3 najboljši načini za nakup Bitcoinov s kartico Discover 2021

1. Localbitcoins 2. Paxful 3. Abra
LocalBitcoins.com-logotip paxful
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Ne morete pričakovati nobenega dobička od Bitcoinov, če zanje dejansko ne porabite nekaj denarja. Zdaj lahko na dva načina pridobite Bitcoin. Za te kovance ste lahko kopali sami ali pa jih kupili tako, da ste porabili pravi denar. Tu smo, da vam pomagamo pri drugi možnosti. Natančneje, ta članek vas bo usmeril v najboljše načine in načine za nakup Bitcoinov s svojo kreditno kartico Discover. Za to si oglejte potencialne izmenjave in nadalje naštejmo prednosti in slabosti vsake alternative. Potopimo se naravnost.

Nakup bitcoinov z Discover

Edini način za nakup Bitcoinov s kreditno kartico, naj bo to vaša kartica American Express ali kartica Discover, je, da poiščete borze, ki podpirajo vrsto vaše kartice. Da bi vas rešili težkih težav, smo dejansko nadaljevali in sestavili seznam borz, ki vam obljubljajo najboljše storitve po najnižjih cenah.

Najboljši 3 najboljši načini za nakup Bitcoinov s kartico Discover 2021

1. Lokalni bitcoin

LocalBitcoins je zanesljiv trg enakovrednih prodajalcev, ki kupcem in prodajalcem omogoča trgovanje z bitcoini. Opisan je bil kot Craigslist za BTC, ki kupcem in prodajalcem omogoča neposredno interakcijo. 

Kako kupiti Bitcoin z Odkrijte kartice

Nakup Bitcoinov z Discover je na LocalBitcoins enostaven. Tu je seznam korakov za nakup BTC z Discover.

Registrirajte se na LocalBitcoins

Registrirajte se na LocalBitcoins in pridobite dostop do brezplačne in varne Bitcoin denarnice. Registracija je preprost postopek, ki se hitro konča. Če že imate račun, vas prosimo, da preskočite na naslednji korak.

Iskanje poslov

Na glavni strani je iskalno polje, ki ga lahko napolnite z zneskom BTC, ki ga želite kupiti. Izpolnite plačilno sredstvo kot Odkrijte in filtrirajte še naprej glede na svoje regije. Nadaljujte z iskanjem.

Izberite posel, ki ustreza vašim merilom

Na voljo je seznam oglasov, ki izpolnjujejo ta merila. Izberite trgovca z dobrim ugledom in visokimi posli. Odzivni čas označuje pričakovani odzivni čas zadevnega trgovca. 

Plačajte prodajalcu

Ob pritisku na gumb Nakup so na voljo informacije o trgovini in pogojih. Preberite, oddajte zahtevo in vnesite sporočilo, da začnete trgovino s prodajalcem.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

2. Paxful

prijeten pregled

Paxful upa, da bo finančnim storitvam na voljo veliko ljudi po vsem svetu. Vzajemno financiranje omogoča trgovcem podjetja Paxful, da neposredno kupijo BTC in druge kriptovalute pri drugih trgovcih. Ne zahteva posrednikov, banalnih ali drugih velikih korporacij. Ta skupnost z več kot 3 milijoni uporabnikov ima neposreden nadzor nad svojimi financami. Torej, kako se lotiti nakupa Bitcoina z Discover na Paxful?

Odkrijte za Bitcoin na Paxful 

Prijavite se za račun na Paxful in pridobite dostop do svoje brezplačne Bitcoin denarnice.

S tem računom lahko izberete način plačila kot Odkrivanje in znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti. Poiščite ponudbe, ki ustrezajo vašim zahtevam.

Preberite določila in pogoje. Če ste zadovoljni, vnesite znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti. Začnite trgovati tako, da odprete klepet v živo s prodajalcem. Sledite navodilom prodajalca in izvedite plačilo. Prodajalec bo nato BTC sprostil neposredno na vašo denarnico Paxful. 

Nato lahko Bitcoin uporabljate kot običajno. Na voljo je več kot 300 načinov plačila, zato Paxful olajša trgovanje z Bitcoini.

ZAČNITE Z PAXFUL

3. Abra.com

Izmenjava AbraČe iščete možnost, da bi lahko vlagali v kriptovalute in jih shranili na enem mestu, potem vam ni treba iskati dlje kot Abra. Mobilna aplikacija Bitcoin Wallet ponuja podporo za do 28 kriptovalut – vse jih je mogoče kupiti na enem mestu. Do aplikacije je zelo enostavno dostopati, saj je na voljo tako v Trgovini Play kot tudi v Trgovini App.

Ekipa Abra je olajšala postopek vlaganja, razvijalci Abra pa so poskrbeli, da uporabnikom ni treba iskati na več mestih za vlaganje in shranjevanje svojih kriptovalut. Abra je stvari olajšal s shranjevanjem več kriptovalut na enem mestu, tako da uporabnikom ni treba nenehno preklapljati med aplikacijami, da bi le pridobili dostop do svojih digitalnih sredstev.

Abra ponuja več možnosti za dodajanje sredstev v denarnico. To je odličen način za nakup bitcoinov z uporabo kart Discover. Način vlaganja je odvisen od države, v kateri delate, in za večino držav obstaja možnost dodajanja sredstev bodisi prek fiatnih valut bodisi prek digitalnih sredstev v obliki kriptovalut.

Dodajanje sredstev prek fiatnih valut je bilo lažje, saj obstajajo možnosti za dodajanje sredstev prek vašega bančnega računa, kreditne / debetne kartice in gotovine (na voljo samo na Filipinih). Možnost dodajanja sredstev prek bančnih računov je na voljo samo na Filipinih, v Združenih državah Amerike in po vsej Evropi. Dodajanje sredstev prek kreditne ali debetne kartice ali kriptovalut pa je na voljo po vsem svetu.

Aplikacija Abra uporablja Bitcoin kot osnovno sredstvo za naložbe v druge kriptovalute. Abra ponuja določbe za preverjanje in sledenje cen, t ter dobičkov in izgub pri vaših naložbah in omogoča dostop do naložb, vse v enem uporabniku prijaznem vmesniku. Ni vam treba prenesti in dostopati do več aplikacij, samo da bi na enem mestu izkoristili prednosti funkcij, ki jih ponuja Abra.

Ker je trg nestanoviten in se cene v sekundi večkrat spremenijo, so potrebne hitrejše transakcije t. Abra se ponaša s tem, da je eden najhitrejših sistemov za vlaganje v 28 kriptovalut, ki jih aplikacija podpira. Sistem podpira skoraj 50 fiat valut, ki uporabnikom zagotavljajo takojšnje storitve za vlaganje v kripto sredstva.

Preglednost je eno veliko vprašanje, ko gre za kriptovalute. Obstajajo podjetja, ki delujejo kot lupine – zberejo dovolj kapitala in nato brez sledi propadejo. Za seboj ostanejo tožbe in izgube vlagateljev. Abrama se je izognil takšnim polemikam in dal podrobne informacije o vsakem zaposlenem.

Vrednote podjetja temeljijo predvsem na preglednosti in poštenosti, ne glede na to, ali gre za zaposlene ali stranke ali partnerje. Njihovi cilji so usmerjeni v zagotavljanje najboljših dolgoročnih storitev svojim strankam. Pozdravljajo ideje za izboljšanje njihovega vmesnika, da bodo bolje služili svojim strankam. Vsak dan napredujemo, popolne informacije o tem pa so na voljo na spletni strani in blogu.

Vlaganje z uporabo Abra

Naložbe v kripto sredstva bi morale biti takojšen postopek, saj cene vedno nihajo. Ko odprete spletno mesto, obstaja razdelek, ki vam omogoča nakup Bitcoina s kreditno kartico. Vse kar morate storiti je, da vnesete znesek, proti kateremu želite kupiti bitcoin, ali vnesete želeno število bitcoinov.

Po tem boste morali vnesti naslov denarnice, kamor želite prejemati omenjene bitcoine. Ta naslov denarnice mora biti pod vašim popolnim nadzorom, saj je premoženje zelo dragoceno. Za to transakcijo je priporočljiva denarnica brez povezave, da lahko sredstvo shranite pod svoj popoln nadzor.

Drugi način nakupa bitcoinov je prek aplikacije Abra. Ko prenesete aplikacijo in se nanjo prijavite, se v njej samodejno ustvari denarnica. Ker je preverjanje stranke stroga zahteva, boste morali pred nakupom predložiti tudi svoje dokumente KYC.

Ta denarnica bo imela svoj naslov denarnice, tako da vam ne bo treba skrbeti, ali jo boste znova vnesli v aplikacijo. Po tem boste videli možnost dodajanja denarja. To lahko storite z Bitcoin, Mastercard ali Visa, z bančnim nakazilom, Litecoinom ali Bitcoin Cashom ali katero koli drugo možnostjo, ki je na voljo v vaši državi.

Po tem gre preprosto za dokončanje plačila. Če to počnete prek kripto sredstev, boste morali v drugo povezavo vnesti naslov denarnice, ki je ustvarjen v aplikaciji, ali zamenjati denarnico in nato kriptovalute poslati v denarnico Abra..

V nasprotnem primeru boste morali preveriti, kateri od bančnih načinov so na voljo v vaši državi, in slediti korakom skozi vodene plošče v aplikaciji. Ko dodate sredstva v denarnico ali dodate bitcoin v denarnico, boste videli, kako ta sredstva zamenjajo s kriptovalutami ali fiat valutami, ki so na voljo na seznamu..

Izplačila so bila enostavna tudi za aplikacijo Abra. Sredstva lahko dvignete v obliki Bitcoin, Bitcoin Cash ali Litecoin ali pa sredstva prenesete neposredno v svojo banko (na voljo samo v Združenih državah Amerike in na Filipinih).

Obstaja tudi napotitveni program za aplikacijo Abra. Za vsakega prijatelja, ki ga povabite z vašo edinstveno povezavo Abra, boste nagrajeni s 25 USD. Druga odlična lastnost denarnice Abra je ta, da na borzi med katerim koli parom kriptovalut ni nobene provizije. Podjetje zasluži z razmikom med nakupom in prodajo kriptovalut.

ZAČNITE Z ABRA.COM

4. CEX.io [nadomestna metoda]

cex io pregledPodobno kot Coinmama je tudi CEX.io precej ugledno podjetje z veliko izkušnjami in široko bazo potrošnikov. Obvladujejo dober del trga in nikoli ni bilo znano, da svojim strankam povzročajo težave. Čeprav imajo omejitev glede števila kovancev, ki jih lahko kupite, pa je dobra novica, da so te omejitve tako visoke, da jih povprečna stranka verjetno niti ne bo opazila. Kljub temu, če ste nekdo, ki želi opravljati transakcije za visoke zneske in hkrati kupiti zares veliko število bitcoinov, se boste morda želeli odločiti za Coinmama namesto za CEX.io.

Ne morete pa pričakovati, da ima storitev vse prednosti in z njo ni povezan niti en con. Kar zadeva CEX.io, storitev trpi zaradi nizke razpoložljivosti in dosega. To pomeni, da je platforma aktivna le v omejenem številu držav in ni dostopna v vseh delih sveta. Načrti za širitev pa še vedno potekajo in povsem mogoče je, da storitev v prihodnjih letih resnično doseže skrajne konce sveta.

CEX.io je bil ustanovljen že leta 2013, kar daje približno leta izkušenj na trgu. Odličen je za nakup Bitcoinov s svojo kartico Discover ali s katero koli kreditno kartico. Storitev je hitra, uporabniška izkušnja pa je zasnovana tako, da je brezhibna in gladka. Njihovo splošno bazo uporabnikov sestavlja več kot 450.000 uporabnikov. Med številnimi prodajnimi mesti te odlične platforme za izmenjavo je glavno dejstvo, da je to prva storitev izmenjave ponudnikov rudarskih storitev v oblaku, ki je prišla na trg. Ta večnamenska storitev kriptovalut, specializirana za bitkoine in transakcije s kreditnimi karticami, trenutno razširja svoje storitve po vseh Združenih državah Amerike, Evropi in celo nekaterih državah Južne Amerike.

Postopek

Tako kot pri Coinmami, je celoten postopek nakupa poenostavljen in enostaven za uporabo. Kdor ima osnovno znanje o delovanju kriptovalut, je dovolj opremljen za delovanje in uporabo platforme za nakup Bitcoinov in drugih. Prvi korak zahteva, da ustvarite račun na platformi z registracijo in izpolnitvijo svojih podatkov. Ko to storite in je račun uspešno ustvarjen, lahko nadaljujete s svojo transakcijo. Najprej morate klikniti na Denarnico in nato na Sklad. Zdaj se boste soočili z dvema možnostma. Lahko se odločite za bančno nakazilo zahtevanega zneska ali pa plačate neposredno prek kreditne kartice Discover ali katere koli druge kreditne kartice, ki jo želite. Ker danes govorimo o kreditni kartici Discover, izberite drugo možnost in nadalje sledite navodilom na zaslonu, da enostavno in brez težav kupite poljubno količino bitcoinov, ki jih želite.

Kot dodana funkcionalnost ima CEX.io še eno odlično funkcijo, ki jo redko najdete v drugih menjalnih storitvah. Ponuja storitve dviga, to pomeni, da se lahko vedno odločite za takojšen dvig denarja na plačilne kartice. To dejansko pomeni, da lahko dvignete sredstva s katere koli plačilne kartice ali z nje. Za to pa morate najprej povezati svoje kartice s svojim profilom CEX.io.

Glede na hitrost takšnih zahtevkov za umik se običajno obdelajo samodejno in to takoj, ko zahtevo oddate. Absolutno se ni treba prijaviti v katero koli storitev tretjih oseb, da bi videli, kako dokončana je vaša zahteva, saj CEX.io vse obravnava neodvisno. Do vaših dvigov boste lahko dostopali skoraj takoj, brez občutnih zamud na vaši kartici Visa ali Master Card.

ZAČNITE S CEX.IO

5. Coinhouse [nadomestna metoda]

kovancevCoinhouse je še ena odlična možnost, kadar želite Bitcoin kupiti s svojo kreditno kartico. Med številnimi prednostmi te storitve najbolj izstopa dejstvo, da gre za ugledno podjetje in omogoča visoke omejitve nakupa. Ko kupujete pri podjetju take rasti in ugleda, kot je Coinhouse, ste lahko prepričani, da gre vaš denar v prave roke. Poleg tega vam z visokimi nakupnimi omejitvami ni treba skrbeti, da boste porabili omejitve nakupa in boste kupili toliko, kot želite. Za preveč visoke nakupe in transakcije z visoko vrednostjo pa je Coinmama vedno boljša možnost, saj uporabniku ne nalaga nobenih omejitev nakupa.

Vendar pa je zaradi omejenega dosega storitve in nekaterih precej visokih menjalnih tečajev verjetnost, da bo ta storitev za vas enako donosna kot druge, omenjene na tem seznamu.

Takoj ko nadaljujete in potrdite svoj račun na njihovem portalu, ste pripravljeni za nakup Bitcoinov sami s svojo kreditno kartico Discover. Kar zadeva omejitve, lahko v enem dnevu v Bitcoinu kupite kar 2000 evrov, na mesec pa lahko kupite največ 10.000 evrov. Glede na dostavo Bitcoinov vam ne bo treba dolgo čakati, saj je to storjeno takoj, ko je potrditev plačila opravljena od konca prodajalca.

ZAČNITE Z COINHOUSE

Zaključek

Ko je Bitcoin prvič debitiral, so bili ljudje navdušeni. Takoj se je zdelo, da je to naslednja velika stvar, in nekaj časa se je zdelo, da so te sanje precej blizu resničnosti. Na žalost je Bitcoin kmalu začel padati. In v nekaj letih je nekoliko izginil v anonimnosti. Toda zgodba še zdaleč ni bila končana, kajti okrog leta 2014 se je Bitcoin vrnil in podrl vse prej znane zapise. Stopnje so bile zelo visoke, priljubljenost je naraščala in naložbe so pritekale kot še nikoli prej. Nekaj ​​fantastičnih stopenj je bilo ustanovljenih za več korporacij, industrij in podjetij, da bi unovčili norost, preden je začela omahovati.

Na srečo tokrat priljubljenost ni nikoli padla. Bitcoin je še naprej delal valove in to počne do danes. In tudi z dobrim razlogom, saj je Bitcoin pokazal nekaj fantastičnih donosov in je zaslužen za ogromne dobičke milijonov ljudi po vsem svetu. In če vse to ni bilo dovolj, je kriptovaluta utrla pot tudi drugim podobnim panogam, da dosežejo takšen uspeh, kot mu ga je uspelo doseči. Na primer, industrija kriptovalut je na splošno z vsemi svojimi Altcoini zasledila novo zanimanje širše javnosti. Ljudje aktivno vlagajo v Ethereum, Dash, Litecoins, Zcash in še veliko več. Podobno imamo tudi industrijo rudarjenja kriptovalut, ki pa ni tako priljubljena kot naložbena arena, vendar je še vedno dovolj velika, da ostane vedno dobičkonosna in zagotavlja tudi prodajo rudarske strojne opreme in ploščadi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me