22 beste manieren om Bitcoin te kopen met SEPA-overdracht 2021

1. Coinbase 2. BitPanda 3. BitSquare
muntenbasis bitpanda logo van bitsquare
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Laten we om te beginnen eens kijken naar de betekenis van SEPA. SEPA of ‘Single Euro Payments Area’ is een overboekingsmethode naar banken in Europa. Wanneer gebruikers hun land niet vinden tijdens een SWIFT-overboeking, is SEPA een alternatieve methode gericht op de EU-regio.

Contents

Het gemak van SEPA bij het accepteren van uitwisselingen

SEPA-overdracht heeft meestal de voorkeur van inwoners van Europese landen en bestaat sinds juli 2015 uit 28 lidstaten van de Europese Unie.

Het bestuur heeft tot doel de inefficiëntie van grensoverschrijdende betalingen te veranderen en streeft naar het integreren van gefragmenteerde markten voor eurobetalingen in een binnenlandse markt. Klanten kunnen met SEPA betalen en salarissen ontvangen, zolang ze een bankrekening hebben in de eurozone. Betalingen zonder contant geld kunnen in de eurozone worden gedaan via één set betaalinstrumenten. Om de kosten voor het verplaatsen van kapitaalfondsen door de Europese regio, die bijna 2% van het totale bbp is, te verminderen, heeft SEPA efficiënte normen, financiële structuren en instrumenten geïmplementeerd om verkoopvoordelen mogelijk te maken.

De verschillende SEPA-overdrachtsschema’s zijn zoals vermeld:

SEPA-overboeking: Hiermee kunt u geld overboeken van de ene bankrekening naar de andere in de EU-regio. De betaling wordt binnen een dag na storting op de rekening van de ontvanger bijgeschreven, zolang de klant de betalingen binnen de genoemde termijn doet..

SEPA Instant-overboeking: Het biedt de supersnelle en onmiddellijke creditering van begunstigden in minder dan een paar seconden.

SEPA automatische incasso: Automatische incasso biedt twee afzonderlijke schema’s, namelijk Core SDD en B2B SDD. Core SDD is gericht op klanten en alle banken die SEPA-overboekingen aanbieden, zijn verplicht om deze te implementeren. B2B SDD is primair gericht op zakelijke gebruikers en vereist dat documenten zowel door crediteur als debiteur bij de bank worden ingediend. Deelname aan deze regeling is optioneel.

Wat u moet weten over SEPA-overboekingen

Bank Identifier Codes (BIC) en International Bank Account Number (IBAN) worden ingevoerd in de hele SEPA-zone.

De bovengenoemde codes zijn vereist wanneer u geld moet verzenden of ontvangen via SEPA. U kunt uw IBAN- en BIC-codes vinden door contact op te nemen met uw lokale bank of door een bankafschrift te controleren.

Hoe kunt u een SEPA-geldoverboeking doen met Bitcoin?

Koop een Bitcoin-portemonnee: Om geld van en naar bankrekeningen te kunnen overboeken, moet een Bitcoin-portemonnee worden aangemaakt. Er zijn verschillende opties, zoals Bitcoin Core, Mycelium enz.

Bitcoin kopen: Om alle voor de hand liggende redenen moet u Bitcoin kopen om overboekingen te kunnen doen. U kunt Bitcoin kopen met uw lokale valuta, BTC is volledig digitaal en gebruiksvriendelijk.

Voer uw transfergegevens in: Voer de benodigde accountgegevens en het over te boeken bedrag in zoals bij elke andere online bankbetaling.

Betalen: Het bitcoin-equivalent moet worden betaald met een kleine servicekosten.

Overgemaakt geld: Na ontvangst van het bedrag voert u binnen één werkdag een SEPA-overboeking uit. Na een succesvolle overdracht wordt een bevestigingsmail gestuurd voor uw melding.

22 beste manieren om Bitcoin te kopen met SEPA 2021

1. Coinbase

muntenbasisCoinbase, een Bitcoin-uitwisseling, stelt mensen in staat Bitcoin te kopen en verkopen met fiatgeld. Het fungeert ook als Bitcoin-uitwisseling en portemonnee-provider. Coinbase, opgericht door Brian Armstrong en Fred Ersham in 2012, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië, en levert diensten aan klanten in meer dan 33 verschillende landen. Deze schatting maakt hen de grootste Bitcoin-makelaar ter wereld.

Global Digital Asset Exchange (GDAX) is een zusterbeurs van en werkt op dezelfde manier als Coinbase, het registreert elke transactie van niet alleen Bitcoin-handel maar ook andere cryptocurrencies zoals Litecoin en Ethereum. Het voordeel van GDAX is dat het gebruikers in staat stelt om meerdere transacties uit te voeren zonder voor elke transactie een bankoverboeking te hoeven doen, wat tijdrovend is en vertraging toevoegt. Opties voor geldoverboekingen zijn onder meer creditcards, betaalpassen en SEPA-overboekingen.

Hoe u geld kunt storten op Coinbase

Coinbase vereist dat u een bankrekening of creditcard- / betaalpasgegevens toevoegt aan uw Coinbase-portemonnee om transacties met hogere limieten mogelijk te maken. Bij het verkopen van Bitcoin duurt het 2-4 dagen voordat het geld op uw account is gestort. Voor aankopen met een hogere limiet, zoals $ 100 / transactie, $ 2500 / week, heeft de website bijna 4 dagen nodig om de transacties te verifiëren, dus geen paniek als u niet meteen geld in uw portemonnee ziet. Voor transacties met een lagere limiet verschijnt Bitcoin echter onmiddellijk in uw portemonnee.

Veiligheid

Een recent toegevoegde functie is de Coinbase Vault, waarmee u een account kunt delen met 2-3 gebruikers. Alle transacties hebben de goedkeuring van alle gebruikers nodig en ze hebben een vertraging van 48 uur als extra bescherming om ongekende fraude op te vangen. Voor totale controle is er ook een multisig-portemonnee beschikbaar met drie gedeelde sleutels tussen gebruiker en Coinbase, waaronder 1 voor de gebruiker, 1 voor Coinbase en de derde gedeelde sleutel. Dus zelfs als de website niet beschikbaar is, heeft de gebruiker de mogelijkheid om 2 van de 3 sleutels op te nemen om zijn geld op te nemen.

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Geweldig voor beginners
 • Meerdere betaalmethoden

Nadelen

 • Gebrek aan privacy
 • Aankopen met een hoge limiet nemen veel tijd in beslag
 • Gebrek aan ultieme controle over Bitcoin

AAN DE SLAG MET COINBASE

(Gebruik onze link en koop $ 100 of meer aan Bitcoin en ontvang $ 10 aan Bitcoin gratis!)

2. BitPanda

bitpandaVoor inwoners van het VK en de EU-regio’s biedt BitPanda uitstekende services voor Bitcoin-uitwisseling. BitPanda biedt verschillende betalingsopties, zoals:

 1. SEPA
 2. Waardebon valideren
 3. NETELLER
 4. Creditcards / betaalpassen

Creditcards / betaalpassen zijn de meest gebruikte betaalmethode. Elke transactie wordt gedaan in euro’s en gaat gepaard met verschillende transactiekosten, die bij creditcards iets hoger zijn dan bij elke andere betaalmethode. Er is een gebrek aan transparantie omdat de service niet het exacte percentage van de vergoedingen weergeeft dat moet worden gemaakt en klanten kunnen verwachten ongeveer 5% kosten per transactie te betalen. Bitcoin kopen is een eenvoudig proces waarbij een gebruiker Bitcoin en drie andere cryptocurrencies kan selecteren, namelijk Ethereum, Dash en Litecoin. Bitpanda gebruikt 2FA voor accountbeveiliging. De oprichters van BitPanda beperkten de toegankelijkheid tot alleen binnen de EU en de service is niet beschikbaar in de VS, voornamelijk omdat ze zich realiseerden dat er geen uitwisselingsplatforms waren voor Europese inwoners.

Voordelen

 • Goede variëteit aan betalingsmogelijkheden
 • Beginnersvriendelijk
 • Toegankelijk in alle EU-landen
 • Lage kosten voor creditcardtransacties

Nadelen

 • Wereldwijd niet verkrijgbaar
 • Gebrek aan doorzichtigheid

AAN DE SLAG MET BITPANDA

3. BitSquare

logo van bitsquareBitSquare is een gedecentraliseerde uitwisseling die de traditionele peer-to-peer-overdrachtsmethode biedt, waar gebruikers veilig Bitcoin kunnen verkopen voor cryptocurrencies en andere valuta’s zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De software is niet doorlaatbaar voor DOS-aanvallen, waardoor het een veilig platform is voor gebruikers om geld uit te wisselen zonder bang te hoeven zijn voor fraude of andere soortgelijke bedreigingen. Omdat het gedecentraliseerd is, is het veel meer privé en vereist BitSquare dat u alleen informatie onthult aan de persoon met wie u handelt, die ook volledig onvindbaar is. Bovendien worden alle gegevens die via het netwerk worden verzonden, gecodeerd.

Hoe werkt het?

BitSquare slaat geen van uw tegoeden op, maar biedt u in plaats daarvan een digitale portemonnee die lokaal op uw computer is opgeslagen. Om Bitcoin te verkopen, voert de verkoper de hoeveelheid te verkopen Bitcoin in zijn BitSquare-portemonnee in en maakt zijn bod openbaar. Een klein onderpand van 0,1 BTC is vereist van beide kanten als er sprake is van frauduleus. BitSquare maakt gebruik van een 2-van-3 portemonnee met meerdere handtekeningen, inclusief de koper, verkoper en een derde partij. De koper kan zijn betaling doen via een gewone rekening of een SEPA-overschrijving. Als de verkoper de betaling heeft ontvangen, bevestigt de uitwisseling automatisch de transactie aan de koper.

Als de verkoper de betaling niet ontvangt of een geval van fraude meldt, zal de arbiter of tussenpersoon het bewijs van beide partijen opvragen en bij grondige inspectie de transactie ondertekenen aan de persoon met de meeste geloofwaardigheid in hun verklaring. De tussenpersoon is geen staf van de website, maar eerder een frequente koper en wordt voor dergelijke gevallen willekeurig geselecteerd. Ze zijn verplicht om zelf een grote aanbetaling te doen om een ​​stimulans te creëren om ethisch te werken en zijn gestrikt om problemen op te lossen die kunnen ontstaan ​​tussen koper en verkoper.

Voordelen:

 • Veilige handelsopties en uitstekende beveiliging
 • Volledig gedecentraliseerd systeem
 • 2-uit-3 multisig-functie

Nadelen:

 • Gebrek aan bewustzijn en slecht bereik
 • Onvoldoende marketing
 • Inactieve ontwikkeling

AAN DE SLAG MET BITSQUARE

4. BitStamp

BitstampSinds de oprichting in 2011 is BitStamp het oudste en meest gerespecteerde Bitcoin-uitwisselingsplatform ter wereld. Het wordt het best aanbevolen voor iemand met ervaring in het uitwisselen van cryptocurrency, ze beloven gebruikers een kosteneffectieve methode om digitaal geld in te ruilen voor grote bedragen. Bitstamp werd opgericht in Luxemburg en is daarom bijzonder populair in Europa vanwege hun gerenommeerde en betrouwbare service. De sterke Europese basis en de effectieve integratie van blockchain hebben er een kracht van gemaakt waarmee rekening moet worden gehouden in de cryptocurrency-industrie.

Ondanks hun vroege voorsprong in het veld, is hun website erg technisch en kan het enigszins geavanceerd zijn voor beginners.

Vergoedingen en betalingen

Stortingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijvingen, SEPA, creditcards en zelfs internationale geldoverboekingen. BitStamp rekent een nominale vergoeding aan voor elke overboeking, transactie of opname en is redelijk goedkoop en betaalbaar in vergelijking met andere bureaus. De aanbetaling van 0,05% lijkt ongelooflijk goedkoop in vergelijking met andere uitwisselingen die gebruikers tot 4% per uitwisseling in rekening brengen. Handelskosten zijn uitsluitend afhankelijk van het te verhandelen bedrag. De hoogste handelskosten zijn 0,25% en zijn praktisch verwaarloosbaar.

Veiligheid

BitStamp houdt het merendeel van het geld in koude opslag, wat betekent dat ze niet kunnen worden gehackt omdat het offline wordt opgeslagen.

Algemene opvatting

Als iemand een snelle Google-zoekopdracht op BitStamp probeert, kunnen enkele koppen mogelijk worden gelezen ‘Scam of niet’  wat hoogstwaarschijnlijk het geval is bij de meeste concurrerende en toonaangevende organisaties, omdat mensen altijd sceptisch zijn over cryptocurrency-uitwisseling. Maar bij verdere beoordeling wordt het hele idee snel verworpen, aangezien BitStamp hoog in aanzien staat bij klanten over de hele wereld en een enorm aantal volgers heeft.

Voordelen

 • Goede reputatie
 • Fatsoenlijke verspreiding over de branche die bijdraagt ​​aan de legitimiteit ervan
 • Makkelijk in gebruik en snel

Nadelen

 • Moeilijk te begrijpen voor nieuwe gebruikers
 • Als u in lagere volumes handelt, wordt een vergoeding van 8% in rekening gebracht
 • Bekend om alleen BTC / FIAT-handel te ondersteunen.

AAN DE SLAG MET BITSTAMP

5. Bitcoin.de

bitcoin.de-logoDe extensie The.de suggereert dat deze service in Duitsland is gevestigd en dat het geen traditionele uitwisseling is zoals Bitstamp en Bitfinex, maar kopers en verkopers verbindt op een open platform vergelijkbaar met eBay. Met Bitcoin.de kunnen gebruikers handelen in Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH) en Ethereum (ETH). Ze zijn overal in Europa beschikbaar en de enige ondersteunde valuta is de euro. Stortingen kunnen worden gedaan met behulp van SEPA-overboeking, die gepaard gaat met een handelsvergoeding van 1%, terwijl het express-handelssysteem een ​​handelsvergoeding van 0,8% heeft. Bitcoin.de heeft een goede hoeveelheid populariteit en geloofwaardigheid vergaard dankzij hun samenwerking met Fidor Bank en handhaaft strikt alle Duitse voorschriften.

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Het gebruik van escrow-service maakt het een veilige optie
 • Beginnersvriendelijk

Nadelen

 • Gebrek aan betalingsmethoden voor aanbetalingen

AAN DE SLAG MET BITCOIN.DE

6. Kraken

kraken logoKraken, opgericht in 2011 en gevestigd in San Francisco, wordt beschouwd als een van de grootste muntenbeurzen ter wereld op basis van het gemiddelde handelsvolume van Amerikaanse en Canadese dollars, evenals Britse pond en Japanse yen. Stortings- en opnamemethoden omvatten bankoverschrijving en cryptocurrency. Kraken heeft een breed scala aan FIAT- en cryptocurrency die de meeste mensen rechtstreeks kunnen kopen met USD of EUR. Dit vermijdt het gedoe om eerst BTC te kopen en vervolgens een secundaire uitwisseling te gebruiken om naar andere munten te converteren. Opnames zijn een vrij eenvoudig proces en hebben een nominale vergoeding van 0,19%.

Net als de meeste andere uitwisselingen gebruikt Kraken ook een 2-factorenauthenticatie (2-FA).

Kraken verdeelt zijn gebruikers in verschillende niveaus die de details bepalen voor elke storting en transactie die door de gebruiker wordt gedaan. Kraken wordt sterk aanbevolen vanwege de gebruiksvriendelijke interface, met een officiële iOS-applicatie. Android-app bestaat, maar is niet officieel.

Voordelen

 • Lage tarieven
 • Goede liquiditeit op EUR-markten
 • Hoge beveiliging
 • Zeer lage makerskosten

Nadelen

 • Zwakke ondersteuning voor Android-platform
 • Lang verificatieproces.

AAN DE SLAG MET KRAKEN

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoLocalBitcoins is het meest geschikt voor dealers om Bitcoins te ontmoeten en uit te wisselen. Een zeer gewilde functie zijn de verschillende beschikbare betalingsopties, zoals onder rembours, Paypal, overschrijving, Western Union enzovoort. LocalBitcoins rekent slechts 1% commissie van verkopers.

Om veilige handel te garanderen, heeft LocalBitcoins verschillende methoden gebruikt, zoals:

Escrow-service – Wanneer de verkoper een succesvolle uitwisseling bevestigt, wordt het geld dat onder de administratie van de lokale Bitcoin-escrow-service wordt gehouden, vrijgegeven.

2-FA – 2-factor authenticatie die tijdens elke login een extra pincode naar de mobiele gebruiker stuurt om het hacken van accounts te voorkomen.

Beveiligde login – Als de gebruiker zich aanmeldt vanuit een andere webbrowser, is e-mailverificatie vereist.

Voordelen

 • Aankopen kunnen snel worden gedaan door middel van storting
 • Diverse betalingswijzen

Nadelen

 • Slechte gebruikerservaring
 • Gesteunde ondersteuning

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

8. Muntvloer

Coinfloor-LogoBritse handelaren kunnen rechtstreeks handelen met behulp van het Coinfloor-uitwisselingsplatform met zeer betaalbare handelskosten en genieten van de Coinfloors-makelaarsmarkt die de transactie namens hen doorgeeft aan gewenste klanten tegen een bemiddelingsvergoeding. Hoewel dit gebruikers de moeite bespaart om geld in het buitenland en internationale overboekingen te betalen, wordt de bemiddelingsvergoeding geschat op 6%, wat een behoorlijk bedrag is.

Ze gebruiken een veilige Bitcoin-opslag genaamd Coinfloor Vault.

Voordelen

 • Makelaarsdienst
 • Alleen GBP-uitwisseling met de hoogste prioriteit op de markt

Nadelen

 • Hoog minimum uitwisselingsbedrag
 • Accepteert alleen overschrijvingen in GBP

AAN DE SLAG MET COIN FLOOR

9. LakeBTC

logo lakebtc.comLakeBTC is opgericht in 2013 en heeft in meer dan 162 landen gediend met gebruikersreferenties van 10 miljoen accounts in de afgelopen 5 jaar. Ze accepteren verschillende betalingsopties zoals Neteller, bankoverschrijving, Paypal enz. Azië, Europa, Australië heeft de meeste gebruikers. LakeBTC maakt gebruik van een 2FA-verificatieproces en heeft ook een sms-verificatiefunctie toegevoegd.

Voordelen

 • Beschikbaar in veel landen
 • Biedt veel betalingsmogelijkheden

Nadelen

 • Dubbelzinnig vergoedingsbeleid
 • Slechte gebruikersondersteuning

AAN DE SLAG MET LAKEBTC

10. Paymium

paymium-logoNet als Bitcoin-uitwisselingen biedt Paymium gebruikers de mogelijkheid om Bitcoin te kopen en verkopen, terwijl het ook een veilige portemonnee-optie biedt. Paymium, opgericht in 2011 en met het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk, was uitsluitend gericht op het aanboren van de Europese markt. Ze handelen alleen in Bitcoin met een handelsvergoeding van 0,59% van het orderbedrag. Ze gebruiken 2FA-authenticatie, koude opslag en SSL-certificaat voor versleuteling van gegevens als beveiligingsmaatregelen.

Voordelen

 • Accepteert creditcards
 • Goede handelsopties

Nadelen

 • Handelt alleen in Bitcoin
 • Ongereguleerde uitwisselingen

AAN DE SLAG MET PAYMIUM

11. Safello

safello-logoEen andere in het VK gevestigde uitwisselingsdienst, Safello is ook een financiële instelling. Ze gebruiken verschillende betaalmethoden, zoals – SEPA, Swish, iDEAL, SWISH, voornamelijk voor Europese ingezetenen.

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Beschikbaar in 32 landen
 • Diverse betaalmethodes

Nadelen

 • ID-verificatie vereist – gebrek aan privacy
 • Alleen SWISH-betalingen worden snel geverifieerd

AAN DE SLAG MET SAFELLO

12. Gatecoin

gatecoin logoZe zijn een in Hongkong gevestigde beurs en richten zich voornamelijk op inwoners van Zuidoost-Azië. Ze hebben een zeer nominale handelsvergoeding voor cryptocurrency van maximaal 0,35%, terwijl de FIAT-handelsvergoeding oploopt tot 20%. Ze gebruiken ook een 2FA, online en offline opslag, e-mailverificatie als beveiligingsmaatregelen. Bankoverschrijvingen zijn beschikbaar in de valuta HKD, EUR en USD.

Voordelen

 • Ze zijn geregistreerd als gelddienstverlener, wat extra beveiliging biedt tegen verloren geld
 • Ze gebruiken multi-sig-functies
 • Gebruikers kunnen handelen in Bitcoin en Ethereum

Nadelen

 • Gebruikers wordt aangeraden om geen geld op de beurs op te slaan

AAN DE SLAG MET GATECOIN

13. Coinfinity

munteenheidEen beurs gevestigd in Oostenrijk, gebruikers kunnen Bitcoin kopen via SOFORT en SEPA-overschrijvingen voor Oostenrijkse handelaren. ID-verificatie en bewijs van adres zijn vereist voor het aanmaken van een account. Ze bieden een pinautomaat en opties voor online bankieren om te kopen.

Voordelen

 • Er zijn grote beperkingen
 • Snelle overdracht voor BTC

Nadelen

 • Alleen verkrijgbaar in Oostenrijk
 • ID-verificatie vereist voor uitwisseling

AAN DE SLAG MET COINFINITY

14. Anycoin Direct

anycoin direct-logoAnycoin Direct is een andere Europese beurs die Bitcoin-handel aangaat via verschillende aankoopmethoden, zoals SEPA-overboeking voor EUR-transacties. Om Bitcoin te kopen, is verificatie vereist. Bepaalde beperkingen zijn gebaseerd op het aantal geregistreerde dagen dat groeit met de duurzaamheid van het account.

Voordelen

 • Er worden verschillende altcoins ondersteund
 • Beperkingen op basis van dagen vanaf activering van het account

Nadelen

 • Gebrek aan transparantie van vergoedingen
 • Uitgebreide verificatie vereist

AAN DE SLAG MET ANYCOIN DIRECT

15. Bity

Bity-logoZe zijn gevestigd in Zwitserland en bieden online handel aan als Bitcoin-geldautomaat. Hoewel SEPA-overdrachten ID-verificatie vereisen, moet men voor privacy zijn toevlucht nemen tot het kopen van BTC via een geldautomaat. Hun service accepteert zowel bankoverschrijvingen als SOFORT. Verificatie geeft een daglimiet van 1.000 EUR.

Voordelen

 • Biedt particuliere pinautomaat-aankoop
 • Gemakkelijk om bitcoins te kopen na verificatie van de mobiele telefoon

Nadelen

 • Vergoedingen zijn verborgen in BTC
 • Verificatie vereist voor de meeste overdrachten

AAN DE SLAG MET BITY

16. Cubits – Toegangspoort tot Bitcoin

ellen logoZe zijn een Britse makelaar die gespecialiseerd is in Bitcoin-handel met een breed scala aan geaccepteerde valuta’s. De transacties via SEPA zijn meestal gratis, met uitzondering van een nominale handelsvergoeding van 0,9% die aan de handelaar wordt opgelegd. Beperkingen op de aankoop zijn afhankelijk van de locatie van de handelaar en van het verificatieproces met behulp van e-mail, telefoon en ID.

Voordelen

 • Lage handelskosten
 • Een breed scala aan betalingsmogelijkheden
 • Er worden verschillende valuta geaccepteerd

Nadelen

 • Niet beschikbaar voor Amerikaanse staatsburgers

AAN DE SLAG MET CUBITS

17. itBit BTC Exchange

itbit recensieHet in de VS gevestigde uitwisselingsplatform heeft onlangs SEPA-overdrachtsmethoden toegevoegd voor klanten buiten de VS. Door middel van beperkte aankoopmethoden voegt de bankoverschrijving geen kosten toe en wordt een nominale transactiekost van 0,2% verwacht. Klanten uit Europa hebben een legitieme ID-verificatie nodig.

Voordelen

 • Lage transactiekosten van slechts 2%
 • Enorme hoeveelheden BTC beschikbaar

Nadelen

 • Website mist een gebruiksvriendelijke interface

AAN DE SLAG MET ITBIT

18. ANXPRO Bitcoin-uitwisseling

ANXPRO-logoNog een andere Bitcoin-beurs gebaseerd op Hong Kong, ANXPRO is actief in verschillende landen, waaronder Europa. SEPA-overboeking wordt aangevraagd tegen een vergoeding van 0,5%. Een handelaar is verplicht om verificatie te verstrekken om Bitcoin van de makelaar te kopen.

Voordelen

 • Hoge liquiditeit van BTC in USD en EUR
 • Lage transactiekosten

Nadelen

 • Er wordt een extra maker- en nemervergoeding van 0,3-0,6% in rekening gebracht

AAN DE SLAG MET ANXPRO

19. HappyCoins

happycoins-logoHappyCoins is geschikt voor Europese ingezetenen door SEPA-overschrijving op te nemen tegen een vergoeding van 8,5%. Handelaren kunnen goede limieten hebben om BTC te kopen, afhankelijk van de verstrekte verificatie. Ze bieden verschillende directe betaalmethoden zoals – SOFORT, iDEAL, Interac en myBank.

Voordelen

 • Incidenteel ‘happy hour’ omvat 0% kosten
 • Zeer eenvoudig te gebruiken interface
 • Vertrouwde en privé-uitwisseling

Nadelen

 • Dubbelzinnigheid in vergoedingen
 • SEPA-overboekingen kunnen tot 3 werkdagen duren

AAN DE SLAG MET HAPPYCOINS

20. GDAX

gdax-platformGDAX is een van de grootste wisselkantoren in de VS. Ze zijn verbonden met Coinbase en bieden verschillende betaalmethoden aan zowel Europese als Amerikaanse klanten. SEPA-overdracht is beschikbaar tegen een zeer lage vergoeding van 0,25%, die verder kan dalen tot 0,1%, afhankelijk van het handelsvolume.

Voordelen

 • Lage kosten in vergelijking met verschillende andere beurzen
 • Aansluiting bij Coinbase leidt tot extra veiligheid

Nadelen

 • Moeilijke gebruikersinterface

AAN DE SLAG MET GDAX

21. CoinCorner

coincorner logoEen andere in het VK gevestigde beurs, CoinCorner, biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden, zoals SEPA, creditcard / betaalpas en ook Neteller. Transactiekosten bedragen 1% en volledige verificatie is vereist voor SEPA-overboekingen.

Voordelen

 • Populaire en vertrouwde uitwisseling
 • Goede klantenservice
 • Er wordt een groot aantal aankoopmethodes gehanteerd

Nadelen

 • 5% vergoeding voor aankopen met creditcards
 • Vereist ID-verificatie
 • Hun optie voor een mobiele portemonnee is niet ideaal voor Bitcoin-opslag

AAN DE SLAG MET COINCORNER

22. CEX.IO

cex io recensieCEX.IO heeft SEPA-overschrijving toegevoegd voor hun in de VS gevestigde klanten in 2014. Er gelden hoge beperkingen voor het voltooien van het volledige verificatieproces. Het kopen van BTC heeft een vergoeding van 0,2% en 0,5 EUR voor het opnemen van BTC. Minimale afname is 200 EUR.

Voordelen

 • Lage handelskosten
 • Beschikbaarheid en ondersteuning van BTC voor alle SEPA-landen

Nadelen

 • Uitgebreide verificatie vereist

AAN DE SLAG MET CEX.IO

Gevolgtrekking

En daar heb je het, de 22 beste manieren om bitcoin te kopen met SEPA-overdracht. We hopen echt dat deze gids enig licht op het onderwerp heeft geworpen en dat je het gevoel hebt dat je nu een weloverwogen beslissing kunt nemen. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me