonene som Changelly har, men husk dette når du bestemmer hvilken børs du vil bruke.

Siden Changelly fremdeles er et nytt selskap, er det ikke like pålitelig som de andre børsene. Selv om dette ikke vil påvirke opplevelsen din for mye, må du huske dette når du bytter med Changelly. Vår erfaring med Changelly er imidlertid god, og vi anbefaler dem.

Hvordan registrerer jeg meg på Changelly?

Gå først til nettstedet og klikk på registreringskoblingen. Du blir bedt om å enten logge på ved hjelp av forskjellige sosiale medier ved å bruke e-postadressen din. Opprett kontoen din, og ingen annen bekreftelse er nødvendig for å konvertere myntene dine.

Gå deretter til dashbordet eller tilbake til hjemmesiden og velg hvilken valuta du har som du vil endre. Dette kan være USD, BTC, LTC, etc. Hvis du har USD som du ønsker å konvertere direkte til en kryptovaluta (for eksempel Ripple eller Dogecoin), så velg mynten i “Du får” -delen og velg USD for ” Du har.”

Changelly er veldig enkelt å bruke fordi du ikke trenger å gå gjennom den forvirrende og dyre prosessen med å kjøpe Bitcoin fra en børs med USD for å overføre til en annen børs for å konvertere Bitcoin til en annen kryptovaluta, siden du kan gjøre det på Changelly direkte.

KOM I GANG MED CHANGELLY

10. CoinHouse

mynthusDenne meglerutvekslingen er en av de enkleste måtene å kjøpe og selge bitcoins og andre altcoins, hovedsakelig Litecoin og Ethereum. Det er et alternativ å kjøpe kryptovalutaer med Fiat-valutaen Euro. Transaksjonene kan gjøres enten via kredittkort eller via bankoverføring.

Det er en lommebok innebygd i sentralen der folk kan lagre valutaene sine før de flytter den til sine offline lommebøker. Det er et dedikert team av analytikere i selskapet som tilbyr sine tjenester til premiummedlemmene, og forteller dem om riktig tidspunkt å investere og rett tid til å trekke seg ut..

De er godt informert om markedsrisiko og muligheter, noe som gjør det til et poeng å hjelpe kundene med å forstå dem alle. En annen funksjon som premiummedlemmene liker, er de lave provisjonene de må betale til børsen.

Premium-medlemmer kan også nyte friheten til å investere i flere kryptovalutaer i stedet for bare de viktigste som er tilgjengelige for de vanlige medlemmene. Det er også en dedikert relasjonsleder som tilbys premiummedlemmene for å hjelpe med alle problemene som brukeren kan møte under gjennomføringen av de daglige transaksjonene på digitale eiendeler..

11. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBasert på Wien, Østerrike, er Bitpanda en av de enkleste måtene å få mange kryptovalutaer på ett sted. Brukerne av sentralen nyter friheten til å sende og motta digitale eiendeler gratis fra hverandre, noe som betyr at det ikke er noen transaksjonskostnader involvert. Det er et alternativ å lage prisvarsler som du vil motta via e-post for alle kryptovalutaene som støttes på plattformen.

Det er sikkerhetstiltak som tofaktorautentisering, enhetsadministrasjon og nettleseradministrasjon, alt sikret gjennom SSL-kryptering. Det er teknisk støtte døgnet rundt for ethvert problem som brukeren kan møte når som helst på dagen. Billettene som opprettes løses på kort tid, og deretter fortsetter virksomheten som vanlig.

Det er et stort utvalg av betalingsmåter. Du kan sette inn og ta ut pengene dine via forskjellige lommebøker som NETELLER, Skrill, EPS, eller gå etter de vanlige metodene som bankoverføring og kredittkort. En unik funksjon for denne børsen er at det er en mulighet til å innløse Amazon Denmark-kuponger for beløpet du vil ta ut.

12. BitBay

Med over 800 000 brukere er BitBay en av de største kryptovaluta-børsene i Europa. Det er et bredt spekter av alternativer når det gjelder de digitale eiendelene som er tilgjengelige på børsen. Brukere kan velge mellom 20 kryptovalutaer når de ønsker å investere eller starte sin daglige handel. Med en rask registreringsprosess er det et bredt spekter av alternativer som brukerne kan gjøre sitt første innskudd gjennom.

Det kan enten være gjennom fiat-valutaer eller gjennom en direkte overføring av kryptovalutaene fra deres offline lommebøker. Det er også et annet alternativ som brukerne kan sette inn på kontoene sine på plattformen. Dette er gjennom de 15 000 polske postkontorene som er integrert i systemet. Uttakene kan gjøres enten via en bankoverføring eller via minibankene som er satt opp over hele landet.

De internasjonale overføringene på børsen er også ganske raske, noe som betyr at folk fra hele verden kan delta i handelen og ikke være bekymret for deres fysiske beliggenhet. Opprettelsen av kontoen er gratis, og valget av valutaer er alt opp til brukeren.

13. Kraken

Dette er en av de største børsene i Europa for å gi et alternativ for Bitcoin Margin Trading. Det er en grense på opptil 5 ganger beløpet ditt på kontraktene du ønsker å kjøpe eller selge i gearing. En annen god ting er at kortslutning av kontraktene er tillatt når du driver med marginhandel. Transaksjonsgebyret er ganske lavt, og det er døgnet rundt for support.

Det er kryptert fryselager på plattformen, og alle transaksjoner og data er helt sikre. Den avanserte teknologien på bestillingene lar brukeren automatisere strategien og sette opp stopp-tap-ordrer. Utvekslingen har blitt gjennomgått av mange tidsskrifter og nyhetskanaler som The Wall Street Journal, The New York Times og CNBC. De har alle snakket høyt om utvekslingen.

Hva er typene Bitcoin-børser?

1. Handelsplattformer

Tenk på en forretningsavtale som gjennomføres gjennom en mellommann som bringer kjøper og selger sammen. Vanligvis er det en liten kommisjon som mellommannen tar fra begge partene. Det samme konseptet følges av handelsplattformene, som fungerer som mellommenn mellom kjøpere og selgere av de forskjellige kryptovalutaene.

Brukerne i de to endene av transaksjonen trenger aldri å møte hverandre, og betalingen skjer gjennom en sikker gateway som er innlemmet i sentralen. Noen av de mest kjente handelsplattformene er Binance, Bittrex, Cex.io, etc..

2. Meglere

I likhet med handelsplattformene tillater meglersidene brukerne å kjøpe Bitcoins og altcoins. Imidlertid, i stedet for å koble kjøperne med selgerne, fungerer børsen både kjøper og selger. Det er forhåndsbestemte priser som du kan selge kryptovalutaene til meglerbørsen, og det er en pris som du også kan kjøpe kryptovalutaene fra..

Vanligvis er prisen på de digitale eiendelene høyere sammenlignet med handelsplattformene, men prosessen er enklere. Noen av de mest populære meglerbørsen inkluderer CoinMama og CoinBase.

3. P2P-plattformer

Dette er enda en måte å kjøpe digitale eiendeler på, og over tid har konseptet også blitt ganske populært. Det er ingen mellommann i denne typen transaksjoner. P2P-plattformene kobler ganske enkelt kjøperne og selgerne til hverandre, og prisen på eiendelene blir bestemt og forhandlet av de to involverte partene..

P2P-plattformene tilbyr ganske mange tjenester, for eksempel en sikker betalingsmåte mellom de to partene, og det er en liten serviceavgift for det. Det er en økt risiko i denne typen transaksjoner siden du ikke kjenner personen du driver forretninger med.

4. CFD-plattform

Forkortelse for Contract for Difference, dette er noen av de mest risikable børsene der ute. Det grunnleggende prinsippet som er involvert i transaksjonene på disse børsene er at du som bruker satser på prisen på Bitcoin og andre altcoins. Du eier ikke noe digitalt aktivum, men du spiller på prisen i bytte for de fiat-valutaene som tilbys i spredningen.

Disse plattformene gir deg også muligheten til å utnytte dine spill ved å låne penger fra børsen. Selv om det kan høres bra ut på papir, innebærer det ganske mye risiko, og nybegynnere og amatører må unngå disse utvekslingene.

Konklusjon

Nå som vi har gått gjennom de 7 beste bitcoin-børsene, er det på tide for deg å ta en beslutning. Prøv å veie det positive med det negative når du ser på utvekslingen av dine preferanser. Ingen utveksling er perfekt, og det er ingen all-around beste utveksling, så du må tenke på hva som betyr mest for deg. Lykke til!

Ofte stilte spørsmål om Bitcoin-børser

Kan du sende bitcoin fra en sentral til en annen?

Ja det kan du! På børsene vil du motta en personlig innskudd Bitcoin-adresse. Dette er adressen du sender Bitcoins til. For å sende bitcoins fra en sentral til en annen, trenger du ganske enkelt å finne denne adressen levert av målsentralen. Deretter må du sende en uttaksforespørsel til den første sentralen, ved hjelp av Bitcoin-adressen til målsentralen.

Hvordan tar du ut penger fra Bitcoin?

Når du vil bytte Bitcoins mot fiat-valuta, må du selge Bitcoins. Vi har en fullstendig dedikert guide om dette her, men det er i utgangspunktet det samme som å flytte Bitcoin fra en sentral til den andre, bortsett fra denne gangen, vil du sende den fra en sentral til en bankkonto.

Be om uttak og skriv inn bankinformasjonen din. Når forespørselen er behandlet (vanligvis er øyeblikkelig), vil du se pengene på bankkontoen din etter 1-5 virkedager.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me