4 najboljši načini za nakup Bitcoinov z Netellerjem 2021

NETELLER, ustanovljeno leta 1999, je storitev e-denarnice, kjer lahko shranjujete in nakažete denar. V tem članku bomo preučili možnosti, ki jih imate, ko želite Bitcoin kupiti z Netellerjem. Čeprav nekatere borze sprejemajo NETELLER, ta ni pogost, zato je nekoliko težje najti najboljšo borzo.

Vendar smo opravili obsežno raziskavo (tako da vam ni treba), da bi zagotovili, da boste na koncu uporabili najboljšo menjalnico za nakup BTC pri Netellerju.

Začnimo!

Najboljši 4 najboljši načini za nakup Bitcoinov z Netellerjem 2021

1. BitPanda

BitPanda je dobro uveljavljena borza s sedežem na Dunaju v Avstriji. BitPanda je trenutno na voljo samo v Evropi, zaradi česar je ta možnost neizvedljiva za ljudi, ki živijo v ZDA ali zunaj Evrope. Toda za tiste, ki živijo znotraj Evrope, je to najboljša možnost. S časom obdelave le 10 sekund in samodejno vključeno Bitcoin denarnico za shranjevanje vaših Bitcoinov na BitPandi je to hiter način za nakup Bitcoinov pri Netellerju.

Provizijo za plačilo z Netellerjem je nekoliko težko izračunati, je pa nekoliko nižja od provizije za plačilo s Skrillom in znaša 3,8%. Nato morate za ceno dodati 2% nad tržno ceno. To se naredi samodejno, zato je cena, ki jo vidite na zaslonu, skupna, z vključenimi pristojbinami. BitPanda omogoča tudi nakup drugih kriptovalut, kot so Litecoin, Dash in Ethereum.

Na splošno resnično priporočamo BitPando, saj gre za neposreden način nakupa Bitcoinov pri Netellerju. Pristojbine so nekoliko visoke, vendar je to pričakovati pri poskusu uporabe Netellerja za nakup Bitcoinov.

ZAČNITE Z BITPANDO!

2. CoinCorner

CoinCorner je naslednja najboljša možnost, če ne želite svojih Bitcoinov kupiti od posameznika na enem od spodnjih trgov Bitcoinov. CoinCorner deluje od leta 2014 z jasnim poslanstvom, da olajša nakup Bitcoinov – in to so zagotovo dosegli.

S hitrim in enostavnim načinom uporabe kreditne ali debetne kartice (ali, v vašem primeru, kartice Neteller), jih je treba primerjati s tržnim vodjem Coinbase (Coinbase pa ne ponuja enakega števila načinov plačila ). Vmesnik je enostaven za uporabo in dobili boste dostop do lastne mobilne denarnice (na voljo v telefonih Apple, Windows in Android), tako da lahko na poti preverite svoja stanja in prenašate Bitcoin.!

Provizije za Neteller znašajo 5%, enako pri debetni / kreditni kartici. Če ga želite dvigniti, plačate fiksno ceno 1,50 € za nakazila SEPA ali prek SWIFT-a, 30 €. Denarja ne morete položiti nazaj na NETELLER (to je enako na vseh borzah, zato se ničesar ne ustrašite).

Njihova enostavnost uporabe in določene pristojbine so tisto, zaradi česar je CoinCorner tako odlična možnost. Če ste v ZDA in želite uporabiti zamenjavo za Bitcoin z Netellerjem – potem je CoinCorner najboljša možnost za vas.

ZAČNITE S KOTNIKOM!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins je pogosto uporabljena tržnica Bitcoinov, zaradi česar izstopa iz prejšnjih dveh možnosti. LocalBitcoins niso tisti, ki Bitcoine prodajajo sami, temveč delujejo kot posrednik, ki kupce Bitcoinov poveže s prodajalci Bitcoinov. Za to vzamejo majhen honorar, da lahko zagotovijo, da je vsak posel pravilno opravljen in da obe strani dobita, kar sta zahtevala.

Stvar pri LocalBitcoins je, da Neteller ni vedno na voljo kot plačilno sredstvo, odvisno od tega, ali je prodajalec pripravljen sprejeti Neteller. Zaradi tega je nekoliko manj zanesljiv kot CoinCorner ali BitPanda, toda če se znajdete kot prodajalec in z njimi vzpostavite zaupanje, boste imeli zanesljivega prodajalca, ki sprejme Neteller.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

4. Paxful

Nenazadnje je še ena Bitcoin tržnica. Podobno kot LocalBitcoins delujejo kot nakupni / prodajni ščit za obe strani, vključeni v posel. V čem se Paxful razlikuje od LocalBitcoinov? Resnično ne veliko, toda ker iščemo načine za nakup Bitcoina z uporabo Netellerja, bi lahko iskali tudi povsod, kjer je to mogoče.

Če niste našli nobenega prodajalca, ki bi sprejel Neteller na LocalBitcoins, ne škodi, da preverite tudi Paxful. Paxful je res enostaven za uporabo in ima odlično podporo v primeru kakršnega koli spora ali napake. Paxful toplo priporočamo in čeprav imajo manj prodajalcev kot LocalBitcoins, je to še vedno izvedljiva možnost.

ZAČNITE Z PAXFUL!

Zaključek

Zdaj, ko smo prešli na seznam najboljših načinov, ste na vrsti vi. Zdaj se morate odločiti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Če ste iz Evrope, je BitPanda prava izbira, če ste zunaj Evrope, pa je CoinCorner najboljša izbira. LocalBitcoins in Paxful sta lahko tudi izvedljivi možnosti, ne glede na to, kje živite – vendar morate imeti nekaj sreče, da najdete prodajalce, ki tam sprejemajo Neteller.

Upamo, da je ta vadnica razkrila več luči o možnostih, ki so na voljo pri nakupu BTC pri Netellerju, in da se vam zdi, da lahko zdaj bolj izobraženo izberete borzo (ali tržnico).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me