4 manieren om Bitcoin te kopen met Skrill (versie 2021)

Bitcoin kopen met Skrill is iets dat velen willen doen, maar helaas zijn er maar weinig opties. In deze tutorial bespreken we de 4 beste manieren om Bitcoin te kopen met Skrill. We zullen de verschillende sites die Skrill als betaalmethode aanbieden, vergelijken op basis van hun tarieven, klantenondersteuning en gebruiksgemak.

Voordat we ingaan op de verschillende methoden om Bitcoin met Skrill te kopen, zullen we bespreken waarom PayPal en Skrill het zo moeilijk maken om Bitcoin te kopen met hun diensten. Laten we er meteen in springen!

Waarom zijn er zo weinig opties bij het kopen van Bitcoin met Skrill??

Het simpele antwoord is dit: betalingen gedaan via diensten zoals PayPal en Skrill kan omkeerbaar zijn, terwijl bitcoin-transacties dat niet kunnen. Dit is een probleem omdat u op deze manier gemakkelijk opgelicht kunt worden.

Stel dat u uw Bitcoins aan iemand zou verkopen, en zodra u de betaling heeft ontvangen, stuurt u de Bitcoins over. Nu kan de koper zijn transactie ongedaan maken (door een geschil in te dienen en mogelijk te winnen, aangezien u geen bewijs hebt dat u goederen of diensten heeft geleverd). De koper krijgt zijn geld terug en ontvangt jouw Bitcoins. Ze pakken de cake en eten hem ook op. En je staat met lege handen.

PayPal is verreweg de strengste en verbiedt iedereen Bitcoins te verkopen of te kopen met PayPal (er zijn een paar tijdelijke oplossingen beschikbaar), lees er hier meer over) terwijl Skrill het uitwisselingen toestaat om het te gebruiken. Beurzen die Skrill accepteren, brengen echter meestal een hogere vergoeding in rekening om het potentiële risico van fraude te dekken.

Top 4 beste manieren om Bitcoin te kopen met Skrill

1. BitPanda

Het eerste alternatief dat we zullen doornemen, is BitPanda. BitPanda is een online Bitcoin-uitwisseling waarmee u met Skrill kunt betalen. Meld u daar aan voor een account, klik op “kopen” en selecteer Skrill als betaalmethode om aan de slag te gaan. De kosten zijn verborgen in de prijs voor uw Bitcoins, dus geen paniek als deze hoger is dan de huidige marktprijs – het zijn de premiekosten die de prijs verhogen.

De vergoeding is ongeveer 4% voor Skrill-betalingen op BitPanda, de laagste op de markt (bij gebruik van Skrill). Als u echter gaat handelen, raden we u af om Skrill te gebruiken om te betalen, aangezien dit veel van uw winst zal opeten. BitPanda is vanaf nu helaas alleen beschikbaar in Europa. U kunt echter cryptocurrencies verkopen met BitPanda in de VS..

BitPanda is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke uitwisseling die we ten zeerste aanbevelen aan al onze lezers in Europa.

AAN DE SLAG MET BITPANDA!

2. VirWox

VirWox, ook bekend als de Virtual World Exchange, is een andere haalbare manier om Bitcoin te kopen met Skrill. Deze is echter een beetje meer gedoe. Met VirWox kun je Second Life Lindens kopen die gebruikt worden in ‘s werelds grootste virtuele wereld “Second Life”. Begin door aanmelden voor VirWox. Zodra je je account hebt, wordt je gevraagd om je avatarnaam op “Second Life”, laat het zoals het is met “No Avatar”.

Nu is het tijd om geld te storten op het VirWox-account. Scrol omlaag naar “Storten” en voer het bedrag in USD of EUR in dat u wilt storten. Klik op het Skrill (MoneyBookers) -pictogram om doorgestuurd te worden naar een betalingspagina om met Skrill te betalen.

Zodra de betaling is voltooid, is het tijd om SSL (Second Life Lindens) te kopen. U ziet het huidige percentage SSL’s op VirWox en u kunt er zoveel mogelijk kopen met het bedrag dat u heeft gestort.

Nu je wat SSL in je account hebt, is het tijd om ze in te wisselen voor Bitcoins. Ga naar de SSL / BTC-uitwisselingspagina. Voer de hoeveelheid Bitcoin in die u wilt kopen en klik op “Volgende”. Houd er rekening mee dat VirWox de uitwisseling tot 48 uur kan uitstellen.

Nadat u de SLL met succes hebt ingewisseld voor Bitcoins, kunt u deze nu opnemen in uw Bitcoin-portemonnee. Plak uw openbare Bitcoin-adres in en vul in hoeveel u wilt opnemen en de Bitcoins zullen naar u worden overgemaakt. Voila!

Hoewel dit wat ingewikkelder is, is dit een geweldige manier om Bitcoins met Skrill te kopen – vooral omdat de kosten niet te hoog zijn en omdat het beschikbaar is in de VS..

AAN DE SLAG MET VIRWOX!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins is een Bitcoin-marktplaats waar verkopers en kopers van Bitcoin elkaar kunnen ontmoeten en peer-to-peer kunnen uitwisselen (je kunt het zien als eBay maar voor Bitcoins). LocalBitcoins is wereldwijd beschikbaar, overal waar verkopers zijn. Hier kun je verkopers vinden die Skrill als betaalmethode aanbieden, kijk goed naar hun reputatie, aangezien je in dit geval niet met een grote beurs te maken hebt, maar een individu en het risico om opgelicht te worden is iets groter.

Houd er rekening mee dat de prijs die de verkoper misschien wil iets hoger kan zijn als hij Skrill accepteert, aangezien er een enorm risico voor hen is. Maar dit is hetzelfde met alle methoden die we in dit artikel hebben besproken (behalve de VirWox-methode).

Over het algemeen zouden we deze methode aanbevelen voor degenen die Skrill willen gebruiken om Bitcoin in de VS te kopen, omdat het veel minder gedoe is dan via VirWox. Zoals altijd is de prijs die u moet betalen met Skrill hoog, maar als u Skrill moet gebruiken, is dit een geweldige optie.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

4. Paxful

Paxful is exact hetzelfde als LocalBitcoins, je koopt Bitcoins van particulieren in plaats van van bedrijven. Dit vereist dat u onderzoek doet naar verkopers die u vertrouwt, door beoordelingen van hen en hun algemene beoordeling te lezen, zodat u erachter kunt komen hoe anderen met hen ervaren.

Het ding met het aanbieden van een dienst / product (in dit geval Bitcoin) op een markt is dat één negatieve recensie uw bedrijf volledig kan afbreken. De verkopers zullen er dus altijd voor moeten zorgen dat hun klanten tevreden zijn en dat hun algehele beoordeling hoog is. Dit plaatst ons, de kopers, in een geweldige positie, want als ze ons bedriegen, zullen ze niet alleen ons bedrijf verliezen, maar ook veel andere zaken..

Paxful is een geweldige marktplaats om in contact te komen met verkopers en een veel beter alternatief dan het kopen / verkopen van Facebook-groepen of op eBay. De kosten zijn zoals altijd hoger dan wanneer u met creditcard of bankrekening betaalt, maar als het u de moeite waard is, ga uw gang.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

Gevolgtrekking

Bitcoin kopen met Skrill is een beetje vervelend, maar als je eenmaal een goede verkoper hebt gevonden op Paxful of LocalBitcoins of het een paar keer hebt gedaan met BitPanda of VirWox, ben je klaar. Ook al raden we niet per se aan om Bitcoin met Skrill te kopen, dat moet je natuurlijk wel doen, en deze 4 opties zijn de allerbeste manieren om dit te doen.

Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me