27 najboljših Bitcoin denarnic 2021 – Ultimate Guide

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. KeepKey
knjiga nano trezor KeepKey-Bitcoin-Wallet-Review
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Govori se, da je bitcoin valuta prihodnosti, a je to nekaj oprijemljivega? Nekaj, česar se lahko dotaknete?

Ne glede na to, ali ste Bitcoin že kupili ali ne, vam bo ta vodnik pomagal pri odločitvi, katera Bitcoin denarnica je najboljša za tiste, ki želijo svoj Bitcoin ohraniti dlje časa. Glede na vse novice o ukradenih ali izgubljenih bitcoinih je danes pomembno, da izberete pravo denarnico.

Contents

Kaj natančno je denarnica Bitcoin?

Tako kot kako bi hranili denar v denarnici, je denarnica Bitcoin nekaj (ali nekje drugje), v katerem imate svoje kovance. Čeprav ti kovanci niso oprijemljivi, jih je še vedno mogoče shraniti v spletni denarnici, denarnici strojne opreme ali vroči denarnici..

Katere so vrste denarnic Bitcoin?

Poznavanje razpoložljivih vrst denarnic ter prednosti in slabosti vsake vam bo pomagalo izbrati, katera je najbolj primerna za vas.

  • Denarnica strojne opreme – Te denarnice so daleč najboljše vrste denarnic. To je zato, ker brez zasebnega ključa in fizične denarnice nihče ne bo mogel dostopati do vaše denarnice. Denarnice s strojno opremo so fizične naprave, ki jih prek računalnika USB povežete z osebnim računalnikom, da lahko shranite / dostopate do svojih bitcoinov. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, priljubljeni pa so v obliki pogonov USB.
  • Programska oprema / denarnica za aplikacije – Te denarnice se razlikujejo glede varnosti in lastnosti, vendar so to najbolj priljubljene vrste denarnic. Razlog je v tem, da je na voljo veliko brezplačnih možnosti in je programska oprema / denarnice za aplikacije pogosto enostavnejša za uporabo. Čeprav so te denarnice varne, imajo možnost, da jih vdrejo, zato bodite previdni pri njihovi uporabi, če želite svoje Bitcoine držati dlje časa.
  • Spletna denarnica – Te denarnice so tiste, ki vam omogočajo, da svoje Bitcoine hranite v spletni denarnici, do katere lahko dostopate kjer koli s preprostim uporabniškim imenom in geslom. Te je daleč najlažje vdreti (zgodi se pogosteje, kot vam je všeč) in so zadnja možnost, ki jo priporočamo. Čeprav so enostavni za uporabo in imajo privlačna spletna mesta, lahko hekerji veliko lažje vstopijo v vašo denarnico v primerjavi z drugimi možnostmi.

Kako ustvarite Bitcoin denarnico?

Če želite ustvariti Bitcoin denarnico, morate najprej izbrati, katero vrsto denarnice želite. Če želite uporabiti priporočeno denarnico strojne opreme, morate za nastavitev denarnice upoštevati navodila, ki so priložena denarnici strojne opreme. To običajno pomeni, da morate shraniti zasebni ključ, ki je priložen denarnici, in nastaviti svoj Bitcoin naslov. To velja tudi za programsko opremo / aplikacijo / spletne denarnice. Ker ima vsaka denarnica različna navodila za nastavitev Bitcoin denarnice, priporočamo, da sledite navodilom, ki ste jih dobili z denarnico po vaši izbiri. Po našem mnenju je postavitev denarnice s spletnimi denarnicami daleč najlažja, postavitev strojne denarnice pa najtežja.

Katera je najboljša in najvarnejša Bitcoin denarnica?

Spodaj vam priporočamo najboljše denarnice Bitcoin, ki jih lahko uporabljate zdaj. Spodnji seznam vključuje kombinacijo strojne opreme / programske opreme / aplikacije / spletnih denarnic, tako da lahko izbirate med številnimi možnostmi. Preberite naše prednosti in slabosti in preverite, katera denarnica vam najbolj ustreza.

Najboljših 27 najboljših Bitcoin denarnic leta 2021

1. Ledger Nano S

knjiga nanoTo je prva denarnica za Bitcoin, ki jo priporočamo, ker je varna, enostavna za uporabo in cenovno dostopna.

Prednosti

Ta denarnica strojne opreme je cenovno ugodna v primerjavi s podobnimi denarnicami, ki so danes na trgu. V primerjavi s cenejšimi denarnicami, ki so na voljo, ta denarnica prevladuje nad denarnicami glede lastnosti in varnosti. Podobno ima ta denarnica v primerjavi z visokokakovostnimi denarnicami podobne lastnosti kot tiste, hkrati pa ohranja dostopno ceno.

Fizični gumbi na straneh denarnice omogočajo boljšo varnost. Če želite uspešno prenesti Bitcoin, morate hkrati pritisniti oba gumba na straneh denarnice. Ker transakcij ni mogoče potrditi, če hkrati ne pritisnete obeh gumbov, to zagotavlja, da noben heker ne more dostopati do vaših Bitcoinov.

Slabosti

Ta naprava nima podpore za geslo. Podpora za geslo je besedilo po meri, ki ga morate poznati poleg stavka za obnovitev. Čeprav ljudje poskrbijo, da bodo stavki za obnovitev na varnem, jih je vseeno mogoče ukrasti, vendar so gesla pogosto fraze, ki se jih zapomnijo. To zagotavlja, da heker ne more dostopati do Bitcoina, tako da ima denarnico poleg stavka za obnovitev.

ZAČNITE Z LEDGER NANO S

2. TREZOR

trezorČe želite majhno napravo, ki bi jo morda celo zamenjali za ključe (zaradi majhnosti) z zgornjim delom državne šifriranja, potem je morda vredno pogledati TREZOR.

Prednosti

Ta denarnica je opremljena z zaslonom, ki vam omogoča preverjanje vsake transakcije in večjo obveščenost o dogajanju v vaši strojni denarnici.

Izven denarnic, ki ponujajo zaslon, je ta denarnica cenovno ugodna. Čeprav obstaja nekaj izbranih blagovnih znamk, ki ponujajo cenejše denarnice z zaslonom, ima ta tudi druge prednosti, kot sta minimalističen dizajn in zmogljiva kriptografija..

Slabosti

Če iščete proračunu prijazno denarnico, je tukaj ne boste našli. Ker gre za denarnico strojne opreme za 99 dolarjev, ni denarnica, ki bi si jo marsikdo z lahkoto privoščil. Razen njene cenovne oznake po našem mnenju glede te strojne denarnice ni nobenih drugih slabosti.

ZAČNITE S TREZORJEM

3. KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewČe iščete kompaktno strojno denarnico z digitalnim zaslonom, je ta odlična izbira.

Prednosti

V primerjavi z zajetnimi, mesnatimi denarnicami na voljo je ta ena najbolj kompaktnih možnosti. Če boste naokoli potovali s svojo denarnico, je takšna kompaktna odlična izbira.

Ta denarnica je ena redkih, ki ima digitalni zaslon. Ta zaslon vam omogoča, da vidite različne informacije v zvezi z vašo denarnico, kot so: stanje, transakcije, pin itd.

Slabosti

V primerjavi z nekaterimi denarnicami, kot je zgornja, je ta denarnica nekoliko dražja. Po ceni 99 dolarjev je morda za nekatere ljudi predrag, saj so na voljo cenejše možnosti.

ZAČNITE S KLJUČNICO

4. ARCHOS Safe-T

V mestu je nova denarnica za strojno opremo. In super je.

Prednosti

archos-TARCHOS Safe-T mini je prva denarnica za strojno opremo, ki prihaja iz uvrščenega podjetja. Začeli so z odprtokodno kodo Trezor in izkoristili njihovo močno izkušnjo na področju varnosti in proizvodnje, oblikovali so nov izdelek okoli CryptoMemory, čipa, namenjenega varnosti, ki se uporablja za shranjevanje kriptografskih ključev in zaščito kode PIN v Franciji in na voljo za samo 49,99 €.

Vgrajeni zaslon je dovolj velik, da prikaže celotne informacije o transakcijah in imetniku omogoči, da preveri podrobnosti transakcije, preden fizično potrdi z gumbi.

Na strani programske opreme, ki bo odprtokodna in na voljo v GitHub-u, Safe-T Mini omogoča obnovitev vsebine v novo napravo, če jo izgubite ali ukradete, z uporabo 24-besednega obnovitvenega semena, ustvarjenega ob zagonu Safe-T Mini prvič. Geslo lahko uporabite tudi za preprečevanje napadov na ključ s 5 dolarji.

Slabosti

Ta naprava za zdaj podpira samo glavne kriptovalute. Podpira žetone Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ethereum, Ethereum Classic in ERC20. Toda dejansko gre za 75% celotnega trga kriptovalut.

Skupina ARCHOS naj bi si prizadevala za dodajanje novih združljivosti s kriptovalutami.

ZAČNITE Z ARCHOS SAFE-T

5. GreenAddress

logo-greenaddressKer je GreenAddress ena najvarnejših razpoložljivih spletnih denarnic, jo toplo priporočamo tistim, ki želijo uporabljati spletno denarnico, vendar skrbijo za varnostne pomanjkljivosti, ki so priložene spletnim denarnicam.

Prednosti

Ker je ta spletna denarnica denarnica z več podpisi, jo je v primerjavi z drugimi veliko bolj varno uporabljati. To je zato, ker nadzorujete eno tipko, medtem ko GreenAddress nadzoruje drugo tipko in hekerjem onemogoča dostop do Bitcoina, razen če imajo vaš ključ in ključ GreenAddress.

Do GreenAddress lahko dostopate prek mobilnega telefona, kar vam omogoča veliko večjo prilagodljivost pri dostopu do njega.

Slabosti

Zaradi povečane varnosti boste morda imeli več težav z dostopom do denarnice. Če v Bitcoinu hranite manjši znesek, se vam morda ne bo splačalo uporabljati te denarnice, namesto nje pa uporabite manj varno za boljšo dostopnost..

ZAČNITE Z ZELENIM NASLOVOM

6. Micelij

micelijČe imate napravo Android, potem je Mycelium prava pot. Tako kot Amazon dobro preučujejo v industriji spletnega pošiljanja, je tudi Mycelium v ​​industriji denarnic za Android Bitcoin premišljen..

Prednosti

Ta denarnica ima najvišjo oceno med vsemi drugimi Bitcoin denarnicami, ki so na voljo, zato jo dobro spoštuje in denarnico, ki ji lahko zaupate.

Obstaja veliko različnih funkcij, ki jih lahko uporabite, na primer računi strojne opreme (brez povezave), GLIDERA za nakup / prodajo Bitcoinov in celo tržnica, kjer lahko Bitcoin zamenjate lokalno neposredno iz aplikacije..

Slabosti

Ni tako varno kot denarnice strojne opreme, kot če nekdo ukrade vaš telefon in ima dostop do njega, lahko Bitcoin preprosto vzame iz denarnice v svojo roko..

Pametne telefone je mogoče vdirati tudi veliko lažje kot denarnice na strojno opremo, zaradi česar so vaši kovanci veliko bolj ranljivi in ​​jih hekerji lažje kradejo.

ZAČNITE Z MICELIJOM

7. KeepKey – zlata izdaja

KeepKey Hardware Wallet Gold EditionČeprav ima ta strojna denarnica na tem seznamu najugodnejšo ceno, je ena izmed najboljših, ki jo lahko kupite, če želite varno in kakovostno denarnico, ki bo vaše Bitcoine varovala..

Prednosti

Ker ta denarnica ni nameščena z nobenim operacijskim sistemom, nima tveganja ranljivosti, kot jo imajo druge denarnice, ki prihajajo z operacijskim sistemom, ker virusi ciljajo na informacije znotraj operacijskega sistema. To omogoča, da je ta denarnica zaščitena pred virusi ali zlonamerno programsko opremo, ki bi lahko poskušala ukrasti vaše Bitcoine.

Ta denarnica ne podpira samo Bitcoinov. Podpira lahko tudi druge priljubljene kovance, kot so Dogecoin, Dash, Ethereum in Litecoin.

Slabosti

Določen minus je cena te denarnice. Mnogo drugih kakovostnih denarnic lahko popolnoma ustreza namenu varnega shranjevanja Bitcoinov. Če želite prihraniti denar, ta denarnica ni za vas.

ZAČNITE S KEY GEY GOLD EDITION

8. Ledger Wallet Nano – Duo Edition

Ledger denarnica Nano Duo Bitcoin denarnicaČe iščete cenovno ugodno, tanko možnost, potem je ta strojna denarnica odlična alternativa. Na voljo je z dvema denarnicama, tako da boste lahko prepričani, da nikoli ne boste izgubili celotne denarnice.

Prednosti

Ta denarnica je zelo varna. To je zato, ker obstajata dve ravni zaščite – zaščita pred zlonamerno programsko opremo in najsodobnejša varnost. Ti dve funkciji vam omogočata, da zaščitite denarnico pred zlonamerno programsko opremo, ki prihaja iz osebnega računalnika in drugih virov.

Če imate dve denarnici z istim naslovom, jo ​​lahko uporabljate iz obeh smeri. Tudi če enega izgubite, boste imeli dostop do drugega in če ga imate dva, ga boste lahko postavili na dve različni lokaciji, da ga boste priročno uporabljali.

Slabosti

Ker so tanjši in bolj kompaktni, jih je nekoliko lažje razbiti. Torej, s to denarnico boste morali biti veliko bolj previdni v primerjavi z večjimi, kakovostnimi, ki zdržijo padce.

ZAČNITE Z LEDGER DENARNICO NANO

9. Bitcoin vozli

Logotip Bitcoin vozlovTa denarnica, ki je uradno priporočljiva na Bitcoin.org, vam omogoča nadzor nad varnimi in preglednimi transakcijami.

Prednosti

Ker to denarnico priporočajo uradni viri in je ena najstarejših denarnic tam zunaj, ima veliko verodostojnosti in je uveljavljena v skupnosti Bitcoin.

S to denarnico boste lahko nadzorovali, koliko želite porabiti za transakcijo za stroške rudarja. To je značilnost, ki jo želite raziskati, še posebej s povečano stopnjo v današnjih dneh, saj lahko mnoga spletna mesta za izmenjavo zahtevajo takse, za katere morda sploh ne veste..

Slabosti

Spletno mesto, na katerem je denarnica, je zelo zastarelo in je lahko videti zmedeno in ni vredno zaupanja. Vendar obstaja že nekaj časa, zato vseeno predlagamo, da si to ogledate.

Hekerji lahko vstopijo v vašo denarnico, če je v računalniku zlonamerna programska oprema virusov, zato bodite pozorni na to ranljivost z denarnico, nameščeno neposredno na vašem trdem disku ali v spletu.

ZAČNITE Z BITCOIN VOZILI

10. Izhod

logotip denarnice exodusČe iščete namizno denarnico, ki ponuja popolna vozlišča in visoko anonimnost, potem si velja ogledati Exodus.

Prednosti

Z elegantno zasnovo armaturne plošče, ki vam omogoča pregled nad vašim portfeljem, boste vedno lahko spremljali svoje premoženje in količino vsakega podprtega kovanca..

V primerjavi z denarnicami, ki ponujajo podporo samo za tri najbolj priljubljene kovance, vam ta denarnica omogoča shranjevanje veliko več, vključno z Dash, Litecoin in drugimi.

Slabosti

S to denarnico za zaščito denarnice ne boste mogli uporabljati 2FA (dvofaktorska avtentifikacija). Ker je ta funkcija ključnega pomena za čim večjo varnost vaše kripto, je to eno varnostno vprašanje, ki ga ima ta denarnica.

ZAČNITE Z EXODUS

11. Jaxx

jaxx mobilna aplikacijaČe želite upravljati svoje kovance za najrazličnejše kovance, potem je Jaxx kripto denarnica, ki bi jo morali raziskati.

Prednosti

Ker je Jaxx večplastna, lahko do svoje denarnice dostopate z isto denarnico v različnih napravah. Tudi če uporabljate telefon, boste lahko kovance iz denarnice drugim prenašali s telefonom, čeprav v računalniku uporabljate v glavnem Jaxx.

Ker so zasebni ključi, ki jih Jaxx priskrbi ob prvem odpiranju denarnice, shranjeni v sami napravi, vam ne bo treba skrbeti, ali bodo hekerji vstopili v Jaxx in vam ukradli kovance, saj bodo shranjeni v vaši fizični napravi..

Slabosti

Transakcije lahko trajajo nekaj časa, da se prikažejo v primerjavi z drugimi denarnicami, sam zagon aplikacije pa nekaj časa. Torej, če ste tisti, ki vam je všeč hitra, hitra denarnica, Jaxx morda ni najboljša denarnica za vas.

ZAČNITE Z JAXXOM

12. Atomska denarnica

Atomska denarnica je večvalutna skrbniška aplikacija za varno shranjevanje in upravljanje Bitcoinov, ETH, XLM, XRP, LTC in več kot 500 drugih kovancev in žetonov. Vsa kripto sredstva in funkcije se redno posodabljajo. Vaši zasebni ključi so varno šifrirani v vaši napravi, zato samo vi imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi.

Namizna aplikacija je na voljo za večino operacijskih sistemov, kot so Windows, macOS, Ubuntu, Debian in Fedora. Mobilna različica je na voljo za Android; čeprav bo aplikacija IOS izšla konec leta 2021. Atomic Wallet je eno najvarnejših kripto shranjevalnikov kriptofonov z gladkim in temeljitim vmesnikom. 

Denarnica podpira Atomic Swaps, običajno funkcijo, ki uporabnikom pomaga znatno prihraniti pri provizijah. Atomic denarnica vam omogoča nakup kripto s USD, EUR ali katero koli drugo lokalno valuto in izmenjavo sredstev po najboljših tečajih prek zaupanja vrednih partnerjev: Changelly, Shapeshift in ChangeNOW.

Prednosti

Priročen vmesnik, optimalna zasebnost & varnost, decentralizirano, večvalutno, brez skrbništva, vgrajena menjalnica, članski program, nakup kripto z bančno kartico, 24/7 takojšnja podpora.

Slabosti

Vsi kovanci še ne podpirajo atomskih zamenjav

ZAČNITE Z ATOMSKO DENARNICO

13. Varnostni ključ FIDO U2F

Varnostni ključ FIDO U2FČeprav ta izdelek ni ravno denarnica, lahko deluje kot varnostna funkcija za večjo varnost pri aplikacijah, ki zahtevajo dvostopenjsko preverjanje pristnosti.

Prednosti

Zdaj vam ni treba vzeti telefona in vklopiti Google Authenticator, da dobite dostop do računa. Vse, kar morate storiti, je, da to USB napravo po preverjanju pristnosti povežete z računalnikom, da dobite dostop do računa, v katerega želite vstopiti.

Ta varnostni ključ deluje z najbolj priljubljenimi aplikacijami, v našem primeru pa s kripto kovanci deluje z Dashlaneom. Tako lahko svoje kovance varneje zaščitite in hitreje dostopate do njih.

Slabosti

Vendar upoštevajte, da ta izdelek ni nadomestilo za denarnico, saj sam ne more imeti nobene kriptovalute. Če želite s tem izdelkom zaščititi svoj račun, boste morali najti drugo možnost za denarnico, ki ponuja 2FA.

Cena je morda za marsikoga nekoliko strma, saj gre v bistvu le za drugo obliko 2FA, vendar veliko bolj varno in hitrejšo za uporabo.

ZAČNITE S FIDO U2F

14. Napajalni Bitcoin USB Stick 3-Pack

3-paket Bitcoin USB StickČe iščete cenejšo alternativo za prenos Bitcoinov ali njihovo prodajo fizično, ne da bi vas skrbelo za provizije rudarjev, potem je to način razmišljanja.

Prednosti

Ker je vsak posamezen USB ključek sam po sebi poceni, se izkaže, da je dodajanje kovancev v pogon in predaja nekomu fizično cenejše, kovanci prek Bitcoin omrežja. Ker je zasebni ključ vsakega pogona shranjen znotraj pogona, do njega ne boste mogli dostopati, če nimate fizičnega pogona. Tako olajšate ročne transakcije.

Vse informacije, ki jih potrebujete za prenos in dostop do denarnice znotraj USB-ja, so v njej shranjene kot ločene datoteke, tako da, če želite iz denarnice vzeti kovance, lahko to storite.

Slabosti

USB je majhen, zato če ste nekdo, ki pogosto izgublja ključe, ta denarnica morda ni najboljša za vas. Če pa lahko hranite v sefu ali nekje prepoznavno, potem se po tej prevari lahko premikate.

ZAČNITE Z OBRAVNAVO

15. Coinbase

Coinbase-pregledKot smo že pojasnili, so spletne denarnice strašna ideja, če nameravate dolgo hraniti veliko kripto. Vendar je Coinbase ena največjih borz na svetu in ponuja različne funkcije, ki bi vas morda zanimale.

Prednosti

Ker je Coinbase ena največjih borz, ima dobiček, da lahko veliko vlaga v varnost spletnega mesta. Odkar so vdrli v druge spletne denarnice, je Coinbase povečal svojo varnost za zaščito kovancev svojih uporabnikov.

Vsak kovanec, ki ga imate, lahko po standardni ceni prodate samemu Coinbaseu in dvignete denar na kateri koli način plačila, ki vam je najbolj všeč, namesto da bi šli skozi težave pri zamenjavi kovancev v USD.

Slabosti

Coinbase ima visoke pristojbine, če veliko trgujete. Še posebej, če boste po nakupu prodajali nazaj Coinbase, boste morda opazili upad dobička, če se cena kupljenega kovanca ni močno zvišala.

Spletne denarnice imajo vedno večjo možnost vdora zaradi več ranljivosti v primerjavi s strojno denarnico, zato upoštevajte to, ko se odločate, ali boste Coinbase uporabili za boljše udobje ali pa se udobje ne splača.

ZAČNITE Z COINBASE

16. Electrum

Logotip denarnice ElectrumElectrum je varna, programska denarnica, ki jo lahko prenesete v računalnik, in je ena najbolj zanesljivih namiznih denarnic, ki jih lahko uporabite.

Prednosti

Sama programska oprema je zelo preprosta za krmarjenje in uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da ga namestite, nastavite in shranite zasebne ključe ter pošljete nekaj kovancev, ki jih boste shranili v novo ustvarjeno denarnico Electrum.

Electrum je zanesljiv in bo tam, ko ga boste potrebovali. Prav tako je zelo varen, saj deluje samo na namizju in samo vi boste imeli dostop do zasebnega ključa, ki se ustvari, ko odprete denarnico.

Slabosti

Ko Bitcoin shranite v denarnici Electrum, se pretvori v mBTC. Nekaj ​​časa bo trajalo, da se navadite, na začetku pa bo videti čudno in boste morali decimalko nekajkrat premakniti v glavi, da boste občutili, koliko kovancev imate v BTC.

Programske opreme ni veliko. To je dobro, če želite le, da shranjuje in prenaša Bitcoin, če pa želite nekaj funkcij, ki jih dobite s spletnimi denarnicami, kot je Coinbase, jih tukaj ne boste dobili.

ZAČNITE Z ELEKTROM

17. Papirnata denarnica (hladilnik)

logotip bitcoinpaperwallet.comZa to niso potrebne nobene naprave, ampak samo vi in ​​kos papirja. Z izpisom ali izpisom zasebnih ključev in QR kod boste lahko zaščitili svojo denarnico tako, da boste imeli vse podatke na nekaj listih papirja..

Prednosti

Noben heker vam ne bo mogel ukrasti podatkov. Nihče ne bo imel dostopa do vaše denarnice, če vas ne zadržijo pod pištolo in vam ne naročijo, da predate papirnato denarnico iz sefa..

Prav tako vam ni treba skrbeti za zanesljivost in skrite pristojbine, ker se nihče ne more ničesar dotakniti ali odšteti iz vaše denarnice, če tega ne storite sami.

Slabosti

Te papirje je veliko lažje izgubiti in jih ni mogoče obnoviti, če so opečeni, izgubljeni ali prekriti s črnilom, zato poskrbite, da boste naredili vse, kar je v vaši moči, da bo čim bolj varen, če boste šli po tej poti.

Veliko bolj zmedeno je izdelati papirnato denarnico v primerjavi s spletno ali strojno denarnico, zato je ta pot za vas morda nekoliko pretrda, če niste tehnološko podkovani.

ZAČNITE S PAPIRNO DENARNICO

18. Bitcoin denarnica – Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoČe iščete enostaven način pošiljanja in prejemanja Bitcoina ter ga shranite v telefon, potem je ta aplikacija za Android dobra alternativa zgornjim možnostim.

Prednosti

Aplikacija je zelo priročna in enostavna za uporabo, še posebej za tiste, ki še nikoli niso uporabljali Bitcoin denarnice. Je uporabniku prijazen, kar pomeni, da obstajajo omejitve, s katerimi se pri zapletenih denarnicah običajno ne boste soočili.

Bitcoin lahko kupite tudi neposredno iz aplikacije, kar je priročno, če se ne želite naučiti načinov nakupa Bitcoinov.

Slabosti

To ni najbolj varna denarnica tam zunaj. Ima ranljivosti operacijskega sistema in ga je mogoče kršiti, če je heker dovolj dober in če vaša naprava nima dovolj varnostnih ukrepov, kot je 2FA.

Pri nakupu Bitcoinov neposredno iz aplikacije se zavedajte, da so njihove provizije v primerjavi z menjalnicami veliko višje, zato je morda boljša izbira nakup kovancev nekje drugje in nato prenos v aplikacijo..

ZAČNITE Z BITCOIN DENARNICO

19. Bitcoin orožarna

logotip orožarske denarniceTa denarnica je stara, ugledna namizna denarnica, s katero lahko denarnico zaščitite pred spletnimi hekerji.

Prednosti

Ker lahko denarnico nastavite za hladilno shrambo, bo vaša denarnica veliko bolj varna in ne tako ranljiva kot spletne denarnice. Če nameravate dolgo kovati veliko kovancev, so dobra izbira namizne denarnice, kot je Bitcoin Armory.

Ker je bila ta denarnica prvič zgrajena že zdavnaj in je bila tudi že leta preizkušena, ste lahko prepričani, da bo denarnica v primerjavi z novejšimi denarnicami zanesljiva za uporabo in nagnjena k napakam ali ranljivostim.

Slabosti

Ker je stara, bo nekoliko počasna in staromodna. Vendar je funkcionalnost denarnice najpomembnejša pri zadnji estetiki, zato naj to ne bo prevara, ki vam preprečuje uporabo te denarnice.

ZAČNITE Z BITCOIN ARMORY

20. Bitcoin jedro

bitcoin jedro logotipTo je nova denarnica, ki je stara in ugledna in jo lahko uporabljate brez skrbi glede težav z zanesljivostjo.

Prednosti

Ta denarnica je priporočljiva na uradni spletni strani Bitcoin na Bitcoin.org in je bila ustvarjena pred mnogimi leti. To pomeni, da je denarnica dovolj varna in zanesljiva, da jo lahko priporoči uradni vir, zato, če želite uporabiti eno od uradno priporočenih denarnic, je ta namenjena vam..

Slabosti

Tako kot Bitcoin Armory je tudi denarnica nekoliko zastarela in vmesnik ni videti tako lepo kot nova in prihajajoče denarnice. Kljub temu še vedno deluje, kot bi moral, in ga še vedno priporočamo tistim, ki iščejo varno namizno denarnico.

ZAČNITE Z BITCOIN Core

21. Doplačilo

logotip copayCopay, ki ga je ustvaril eden največjih ponudnikov plačilnih storitev Bitcoin, je odlična, varna alternativa shranjevanju vaših bitcoinov.

Prednosti

Copay je denarnica z več znaki, kar pomeni, da je za uspešno pošiljanje transakcije potreben več podpisov. To povečuje varnost vašega računa in preprečuje zlonamerne transakcije brez vaše vednosti.

Koda denarnice je odprtokodna, tako da, če boste kdaj želeli vkopati v kodo in preveriti, ali obstaja koda, ki bo ukradla vaše Bitcoine po vrsti, lahko to storite.

Slabosti

Celotna storitev se vrti okoli centralnega preverjanja. Če se pri tovrstnem preverjanju ne ukvarjate s centralnim računom pri pošiljanju transakcij, Copay ni za vas.

To denarnico je zaradi koncepta multisig tudi nekoliko težko uporabiti za začetnike, zato, če ste novi, priporočamo nekatere druge možnosti, ki so na voljo zgoraj in so bolj prijazne do začetnikov..

ZAČNITE Z COPAY

22. Xapo

xapoČe ste začetnik, ki pojma Bitcoin in njegove uporabe ne razume popolnoma, vam bo z uporabo Xapo-ja veliko jasneje.

Prednosti

Če boste lahko svoje Bitcoin stanje zamenjali s tujimi valutami brez provizij, boste lahko izkusili resnični potencial Bitcoina in njegove edinstvene uporabe..

Xapo ima za vas vaše zasebne ključe. To je lahko za ali proti, vendar je prednost tega, da bo vaša denarnica, če jo vdrete, ostala varna, ker bo shranjena v strežnikih Xapo, ne v vašem.

Slabosti

Ker ima Xapo vaše zasebne ključe, se lahko v primeru, da jim strežnik vdre v strežnik, poslovite od denarnice, saj po ukradbi ne bodo mogli dostopati do vaših zasebnih ključev.

Xapo ni na voljo v vseh državah / državah, zato dostop do te strani ni najlažji, če niste v priljubljeni državi / državi.

ZAČNITE Z XAPO

23. Močan kovanec

močan logotip denarnice za kovanceTa denarnica je nekoliko unikatna, saj gre za hibridno denarnico; tako vi kot strežnik boste imeli šifrirane zasebne ključe, ki bodo omogočali dostop do vaše denarnice.

Prednosti

Če slučajno obrišete računalnik, boste še vedno lahko dostopali do svoje denarnice, ker so šifrirani zasebni ključi shranjeni na strežnikih Strong Coin.

Denarnica ponuja različne funkcije, na primer za preglednost vam da PDF dokument o vseh transakcijah, opravljenih v vaši denarnici.

Slabosti

Vdor v glavni strežnik je še vedno ranljivost, zato upoštevajte to pri izbiri denarnice, ki je na kakršen koli način, obliko ali obliko povezana v splet..

ZAČNITE Z MOČNIM KOVANCEM

24. Bitcoin trezor (črn)

Bitcoin trezor (črn)Če se odločite za papirnato denarnico, si je treba ta izdelek ogledati.

Prednosti

Papirnato denarnico shrani na varno in varno mesto, ki je dostopno samo z reševanjem ključavnice. Kombinacija s 5 črkami bo varovala vašo papirnato denarnico, še posebej, če je tudi ta izdelek v sefu.

Težka lita kovina bo preprečila, da bi se ohišje zlomilo ob trku večine orodij.

Slabosti

Ker ima kombinacija le 5 črk, jo je mogoče zlahka vdreti in razbiti.

Z uporabo težkega orodja lahko vlijete tudi kovino, zato priporočamo, da to uporabite, če iščete zabavno možnost za shranjevanje papirnate denarnice!

ZAČNITE Z BITCOIN SVOJOM

25. Cryptosteel MNEMONIC

Denarnica za hladilnik Cryptosteel MNEMONICTo je druga možnost, če se želite spustiti po papirnati denarnici.

Prednosti

Ta izdelek je skoraj neuničljiv, saj zdrži do 2100 F in lahko preživi neizmerne pritiske orožja in orodja.

Slabosti

To je na dragi strani in če ne želite biti neverjetno varni s svojimi bitcoini, je nakup denarnice s strojno opremo morda cenejša in za začetnike prijaznejša možnost..

ZAČNITE S KRIPTOSTELOM MNEMONIC

26. ArcBit

arcbit logotipČeprav je ta denarnica zastarela, lahko še vedno opravlja svojo nalogo shranjevanja, pošiljanja in prejemanja bitcoinov.

Prednosti

Uporaba je zelo enostavna in tudi večina začetnikov se bo v nekaj minutah naučila uporabljati denarnico.

Vse, kar potrebujete, je brskalnik Chrome, da boste lahko uporabljali to denarnico, saj se bo v vaš brskalnik vgradila kot dodatek.

Slabosti

Če izgubite dostop do računalnika, boste težko dobili dostop do denarnice, razen če imate pri sebi zasebne ključe in druge zahtevane podatke.

Denarnica je spodobno zastarela in ne bo videti tako dobro kot druge denarnice. Funkcionalnost ni tako dobra kot druge denarnice, zato, če želite lepo videti denarnico, je tukaj ne boste našli.

ZAČNITE Z ARCBIT

27. Blockchain

logotip blockchainČeprav ima ta spletna denarnica ranljivosti, ima številne prednosti, saj je prva denarnica, ki jo lahko zdaj uporabljate. S preprostim vmesnikom in preizkušenimi ranljivostmi je najboljše, kar lahko dobite s spletnimi denarnicami.

Prednosti

Spletno mesto je narejeno z mislijo na novince. Tudi če nimate toliko izkušenj z Bitcoin denarnicami, boste lahko krmarjali po spletnem mestu.

Slabosti

Blockchain.info je znan po visokih honorarjih in počasnih transakcijah, zato, če tega ne želite izkusiti, priporočamo, da tega spletnega mesta ne uporabljate.

Spletno mesto je zelo ranljivo tudi za vdore, saj gre za spletno denarnico. Kot ste morda že slišali novice, je spletno denarnico veliko lažje vdreti kot denarnico v strojni opremi, saj obstaja več ranljivosti. Torej, če razmišljate o uporabi spletne denarnice, kot je ta, upoštevajte te ranljivosti.

ZAČNITE Z BLOKOVNO VERIGO

Zaključek

Na voljo je na tone denarnic Bitcoin, pa naj gre za splet, strojno opremo, papir ali hibrid. Ne glede na to, katero izberete, se prepričajte, da je varna in nagnjena k večini že znanih ranljivosti. Če je denarnica ranljiva za znane viruse in zlonamerno programsko opremo, to pomeni, da založnik ne spreminja. Uporabite tudi zanesljive denarnice, da boste lahko do denarnice dostopali, ko jo boste potrebovali.

Bitcoin je valuta prihodnosti, zato izberite varno denarnico in skočite na vlak danes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me