7 beste ASIC gruvearbeidere 2021: Prøvd og testet med anmeldelser

1. Bitmain Antminer S5 2. Bitmain Antminer S7 3.

Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S5 Bitmain Antminer S7 Bitmain Antminer S9
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Kryptovaluta er uten tvil den beste gaven det 21. århundre har å tilby. Det startet litt skjelven, men med tiden har det vokst mer og mer stabilt.

For din fremtidige, økonomiske fremtid, er det lurt at du begynner å tenke på å samle Bitcoins. For dette må du først forstå hvordan de fungerer, hvordan du skal gjøre transaksjoner i Bitcoins og fremfor alt hvordan du skal bryte det. Teorien og prosessen med Bitcoin-gruvedrift kan være komplisert. Imidlertid har store sinn utviklet teknologi som bare krever at du forstår det grunnleggende i Bitcoin og kjører alle de komplekse prosessene i bakgrunnen.

En del av denne nye teknologien inkluderer Bitcoin mining hardware. Det er bare gjennom de beste asiatiske gruvearbeiderne at Bitcoins legges til lommeboken din (med mindre du kjøper bitcoins). Ulike Bitcoin-gruvedrift har forskjellige ytelsesnivåer. Og med den stadig økende kompleksiteten i Bitcoin-gruveberegningene, må du ha den beste asic-gruveren.

I dette stykket gjennomgår vi noen av de beste Bitcoin gruvedrift maskinvarene og belyser noen av faktorene du bør vurdere når du søker etter den beste gruvedrift maskinvaren..

ASIC Miners: What the Heck is it?

En kort sikt for Application Specific Integrated Circuit, ASIC er en krets som er laget for en spesifikk bruk i stedet for å bli brukt generelt. Gruvearbeiderne som hengir seg til ASIC-gruvedrift er mer utviklede og sofistikerte når de sammenlignes med de tradisjonelle gruvearbeiderne som bruker CPU, GPU og andre komponenter. Det er noen sjeldne Bitcoin ASIC-gruvedriftbrikker, og de, sammen med de vanlige, kan brukes alene når det gjelder emnet gruvedrift av Bitcoin.

Når det gjelder gruvedrift med større hastighet, spiller ASIC-gruvearbeidere en stor rolle, og de er mer produktive og kostnadseffektive enn de tradisjonelle Bitcoin-gruvearbeiderne. Bitcoin-gruvedrift er bare effektivt når det er en nettofordel med hensyn til produktivitet og lave driftskostnader. De bruker mye strøm, og det er brukere som ofte kombinerer rigger og ASIC-brikker bare for å redusere kostnadene.

ASIC-gruvearbeiderne er designet for i utgangspunktet å jobbe og være sammen med gruvedriftene. Fordelen med å legge ASIC-sjetongene til gruvedriftene er at de gjør gruvedrift av myntene med riggene ganske mye mer effektive. ASIC-brikkene kan overgå en bunke GPUer når som helst. Når de groper mot hverandre, hash ASIC-sjetongene transaksjonene 100 ganger raskere enn en typisk bunke med GPUer.

Dette er fordi ASIC-brikkene er neste trinn i teknologien, og de er også mer energieffektive og bruker mindre energi enn GPU-ene. Analytikere spår at de neste årene vil se levedyktigheten til ASIC-brikkene, siden det ikke finnes slike planer eller teknologier som kan erstatte brikkene innenfor energirammen..

En av de største fordelene med å ha en ASIC-brikke i stedet for en typisk gruvearbeider, er at mens andre gruvearbeidere er opptatt med å vente på at transaksjonene skal behandles, vil du bryte myntene med en mye høyere hastighet, noe som gir deg en strategisk fordel over dem.

Den ene tingen som kan irritere deg litt, er at siden sjetongene er ganske oppgavespesifikke og er laget for det eneste formålet med gruvedrift av bitcoins, kan kostnadene for å bygge dem gå ganske høye. Selv om du kanskje vil at hastigheten på hashmynter skal være høy, er tiden som kreves for å lage et mikrochip for en oppgavespesifikk funksjonalitet ganske mye. Den første gruvearbeideren som ble utgitt ved hjelp av en ASIC-brikke, ble laget av Bitmain i mai 2016 i Kina.

Selv om den var designet for å utvinne Bitcoin, var det andre SHA-256 mynter som kunne utvinnes med den. Det ble bevist ganske tydelig at ASIC-brikkene er bedre enn FPGA, GPU og CPU-kombinasjon når det gjelder gruvehastighet og hashrate.

ASIC Miner: Vanlige og populære merker

Det er mange selskaper som produserer ASIC-gruvearbeidere, og lager mikrochipene basert på de samme teknologiene. En mindre justering her og der skiller merkevarene fra hverandre, og hver har sin egen pris og funksjoner. Her er noen av dem som har blitt vurdert ganske høyt og ofte brukes av gruvearbeidere over hele verden:

 • Bitmain: Når det gjelder de forskjellige Bitcoin-gruveverktøyene, er det ikke noe navn som er mer resonant enn Bitmain. Dette er selskapet som var ansvarlig for Antminer, og gjennom årene har det blitt den største leverandøren av alle gruveverktøyene som brukes av menneskene over hele verden. Selv om selskapets masseprodusenter ASIC-gruvearbeidere nå, har ikke prisen sett et rimelig kjøp. En typisk Bitcoin-gruvearbeider fra Bitmain har en pris på rundt 1100 dollar. Den interessante tingen med Bitmain-gruvearbeidere er at de kommer med tre måneders garanti. Avhengig av hvilken modell du velger, varierer hash-hastigheten til gruvearbeideren fra 8 til 14 TH / s. Hver modell har sin egen effektivitet, og avhengig av det varierer også lønnsomheten til ASIC-gruvearbeiderne. Det har vært rapporter der brukere fra noen grupper av gruvearbeiderne har hevdet at gruvearbeiderne var ganske ustabile.
 • Halong Mining: Denne startet som en ASIC-gruvedrift, det var ingen som kunne si at Halong Mining-utstyr kunne bli noe av det beste i verden. Når oppstarten ble etablert, lanserte Halong Mining Dragonmint T16-gruveren. Dette brakte ganske mye anerkjennelse til selskapet, og folk begynte å tro at denne kommende oppstarten skulle være det beste som noen gang har skjedd med ASIC-gruvesamfunnet..Halong-gruveren begynte å konkurrere med pioneren Bitmain, og de har gått mot hverandre og konkurrert om topplasseringen. Halong Mining har startet en reklamekampanje for å markere fordelene med ASIC-gruvearbeider som de har laget. Med annonsene har selskapet arbeidet for å skape en følelse av tillit hos sine kunder og troverdighet. Ifølge selskapet gikk millioner av dollar til utviklingen av Dragonmint T16. Den første batchen for gruvearbeideren ble sendt i mars 2020, og det har ikke kommet noen klager siden. Går mellom en spenning på 220V og 240V, bruker mineret 0,075 J / GH, og har en hashhastighet på rundt 16 TH / s.
 • Kanaan Creative: Når det gjelder de mest stabile bitcoin-gruvearbeiderne, er det ikke noe navn som er like anerkjent som Canaan Creative. Innen gruvearbeideren er det en Avalon-kontroller som kan feste opptil 4 gruvearbeidere på et enkelt nettverk. Selv om kostnaden for gruvearbeideren er ganske premium, og kommer inn på rundt $ 700, er det brukere som har hevdet at gruvedriften av Canaan Creative gruvearbeider er ikke like effektiv som Bitmain-gruvearbeideren. Hvis man skal tro på rapportene og kommentarene, kommer den gjennomsnittlige hash-hastigheten til gruvearbeideren av Canaan Creative inn på rundt 7,3 TH / s.
 • Baikal: Baikal er et navn som er kjent for alle, for deres arbeid som det gjør innen forskning og utvikling av teknologi og mikrochips siden 2008. Dette var selskapet som opprettet SHA-256 algoritmebrikker tilbake i 2013. De fikk ganske mye mye erfaring fra utviklingen av de nevnte sjetongene og de implementerte den nevnte erfaringen i fremtidige teknologier som de begynte å utvikle. Det er fire produktlinjer fra Baikal som tilbyr ganske mange produkter relatert til teknologi. Disse er Giant B, N, x10 og plus. Det er også andre produkter fra selskapet som hjelper i gruveprosessen. Disse inkluderer opplæring i gruvedrift, kundeservice og support etter salg av produktene, blant en lang rekke tjenester.
 • Ebang: Ebang kombinerer effektivitet med stabilitet og gir deg ASIC-gruvedriftbrikkene til en pris mellom $ 700 og $ 1100, avhengig av hvilken modell du velger. Gruvebrikkene laget av Ebang bruker 14 nm-teknologien, og dette hjelper brikkene til å presse ut en hashrate fra 6,3 til 9 TH / s.
 • GekkoScience: Det var et lite gruveselskap i USA som drømte om å gjøre det stort. De gjorde det med selskapet nå kjent som GekkoScience. Selskapet produserer nå USB-gruvearbeidere som har innlemmet eksisterende ASIC-brikker i sine egne design. Sluttresultatene er imidlertid ikke alltid lønnsomme, slik GekkoScience 2 PAC ser.

Det er mye spenning som bygger seg opp på grunn av en tweet fra MyRig som viser en wafer og hevder at den ble produsert av den teknologiske giganten Samsung. Sannheten om påstanden er ennå ikke bekreftet, men hvis den anses å være basert på et solid fundament, er det et møtende slakt som vil forandre hele industrien. Et annet rykte er at Samsung har produsert sjetongene i over et år.

Imidlertid er kjøperen av sjetongene fremdeles ukjent, selv om det er noen som tror at sjetongene selges til Halong Mining for produksjon av Dragonmint T1-gruveren. Hvis Samsung blir med i spillet, kan det bli den største produsenten av ASIC-gruvedriften, siden den har betydelige ressurser til rådighet, og prisen kan også se et marginalt fall, siden sjetongene vil bli produsert på et ganske stort nivå for å dekke etterspørselen..

ASIC Gruvearbeidere: Hvordan fungerer de??

Det er to forskjellige måter ASIC-gruvearbeiderne produseres på. De kan enten produseres på forhånd for å fungere med en bestemt applikasjon eller produseres og deretter integreres med en tilpasset applikasjon.

De typiske delene av en ASIC-gruvearbeider er programvaren for gruvedrift, ASIC-brikken, en strømkilde og viftene for å holde systemet kjølig. Hele riggen består av vifter, ASIC-chips og prosessorer blant hovedkomponentene.

Hvis du ønsker å forstå arbeidet til en ASIC-gruvearbeider, trenger du ikke bruke unødvendige penger på å bli gruveekspert. I stedet kan du gå til billige opplæringsprogrammer som er tilgjengelige på internett. En annen måte du kan velge er å bruke USB-gruvearbeidere. Selv om de er ganske billige, er hashfrekvensen på dem ganske lav. Dette er forståelig siden du får det du betaler for.

På en typisk USB-gruvearbeider som koster rundt $ 30, får du en gjennomsnittlig hashrate på 330 MH / s. Avkastningen på investeringen ved å bruke denne typen gruvearbeidere er vanligvis rundt 1% per måned. Du vil investere i en ASIC-gruvearbeider hvis du planlegger å bygge en premium-gruvedriftmaskinvare.

Hvis du er i markedet på jakt etter den beste ASIC-gruvearbeideren, vil du gå med Antminer S9 og komme med en hashrate på 14 TH / s. Denne gruvearbeideren bruker ganske mye strøm, og det er derfor du trenger en strømkilde som leverer mer enn 1275 watt. Du kan gå med ett av de to valgene, avhengig av hvilken kraft du velger:

 • 110V PSUer som Gold Rated 1000 watt PSU, eller
 • 650 watt Strøm ASIC Miner

Det er bare tre enkle trinn du må følge for å komme i gang. Disse er som følger:

 1. Bruk PCIe-kablene til å koble PSU til Antminer S9. Dette vil automatisk koble gruvearbeideren til Ethernet-kabelen.
 2. Etter dette må du slå på PSU, og sørge for at gruvearbeideren har begynt å jobbe.
 3. Det siste trinnet er å koble PC-en din til samme nettverk som gruvearbeideren, og du er ferdig.

ASIC Miners: Komme i gang

Før du begynner å bygge opp maskinvare for bitcoin mining, er det noen få ting du må vurdere. Det er noen mennesker som foretrekker å sette opp gruvedriftene hjemme, men hvis du tenker på å tjene mye penger, må du ha et riktig oppsett som ikke er mulig hjemme..

Du må gjøre noen tøffe beregninger og få svarene på hva du vil ha i fortjeneste. Du kan sette inn tusenvis av dollar og ikke tjene penger hvis du ikke er satt opp med riktig utstyr. Dette vil bare være bortkastet innsats og penger, og du vil ende opp med å angre på at du alltid har tenkt på bitcoin-gruvedrift.

Hvis du ønsker å bli med i bransjen og tjene penger, må du enten bygge opp en maskinvare som kan gi deg fortjeneste eller kjøpe en av de forhåndsbygde riggene som er tilgjengelige i markedet..

Det er noen få ting du trenger når du ønsker å bryte noen bitcoins. Disse inkluderer:

 1. En ASIC-gruvearbeider,
 2. En programvare som kommer til å være kompatibel med gruvearbeideren, for eksempel BFGMiner eller CGMiner,
 3. En bitcoin mining kalkulator som hjelper deg med å bestemme antall altcoins som har blitt utvunnet. Denne figuren vil være i cahoots med kraften til ASIC-gruvedriftene du har.
 4. Du kan også bruke en ekstra vifte for bedre kjøling av komponentene.
 5. En Bitcoin lommebok. Dette vil være lommeboken der du skal lagre alle myntene som er utvunnet av oppsettet ditt.
 6. Du kan også bruke en slush pool som en pool mining konto.

Prosessen med gruvedrift er ganske lett å forstå, og når du er kjent med den, vil du kunne starte prosessen når du vil når du har satt opp maskinvaren.

 1. Det første du må gjøre er å koble ASIC-mineargadget til PCen din.
 2. Etter det kan du bruke bitcoin mining-kalkulatoren til å beregne inntektene i form av bitcoin-resultatene.
 3. Hvis du ikke har en pool mining-konto, kan du registrere deg for en slush pool-konto. Du må koble ASIC-gruvearbeideren til pool mining-kontoen.
 4. Det neste trinnet er å konfigurere konfigurasjonen til bassenggruvedriftkontoen. Vanligvis krever dette trinnet adressen til serverporten og bassenget.
 5. Etter dette må du starte opp bitcoin gruvedrift programvare, for eksempel CGMiner eller BFGMiner.
 6. Programvaren vil da be deg om å oppgi adressebasseng, port, brukernavn og passord.
 7. Start gruveprosessen og min bitcoin deretter.

Hvordan velge den beste gruvedriftmaskinvaren

Hash rate

Hashhastighet refererer til antall komplekse beregninger som maskinvaren kan fullføre i hvert sekund. Hash-frekvensen er en kritisk faktor, da en høy hash-rate øker sjansene for å løse de komplekse matematiske beregningene som er nødvendige for å tjene Bitcoin som belønning..

I Bitcoin-gruvedrift er det du vil se etter en spesifikk løsning. Med hasjalgoritmer vil lignende matematiske problemer alltid gi lignende løsninger. De er imidlertid designet for å kjøre uforutsigbart. Som sådan er den eneste beste måten å få den spesifikke løsningen riktig på å prøve mange forskjellige (tilfeldig). I tillegg til dette, bør du merke deg at gruvedrift er konkurransedyktig. Siden tross alt sendes transaksjonsforespørselen til peer-nettverket. Så gruvearbeideren som får det riktig først får belønningen. Av disse grunner er en høy hashrate viktig for lønnsom gruvedrift.

Hashhastighet måles i Megahash eller Gigahash eller Terahash per sekund. Den aller første gruvedrifta hadde en hashrate på mellom 336 MH / s og 14.000.000 MH / s.

Energiforbruk

Husk at bitcoin mining er en investering. Gitt at det er noen kostnader du må bære for å opprettholde Bitcoin-gruveprosessen. En av utgiftene du må dekke er energikostnadene.

Jo kraftigere maskinvaren du bruker er strømmen du kan forvente å forbruke. Før du kjøper gruvedrift, bør du vurdere strømforbruk i watt. Å vite dette vil hjelpe deg med å regne ut kostnadene for energiforbruk av enheten. Det vil hjelpe deg med å bestemme levedyktigheten til Bitcoin-gruvedrift ved hjelp av nevnte maskinvare. Hvis beregningene dine vurderer inntektene fra gruvedrift BTC til å være mindre enn de påfølgende energiregningene, er det ikke verdt å foreta seg.

Ved å bruke tallene for energiforbruk og hashhastighet kan du bestemme hvor mange hasj som kan utvinnes fra hver watt strøm som strømmer gjennom gruvedriftens maskinvare. For å gjøre denne beregningen, del hasjhastigheten med maskinvarens wattforbruk.

For eksempel, hvis du har en maskinvarehash-hastighet på 4500 MH / s og det krever omtrent 32 watt energi, så forvent at gruvedriftens maskinvare gir deg omtrent 140625 MH / s for hver watt elektrisitet. For å beregne strømregningen du kan forvente hver uke, måned eller år, bruk de elektroniske Bitcoin-gruvedriftens energikalkulatorene.

Gjelder de samme beregningene når du bruker en bærbar PC, kan man lure på? Vel, det gjør de. Bærbare datamaskiner forbruker energi og har også hash-rate. Følg formelen ovenfor for å beregne energikostnadene.

Pris

Prisen på gruvedrift er også viktig. Ikke glem det meste av billig gruvedrift vil samle inn noen få Bitcoins. Dyrt Bitcoin-gruvedrift er unik, rask og effektiv. For å tjene penger på Bitcoin-gruvevirksomheten, vær klar til å investere. Sikt etter verdi og kvalitet i kjøpet.

Når du har en ide om faktorene du skal se etter som nevnt ovenfor, begynner jakten på den beste maskinvaren for bitcoin mining. For å gjøre det enkelt for deg har vi allerede fulgt en liste over de beste gruvearbeiderne. Dette vil hjelpe deg med å bestemme den beste maskinvaren for bitcoin-miner og starte gruvedrift av bitcons selv.

Våre topp 7 beste ASIC gruvearbeidere 2021

1. Bitmain Antminer S5

Bitmain Antminer S5Antminer S5 er kanskje ikke den nyeste Bitcoin mining-maskinvaren (andre modeller som S7 og S9 har kommet etter den), men den er fortsatt i bruk, og dens effektivitet og funksjon er eksemplarisk.

Bitmain Antminer S5 har en strømforsyning merket 115 volt, og som trekker omtrent 560 watt. Med det lave strømbehovet og forbruket, har liten strømforsyning, som ligner på de som kjører stasjonære datamaskiner, plass til Antminer S5.

Når det gjelder effektivitet, produserer enheten omtrent 1 GH / s for hver forbrukte 0,51 watt. Som oversettes til 0,51 J / GH. Sammenlignet med forgjengeren, S3, har S5s effektivitet blitt bedre. Alle disse integrerte funksjonene gjør den til den kraftigste bitcoin-gruvedrift i det nåværende markedet.

Når det gjelder vekten, veier S5 2,5 kg. Den reduserte vekten er høflighet av det lette materialet og det faktum at det er åpent fra topp til bunn. Oppsettet er ikke rakettvitenskap og krever ingen tidligere teknisk erfaring. Alle disse funksjonene gjør det til det beste gruvearbeideren i det nåværende markedet.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER S5

2. Bitmain Antminer S7

Bitmain Antminer S7Bitmain Antminer S7 ble introdusert til markedet i 2015. Den har siden blitt en av de mest populære Bitcoin maskinvarearbeidere og dominerer markedet med tillatelse til sitt lave strømforbruk sammenlignet med S5.

Strømforsyningsenheten som anbefales for bruk av S7, er APW3 på 1600 watt. Denne strømforsyningsenheten er uten tvil en av de beste tilgjengelige i markedet. Den er nøyaktig designet for Bitcoin-gruvedrift.

Gruvearbeideren kan kjøre til og med den mest potente gruvedriften – Antminer S9. Det krever imidlertid minimum 205 volt for å fungere. Det optimale strømforbruket gjør det til den mest effektive gruvearbeideren.

Effektiviteten til S7 avhenger av effektiviteten til strømforsyningen som brukes og omgivelsestemperaturen. Men ved romtemperatur på ca 25 grader Celsius produserer S7 ca 1300 watt. På dette punktet bør du være oppmerksom på at hver generasjon av Antminer er nesten dobbelt så effektiv sammenlignet med forgjengeren.

Den veier 7,5 pund og har et slitesterkt metallhus med et spor og tungesystem innlemmet i den. Siden enheten er støyende, er det ikke ideelt å ha den inne i et hjem. I tillegg er det viktig å sørge for at du legger det i et kjølig miljø for å sikre at du bruker mindre energi på å prøve å kjøle det når det bryter ut..

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER S7

3. Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S9Bitmain Antminer S9 er for tiden den beste Bitcoin gruvedrift maskinvaren tilgjengelig på markedet. Den har den høyeste hash-hastigheten på rundt 14 TH / sek og er den klart mest effektive gruvedriftmaskinvaren som er tilgjengelig.

Denne høye hashhastigheten er mulig med tillatelse fra 3 kretskort med totalt 189 chips. For alt S9 har å tilby, bør du forvente å betale en ganske krone for det.

Antminer S9 kan brukes effektivt med Antminer 1600 Watt strømforsyning. Når vi snakker om effektivitet, er S9 spesielt den mest effektive gruvedriften som er tilgjengelig. Og mens den bruker 300 watt mer sammenlignet med S7, er den dobbelt så effektiv med omtrent 0,1 Joule per Gigahash.

Enheten har en solid design og veier 10,4 pund. Den robuste designen er nyttig når en gruvearbeider trenger å ordne flere gruvearbeidere på en hylle. Ved å bruke S9 har du den best i en garasje eller et lager. Støyen som produseres er uutholdelig for et hjem.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER S9

4. Antminer T9

antminer-t9-gjennomgangT9 er nok en utmerket beste bitcoin miner 2020 på listen. Det skal imidlertid påpekes at det ligger litt på den høyere prisklassen. Når det gjelder å sammenligne T9 med S9, er gruvearbeidere delt på hvilket som er bedre. Nedenfor er en kort gjennomgang av T9 som gjør det enkelt å velge mellom de to.

T9 bruker omtrent 1450 watt i omtrent 11,5 TH / s for batch 23. Den har en virkningsgrad på 0,126 J / GH. Med disse tallene er S9 bedre enn T9. Men før du tar avgjørelsen, vær oppmerksom på at kvalitetsbrikkene i S9 var av litt lavere kvalitet, noe som fører til redusert stabilitet. T9 Miner har dette problemet løst.

T9 deltok også i pre-auto-freq-problemet som var vanlig med S9-gruveren.

KOM I GANG MED ANTMINER T9

5. AvalonMiner 741

avalonminer 741 anmeldelseHvis du leter etter en utmerket bitcoin-gruver til en rimelig pris, er dette den for deg. Dette produktet er det siste tilskuddet i bransjen av firmaet Canaan. Den gir en god hashhastighet på ca. 7,3 TH / s og har et luftdannende kjølesystem som gjør at 88 chips fungerer bra som en enkelt enhet. Det hjelper også til å holde gruvearbeideren i gang hele tiden.

Enheten har en effektivitet på 0,16 J / GH. Denne effektivitetsvurderingen er bedre enn alle andre produkter i sin prisklasse.

KOM I GANG MED AVALON MINER 741 / su_button] KOM I GANG MED ANTMINER L3

7. Bitmain Antminer D3

Bitmain Antminer D3Denne gruvedriftmaskinvaren ble introdusert i markedet i 2018. Når du snakker om Dash ASIC gruvearbeidere, må du nevne Antminer D3, da den er blant de beste.

De fleste gruvearbeidere bruker denne maskinvaren til å først bryte mynter som de senere konverterer til Bitcoins og gir store fortjenester i prosessen. Antminer D3 gir en hash-hastighet på 15 GH / s og bruker omtrent 1200 Watt.

Samlet sett måler den 320x130x190mm, noe som gjør det mulig å ha et pent arrangement når du kjører flere gruvearbeidere samtidig.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER D3

Hvordan ASIC Miner har forandret Cryptocurrency Mining World

Da ideen om bitcoin og bitcoin mining fortsatt var ny, var alt du trengte en vanlig PC med vanlig CPU og GPU for å starte gruvedriften. Men da ideen ble populær, kunne ikke det tradisjonelle utstyret oppnå ønsket hashrate. Dette var da fremskrittene begynte å bli gjort. Det var på forhånd kjent at når etterspørselen etter bitcoin vil øke, vil det være behov for å utvikle bedre maskinvare for å holde tritt med etterspørselen.

Da den tradisjonelle CPU-en viste seg å være ineffektiv, var det et tillegg av GPU-ene til systemet. Dette holdt hash-frekvensen oppe en stund. Den eksponentielle veksten i etterspørselen betydde imidlertid at det var behov for en bedre maskinvare for å holde tritt med markedet.

Dette er da GPU-ene ble mer avanserte og stabler av dem begynte å bli brukt for å få en høyere hashrate. Imidlertid begynte elektrisitetskostnadene å skyte gjennom himmelen, og gruvedriftmynter på bunker av GPUer sluttet å være mulig også..

Når og når gruvearbeiderne øker i antall, vil det være en nedgang i hashhastigheten hvis du bruker det samme utstyret. Det var da behovet for en bedre teknologi oppsto og ASIC-sjetongene ble til.

Som vi vet ganske godt nå, er ASIC-brikkene designet for det eneste formålet med gruvedrift, og de er ganske effektive i forhold til GPU-ene, og produserer en høyere hashrate med lavere strømforbruk. Denne spesialiserte teknologien har gjort underverk og bedrifter og enkeltpersoner over hele verden har startet sine egne gruvedrift etter at ASIC-sjetongene kom ut.

Siden denne teknologien ble utviklet for det eneste formålet med gruvedrift og ikke kan brukes andre steder, må kostnadene bare bæres av gruvedriftens kunder. Dette er grunnen til at noen av de beste ASIC-gruvearbeiderne i verden kan koste tusenvis av dollar hver måned.

Det produseres ganske mye varme når ASIC-gruvearbeiderne er på jobb. Dette er en av de eneste grunnene til at mange selskaper i verden har vanskelig for å lete etter et passende sted å sette opp gruvedriftene sine. Det er et enormt behov for plass til alt utstyret, og strømmen må også være billig. Mye av plassen blir tatt opp av viftene som brukes til å kjøle ned utstyret.

På den annen side er det noen selskaper som ikke har noen problemer med denne ordningen, og de har satt opp store gruvebruk. Dette har ført til gruvedrift av bitcoin og validering av blockchain for å bli mer en sentralisert prosess siden mesteparten av gruvedriften blir gjort av disse få selskapene..

Kan vi gruve uten ASIC gruvearbeidere? JA!

Selv om alle over hele verden kommer til å anbefale at du investerer i en ASIC-gruvearbeider, er det noen andre måter du kan bryte bitcoin og andre altcoins på. Disse inkluderer:

 • Gruvedrift: Dette er prosessen med å samarbeide med andre i bassenget og kombinere datakraften til alle for å skape en blokk. Belønningen av denne blokken deles deretter mellom alle medlemmene i bassenget som er forpliktende til datakraften de bidro med.
 • USB-gruvearbeidere: Dette er en av de enkleste måtene å utvinne; det eneste du må gjøre er å koble USB Miner til PCen. Imidlertid er det ganske ineffektivt og regnes vanligvis som bortkastet tid og penger.
 • CPU: Dette kommer til å være en av de enkleste metodene for gruvedrift; det eneste kravet er CPU med en sterk prosessor. Dette skulle være fruktbart for et tiår siden, men nå vil det ikke gi noe resultat.

Velge den beste ASIC-gruvearbeideren: Hva er ditt valg?

Til syvende og sist, avgjørelsen om du skal utvide Bitcoin ligger hos deg eller ikke. Imidlertid, hvis du trenger den beste gruvedriftmaskinvaren for å gjøre gruvedriften din lønnsom, er det noen av de beste gruvearbeiderne du bør vurdere. Forsikre deg om at du tar hensyn til faktorene vi har listet opp ovenfor før du valgte den beste asic miner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me