13 Beste Bitcoin-uitwisselingen 2021 – Beproefd en getest met beoordelingen

1. Coinmama 2. Coinbase 3. LocalBitcoins
LocalBitcoins.com-logo
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

bitcoin-uitwisselingHet is een algemene overtuiging dat Bitcoin een soort valuta is waarin alleen de gokkers, de risiconemers en de gekken investeren. De tijden zijn echter veranderd en de markt heeft aangetoond dat Bitcoin het overwegen waard is, zelfs voor het publiek. . Daarom zijn velen begonnen met het onderzoeken van de beste bitcoin-uitwisselingen om in de trend te duiken.

Hoewel de meeste verhalen over Bitcoin die in het nieuws komen, gaan over het opkomende aantal miljonairs, is het belangrijkste doel van Bitcoin niet om mensen rijk te maken. De belangrijkste reden waarom mensen van Bitcoin houden, is dat het niet aan een land gebonden is en er geen bank nodig is om de transactie goed te keuren. Dit betekent dat wanneer u iets koopt, geen van uw informatie naar de handelaar wordt gestuurd en in plaats van dat de bank de transactie goedkeurt, zijn er “mijnwerkers” om deze te verwerken. Het is een gedecentraliseerd systeem.

Wat zijn Bitcoin-uitwisselingen?

Als u overweegt om wat Bitcoin in handen te krijgen, dan is het een must om naar Bitcoin-uitwisselingen te kijken. Bitcoin-uitwisselingen zijn websites die u verschillende manieren bieden om Bitcoin te kopen. Of het nu via creditcardbetaling, cadeaubonnen of zelfs contant geld is, er zijn veel manieren die worden aangeboden.

Om Bitcoin-beurzen een beetje begrijpelijker te maken, kunt u de beurs beschouwen als de New York Stock Exchange. Hoewel ze niet hetzelfde zijn, lijken ze op elkaar in de zin dat u geld verhandelt voor een actief. In plaats van aandelen te krijgen in ruil voor uw geld, krijgt u een bepaald bedrag aan Bitcoin in verhouding tot het bedrag dat het waard is wanneer u het koopt.

Wat is een Cryptocurrency Exchange?

Een crypto-uitwisseling is een plaats waar je een bepaalde cryptocurrency inwisselt voor een andere cryptomunt. De meest voorkomende cryptocurrency-uitwisseling vindt plaats waarbij Bitcoin de belangrijkste munt is die wordt verhandeld voor andere munten. Crypto-uitwisselingssites zijn iets sneller te gebruiken in vergelijking met fiat (USD, EUR, enz.) Naar Bitcoin-uitwisselingen, omdat u geen bank, geldautomaat of andere betaalmethoden hoeft te gebruiken waar het een dag (of tot 5 dagen) duurt om voltooi de transactie.

Er is echter één ding om in gedachten te houden bij het gebruik van een crypto-uitwisseling. Er zijn kosten waarmee u rekening moet houden bij het overboeken van Bitcoins van waar u het ook hebt gekocht naar de crypto-uitwisselingssite. Vanwege de hoge transactiekosten, zal het duur zijn als u kleine bedragen overmaakt.

Beste Bitcoin Exchange-beoordelingen

Hieronder kunt u lezen wat we vinden van enkele van de uitwisselingssites die tegenwoordig populair zijn. Aangezien er veel fraudesites zijn die geld willen verdienen aan degenen die Bitcoin willen, raden we u aan voorzichtig te zijn bij het kiezen van de sites. Laten we, voordat we ingaan op de recensies, eens kijken waar we op moeten letten bij een uitwisseling.

Hoe u de beste Bitcoin Exchange kiest

1) Eigenschappen

Aangezien er veel verschillende soorten uitwisselingssites beschikbaar zijn met verschillende soorten functies, is het belangrijk om te kijken naar wat voor soort functies worden aangeboden op de site waarin u geïnteresseerd bent. Sommige functies zijn onder meer filteren (peer-to-peer-uitwisselingen), verschillende betaalmethoden en ingebouwde crypto-uitwisseling (om kosten te vermijden).

2) Beveiliging

Dit is de belangrijkste factor om op te letten, want als de beveiliging van de site laag is, kunnen uw munten op elk moment uit uw portemonnee worden gestolen. Om dit probleem te voorkomen, is de beste manier om een ​​hardwareportemonnee te krijgen, maar aangezien deze gids over Bitcoin-uitwisselingen gaat, wordt deze hier niet behandeld. Om de veiligheid van de uitwisseling te controleren, onderzoekt u hoe de munten worden gecodeerd en wat het bedrijf doet om ervoor te zorgen dat uw munten veilig blijven.

3) Transactiekosten

Sommige sites bieden Bitcoins te koop aan voor extreem lage tarieven, terwijl sommige sites extreem hoge tarieven bieden om te profiteren van degenen die geen ervaring hebben met het kopen van Bitcoin. De meeste sites die we hieronder zullen beoordelen, hebben fatsoenlijke tarieven, maar voor peer-to-peer-uitwisselingen zullen de tarieven iets hoger zijn. PayPal-betaalmethoden hebben ook hogere transactietarieven vanwege hogere risico’s.

4) Exchange-reputatie

Dit is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek bent naar een beurs om uw transacties op uit te voeren. Degene waarmee je samenwerkt, moet een uitstekende reputatie hebben, en hoewel er altijd een aantal negatieve recensies zullen zijn, moet je het gewicht van de negatieve en de positieve controleren..

Een ander ding dat u moet bekijken, is dat de goede beurzen altijd een hoog handelsvolume hebben. Dit is recht evenredig met de snelheid van de transacties. Hogere handelsvolumes betekenen dat sommige handelaren op zoek zijn naar digitale activa.

5) Betalingsmogelijkheden

Een goede beurs zou verschillende betalingsopties hebben. Een ander ding waar de meeste beurzen trots op zijn, is de veiligheid van de betalingsopties. Gewoonlijk accepteert een normale uitwisseling betaling in de vorm van bitcoins in plaats van een fiatvaluta.

Een zeer goede uitwisseling daarentegen heeft opties voor fiat-valuta, evenals zowel de bitcoin als andere altcoins. Er zijn er die gebruik maken van de wallets zoals PayPal, Skrill, enz.

Het gebruik van deze portefeuilles maakt het gemakkelijk voor de gebruikers om de transacties uit te voeren, aangezien de portefeuilles meestal rechtstreeks zijn gekoppeld aan hun bankrekeningen en ze hun rekeninginformatie niet hoeven in te voeren op de handelsbeurzen..

Dit beschermt hun informatie omdat alleen hun portemonnee-ID wordt gedeeld in de database van de centrale. Betalingsopties waarbij de cryptocurrencies in de uitwisselingsportefeuilles direct worden overgedragen, zijn nog veiliger omdat ze zijn gebaseerd op de blockchain-technologie.

6) Beveiliging van de Exchange

Aangezien het een kwestie van financiën is, is beveiliging een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u de beurs selecteert waarop u zaken wilt doen..

Er is een openbare geschiedenis van alle uitwisselingen die in de loop der jaren zijn gehackt en u moet degenen met vergelijkbare beveiligingsproblemen vermijden. Vermijd ook de uitwisselingen die in het verleden zijn gehackt. Dit komt doordat er een patroon is dat bijna altijd wordt herhaald.

Een exchange die een keer is gehackt, kan opnieuw worden gehackt. Dit kan worden voorkomen als de ontwikkelaars van de beurs de beveiliging van het platform volledig upgraden. Ga voor de uitwisselingen die geavanceerde beveiligingsmaatregelen hebben, zoals tweefactorauthenticatie.

Als u zich met één IP-adres bij een centrale heeft aangemeld, hoeft u zich meestal niet telkens opnieuw aan te melden wanneer u toegang wilt tot uw account. Als het IP-adres echter verandert, moet u opnieuw inloggen.

Hieronder staan ​​onze bitcoin-uitwisselingsrecensies van de belangrijkste uitwisselingssites waar we van houden. We raden je aan om degene op onze lijst te gebruiken, omdat het gebruik van onze aanbevelingen veel veiliger is dan blind worden en een willekeurige uitwisseling gebruiken die je online hebt gevonden. Onthoud dat als het te mooi klinkt om waar te zijn, het dat waarschijnlijk ook is.

Top 13 beste Bitcoin-uitwisselingen van 2021

1. Coinmama

CoinmamaDeze in Israël gevestigde makelaar staat bekend als de oudste Bitcoin-makelaar in de branche en is een uitwisselingssite waar je Bitcoins kunt kopen met een creditcard van bijna overal ter wereld. Als u een veilige, beveiligde transactie wilt om Bitcoins te kopen, is Coinmama een geweldig alternatief.

Voordelen

Coinmama heeft een geweldige klantenservice. Het mooie van het gebruik van een centrale die niet zo populair is als Coinbase, is dat u een snellere klantenservice kunt krijgen. Dit komt omdat er minder mensen zijn voor de beurs om zich zorgen over te maken, wat resulteert in snellere responstijden voor u.

Deze uitwisseling staat erom bekend dat deze internationaal beschikbaar is voor veel verschillende landen. Dus zelfs als u in een land woont waar veel Bitcoin-uitwisselingen geen service bieden, kan Coinmama u Bitcoins bieden.

Nadelen

Helaas is niet alles een pro aan deze uitwisseling. Een nadeel van deze uitwisseling is dat de wisselkoersen hoog zijn in vergelijking met sommige andere. Coinbase heeft bijvoorbeeld een wisselkosten van 3,75%, terwijl Coinmama ongeveer 6% aan wisselkosten heeft. Hoewel dit misschien niet veel lijkt, kan het in de toekomst nogal wat oplopen, vooral als u van plan bent veel geld te investeren.

Met Coinmama kun je slechts $ 150 in Bitcoins kopen voordat je je identiteit moet bevestigen door een ID te uploaden. Als u anoniem wilt blijven maar toch Bitcoin wilt kopen met Coinmama, beperkt deze beveiligingsfunctie u.

AAN DE SLAG MET COIN MAMA

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Opnames-BitcoinDit is onze go-to-site bij het kopen van Bitcoins, omdat dit het populairste uitwisselingsplatform ter wereld is en eenvoudig te gebruiken is.

Voordelen van Coinbase

Omdat het een van de grootste is, betekent dit dat het algemeen wordt vertrouwd en dat u geen probleem zult hebben met bedrog door de site. Dit betekent ook dat Coinbase zwaar investeert in hun veiligheid, zodat u zich veilig voelt door Bitcoins in uw virtuele portemonnee bij Coinbase te houden.. Coinbase heeft een zeer eenvoudige interface waarmee zelfs de meest onwetende mensen binnen enkele minuten Bitcoin kunnen kopen met hun creditcard, bankrekening en nog veel meer. Het opnemen van Bitcoin is ook eenvoudig, omdat u de BTC kunt omzetten in andere cryptocurrencies of rechtstreeks op uw bankrekening kunt storten..

Nadelen

De klantenondersteuning, hoewel deze aanwezig is, is niet de beste. Ze staan ​​erom bekend dat ze traag zijn en het probleem helemaal niet oplossen. Aangezien Bitcoin niet kan worden gerestitueerd en niet gemakkelijk kan worden getraceerd, kan klantenondersteuning u niet veel helpen als er iets misgaat. Coinbase biedt niet veel betaalmethoden die je van een exchange zou verwachten. Dit omvat enkele grote creditcardmaatschappijen die niet worden geaccepteerd en betalingsplatforms die niet worden geaccepteerd, zoals PayPal (er zijn echter geen uitwisselingen die PayPal als betaalmethode aanbieden).

Kun je Bitcoins inwisselen voor Amerikaanse dollars?

Ja, u kunt Bitcoins inwisselen voor Amerikaanse dollars bij de meeste beurzen, waaronder Coinbase. Hoewel de uitwisseling een vergoeding vraagt, kunt u uw Bitcoin converteren en laten opnemen bij uw bank. Sommige exchanges bieden deze functie echter mogelijk niet, dus het is belangrijk dat u de juiste kiest die de functies biedt die aan uw behoeften voldoen. Als u dat niet doet, zult u nog hogere kosten moeten betalen, aangezien het overzetten van Bitcoin van de ene naar de andere exchange u transactiekosten zal kosten..

Hoe meld ik me aan bij Coinbase?

Ga eerst naar Coinbase en klik op de aanmeldknop. Je komt dan op de registratiepagina. Hier moet u beslissen of u zich als particulier of als bedrijf wilt aanmelden. Het verschil tussen beide is hoeveel verificatie u moet indienen en hoe u uw inkomen wilt rapporteren.

Nadat je je hebt aangemeld en je e-mailadres hebt geverifieerd, raden we je aan om een ​​bijnaam voor je profiel toe te voegen en 2-factorenauthenticatie toe te voegen om je account te beveiligen. Dit komt omdat u hoe dan ook uw bijnaam moet toevoegen bij het kopen / verkopen van Bitcoin in Coinbase.

Nu u klaar bent, kunt u uw gewenste betaalmethode toevoegen op de pagina Kopen / verkopen. Door uw betaalmethode op te slaan, kunt u met één klik een van de vier munten op Coinbase (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin) kopen. Houd er rekening mee dat er aanvankelijk een limiet van $ 400 / week is, tenzij u deze wilt verhogen.

Als je de functie wilt gebruiken die Coinbase heeft om munten direct terug te verkopen aan Coinbase voor USD in je Coinbase-portemonnee om ze te converteren naar andere munten, dan moet je een aanvullende verificatie indienen. Deze verificatie omvat burgerservicenummer, ID, enz.

AAN DE SLAG MET COINBASE

3. Switchere

Dit is een van de snelstgroeiende handelsplatforms voor Bitcoin en verschillende altcoins. Dit platform heeft gebruikers van over de hele wereld kunnen aantrekken vanwege de snelle, betrouwbare en gemakkelijke service om Bitcoin, Litecoin, Ethereum en vele andere cryptocurrencies te verhandelen. Hier kunt u uw transacties direct uitvoeren met een creditcard of betaalpas.

De gebruikersinterface is ook ontworpen om zowel nieuwe leerlingen als ervaren handelaren tegemoet te komen. Het biedt een nieuwe handelaar een eenvoudig te gebruiken basisinterface, zodat het meeste werk door het platform zelf wordt gedaan. Tegelijkertijd kunnen ervaren handelaren volledige controle hebben over hun transacties via verschillende tools die door het platform worden geboden.

Er zijn absoluut geen extra kosten of extra kosten vereist bij het gebruik van uw creditcards of betaalpassen op dit platform. Het platform maakt gebruik van het nieuwste beveiligingssysteem om de online gegevens en privacy van zijn handelaren te beschermen.

Het platform maakt gebruik van versleuteling van militaire kwaliteit, zoals de 2FA en SSL / TLS, waardoor wordt voorkomen dat derden online transacties volgen. Het 3D-beveiligde protocol geeft dit platform extra beveiliging, samen met het SHA-256 hash-algoritme.

De workflow van dit platform is vrij transparant en de prijsstelling en de bijbehorende aankooplimieten zijn heel redelijk. Een ander kenmerk van dit platform dat u extra passief inkomen kan garanderen, is het verwijzingsprogramma. Van uw verwijzingen kunt u 80% korting krijgen op hun eerste transactiebedrag en 10% op uw subverwijzingen.

Dit platform accepteert drie soorten creditcards of betaalpassen: MasterCard, Visa en Maestro. De aankooplimiet van dit platform is afhankelijk van uw documentverificatiestatus. Hoe meer informatie u met dit platform wordt geverifieerd, hoe hoger de maximale aankooplimiet.

Een niet-geverifieerde gebruiker kan bijvoorbeeld slechts tot $ 110 aan Bitcoin kopen. Zodra uw e-mailadres en telefoon zijn geverifieerd, gaat de aankooplimiet omhoog naar $ 550. Er zijn een paar van deze verificatiestappen na voltooiing waarvan men onbeperkte aankoopopties kan hebben.

GA HIER AAN DE SLAG MET SWITCH

4. Bithoven

Bithoven-uitwisselingBithoven is een van de nieuwste nieuwkomers in het cryptocurrency-domein. Ondanks dat het een uitwisselingsplatform is in de beginfase, is het erin geslaagd indruk te maken op zowel experts als gebruikers. Het beschikt over een van de meest geavanceerde algoritmen die de laadtijd van de pagina aanzienlijk verkort en traders het beste rendement biedt. De gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken, maar bevat de meest geavanceerde statistische tools en functies, zoals een Candlestick-grafiek, die uw handelservaring aanzienlijk verbetert. Afgezien van deze, bevat het platform ook informatie zoals de samenvatting van uw account, de transactiegeschiedenis, recente stortingen en opnames, enz. Die essentieel zijn voor het handelen.

Het ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies en meer dan 350 altcoins om tegemoet te komen aan een publiek met allerlei verschillende ervaringen. Een van de redenen dat het aan populariteit wint, is het feit dat er geen limiet is voor het aantal stortingen en opnames dat u per dag kunt doen. Het uitwisselingsplatform biedt ook een van de meest robuuste klantenservice, aangezien ze een live chat-ondersteuning en een online aanvraagformulier hebben. Hun pagina bevat ook een van de meest uitgebreide FAQ-secties. Het bevat een lijst met veelvoorkomende problemen waarmee gebruikers te maken kunnen krijgen en op welke manieren ze deze kunnen oplossen.

Gesteund door enkele van de zeer gewaardeerde experts in de crypto-industrie, wordt voorspeld dat het platform zal groeien, aangezien veel nieuwe en opwindende functies in de nabije toekomst zullen worden bijgewerkt. Als het doorgaat met de snelheid waarmee het de markt in beslag neemt, zal het een serieuze concurrent blijken te zijn voor bestaande crypto-uitwisselingsplatforms.

AAN DE SLAG MET BITHOVEN

5. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocalBitcoins is een peer-to-peer-uitwisselingssite waar kopers en verkopers rechtstreeks communiceren om Bitcoins tegen verschillende prijzen en tarieven te kopen / verkopen.

Voordelen

Waar u ook bent, u kunt deze service gebruiken, aangezien LocalBitcoins wereldwijd beschikbaar is. Als u in een land woont waar u de meeste uitwisselingen niet kunt gebruiken, dan is LocalBitcoins de beste bitcoin-uitwisseling voor u. Omdat u rechtstreeks met verkopers kunt werken, kunt u eventuele problemen oplossen, of het nu gaat om uw locatie of betalingsmethode, zodat u Bitcoin kunt kopen, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt.. Meestal heeft u voor de transacties geen identiteitsbewijs nodig. Voor degenen die een probleem hebben met het presenteren van een ID of verificatie om betalingen te doen, is LocalBitcoins een goed alternatief. Hoewel een meerderheid wellicht een vorm van verificatie nodig heeft, kunt u degene die dat wel doen eruit filteren en degene vinden die er misschien geen nodig hebben.

Nadelen

Het belangrijkste probleem bij het gebruik van LocalBitcoins is dat de wisselkoersen hoog zijn. Voor beurzen waarbij PayPal is betrokken als een van de geaccepteerde betaalmethoden, kan bijvoorbeeld een tarief van 15% in rekening worden gebracht. Voor het kopen van grote hoeveelheden Bitcoin kan dit oplopen tot veel. Als u op zoek bent naar geld en op zoek bent naar de best mogelijke deal bij het kopen van Bitcoin, is LocalBitcoins misschien niet het beste idee voor u vanwege deze hoge tarieven. Omdat LocalBitcoins een peer-to-peer-platform is, komt fraude vaak voor. Of u nu een verkoper of een koper bent, u zult de nodige zorgvuldigheid moeten betrachten bij het gebruik van dit platform. Een koper kan Bitcoins van u kopen en de betaling later ongedaan maken, of een verkoper kan de Bitcoins niet aan u leveren nadat u de betaling hebt voltooid..

Kun je Bitcoins inwisselen voor contant geld?

Door gebruik te maken van platforms zoals Craigslist en LocalBitcoins is het mogelijk om Bitcoins in te wisselen voor contant geld. Het is ook veilig als u het lokaal doet, waar u de verkoper / koper ontmoet om de Bitcoins te kopen / verkopen. Dit komt omdat de Bitcoins kunnen worden verzonden op het moment dat het geld wordt ingewisseld, wat resulteert in een veilige transactie. Het enige slechte deel van deze uitwisseling is dat er mogelijk een minimum en een maximum is aan hoeveel Bitcoins u kunt kopen, dus dit is iets waar u rekening mee moet houden wanneer u deze uitwisselingsmethode gebruikt..

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

6. CEX.IO

cex io recensieAls u naast een beschikbaarheid van 99,999% op zoek bent naar lage tarieven wanneer u die nodig heeft, dan is CEX.IO wellicht de uitwisseling voor u. Hoewel deze uitwisseling op veel locaties niet beschikbaar is, kunt u profiteren van deze uitwisseling als u zich op een locatie bevindt waar service beschikbaar is.

Voordelen

Als u zich op een locatie bevindt waar CEX.IO wordt ondersteund, kunt u de betalingsmethode via bankoverschrijving gebruiken om kosten te vermijden bij het kopen van Bitcoin. Aangezien er een vast bedrag van $ 10 per bankoverboekingstransactie is, is het een stuk goedkoper om CEX.IO te gebruiken bij het kopen van grote bedragen, aangezien de procentuele kosten veel kunnen oplopen..

Als u minder dan $ 400 in Bitcoin per dag koopt en minder dan $ 2.000 per maand, dan is deze uitwisseling perfect voor u, aangezien u geen uitgebreide verificatie hoeft te doorlopen. Koopt u echter meer, dan zult u onder identificatie moeten gaan om uw limieten te verhogen.

Nadelen

Het aantal ondersteunde landen en / of staten binnen de VS is zeer beperkt. Van de 50 Amerikaanse staten worden er 28 niet ondersteund. Dus als u in een van de staten woont die niet worden ondersteund (wat zeer waarschijnlijk is), heeft u pech en kunt u niet profiteren van de lage kosten die deze uitwisseling biedt.

Hoewel het eerste niveau van identificatie en verificatie niet zoveel informatie vereist, vereisen de volgende niveaus uitgebreide verificatie om uw limieten te verhogen. Als u eenmaal bent geverifieerd, kunt u elke dag tot $ 10.000 in Bitcoin kopen en elke maand tot $ 100.000.

AAN DE SLAG MET CEX.IO

7. Muur van munten

wallofcoins recensieAls u nieuw bent bij het kopen van Bitcoins en u wilt dat iemand u helpt bij het kopen, dan is Wall of Coins misschien wel de beste Bitcoin-uitwisseling voor u. Aangezien Wall of Coins een peer-to-peer-uitwisseling is, moet u voorzichtig zijn bij het omgaan met verkopers en de nodige zorgvuldigheid betrachten bij het kopen.

Voordelen

Wall of Coins biedt stapsgewijze instructies per sms om u te helpen bij uw Bitcoin-aankoop. Dit maakt het gemakkelijk voor nieuwe Bitcoin-kopers, omdat ze duidelijke instructies op het platform zelf zullen hebben om te volgen.

De meeste verkopers op Wall of Coins accepteren de meeste populaire betaalmethoden, maar de meest geprefereerde methode is betaling via contante storting. Dit is waar u fysiek naar een bankfiliaal gaat en contant geld stort op de bankrekening van de verkoper.

Nadelen

Aangezien deze uitwisseling een peer-to-peer-uitwisseling is en niet automatisch is, kan het even duren voordat Bitcoin in uw account verschijnt, aangezien de verkoper de transactie handmatig moet goedkeuren en u de Bitcoins moet sturen. De meeste verkopers zullen de Bitcoins echter binnen 15 minuten goedkeuren en naar u opsturen, waarbij de minderheid wat langer nodig heeft.

Zoals bij alle peer-to-peer-uitwisselingen, gebeuren er af en toe fraude. Hoewel Wall of Coins zijn best doet om de oplichters uit te schakelen en de uitwisseling zo schoon mogelijk te houden, is fraude nog steeds mogelijk, dus we raden je aan voorzichtig te zijn met verkopers bij het kopen van Bitcoin..

AAN DE SLAG MET MUUR VAN MUNTEN

8. itBit

itbit recensieDeze beurs is de eerste die een charter heeft ontvangen van het NY State Department of Financial Services en is actief in alle 50 staten van de VS. itBit is populair omdat er geen limiet is voor het aantal Bitcoins dat u kunt kopen en omdat de tarieven laag zijn.

Voordelen

Als u eenmaal bent geverifieerd, is er geen limiet aan hoeveel Bitcoin u kunt kopen. De gemiddelde aankoopomvang is ~ 350 Bitcoin, wat aangeeft hoeveel mensen dagelijks kopen met deze uitwisseling. In vergelijking met de andere beurzen op deze lijst, gebruiken de meeste bedrijven itBit om in Bitcoin te investeren vanwege de lage tarieven en geen vaste limiet.

De tarieven voor itBit zijn extreem laag in vergelijking met andere beurzen. Wanneer u de OTC-handelsdesk gebruikt, wordt een vast bedrag van 0,1% in rekening gebracht, terwijl als u itBit op de wereldwijde beurs gebruikt, u 0,2% taker-vergoeding in rekening wordt gebracht. Vergeleken met de 3% vergoedingen van andere platforms, is itBit een van de laagste qua vergoedingen.

Nadelen

Aangezien itBit alleen bankoverschrijvingen accepteert als betaalmethode, kunt u geen andere populaire betaalmethoden gebruiken, zoals creditcard, contante storting, enz. Aangezien itBit een gelicentieerde beurs is, moet het de vastgestelde regels volgen en betalingen accepteren. via bankoverschrijving is een van de voorschriften.

Als u niet in de VS woont, moet u een uitgebreide verificatie ondergaan om met deze beurs te kunnen handelen. U moet ID-scans overleggen naast bewijs van ingezetenschapdocumenten om geverifieerd te worden om Bitcoins met itBit te kopen.

AAN DE SLAG MET ITBIT

9. Changelly

changelly-recensieAls u op zoek bent naar een Bitcoin-uitwisseling die u ook kan helpen bij het kopen van andere cryptomunten, dan is Changelly misschien wel het beste bitcoin-handelsplatform voor u. Changelly is een unieke uitwisseling die zowel een Bitcoin- als een altcoin-uitwisseling is. Aangezien er niet veel uitwisselingen zijn die de functies bieden waar Changelly mee wordt geleverd, is het een zaak om sterk over na te denken.

Voordelen

Door deze uitwisseling te gebruiken, kunt u de hoge kosten vermijden die komen kijken bij het verzenden van Bitcoin van de ene naar de andere centrale. Als u Changelly niet gebruikt en uw Bitcoins wilt verhandelen naar een cryptomuntenbeurs, dan zult u veel moeten betalen aan transactiekosten om uw transactie goedgekeurd en verzonden te krijgen. Door Changelly te gebruiken, kunt u dat proces echter overslaan en direct doorgaan met het kopen van altcoins van de site zelf zodra u Bitcoin koopt..

Een ander groot voordeel van het gebruik van deze uitwisseling is dat u geen documenten hoeft te verstrekken om Bitcoin te kopen. In tegenstelling tot andere beurzen is er bijna geen verificatieproces.

Nadelen

Niet alles is geweldig aan deze uitwisseling. Vergeleken met andere uitwisselingen rekent Changelly iets meer bij het omzetten van uw Bitcoins naar een andere cryptocurrency. Dit wordt verwacht aangezien weinig exchanges de functies bieden die Changelly biedt, maar houd hier rekening mee bij het beslissen welke exchange je wilt gebruiken.

Omdat Changelly nog steeds een nieuw bedrijf is, is het niet zo vertrouwd als de andere beurzen. Hoewel dit uw ervaring niet al te veel zal beïnvloeden, moet u hier rekening mee houden wanneer u met Changelly uitwisselt. Onze ervaring met Changelly is echter goed, en we raden ze aan.

Hoe meld ik me aan bij Changelly?

Ga eerst naar de website en klik op de aanmeldingslink. U wordt gevraagd om u aan te melden via verschillende sociale mediasites met uw e-mailadres. Maak uw account aan en er is geen andere verificatie nodig om uw munten om te zetten.

Ga vervolgens naar het dashboard of terug naar de startpagina en kies de valuta die u wilt wijzigen. Dit kan USD, BTC, LTC, enz. Zijn. Dus als u USD heeft die u direct in een cryptocurrency wilt omzetten (bijvoorbeeld Ripple of Dogecoin), kies dan de munt in het gedeelte “You Get” en kies USD voor ” Jij hebt.”

Changelly is heel eenvoudig te gebruiken omdat je niet het verwarrende en dure proces hoeft te doorlopen van het kopen van Bitcoin van de ene exchange met USD om over te zetten naar een andere exchange om die Bitcoin om te zetten in een andere cryptocurrency, aangezien je dat rechtstreeks bij Changelly kunt doen..

AAN DE SLAG MET CHANGELLY

10. CoinHouse

muntenhuisDeze broker-uitwisseling is een van de eenvoudigste manieren om bitcoins en andere altcoins te kopen en verkopen, voornamelijk Litecoin en Ethereum. Er is een optie om de cryptocurrencies te kopen met de fiatvaluta Euro. De transacties kunnen worden gedaan via een creditcard of via bankoverschrijving.

Er is een portemonnee ingebouwd in de centrale waar mensen hun valuta kunnen opslaan voordat ze deze naar hun offline portemonnee verplaatsen. Er is een toegewijd team van analisten in het bedrijf dat zijn diensten aanbiedt aan de premiumleden en hen vertelt over het juiste moment om te investeren en het juiste moment om terug te trekken.

Ze zijn goed geïnformeerd over de marktrisico’s en -kansen, waardoor het een punt is om de klanten te helpen ze allemaal te begrijpen. Een ander kenmerk dat de premiumleden genieten, zijn de lage commissies die ze aan de uitwisseling moeten betalen.

Premium-leden kunnen ook genieten van de vrijheid om in meerdere cryptocurrencies te investeren in plaats van alleen de belangrijkste die beschikbaar zijn voor de normale leden. Er is ook een toegewijde relatiemanager die aan de premiumleden wordt aangeboden om te helpen met alle problemen waarmee de gebruiker te maken kan krijgen tijdens het uitvoeren van de dagelijkse transacties op digitale activa..

11. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, gevestigd in Wenen, Oostenrijk, is een van de gemakkelijkste manieren om veel cryptocurrencies op één plek te krijgen. De gebruikers van de uitwisseling genieten van de vrijheid om gratis digitale activa van elkaar te verzenden en te ontvangen, wat betekent dat er geen transactiekosten aan verbonden zijn. Er is een optie om prijswaarschuwingen te maken die u via e-mail ontvangt voor alle cryptocurrencies die op het platform worden ondersteund.

Er zijn beveiligingsmaatregelen zoals tweefactorauthenticatie, apparaatbeheer en browserbeheer, allemaal beveiligd via SSL-codering. Er is 24 uur per dag technische ondersteuning voor elk probleem waarmee de gebruiker op elk uur van de dag te maken kan krijgen. De aangemaakte tickets worden in korte tijd opgelost en daarna gaan de zaken gewoon door.

Er is een enorme variëteit aan betaalmethoden. U kunt uw geld storten en opnemen via verschillende portemonnees zoals NETELLER, Skrill, EPS, of ga voor de normale methoden zoals bankoverschrijving en creditcard. Een uniek kenmerk van deze uitwisseling is dat er een optie is om Amazon Denmark-vouchers in te wisselen voor het bedrag dat u wilt opnemen.

12. BitBay

Met meer dan 800.000 gebruikers is BitBay een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in Europa. Er is een breed scala aan opties als het gaat om de digitale activa die op de beurs beschikbaar zijn. Gebruikers kunnen kiezen uit 20 cryptocurrencies wanneer ze een investering willen doen of hun dagelijkse handel willen starten. Met een snel registratieproces is er een breed scala aan opties waarmee gebruikers hun eerste storting kunnen doen.

Het kan via fiat-valuta’s zijn of via een directe overdracht van de cryptocurrencies van hun offline portefeuilles. Er is ook een andere optie waarmee de gebruikers geld kunnen storten op hun rekeningen op het platform. Dit is via de 15.000 Poolse postkantoren die in het systeem zijn geïntegreerd. De opnames kunnen worden gedaan via een bankoverschrijving of via de geldautomaten die overal in het land zijn opgesteld.

De internationale overschrijvingen op de beurs zijn ook vrij snel, wat betekent dat mensen van over de hele wereld kunnen deelnemen aan de handel en zich geen zorgen hoeven te maken over hun fysieke locatie. Het aanmaken van het account is gratis en de keuze van de valuta is geheel aan de gebruiker.

13. Kraken

Dit is een van de grootste beurzen in Europa die een optie biedt voor Bitcoin Margin Trading. Er is een limiet van maximaal 5x uw bedrag voor de contracten die u wilt kopen of verkopen via hefboomwerking. Een ander voordeel is dat shorting van de contracten is toegestaan ​​wanneer u margehandel doet. De transactiekosten zijn vrij laag en er is een 24-uurs service wat betreft de ondersteuning.

Er is een gecodeerde koude opslag op het platform en alle transacties en gegevens zijn volledig beveiligd. De geavanceerde technologie op de bestellingen stelt de gebruiker in staat om zijn strategie te automatiseren en stop-loss-orders op te zetten. De uitwisseling is beoordeeld door vele tijdschriften en nieuwskanalen zoals The Wall Street Journal, The New York Times en CNBC. Ze hebben allemaal lovend over de uitwisseling gesproken.

Wat zijn de soorten Bitcoin-uitwisselingen?

1. Handelsplatforms

Overweeg een zakelijke deal die wordt gesloten via een tussenpersoon die de koper en de verkoper bij elkaar brengt. Meestal is er een kleine commissie die de tussenpersoon van beide partijen neemt. Hetzelfde concept wordt gevolgd door de handelsplatforms, die optreden als tussenpersoon tussen de kopers en verkopers van de verschillende cryptocurrencies.

De gebruikers aan de twee uiteinden van de transactie hoeven elkaar nooit te ontmoeten en de betaling wordt uitgevoerd via een veilige gateway die is opgenomen in de centrale. Enkele van de meest bekende handelsplatforms zijn Binance, Bittrex, Cex.io, enz.

2. Makelaars

Net als de handelsplatforms, stellen de broker-sites de gebruikers in staat om de Bitcoins en de altcoins te kopen. In plaats van de kopers met de verkopers te verbinden, fungeert de beurs echter zowel als koper als als verkoper. Er zijn vooraf bepaalde prijzen waartegen u de cryptocurrencies aan de beursbeurs kunt verkopen, en er is een prijs waartegen u de cryptocurrencies er ook van kunt kopen.

Meestal is de prijs van de digitale activa hoger in vergelijking met de handelsplatforms, maar het proces is veel eenvoudiger. Enkele van de meest populaire tussenhandelbeurzen zijn CoinMama en CoinBase.

3. P2P-platforms

Dit is nog een andere manier om digitale activa te kopen, en in de loop van de tijd is het concept ook behoorlijk populair geworden. Bij dit soort transacties is er geen tussenpersoon. De P2P-platforms verbinden eenvoudig de kopers en verkopers met elkaar en de prijs van de activa wordt bepaald en onderhandeld door de twee betrokken partijen.

De P2P Platforms bieden best veel diensten aan zoals een veilige manier van betalen tussen de twee partijen, en daar wordt een kleine servicekost voor gerekend. Er is een verhoogd risico bij dit soort transacties, aangezien u de persoon met wie u zaken doet niet kent.

4. CFD-platform

Afkorting van Contract for Difference, dit zijn enkele van de meest risicovolle uitwisselingen die er zijn. Het basisprincipe van de transacties op deze beurzen is dat je als gebruiker gokt op de prijs van de Bitcoin en andere altcoins. Je bezit geen digitale activa, maar je gokt op de prijs in ruil voor de fiat-valuta’s die in de spread worden aangeboden.

Deze platforms bieden u ook een optie om uw weddenschappen te gebruiken door geld te lenen van de uitwisseling. Hoewel het op papier misschien goed klinkt, brengt het nogal wat risico’s met zich mee en beginners en amateurs moeten deze uitwisselingen vermijden.

Gevolgtrekking

Nu we de 7 beste bitcoin-uitwisselingen hebben doorlopen, is het tijd dat u een beslissing neemt. Probeer de positieve punten met de negatieven af ​​te wegen wanneer u naar de uitwisseling van uw voorkeur kijkt. Geen enkele uitwisseling is perfect, en er is geen allround beste uitwisseling, dus u zult moeten nadenken over wat voor u het belangrijkst is. Succes!

Veelgestelde vragen over Bitcoin-uitwisselingen

Kunt u bitcoin van de ene centrale naar de andere sturen??

Ja dat kan! Op de beurzen ontvang je een persoonlijk Bitcoin-stortingsadres. Dit is het adres waar u uw Bitcoins naartoe stuurt. Om bitcoins van de ene centrale naar de andere te sturen, hoeft u alleen maar dit adres te vinden dat door de doelbeurs is verstrekt. Vervolgens moet u een opnameverzoek naar de eerste beurs sturen, met behulp van het Bitcoin-adres van de doelbeurs.

Hoe neem je geld op van Bitcoin?

Zodra u uw Bitcoins wilt inwisselen voor fiat-valuta, moet u uw Bitcoins verkopen. We hebben hier een volledige speciale gids over, maar het is in principe hetzelfde als het verplaatsen van Bitcoin van de ene naar de andere centrale, behalve deze keer stuur je het van de ene naar de andere centrale..

Vraag een opname aan en voer uw vereiste bankgegevens in. Zodra het verzoek is verwerkt (meestal direct), ziet u het geld na 1-5 werkdagen op uw bankrekening staan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me