27 beste Bitcoin lommebøker 2021 – den ultimate guiden

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. KeepKey
reskontro nano trezor KeepKey-Bitcoin-Wallet-Review
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Det ryktes at Bitcoin er fremtidens valuta, men er det noe håndgripelig? Noe du kan ta på?

Enten du allerede har kjøpt Bitcoin eller ikke, vil denne guiden hjelpe deg med å bestemme hvilken Bitcoin-lommebok som er best for de som ønsker å holde Bitcoin trygg i lang tid. Tatt i betraktning alle nyhetene i disse dager om stjålet eller tapt Bitcoin, er det viktig at du velger riktig lommebok.

Contents

Hva er egentlig en Bitcoin lommebok??

Akkurat som hvordan du vil ha kontanter i lommeboken din, er en Bitcoin-lommebok noe (eller et sted) du holder myntene dine i. Selv om disse myntene ikke er håndgripelige, kan den fortsatt lagres i en online lommebok, maskinvarepungebok eller varm lommebok.

Hva er typene Bitcoin-lommebøker?

Å vite hvilke typer lommebøker som er tilgjengelige og fordeler og ulemper med hver, vil hjelpe deg å velge hvilken som passer best for deg.

  • Hardware Wallet – Disse lommebøkene er uten tvil de beste typer lommebøker å ha. Dette er fordi, uten en privat nøkkel og den fysiske lommeboken, vil ingen få tilgang til lommeboken din. Maskinvarelommebøker er fysiske enheter du kobler til PC-en din via en USB-stasjon, slik at du kan lagre / få tilgang til Bitcoins. De kommer i forskjellige former og størrelser, med de populære i form av USB-stasjoner.
  • Programvare / App-lommebok – Disse lommebøkene er forskjellige når det gjelder sikkerhet og funksjoner, men dette er de mest populære typene lommebøker. Dette er fordi det er mange gratis alternativer tilgjengelig, og programvare / app-lommebøker er ofte enklere å bruke. Selv om disse lommebøkene er sikre, har de en sjanse for å bli hacket, så vær forsiktig med å bruke dem hvis du vil ha Bitcoins i lang tid.
  • Online lommebok – Disse lommebøkene er de som lar deg holde Bitcoins i en online lommebok som du har tilgang til hvor som helst med et enkelt brukernavn og passord. Dette er uten tvil det enkleste å bli hacket (skjer oftere enn du kanskje vil) og er det siste alternativet vi anbefaler. Selv om de er enkle å bruke og har attraktive nettsteder, kan hackere komme seg inn i lommeboken din mye lettere i forhold til de andre alternativene.

Hvordan lager du en Bitcoin lommebok?

For å opprette en Bitcoin-lommebok, må du først velge hvilken type lommebok du vil ha. Hvis du vil bruke det anbefalte alternativet for maskinvarepungebok, må du følge instruksjonene som følger med maskinvarepungeboka for å sette opp lommeboken. Dette betyr normalt at du må lagre en privat nøkkel som følger med lommeboken og sette opp Bitcoin-adressen din. Dette er tilfelle med programvare / app / online lommebøker også. Siden hver lommebok har forskjellige instruksjoner for å sette opp en Bitcoin-lommebok, anbefaler vi at du følger instruksjonene som følger med lommeboken du ønsker. Etter vår mening er det langt enklest å sette opp en lommebok med online lommebøker, og det er vanskeligst å sette opp en hardware lommebok.

Hva er den beste og sikreste Bitcoin lommeboken?

Nedenfor vil vi anbefale de beste Bitcoin-lommebøkene du kan bruke akkurat nå. Listen nedenfor inkluderer en blanding av maskinvare / programvare / app / online lommebøker, slik at du har mange alternativer å velge mellom. Les fordeler og ulemper og se hvilken lommebok som passer deg best.

Topp 27 beste Bitcoin lommebøker fra 2021

1. Ledger Nano S

reskontro nanoDette er # 1 Bitcoin lommeboken vi anbefaler fordi den er sikker, enkel å bruke og rimelig.

Fordeler

Denne hardware-lommeboken er rimelig sammenlignet med lignende lommebøker som finnes på markedet i dag. Sammenlignet med de billigere lommebøkene som er tilgjengelige, dominerer denne lommeboken de når det gjelder funksjoner og sikkerhet. På samme måte, sammenlignet med de tilgjengelige lommebøkene, har denne lommeboken lignende funksjoner som de samtidig som den opprettholder en rimelig pris.

De fysiske knappene på sidene av lommeboken gir bedre sikkerhet. For å kunne overføre Bitcoin må du trykke på begge knappene på sidene av lommeboken samtidig. Siden transaksjoner ikke kan bekreftes hvis du ikke trykker på begge knappene samtidig, sikrer dette at ingen hacker får tilgang til Bitcoins.

Ulemper

Denne enheten har ikke støtte for passordfrase. Støtte for passordfrase er en tilpasset tekst som du må vite i tillegg til gjenopprettingsfrasen. Selv om folk sørger for å holde gjenopprettingsuttrykket sitt på et sikkert sted, kan det fortsatt bli stjålet, men passord er ofte setninger som blir husket. Dette sikrer at en hacker ikke får tilgang til Bitcoin ved å ha lommeboken sammen med gjenopprettingsfrasen.

KOM I GANG MED LEDGER NANO S

2. TREZOR

trezorHvis du vil ha en liten enhet som til og med kan forveksles med nøkler (på grunn av den lille størrelsen) med en topp av tilstandskryptering, kan det være verdt å se på TREZOR.

Fordeler

Denne lommeboken kommer med en skjerm som lar deg bekrefte hver transaksjon og bli mer informert om hva som skjer i maskinvareboksen.

Ut av lommebøkene som har en skjerm, er denne lommeboken rimelig. Selv om det er noen få utvalgte merker som tilbyr billigere lommebøker med skjerm, kommer denne med andre fordeler, som den minimalistiske designen og kraftige kryptografien..

Ulemper

Hvis du leter etter en budsjettvennlig lommebok, finner du den ikke her. Siden dette er en hardware-lommebok på $ 99, er det ikke en lommebok som mange mennesker lett har råd til. Annet enn prislappen, er det ingen andre ulemper etter vår mening om denne maskinvareboksen.

KOM I GANG MED TREZOR

3. KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewHvis du leter etter en kompakt maskinvarepungebok med digital skjerm, er denne et godt valg.

Fordeler

Sammenlignet med de store, kjøttfulle maskinvarelommebøkene som er tilgjengelige, er denne en av de mest kompakte alternativene som er tilgjengelige. Hvis du skal reise rundt med lommeboken din, er en kompakt som dette et godt valg.

Denne lommeboken er en av få som kommer med en digital skjerm. Denne skjermen lar deg se forskjellige opplysninger om lommeboken din, for eksempel: saldo, transaksjoner, pin osv.

Ulemper

Sammenlignet med noen lommebøker, som den ovenfor, er denne lommeboken litt dyrere. Til en pris av $ 99 kan det være for dyrt for noen mennesker, da det er billigere alternativer tilgjengelig.

KOM I GANG MED KEEPKEY

4. ARCHOS Safe-T

Det er en ny maskinvare lommebok i byen. Og det er flott.

Fordeler

archos-TARCHOS Safe-T mini er den første hardware-lommeboken som kommer fra et børsnotert selskap. De startet fra Trezor åpen kildekode, og med fordel fra deres sterke bakgrunn innen sikkerhet og produksjon, designet de et nytt produkt rundt en CryptoMemory, en chip dedikert til sikkerhet som brukes til å lagre kryptografiske nøkler og beskytte PIN-koden, og den er laget i Frankrike og tilgjengelig for bare 49,99 €.

Den innebygde skjermen er stor nok til å vise hele transaksjonsinformasjonen og la innehaveren sjekke transaksjonsdetaljene før du bekrefter fysisk ved hjelp av knappene.

På programvaresiden, som vil være åpen kildekode og tilgjengelig på GitHub, tillater Safe-T Mini å gjenopprette innholdet til en ny enhet hvis det går tapt eller blir stjålet, ved hjelp av et 24-ords gjenopprettingsfrø, generert når Safe-T Mini kjøres den første gangen. Du kan også bruke en passordfrase for å forhindre 5 dollar-skiftenøkkelangrep.

Ulemper

Denne enheten støtter foreløpig bare hovedkryptovalutaer. Den støtter Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ethereum, Ethereum Classic og ERC20 tokens. Men det er faktisk 75% av hele markedet for kryptovalutaer.

ARCHOS-teamet sies å jobbe for å legge til nye kryptovalutakompatibiliteter.

KOM I GANG MED ARCHOS SAFE-T

5. GreenAddress

logo-grønn adresseEttersom GreenAddress er en av de sikreste lommebøkene som er tilgjengelige, anbefaler vi det på det sterkeste til de som ønsker å bruke en online lommebok, men bekymre seg for sikkerhetsfeilene som følger med online lommebøker..

Fordeler

Ettersom denne elektroniske lommeboken er en “multi-signature” lommebok, er det mye sikrere å bruke denne lommeboken sammenlignet med andre. Dette er fordi du kontrollerer den ene nøkkelen mens GreenAddress kontrollerer den andre nøkkelen, og nekter hackere å få tilgang til Bitcoin med mindre de har både nøkkelen og GreenAddress-nøkkelen.

GreenAddress er tilgjengelig på mobil, noe som gir deg mye mer fleksibilitet i hvordan du vil få tilgang til den.

Ulemper

På grunn av den økte sikkerheten kan det være mer bryderi for deg å få tilgang til lommeboken din. Hvis du beholder et mindre beløp i Bitcoin, er det kanskje ikke verdt bryet å bruke denne lommeboken, og i stedet bruke en mindre sikker for bedre tilgjengelighet.

KOM I GANG MED GRØN ADRESSE

6. Mycelium

myceliumHvis du har en Android-enhet, er Mycelium veien å gå. Akkurat som hvordan Amazon er veloverveid i online-fraktbransjen, er Mycelium veloverveid i Android Bitcoin-lommebokindustrien.

Fordeler

Denne lommeboken har den høyeste karakteren av alle de andre tilgjengelige Bitcoin-lommebøkene, noe som gjør den godt respektert og en lommebok du kan stole på.

Det er mange forskjellige funksjoner du kan bruke, for eksempel maskinvarekontoer (offline), GLIDERA for kjøp / salg av Bitcoins, og til og med en markedsplass hvor du kan bytte Bitcoins lokalt, rett fra appen.

Ulemper

Det er ikke like sikkert som hardware-lommebøker som om noen stjeler telefonen din og har tilgang til den, personen kan enkelt ta Bitcoins ut av lommeboken til sin egen.

Smarttelefoner kan også bli hacket mye enklere enn hardware-lommebøker, noe som gjør myntene dine mye mer sårbare og lettere å stjele for hackere.

KOM I GANG MED MYCELIUM

7. KeepKey – Gold Edition

KeepKey Hardware Wallet Gold EditionSelv om denne hardware-lommeboken har en pris som dverger mest på denne listen, er den en av de beste du kan kjøpe hvis du vil ha en sikker lommebok av høy kvalitet som holder Bitcoins trygge..

Fordeler

Siden denne lommeboken ikke installeres med noe operativsystem, har den ikke sårbarhetsrisikoen som andre lommebøker som følger med et operativsystem, fordi virus målretter informasjon i et operativsystem. Dette gjør at denne lommeboken kan være sikker mot virus eller skadelig programvare som kan forsøke å stjele Bitcoins.

Denne lommeboken støtter ikke bare Bitcoins. Det kan også støtte andre populære mynter som Dogecoin, Dash, Ethereum og Litecoin.

Ulemper

En klar ulempe er prisen på denne lommeboken. Det er mange andre lommebøker av høy kvalitet som passer perfekt til formålet med å lagre Bitcoins på en sikker måte. Hvis du vil spare penger, er denne lommeboken ikke noe for deg.

KOM I GANG MED KEEP NØKKEL GULLUTGAVE

8. Ledger Wallet Nano – Duo Edition

Ledger Wallet Nano Duo Bitcoin WalletHvis du leter etter et rimelig, slankt alternativ, så er denne maskinvareboksen et flott alternativ. Den kommer med to lommebøker slik at du kan være sikker på at du aldri mister hele lommeboken.

Fordeler

Denne lommeboken er veldig sikker. Dette er fordi det er to nivåer av beskyttelse – beskyttelse mot skadelig programvare og topp moderne sikkerhet. Disse to funksjonene lar deg beskytte lommeboken din mot skadelig programvare som kommer fra PCen din og fra andre kilder.

Å ha to lommebøker med samme adresse lar deg bruke den fra begge retninger. Selv om du mister en, har du tilgang til en annen, og ved å ha to vil du kunne plassere den på to forskjellige steder for å bruke den enkelt.

Ulemper

Siden disse er slankere og mer kompakte i design, er det litt lettere å bryte. Så du må være mye mer forsiktig med denne lommeboken sammenlignet med de større kvalitetene som tåler fall.

KOM I GANG MED LEDGER WALLET NANO

9. Bitcoin knuter

Bitcoin Knots-logoOffisielt anbefalt på Bitcoin.org, denne frakoblede lommeboken gir deg kontrollen du trenger for sikre, gjennomsiktige transaksjoner.

Fordeler

Siden denne lommeboken er anbefalt av offisielle kilder og er en av de eldste lommebøkene der ute, har den mye troverdighet og er etablert i Bitcoin-fellesskapet..

Med denne lommeboken vil du kunne kontrollere hvor mye du vil bruke per transaksjon for gruvearbeidene. Spesielt med den økte hastigheten i disse dager, er dette en funksjon du vil undersøke siden mange online utvekslingssteder kan ta gebyrer som du kanskje ikke engang vet om.

Ulemper

Nettstedet som er vert for lommeboken er veldig utdatert og kan se både forvirrende og ikke ut til å være pålitelig. Det har imidlertid eksistert en stund, så vi foreslår fortsatt at du sjekker det ut.

Hackere kan komme inn i lommeboken din hvis datamaskinen din har skadelig programvare med virus, så vær oppmerksom på dette sikkerhetsproblemet med lommeboken installert direkte på harddisken eller online.

KOM I GANG MED BITCOIN-KNUTTER

10. Mosebok

eksodus lommeboklogoHvis du leter etter en stasjonær lommebok som tilbyr full noder og høy anonymitet, er Exodus verdt å se på.

Fordeler

Med et elegant dashborddesign som lar deg få oversikt over porteføljen din, vil du alltid kunne følge med på eiendelene dine og hvor mye av hver mynt som støttes..

Sammenlignet med lommebøkene som tilbyr støtte for bare de tre mest populære myntene, lar denne lommeboken deg lagre mye mer, inkludert Dash, Litecoin og mer.

Ulemper

Med denne lommeboken vil du ikke kunne bruke 2FA (2-faktor autentisering) for å sikre lommeboken din. Siden denne funksjonen er viktig for å holde kryptoen din så trygg som mulig, er dette et sikkerhetsproblem som denne lommeboken har.

KOM I GANG MED EXODUS

11. Jaxx

jaxx mobilappHvis du vil administrere myntene dine for et bredt utvalg av mynter, er Jaxx en kryptobokje som du bør undersøke.

Fordeler

Ettersom Jaxx er flerplattform, kan du få tilgang til lommeboken din ved hjelp av den samme lommeboken på mange forskjellige enheter. Selv om du bruker telefonen, vil du kunne overføre mynter fra lommeboken din til andre som bruker telefonen, selv om du hovedsakelig bruker Jaxx på datamaskinen din..

Siden de private nøklene Jaxx gir deg når du åpner lommeboken for første gang, er lagret på selve enheten, trenger du ikke å bekymre deg for at hackere kommer inn i Jaxx og stjeler myntene dine, da de lagres på din fysiske enhet.

Ulemper

Transaksjoner kan ta en stund å dukke opp sammenlignet med andre lommebøker, og det tar litt tid å starte opp selve appen. Så hvis du er en som liker raske, raske lommebøker, er Jaxx kanskje ikke den beste lommeboken for deg.

KOM I GANG MED JAXX

12. Atomic Wallet

Atomic Wallet er en forvaringsfri app for flere valutaer for sikker lagring og administrasjon av Bitcoin, ETH, XLM, XRP, LTC og mer enn 500 andre mynter og poletter. Alle kryptoaktiva og funksjoner blir jevnlig oppdatert. De private nøklene dine er kryptert sikkert til enheten din, så bare du har full kontroll over pengene dine.

Desktop-appen er tilgjengelig for de fleste operativsystemer som Windows, macOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Mobilversjonen er tilgjengelig for Android; selv om IOS-appen kommer til å bli utgitt i slutten av 2021. Atomic Wallet er en av de sikreste alt-i-ett-kryptolagringene uten forvaring med et jevnt og grundig grensesnitt. 

Lommeboken støtter Atomic Swaps, en vanlig funksjon som hjelper brukere å spare avgifter betydelig. Med Atomic-lommeboken kan du kjøpe krypto med USD, EUR eller annen lokal valuta og veksle eiendeler til de beste prisene via pålitelige partnere: Changelly, Shapeshift og ChangeNOW.

Fordeler

Praktisk grensesnitt, optimalt privatliv & sikkerhet, desentralisert, multivaluta, depotfri, innebygd utveksling, medlemskapsprogram, kjøp krypto med bankkort, øyeblikkelig support 24/7.

Ulemper

Ikke alle mynter støtter Atomic-bytter ennå

KOM I GANG MED ATOMISK PALLET

13. FIDO U2F sikkerhetsnøkkel

FIDO U2F sikkerhetsnøkkelSelv om dette produktet ikke akkurat er en lommebok, kan det fungere som en sikkerhetsfunksjon for å gi deg mer sikkerhet med applikasjoner som krever tofaktorautentisering.

Fordeler

Nå trenger du ikke gå ut av telefonen din og slå på Google Authenticator for å få tilgang til kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å koble denne USB-enheten til datamaskinen din etter å ha autentisert den for å få tilgang til kontoen du vil gå inn på.

Denne sikkerhetsnøkkelen fungerer med de mest populære applikasjonene, men i vårt tilfelle med kryptomynter fungerer den ut av esken med Dashlane. På denne måten kan du beskytte myntene dine sikrere og få tilgang til dem raskere.

Ulemper

Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet ikke er en erstatning for en lommebok, da det ikke kan inneholde noen kryptovaluta selv. Du må finne et annet alternativ for en lommebok som tilbyr 2FA hvis du vil bruke dette produktet for å sikre kontoen din.

Prisen kan være litt bratt for mange, med tanke på at den i utgangspunktet bare er en annen form for 2FA, men mye sikrere og raskere å bruke.

KOM I GANG MED FIDO U2F

14. Opendime Bitcoin USB Stick 3-pakke

Opendime Bitcoin USB Stick 3-pakkeHvis du leter etter et billigere alternativ for å overføre Bitcoins eller selge Bitcoins fysisk uten å bekymre deg for gruvearbeid, er dette en metode å tenke på.

Fordeler

Siden hver enkelt USB-pinne i seg selv er anstendig billig, vil det være billigere å legge mynter til en stasjon og gi den til noen fysisk gjennom Bitcoin-nettverket. Siden den private nøkkelen til hver stasjon er lagret inne i stasjonen, får du ikke tilgang til den med mindre du har den fysiske stasjonen. Dette gjør det lettere for hånd-til-hånd-transaksjoner å skje.

All informasjonen du trenger for å overføre og få tilgang til lommeboken inne i USB-en lagres inne i USB-en som separate filer, så hvis du vil ta mynter ut av lommeboken, kan du gjøre det.

Ulemper

USB er liten, så hvis du er en som mister nøklene ofte, er det mulig at denne lommeboken ikke er den beste for deg. Men hvis du kan oppbevare et safe eller et sted som er gjenkjennelig, kan denne con navigeres rundt.

KOM I GANG MED ÅPENTID

15. Coinbase

Coinbase-gjennomgangSom vi har forklart før, er online lommebøker en forferdelig idé hvis du planlegger å beholde mye krypto i lang tid. Coinbase er imidlertid en av de største børsene i verden og tilbyr en rekke funksjoner som du kanskje er interessert i.

Fordeler

Ettersom Coinbase er en av de største børsene, har den fortjeneste til å investere tungt i sikkerheten til nettstedet. Siden andre online lommebøker er blitt hacket, har Coinbase økt sikkerheten for å beskytte brukernes mynter.

Du kan selge mynter du har til standardprisen til Coinbase selv og ta ut pengene til hvilken betalingsmåte du foretrekker i stedet for å gå gjennom bryet med å bytte myntene dine til USD..

Ulemper

Coinbase har høye avgifter hvis du handler mye. Spesielt hvis du skal selge tilbake til Coinbase etter at du har kjøpt, ser du kanskje en dukkert i fortjenesten hvis prisen på mynten du kjøpte ikke har gått opp mye.

Elektroniske lommebøker har alltid større mulighet for å bli hacket på grunn av flere sårbarheter sammenlignet med maskinvarelommebøker, så husk dette når du bestemmer deg for om du vil bruke Coinbase for enkelhets skyld, eller om det ikke er verdt det.

KOM I GANG MED COINBASE

16. Electrum

Electrum lommeboklogoElectrum er en sikker programvare lommebok som kan lastes ned på din PC og er en av de mest pålitelige stasjonære lommebøkene du kan bruke.

Fordeler

Selve programvaren er veldig enkel å navigere og bruke. Alt du trenger å gjøre er å installere det, sette opp og lagre dine private nøkler og sende noen mynter til å lagre i den nyopprettede Electrum-lommeboken din.

Electrum er pålitelig og vil være der når du trenger det. Det er også veldig sikkert siden det bare fungerer på skrivebordet ditt, og bare du vil ha tilgang til den private nøkkelen som opprettes når du åpner lommeboken..

Ulemper

Når du lagrer Bitcoins på Electrum-lommeboken, blir den konvertert til mBTC. Det vil ta litt tid å bli vant til det, men i begynnelsen vil det se rart ut, og du må flytte desimalen noen ganger i hodet for å få en følelse av hvor mye mynter du har i BTC.

Det er ikke mye med programvaren. Dette er bra hvis du bare vil at den skal lagre og overføre Bitcoin, men hvis du vil ha noe av funksjonaliteten som følger med online lommebøker som Coinbase, får du den ikke her.

KOM I GANG MED ELEKTRUM

17. Papirlommebok (kald lagring)

bitcoinpaperwallet.com-logoDette krever ingen enheter, men bare deg og et stykke papir. Ved å skrive ut eller skrive ut dine private nøkler og QR-koder, vil du kunne beskytte lommeboken din ved å ha all informasjonen på noen få stykker papir.

Fordeler

Ingen hacker vil kunne stjele informasjonen din. Med mindre du blir holdt under våpen og beordret å overlevere papirlommeboken din fra safe, vil ingen ha tilgang til lommeboken din.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for pålitelighet og skjulte avgifter fordi ingen kan røre eller trekke noe ut av lommeboken din med mindre du gjør det direkte selv.

Ulemper

Disse papirene er mye lettere å miste og kan ikke gjenopprettes hvis de blir brent, tapt eller dekket av blekk, så sørg for å gjøre alt i din makt for å holde det så trygt som mulig hvis du følger denne ruten.

Det er mye mer forvirrende å lage en papirlommebok sammenlignet med en online lommebok eller hardware-lommebok, så hvis du ikke er så teknisk kunnskapsrik, kan denne ruten være litt for vanskelig for deg.

KOM I GANG MED PAPIRBALLET

18. Bitcoin Wallet – Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoHvis du leter etter en grei måte å sende og motta Bitcoin og lagre den på telefonen din, er dette android-programmet et godt alternativ til alternativene ovenfor..

Fordeler

Appen er veldig praktisk og enkel å bruke, spesielt for de som aldri har brukt en Bitcoin-lommebok før. Det er brukervennlig, noe som betyr at det er begrensninger som du vanligvis ikke møter med komplekse lommebøker.

Du kan også kjøpe Bitcoins direkte fra appen, noe som er praktisk hvis du ikke vil lære hvordan du kjøper Bitcoin.

Ulemper

Det er ikke den tryggeste lommeboken der ute. Det har OS-sårbarheter og kan brytes hvis hackeren er god nok, og hvis enheten ikke har nok sikkerhetstiltak på plass, for eksempel 2FA.

Når du kjøper Bitcoins rett fra appen, må du være oppmerksom på at avgiftene deres er mye høyere sammenlignet med børser, så å kjøpe mynter et annet sted og deretter overføre til appen kan være et bedre valg.

KOM I GANG MED BITCOIN WALLET

19. Bitcoin Armory

rustningslommeboklogoDenne lommeboken er en gammel, anerkjent stasjonær lommebok som du kan bruke til å sikre lommeboken din fra online hackere.

Fordeler

Ettersom lommeboken kan settes opp som kald lagring, vil lommeboken din være mye sikrere og ikke så sårbar som lommebøker på nettet. Hvis du planlegger å lagre mange mynter i lang tid, er stasjonære lommebøker som Bitcoin Armory et godt valg.

Siden denne lommeboken ble bygget for lenge siden og også ble testet i årevis, kan du være sikker på at lommeboken vil være pålitelig å bruke og utsatt for feil eller sårbarheter sammenlignet med nyere lommebøker..

Ulemper

Ettersom det er gammelt, blir det litt tregt og gammeldags. En lommebokfunksjonalitet er imidlertid det viktigste med estetikk som kommer sist, så ikke la dette være en ulempe som hindrer deg i å bruke denne lommeboken.

KOM I GANG MED BITCOIN ARMORY

20. Bitcoin Core

bitcoin kjernelogoDette er en annen lommebok som er gammel og anerkjent som du kan bruke uten å bekymre deg for pålitelighetsproblemer.

Fordeler

Denne lommeboken anbefales både på Bitcoins offisielle nettside på Bitcoin.org og ble opprettet for mange år siden. Dette betyr at lommeboken er sikker og pålitelig nok til å bli anbefalt av en offisiell kilde, så hvis du ønsker å bruke en av de offisielt anbefalte lommebøkene, er denne for deg.

Ulemper

Som Bitcoin Armory er lommeboken litt utdatert, og grensesnittet ser ikke så pent ut som de nye og kommende lommebøkene. Imidlertid fungerer den fremdeles slik den skal, og vi anbefaler den fortsatt for de som leter etter en sikker stasjonær lommebok.

KOM I GANG MED BITCOIN CORE

21. Copay

copay-logoOpprettet av en av de største Bitcoin-betalingstjenesteleverandørene, Bitpay, er Copay et flott, sikkert alternativ til lagring av Bitcoins..

Fordeler

Copay er en multisig lommebok, noe som betyr at det kreves mer enn én signatur for å kunne sende en transaksjon. Dette øker sikkerheten til kontoen din og forhindrer at ondsinnede transaksjoner skjer uten din viten.

Koden til lommeboken er åpen kildekode, så hvis du noen gang vil grave i koden for å se om det er noen kode som vil stjele Bitcoins nedover linjen, kan du gjøre det.

Ulemper

Hele tjenesten dreier seg om sentral verifisering. Hvis du ikke er interessert i denne typen bekreftelse der en sentral konto er involvert når du sender transaksjoner, er Copay ikke noe for deg.

Denne lommeboken er også litt vanskelig å bruke for nybegynnere på grunn av multisig-konseptet, så hvis du er ny, anbefaler vi noen av de andre alternativene som er tilgjengelige ovenfor, som er mer nybegynnervennlige.

KOM I GANG MED COPAY

22. Xapo

xapoHvis du er en nybegynner som ikke helt forstår begrepet Bitcoin og hvordan den brukes, vil bruk av Xapo gjøre det mye tydeligere for deg.

Fordeler

Ved å tillate deg å veksle Bitcoin-saldoen din med utenlandsk valuta uten gebyrer, vil du kunne oppleve det sanne potensialet til Bitcoin og dets unike bruksområder.

Xapo holder dine private nøkler for deg. Dette kan enten være en fordel eller en fordel, men en fordel for dette er at hvis du blir hacket, vil lommeboken din være trygg på grunn av at den er lagret på Xapos servere, ikke din.

Ulemper

Siden Xapo har de private nøklene dine, kan du si farvel til lommeboken din hvis serveren deres blir hacket, da det ikke er noen måte å få tilgang til dine private nøkler når de blir stjålet.

Xapo er ikke tilgjengelig i alle delstater / land, så det er ikke lettest å få tilgang til dette nettstedet hvis du ikke er i en populær stat / land.

KOM I GANG MED XAPO

23. Sterk mynt

sterk myntlommelogoDenne lommeboken er litt unik da den er en hybrid lommebok; både du og serveren vil ha de krypterte private nøklene som gir tilgang til lommeboken din.

Fordeler

Hvis du ved et uhell tørker PCen din, vil du fremdeles få tilgang til lommeboken din på grunn av de krypterte private nøklene som er lagret på Strong Coin’s servere.

Lommeboken tilbyr en rekke funksjoner, for eksempel å gi deg et PDF-dokument med alle transaksjonene som er gjort på lommeboken din for gjennomsiktighet.

Ulemper

Hacking av hovedserveren er fortsatt et sårbarhet, så husk det når du velger en lommebok som er tilkoblet online på noen måte, form eller form.

KOM I GANG MED STERK MYNT

24. Bitcoin Vault (svart)

Bitcoin Vault (svart)Hvis du bestemmer deg for å gå for papir lommeboken, er dette produktet noe å se på.

Fordeler

Lagrer papirlommeboken din på et trygt, sikkert sted som bare er tilgjengelig ved å løse låsen. Kombinasjonen på 5 bokstaver holder papirlommeboken trygg, spesielt hvis dette produktet også er plassert i en safe.

Det tunge støpte metallet vil forhindre at kabinettet brytes ved støt fra de fleste verktøy.

Ulemper

Siden kombinasjonen bare inneholder 5 bokstaver, kan den enkelt hackes og brytes inn.

Ved å bruke et tungt verktøy kan støpte metaller også brytes inn, så vi anbefaler at du bruker dette hvis du er ute etter et morsomt alternativ å oppbevare papirlommeboken din.!

KOM I GANG MED BITCOIN VAULT

25. Cryptosteel MNEMONIC

Cryptosteel MNEMONIC kjøleboksDette er et annet alternativ hvis du planlegger å gå ned papirruten.

Fordeler

Dette produktet er nesten uforgjengelig, da det tåler opptil 2100 F og kan overleve enorme mengder press fra våpen og verktøy.

Ulemper

Det er på den dyre siden, og med mindre du vil være utrolig trygg med Bitcoins, kan det være et billigere, nybegynnervennligere alternativ å gå med en maskinvarebok..

KOM I GANG MED CRYPTOSTEEL MNEMONIC

26. ArcBit

arcbit-logoSelv om den er utdatert, kan denne lommeboken fortsatt utføre sin plikt til å lagre, sende og motta Bitcoins.

Fordeler

Det er veldig enkelt å bruke, og selv de fleste nybegynnere vil lære å bruke lommeboken på et par minutter.

Alt du trenger er en Chrome-nettleser for å kunne bruke denne lommeboken, da den vil bygges inn i nettleseren din som et tillegg.

Ulemper

Hvis du mister tilgangen til datamaskinen din, vil det være vanskelig å få tilgang til lommeboken din med mindre du har private nøkler og annen nødvendig informasjon med deg..

Lommeboken er anstendig utdatert og vil ikke se like bra ut som andre lommebøker. Funksjonaliteten er ikke like god som andre lommebøker, så hvis du vil ha en pen lommebok, finner du den ikke her.

KOM I GANG MED ARCBIT

27. Blockchain

blockchain-logoSelv om denne elektroniske lommeboken har sårbarheter, har den mange fordeler siden den er den # 1 online lommeboken du kan bruke nå. Med sitt enkle grensesnitt og testede sårbarheter er det det beste du kan få med lommebøker på nettet.

Fordeler

Selve nettstedet er laget med tanke på nybegynnere. Selv om du ikke har så mye erfaring med Bitcoin-lommebøker, vil du kunne navigere gjennom nettstedet.

Ulemper

Blockchain.info er beryktet for å ha høye avgifter og ha langsomme transaksjoner, så hvis du ikke vil oppleve dette, anbefaler vi at du ikke bruker dette nettstedet.

Nettstedet er også veldig sårbart for hacking på grunn av at det er en online lommebok. Som du kanskje har hørt nyhetene, er online lommebøker mye enklere å hacke enn maskinvarelommebøker for at det er flere sårbarheter. Så hvis du vurderer å bruke en online lommebok som denne, må du vurdere disse sårbarhetene.

KOM I GANG MED BLOKKEKJEDE

Konklusjon

Det er mange Bitcoin-lommebøker tilgjengelig, enten det er online, maskinvare, papir eller hybrid. Uansett hvilken du velger, må du sørge for at den er sikker og utsatt for de fleste sårbarheter som allerede er kjent. Hvis lommeboken er sårbar for kjente virus og skadelig programvare, betyr det at utgiveren ikke gjør endringer. Sørg for å bruke lommebøker som også er pålitelige, slik at du får tilgang til lommeboken din når du trenger det.

Bitcoin er fremtidens valuta, så velg en sikker lommebok og hopp på toget i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me