4 måter å kjøpe Bitcoin med Skrill (2021 versjon)

Å kjøpe Bitcoin med Skrill er noe mange vil gjøre, men dessverre er alternativene få. I denne opplæringen vil vi gå gjennom de beste 4 måtene å kjøpe Bitcoin ved hjelp av Skrill. Vi vil sammenligne de forskjellige nettstedene som tilbyr Skrill som betalingsmåte med avgifter, kundesupport og brukervennlighet.

Før vi hopper inn i de forskjellige metodene for å kjøpe Bitcoin med Skrill, vil vi gå gjennom hvorfor PayPal og Skrill gjør det så vanskelig å kjøpe Bitcoin med sine tjenester. La oss hoppe rett inn i det!

Hvorfor er det så få alternativer når du kjøper Bitcoin med Skrill?

Det enkle svaret er dette: betalinger gjennom tjenester som PayPal og Skrill kan være reversible mens bitcoin-transaksjoner ikke kan. Dette er et problem på grunn av det faktum at du enkelt kan bli lurt på denne måten.

La oss si at du skulle selge Bitcoins til noen, og når du mottar betalingen, sender du den over Bitcoins. Nå kan kjøperen reversere transaksjonen (ved å inngi en tvist og potensielt vinne den siden du ikke har bevis for å levere noen varer eller tjenester). Kjøperen får pengene tilbake og mottar Bitcoins. De får kaken og spiser den også. Og du er tomhendt.

PayPal er uten tvil det strengeste og forbyr noen å selge eller kjøpe Bitcoins ved hjelp av PayPal (det er noen få tilgjengelige løsninger, les om dem her) mens Skrill tillater utvekslinger å bruke den. Imidlertid legger børser som godtar Skrill vanligvis et høyere gebyr for å dekke den potensielle risikoen for svindel.

Topp 4 beste måter å kjøpe Bitcoin på Skrill

1. BitPanda

Det første alternativet vi vil gå gjennom er BitPanda. BitPanda er en online Bitcoin-børs som lar deg betale med Skrill. Registrer deg for en konto der, klikk “kjøp” og velg Skrill som betalingsmåte for å komme i gang. Avgiftene er skjult inne i prisen for Bitcoins, så ikke få panikk hvis den er over gjeldende markedspris – det er premiumavgiften som legger til prisen.

Gebyret er rundt 4% for Skrill-betalinger på BitPanda, som er den laveste på markedet (når du bruker Skrill). Imidlertid, hvis du skal handle, anbefaler vi ikke at du bruker Skrill til å betale, siden det spiser mye av fortjenesten din. BitPanda er dessverre bare tilgjengelig i Europa per nå. Du kan imidlertid selge kryptovalutaer ved hjelp av BitPanda i USA.

BitPanda er en pålitelig og brukervennlig utveksling som vi anbefaler til alle våre europeiske lesere.

KOM I GANG MED BITPANDA!

2. VirWox

VirWox, også kalt Virtual World Exchange, er en annen levedyktig måte å kjøpe Bitcoin på Skrill. Denne er litt mer problemfri skjønt. Med VirWox kan du kjøpe Second Life Lindens som brukes i verdens største virtuelle verden “Second Life”. Begynn med registrerer deg for VirWox. Når du har fått kontoen din, blir du bedt om avatarnavnet ditt på “Second Life”, la det være som med “Ingen avatar”.

Nå er det på tide å finansiere VirWox-kontoen. Bla ned til “Innskudd” og skriv inn beløpet på USD eller EUR du vil sette inn. Klikk på Skrill (MoneyBookers) -ikonet for å bli omdirigert til en betalingsside for å betale med Skrill.

Når betalingen er gjennomført, er det på tide å kjøpe litt SSL (Second Life Lindens). Du vil se gjeldende sats på SSL på VirWox, og du kan kjøpe så mange som mulig med beløpet du har satt inn.

Nå som du har litt SSL på kontoen din, er det på tide å bytte dem mot Bitcoins. Gå til SSL / BTC-utvekslingssiden. Angi mengden Bitcoin du vil kjøpe, og klikk “Neste”. Husk at VirWox kan forsinke utvekslingen i opptil 48 timer.

Når du har byttet SLL mot Bitcoins, kan du nå ta dem ut i Bitcoin-lommeboken din. Lim inn din offentlige Bitcoin-adresse og fyll ut hvor mye du vil ta ut og Bitcoins vil bli overført til deg. Voilá!

Selv om dette er litt mer komplisert, er dette en fin måte å kjøpe Bitcoins med Skrill – spesielt siden avgiftene ikke er for høye, i tillegg til at de er tilgjengelige i USA.

KOM I GANG MED VIRWOX!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins er en Bitcoin-markedsplass der selgere og kjøpere av Bitcoin kan møtes og bytte det peer-to-peer (du kan tenke på det som eBay, men for Bitcoins). LocalBitcoins er tilgjengelig over hele verden, hvor som helst der det er selgere. Her kan du finne selgere som tilbyr Skrill som betalingsmåte, sørg for å se på deres omdømme siden du ikke har å gjøre med en stor børs i dette tilfellet, men en person og risikoen for å bli lurt er litt høyere.

Husk at prisen selgeren kanskje vil være litt høyere hvis de godtar Skrill, siden det er en enorm risiko for dem. Men dette er det samme med alle metodene vi har gjennomgått i denne artikkelen (unntatt VirWox-metoden).

Samlet sett vil vi anbefale denne metoden for de som ønsker å bruke Skrill til å kjøpe Bitcoin i USA, siden det er mye mindre problemer enn å gjøre det via VirWox. Som alltid er prisen du må betale med Skrill høy, men hvis du må bruke Skrill, er dette et flott alternativ.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

4. Paxful

Paxful er nøyaktig det samme som LocalBitcoins, du kjøper Bitcoins fra enkeltpersoner i stedet for fra selskaper. Dette krever at du ser på selgere du stoler på, ved å lese anmeldelser av dem og deres samlede vurdering, slik at du kan finne ut hvordan andre opplever med dem er.

Saken med å tilby en tjeneste / et produkt (i dette tilfellet Bitcoin) på en markedsplass er at en negativ anmeldelse kan rive virksomheten din helt ned. Dermed vil selgerne alltid være nødt til å sørge for at kundene er fornøyde og at deres samlede vurdering er høy. Dette setter oss, kjøperne, i en flott posisjon, siden hvis de svindler oss, vil de ikke bare miste virksomheten vår, men også mange andre virksomheter.

Paxful er en flott markedsplass for å få kontakt med selgere og et langt bedre alternativ enn å kjøpe / selge Facebook-grupper eller på eBay. Avgiftene er som alltid høyere enn når du betaler med kredittkort eller bankkonto, men hvis det er verdt det for deg – fortsett.

KOM I GANG MED PAXFUL!

Konklusjon

Å kjøpe Bitcoin ved hjelp av Skrill er litt vondt i rumpa, men når du har funnet en god selger på Paxful eller LocalBitcoins eller gjort det et par ganger med BitPanda eller VirWox, vil du være klar. Selv om vi ikke nødvendigvis anbefaler å kjøpe Bitcoin med Skrill, må du selvsagt, og disse 4 alternativene er de aller beste måtene å gjøre det.

Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me