3 najboljši načini za nakup Bitcoinov s prenosom ACH

V našem zadnjem delu smo govorili o tem, kako kupiti Bitcoin z bančnim računom / bančnim nakazilom.

Ta vadnica je nekako na isto temo, vendar je v celoti osredotočena na nakup Bitcoinov s prenosom ACH. Preučili bomo, kaj morate upoštevati pri izbiri borze, vam predstavili prednosti in slabosti uporabe ACH in nato seveda pokazali najboljše možnosti, ko želite kupiti Bitcoin s prenosom ACH. Pojdimo vanjo, kajne?

Kaj je treba upoštevati pri izbiri menjave

Pristojbine

Pristojbine so verjetno najpomembnejše, kar je treba upoštevati pri izbiri borze.

Podpora

Dobra podpora je nujna! Vsaka menjalnica bo imela nekaj zajebanj ali pa se boste soočili s težavami, ne glede na to, katero borzo se odločite uporabiti, je nekako neizogibno (enako je tudi pri drugih vrstah borz in storitev, zato nič posebnega za trg kriptovalut). Ker se temu ni mogoče izogniti, je pomembno, da oni, izmenjava, zelo poskrbijo za težavo in vam pomagajo pri njenem reševanju. Pa tudi odgovore na morebitna vprašanja.

Vsaka izmenjava na tem seznamu ima dobro podporo (saj smo se obrnili na vsako od njih, ne da bi omenili naš namen postavljanja neumnih, a ustreznih vprašanj). Čeprav bi nekateri morda potrebovali nekaj dni, da bi se vrnili nazaj, je to pričakovano, saj večina borz trenutno opazi velik porast uporabnikov.

Enostavnost uporabe

Smo v letu 2020, nočemo uporabljati storitev, ki niso enostavne in neposredne. Prepričani smo, da bi moral biti nakup Bitcoinov enostaven, zato je po našem mnenju velik. Vendar lahko obsežno / počasno platformo pretehtamo, če borza ponuja nizke provizije, visoke limite ali veliko podporo. Pogovarjali se bomo o tem, kako enostavno je vsako borzo uporabljati, da boste vedeli, da tudi če niste najbolj tehnično podkovani, lahko enostavno krmarite po borzi.

Omejitve

Na vašo srečo imajo nakazila ACH običajno nekaj najvišjih omejitev, ko gre za to, koliko denarja lahko deponirate tedensko ali letno. Omejitve pa veljajo samo za tiste, ki v kriptovalute vlagajo resen denar, saj večina borz sprejema depozite nad 1000 USD na teden. Če pa želite iti dlje od tega, morate skozi postopek identifikacije predložiti osebno izkaznico in imeti ostareli račun, da bodo vedeli, da ste zaupljivi.

Prednosti uporabe ACH prenosa za nakup Bitcoinov

Omejitve so precej višje pri uporabi prenosa ACH za nakazilo sredstev na borzo.

Nižje pristojbine kot na primer PayPal, kreditna kartica itd.

Varno je, saj najbolj zanesljive borze sprejemajo ACH nakazilo kot plačilno sredstvo.

Zelo enostavno je položiti denar s prenosom ACH.

Proti uporabi ACH prenosa

Ker gre za uporabo banke, traja nekaj dni (1–5 dni).

Za to morate predložiti osebni dokument, zaradi česar ni zaseben.

 

Na splošno resnično menimo, da je nakup BTC s prenosom ACH odlična izbira zaradi široke izbire borz, med katerimi lahko izbirate, nizkih provizij in dejstva, da lahko uporabite najboljše borze na trgu.

Zdaj menimo, da je čas za tisto, kar ste vsi čakali – seznam najboljših borz z ACH prenosom.

Skočimo naravnost v rezultate naše obsežne raziskave!

Najboljši 3 najboljši načini za nakup Bitcoinov s prenosi ACH

1. Coinbase

Coinbase je vodilni na trgu in to z dobrim razlogom. Oni so tisti, ki so odgovorni za to, da se množice z lahkoto pridružijo trgu kriptovalut. Po našem mnenju je zaradi enostavnega vmesnika in odlične integracije denarnice prva izbira za prenose ACH. Njihove provizije veljajo za relativno visoke, vendar jih je enostavno premagati, saj ponujajo tako odlično rešitev za nakup, shranjevanje in prodajo bitcoinov – vse na eni platformi!

Imajo celo aplikacijo, s katero lahko kadar koli dostopate do menjalnice in denarnice, če želite hitro prodati svoje Bitcoine ali jih uporabiti za osebni nakup blaga (vedno več trgovin Bitcoin sprejema kot plačilno sredstvo, verjetno pa bo trajalo še leto ali dve, preden bo to standard). Njihova podpora je vrhunska, kar je tudi odlična možnost, če prvič kupujete Bitcoin.

Coinbase toplo priporočamo vsem našim bralcem, ki želijo kupiti Bitcoin s prenosom ACH ali z debetno ali kreditno kartico!

Prijavite se za Coinbase tukaj!

 

2. GDAX

Naslednja najboljša možnost je po našem mnenju tesno povezana s Coinbase – to je njihova sestrska izmenjava, GDAX. Najboljše pri GDAX je, da nimajo nobenih provizij za plačilo ali dvig za prenos ACH. Da, prav ste prebrali, BREZ TAKSE! Znesek, ki ga položite, je znesek, ki bo končal v sredstvih vašega računa. GDAX ali Global Digital Asset Exchange je zasnovan tako, da vam pomaga enostavno trgovati z USD za Bitcoin, Litecoin in Ethereum in obratno.

Edina težava, ki jo vidimo pri GDAX-u in ga postavljamo na drugo mesto, je ta, da je njihov uporabniški vmesnik sprva nekoliko težko razumljiv. Ugibamo, da naj bi bil Coinbase za novince, GDAX pa bolj usmerjen v bolj izkušene trgovce / uporabnike. Če pa ste začetnik in želite odšteti 0% pristojbin, se lahko vaše učenje v GDAX res splača.

Ne boste našli nobene borze, ki bi lahko ponudila tako nizke provizije kot GDAX, zato so odlična izbira za tiste, ki želijo čim bolj povečati svoj dobiček.

Prijavite se za GDAX tukaj!

 

3. Dvojčka

Nenazadnje je Gemini. Gemini ponuja nekaj najnižjih provizij v Kanadi in ZDA, zaradi česar so primerni za tiste, ki iščejo nizke provizije (GDAX pa še vedno ponuja najnižje provizije za prenose ACH).

Platforma Gemini, tako kot GDAX, ni tako enostavna za razumevanje kot Coinbase, kar ni dobro, če ste začetnik (ampak kot pri vsem, se je navadite). Prav tako še niso na voljo v vseh zveznih državah ZDA, zato je to izvedljiva možnost le, če ste v državi, v kateri delujejo.

Zdaj se morda zdi, da razbijamo Dvojčka, to sploh ni naš namen. Toda resnično mislimo, da ta borza nima možnosti proti Coinbase in GDAX, saj ne ponuja ničesar novega, GDAX pa ponuja brezplačne provizije, Coinbase pa je izjemno enostaven za uporabo. Vendar je treba spomniti, da je to res tretja najboljša možnost in je zmagala proti vsem ostalim borzam, ki sploh niso prišle na ta seznam.

Prijavite se za Gemini tukaj!

 

Zaključek

Po našem mnenju so to tri najboljše možnosti, če želite kupiti BTC s prenosom ACH. Coinbase je dober, saj ga je enostavno začeti in razumeti, tudi za začetnike. GDAX je odlična možnost, če iščete predvsem nizke honorarje. Gemini je odličen, saj je enostaven za uporabo in nudi odlično podporo. Zdaj se morate odločiti, veliko sreče!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me